#کوکتل_طالبی _و_هندوانه
کوکتل به ترکیب دو یا چند نوع آبمیوه میگن که میتونیم داخلش برشهای میوه هم بریزیم ،از معروفترین کوکتل ها که شهرت جهانی داره موهیتو هستش که همون شربت لیمو نعنا خودمونه فقط طرز تهیه اش فرق داره
طرز تهیه: هندوانه و طالبی رو با استفاده از قاشق مخصوص توپی تا جایی ک میشه ازش توپک هندوانه و طالبی در بیارین و داخل لیوان رو باهاش پر کنید
برای هندوانه از قسمت های سفت و تردش برای توپی زدن استفاده کنید و برای طالبی از طالبی ای استفاده کنید که سایز ش بزرگ باشه ،همچنین از دستنبو ،گرمک و کلیه ی خاندان و بستگان طالبی هم میتونید استفاده کنید
حالا اضافیه میوه هارو اول تخمه هاشونو جدا کنید(هندوانه رو) بعد داخل مخلوط کن بریزید و اگر میوه هاتون شیرین نبودن مقداری شکر یا عسل ب اونها اضافه کنید و خوب باهم میکس کنید وبعد در لیوان روی توپک ها بریزید و خنک میل کنید نوش جانتون😊
🍲 @bebinobepaz
#کیک_مرغ
۲تا سیب زمینی اب پز پوره شده + ۲ تا خیار شور نگینی شده+ نصف سینه مرغ اب پز و ریش ریش شده + دو ق نخود فرنگی آب پز + یک دونه هویج اب پز رنده شده + ۲ ق پیاز چه خورد شده + ۳_۴ق گردوی خورد شده
سس: سه ملاقه ماست پرچرب سون+۳ ق سس مایونز+نمک =همه رو با هم مخلوط میکنیم.تو ظرف مورد نطر یک ردیف نون تست میچینیم(بهتره از قبل دور تا دور نون تست رو با یه چاقوی تیز جدا کنید،منظورم اون لبه تیره تر نونه)یه ذره سس میزنیم و یک لایه از مواد رو میریزیم و بازم کمی سس....تا هر چند لایه که دوس دارید ادامه بدید.لایه اخر نون باشه بهتره(برای تزیین راحت ترو صاف تره)وروی نون رو هم کاملا سس میزنیم و به مدت ۳_۴ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعدش....
🍲 @bebinobepaz
دلمه پياز
مواد لازم
پياز سفيد وبزرگ ....5 عدد
مواد لازم داخل دلمه:
پیاز ....................... 1 عدد
گوشت چرخ کرده ........ به مقدار لازم
ادويه گوشت .............به مقدار لازم
برنج ......................بك فنجان نيم پز شده
رب گوجه فرنگی ......... 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع ............... 3 قاشق غذاخوری
آب ........................ 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ................ به مقدار لازم
سماق .................... به مقدار دلخواه
ریحان خشک .............. به مقدار دلخواه
نمک ...................... به مقدار لازم
.كشمش ................دلخواه
بجاى ريحان از جعفرى يا شويد تازه هم ميشه استفاده كرد
مواد لازم سس دلمه:
رب گوجه فرنگی ......... به مقدار لازم
آب ........................ به مقدار لازم
روغن مایع ................ به مقدار لازم
.سركه .....................يك ق غ
ابليمو ..................... يك ق غ
شكر دلخواه من سه ق غ ريختم
طرز تهیه:
پیازهای پوشش دلمه را پوست کنده و سر و ته آن ها را می گیریم و یک برش طولی تا مرکز پیاز، روی هر کدام ایجاد می کنیم. ظرفی را پر از آب کرده و روی شعله ی اجاق می گذاریم وقتی آب به جوش آمد، پیازها را به مدت حدود 10 دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا نرم شود سپس پیازها را از آب خارج کرده و بعد از خنک شدن، لایه های آن ها را جدا می کنیم. 2 عدد پياز با اب لبو حرارت دادم تا رنگش بنفش شد .
