eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.3هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ۲ لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ۱قاشق غذاخوری آرد ۲ ق غ شکر ) وانیل کمی خامه فرم گرفته ۲ ق غ پودر پسته ۴ ق غ رنگ سبز خوراکی کمی به دلخواه طرز تهیه: شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین). پسته و وانیل را اضافه کرده حرارت را خاموش میکینم. کمی که خنک شد خامه فرم گرفته را ریخته و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم. و روشو با خامه و دارژه تزیین کنید . 🍲 @bebinobepaz
#دسر_کرم_طالبی 🍲 @bebinobepaz
پنج دقیقه‌ای درست شد . یه طالبی متوسط رو‌ خرد کردم توی مخلوط کن و روش نصف پیمونه شکر ریختم(بسته به شیرینی طالبیه میتونین میزان شکر رو‌ بیشترم کنید). خوب مخلوطش کردم تا یکدست شد، سه چهارم خامه صبحونه دویست گرمی هم بهش اضافه کردم و چند پالس دیگه زدم، روی سه چهارم پیمونه آب سرد سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ریختم و‌به روش بن ماری حلش کردم و خنک که شد به طالبی و‌ ‌خامه اضافش کردم و‌بعدم ریختم توی ظرف و‌رفتن توی یخچال. مزه طالبی با خامه میده دیگه فقط قشنگ و نرم و‌ خنکه 🍲 @bebinobepaz
فینگر فود دستور تهیه :👇 نون تست قالب زدم. نون تست کهنه نباشه که موقع قالب زدن خوب در نمیاد .روی نون تست کوکو سبزی قرار دادم و روش کمی پنیر گودا (در سوپری ها موجود است )و بقیه اش دیگه دل به خواهی من هویج رو قالب زدم و با خلال دندون فیکس کردم . یه سری هم سالاد الویه درست کردم . دور نون تست رو بریدم و مثلثی کردم و بین دو لا سالاد الویه قرار دادم و بقیه هم سلیقه ای . باز نون تست قالب زدم ، سوسیس قرار دادم و پنیر گودا و بقیه و ... دیگه کلا هر طور دوست داشته باشین می تونین توی سینی تون از انواع فینگر فودها استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
#حلیم_گندم 🌙 🍲 @bebinobepaz
🍴مواد لازم : گندم يا بلغور گندم ٣٠٠ گرم گوشت گردن يا سردست ٥٠٠ گرم نمك به مقدار كافي کره ١٠٠ گرم آب به مقدار كافي شکر و دارچین 🍴طرز تهيه : گندم يا بلغور گندم را يك شب خيس كنيد اين كار موجب مي شود مدت زمان پخت گندم كم شود گوشت را همراه با نمك و اب خوب بپزيد به طوري كه له شود سپس گوشت پخته را ريش ريش كنيد گندم را درون ظرف مناسب بريزيد و روي ان به مقدار كافي اب بريزيد روي حرارت قرار دهيد و بعداز جوش امدن حرارت را كم كنيد اجازه دهيد به قدري پخته شود كه گندم له شود دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید ، اگر قبل از نرم شدن گندم آب ان كم بود ، مقداري آب جوش به آن بیفزاييد تا دانه های آن بصورت پوره نرم شوند ، اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید و كره مخلوط کنید و روي حرارت بسیار ملایم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملاً پخته و كشدار شود دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد ، حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد پس از اماده شدن ، حلیم را درون ظرف مناسب بريزيد و روي ان را با دارچین و هل و روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید من از بلغور گندم استفاده كردم و براي له شدن گندم از گوشت كوب برقي استفاده كردم. 🍲 @bebinobepaz
#حلیم_بوقلمون🌙 🍲 @bebinobepaz
🍲 @bebinobepaz ✏مواد لازم برای۶ نفر: 🚩گوشت بوقلمون   ۱ کیلوگرم 🚩نخود (پوست گرفته)   ۲۰۰ گرم 🚩گندم   ۶۰۰ گرم 🚩روغن   ۲ قاشق سوپ خوری 🚩دارچین   ۱ قاشق سوپ خوری 🚩شکر    به مقدار لازم 🚩نمک    به مقدار لازم ♨طرز تهیه: 🔹گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید . 🔹در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و اب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود 🔹سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود . 🔹در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید. 🍲 @bebinobepaz 💡سایر نکات 🔸در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند. 🔸سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد. حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.   🔸نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید. حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلون مواد مفاوتی از حلیم گندم دارد. این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی میكند. 🍲 @bebinobepaz
#باقلوا_حلزونی 🌙 🍲 @bebinobepaz
خمیر فيلو يك بسته، پسته خردشده : 1/4 فنجان، گردو خرد شده : یک فنجان، شکر : یک لیوان، آب : دو لیوان، گلاب : دو قاشق غذاخوری، شکر : سه قاشق غذاخوری، دارچین : دو قاشق غذاخوری، هل آسیاب شده : یک قاشق چایخوری، کره ذوب شده : به میزان لازم . . خمیر فيلو را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود(دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فريزر خارج كنيد) دو ورق از خمیر را برداشته و از طول کنار هم قرار میدهیم ، سپس سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم. یک قاشق غذاخوری گردو و یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه مقداری دارچین با هم مخلوط کرده و روی خمیر پاشیده ، سپس دو لایه دیگر از خمیر را بر روی مخلوط گردوها قرار میدهیم و سطح آن ها را نیز کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم. خمیر را از طرف طول آن به دور میله ای تمیز میپیچیم تا زمانی که حدودا به 10 سانتی آخر خمیر برسیم ، سپس آن را مطابق تصویر به حالت چین خورده از دور میله خارج میکنیم. دو طرف خمیر را به سمت داخل روی هم تا کرده تا یک دایره به وجود آید ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.پس از خارج کردن خمیر از فر میگذاریم تا کاملا خنک شوند ، سپس آن ها را درون شربت قرار داده و داخلشان را با پسته پر میکنیم (در نظر داشته باشید که یا شربت سرد باشدو یا باقلوا ) . . طرز تهیه شربت👈در قابلمه ای یک لیوان شکر و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار داده و می گذاریم تا به جوش آید تا زمانی که تقریبا یک لیوان آب باقی بماند و شربت کمی غلیظ تر شود ، سپس از روی حرارت برداشته و گلاب و هل را به آن اضافه میکنیم . 🍲 @bebinobepaz