eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
: برای مزه دار کردن ماهی داخل ظرفی دو قاشق روغن زیتون ، کمی زنجبیل تازه رنده شده( از پودرش هم میتونید استفاده کنید )، زعفران دم شده، فلفل سیاه و قرمز، آبلیمو و کمی نمک رو مخلوط کردم ، روی پشت ماهی رو چندتا خط انداختم و گذاشتم تو این مواد چند ساعت بمونه، داخل شکمش هم از مواد بریزید ، بعد از مزه دار شدن ، تابه رو کمی گرم کنید با قلمو خیلی کم کف تابه رو چرب کنید ، خیلی روغن نریزید چون قزل آلا خودش چربی پس میده و با روغن زیتون هم مزه دار بشه دیگه اصلا روغن لازم نداره ، با حرارت خیلی ملایم میزاریم ماهی دو طرفش کاملا مغز پخت و سرخ بشه ، داخل روغن ماهی چند حبه سیر هم بندازید عطر خوبی پیدا میکنه ، میتونید قبل از سرخ کردن دو قاشق آرد رو با کمی زردچوبه و نمک و فلفل و آرد سوخاری مخلوط و ماهی رو تو این مواد بزنید بعد سرخ کنید . داخل فر هم که خیلی خوب میشه، همچنین برای مهمونی ماهی با پوست سرخ بشه شکل قشنگ تری داره ... برنج هم شوید پلو هست که بعد از آبکش کردن برنج ، لابه لای برنج شوید تازه و خشک ریختم و گذاشتم دم کشید. 🍲 @bebinobepaz
اینم 😍که درخواست کردین 😍 شمال و جنوب کشور با ماهیهای متفاوت و سبزیجات مختلف این غذا رو درست میکنن. من از قزل آلا استفاده کردم مهم ترین بخش تهیه ماهی روش مرینیت یا مزه دار کردنش هست که روی طعم نهایی غذا بسیار موثره...و من همیشه از این روش برای مزه دار شدن ماهی و گرفتن بوی زهم اون استفاده میکنم و نتیجه همیشه عالی بوده. به این صورت که ابتدا با چند قاشق سرکه(سفید یا قرمز بودن اون فرقی نداره)داخل شکم و روی پوست ماهی رو ماساژ میدم این مرحله 90 درصد بوی زهم ماهی رو از بین میبره...میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید ولی سرکه بهتره چون روی طعم نهایی ماهی اثر نمیذاره و اونو تغییر نمیده. بعد داخل شکم و روی پوست ماهی رو نمک بپاشید. پاشیدن نمک روی پوست ماهی مانع جدا شدن پوست از گوشت در طی فرایند پخت میشه. سپس مقداری زردچوبه داخل شکم و روی پوست ماهی بمالید. و در آخر با پیاز و سیر نگینی داخل شکم و روی پوست ماهی رو بپوشانید و سلفون بکشید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید. میتونید مقداری زعفران آبکرده داخل شکم ماهی بریزید. مقداری تمر هندی رو با کمی آب جوش مخلوط و صبر کنید تا تمر باز بشه و یعد اونو صاف کنید و پوست و هسته تمر رو جدا کنید(من حدود یک بسته کوچک تمر استفاده کردم) در تابه پیاز و سیر نگینی را در کمی روغن تفت بدید و بعد مقداری فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه اضافه کنید. دو قاشق شنبلیله خشک بریزید و کمی تفت دهید در حدی که عطر شنبلیله بلند بشه... در آخر گشنیز ساطوری بسته به سایز داخل شکم ماهی اضافه و دوباره تفت دهید.کمی که گشنیز تفت خورد سس تمر هندی را اضافه و روی حرارت مدام هم بزنید تا آب تمر کشیده بشه ولی نباید مواد زیاد خشک شود و از طرفی آب اضافی هم نداشته باشه. داخل شکم ماهی را با این ترکیب پر کنید. شکم ماهی را با نخ مخصوص آشپزی بدوزید یا با خلال دندان فیکس کنید. کف سینی را چرب کنید یا فویل بیندازید و چرب کنید. من یک عدد پیاز را حلقه کرده و کف ظرف چیده و ماهی را روی آن قرار دادم.هم مانع چسبیدن ماهی به سینی میشه و هم در زمان پخت عطر عالی اون پخش میشه. بعد مقداری سس تمر هندی روی ماهی بمالید و ماهی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای 30 تا 45 دقیقه بسته به سایز ماهی بپزید. حتما هر 10 دقیقه یکبار کمی سس تمر روی پوست ماهی بمالید تا ماهی خوشرنگ بشه. 15 دقیقه آخر روی ماهی روغن بماید به همراه کمی زعفران آبکرده تا پوست ماهی برشته و خوشرنگ بشه. میتونید ماهی را در تابه روی حرارت ملایم درست کنید.تابه حتما تفلون باشه. 🍲 @bebinobepaz