طرز تهيه مواد داخل دلمه
پياز خورد شده را در روغن تفت داده وگوشت وادويه را اضافه كرده سپس رب گوجه فرنگى واب را اضافه تا گوشت بخت شود از روى حرارت برداشته وبقيه مواد را اضافه وخوب مخلوط مى كنيم وداخل لايه هاى پياز را با اين مخلوط پر كرده وپياز را رول مى كنيم در ظرف مى چينيم
در ظرف ديگرى مواد سس را خوب مخلوط كرده روى دلمه ها مى ريزيم وظرف دلمه را روى شعله كم اجاق قرار مى دهيم تابپزد دلمه هايى كه با اب لبو قرمز شد را در ظرف ديگرى مى چينيم و سس دلمه رو ::اب لبو را با سركه شكر وابليمو و روغن مايع مخلوط مى كنيم تا رنگشو حفظ كنه
دلمه ها رو كف ظرف ففط يك رديف بچينيد روى هم نچينيد .
🍲 @bebinobepaz
كيك بدون فر د
ارد :دوپيمانه به اضافه يك دوم پيمانه سرخالي
شير :يك پيمانه
روغن:يك دوم پيمانه
تخم مرغ:سه عدد
شكر:يك پيمانه
وانيل :نصف قاشق چاي خوري
بكينگ پودر :يك قاشق مربا خوري پر
پودر كاكائو:يك قاشق غذاخوري پر
قالب مورد نظر رو چرب وارد پاشي كنيد ارد اضافي رو بگيريد
قابلمه بزرگ در حدي كه قالب راحت توش جا بشه بهتره كه از جنس رويي باشه روي حرارت بزاريد تا گرم بشه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با دور متوسط ودر انتها با دور تند هفت دقيقه بزنيد تا كاملا حجيم وپف دار بشه حالا دور همزن رو كم كنيد روغن رو اضافه كنيد يك دقيقه بزنيد شير رو به همراه ارد كه با بكينگ پودر از قبل سه بار الك كرديد به تناوب در دو مرحله اضافه كنيد وبه ارامي مخلوط كنيد نصف مايه كيك رو داخل قالب بريزيد وبقيه مايه رو با پودر كاكائو مخلوط وروي مايه سفيد بريزيد .
قابلمه كه گرم شد يه سه پايه فلزي داخلش قرار بديد وقالب رو بزاريد روش ودرب قابلمه رو هم دمكني گذاشته ودرب قابلمه رو ميبنديم واجازه ميديم با حرارت متوسط رو به پايين به مدت چهل وپنج دقيقه تا يكساعت بپزه با خلال چك كنيد اگر پخته بود قالب رو از قابلمه در بياريد وكيك رو روي قفسه سيمي برگردونيد تا خنك بشه سپس با گاناش يا شكلات ذوب شده تزيين كنيد
#کیک_بدون_فر
🍲 @bebinobepaz
کیک بورک
برگهاي يوفكا( فيلو) را با مخلوطي از روغن و شير آغشته كرده و آنها را طبق ويدئو در قالب كمربندي چرب شده قرار دهيد وبترتيب برگ يوفكا ، #پنیرگودا ،برگ یوفکا، مايع اسفناج و پنير ( رسيپي پست قبلي) برگ يوفكا ، مايع اسفناج وپنير ، برگ يوفكا ، #پنیرموزارلا. سپس برگهاي يوفكا را بترتيب در بالا جمع كنيد وروی ان زعفران ، کنجد و سیاه دانه بریزید.
مي توانيد زعفران دم شده را با يك عدد زرده تخم مرغ مخلوط كرده و روي آن بماليد. ودرفربمدت يك ساعت بادماي ١٦٠ درجه بذاريد👌
نيم كيلو اسفناج خرد شده را با كمي روغن با حرارت بالا تفت داده تا زماني كه فاقد آب شود . شعله را خاموش كرده و به آن ٢٠٠ گرم #پنیرلبنه يا #پنیرخامه ای به آن اضافه و خوب هم بزنيد تا يكنواخت شود.
حرارت بالا هنگام تفت دادن اسفناج از آب انداختن اسفناج جلوگيري مي كند.
به جاي اسفناج ميتوانيد از مايع گوشتي استفاده كنيد.
🍲 @bebinobepaz