.#ژله_ویترینی روش تهیه ژله : برای درست کردن این ژله ،ژله آلوورا رو با تخم شربتی درست میکنید(تخم شربتی رو داخل آبجوش حل میکنید و هر بسته ژله آلوورا رو با 1/5 لیوان تخم شربتی درست میکنید) داخل قالب میریزیم کمی ک نیم بند شد تکه های میوه دلخواه رو داخل ژله قرار میدیم،بعد در طی دو مرحله بقیه ژله آلوورا و تخم شربتی رو اضافه میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
#بامیه_هندی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: آب ۴۰۰ گرم آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم روغن جامد ۸۰ گرم تخم مرغ درشت ۴ عدد وانیل نوک ق چ شربت بار یا عسل ۱ ق طرز تهیه: آب و روغن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا جوش بیاید. بعد آرد را به یکباره داخلش میریزیم و سریع شروع میکنیم با قاشق چوبی به همزدن و پختن. بعد چند دقیقه که پختیم، مواد را روی سطحی پهن میکنیم تا خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل کاسه میریزیم و با کمک خمیر زن ابتدا شربت بار یا عسل را اضافه و سپس دونه دونه تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم (حتما حتما در هر مرحله خوب مخلوط میکنیم و بعد مرحله بعدی ) سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و در آخر با ماسوره آچاری به شکل حلقه ای میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا رنگش طلایی روشن شود و بعد از فر در می آوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس داخل روغن سرخ کردنی، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا دوباره بپزد. در آخر بامیه های داغ را برای چند دقیقه داخل شربت گرم می اندازیم و تزئین میکنیم. ♤ ماسوره من آچاری نیست. ♡ شهد بامیه ♡ مواد لازم: شکر ۲ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱/۴ پیمانه جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیمو تازه ۱ ق غ زعفران به مقدار لازم گلوکز ۱ ق غ طرز تهیه: شکر و آب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم باید شکرش حل شود و فقط چند بار قابلمه را حرکت چرخشی میدهیم. وقتی شروع کرد به جوشیدن، گلوگز و جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم‌ تا قوام بیاید. وقتی میزان غلظت، از عسل یک ‌درجه روانتر و رقیق تر شد، از روی حرارات برمیداریم. ♤ جوهر لیمو نمیگذارد شهدتون شکرک بزند. گلوگز هم ‌باعث براقیت شهدتون میشود. . 🍲 @bebinobepaz
#خورش_هویج 🍲 @bebinobepaz
به این صورت درست کردم،پیازهای مکعبیم رو با کمی روغن تفت دادم،زردچوبه،فلفل قرمز،کاری و یک قاشق زعفران غلیظ شده رو به گوشت های مکعبیم اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن،دو قاشق رب هم زدم و خوب گذاشتم با موادم تفت بخوره،کمی پودر لیمو و یک چوب دارچین و نمک هم زدم با یک قاشق دیگه زعفران و دو لیوان آب جوشیده گذاشتم قل قل کنان بپزه... هویج رو خلالی خورد کردم و با یک قاشق زعفران تفت دادم و به خورش اضافه کردم... لپه رو جداگانه پختم و چند بار آبش رو عوض کردم و در اواخر پخت کمی نمک و زعفران و یک قاشق گلاب اضافه کردم و به مخلوط گوشت و هویجم افزودم و تمام... . پ.ن.آب خورش رو داخل ظرف سرو نریختم که خلالهای سیبزمینی نرم نشن... پ.ن.من با روش پخت خودم درست کردم و لپه ریختم،در دستور اصلیش لپه نیست میتونید بسته به ذائقه تون اضافه یا کم کنید... پ.ن.میتونیدخلالهای هویج رو باریکتر کنید... پ.ن.دلستر لیمویی رو با کمی آب پرتقال و یک قاشق آب لیموی تازه قاطی کنید،ببینید چقده خوشمزه میشه... پ.ن.به برنجم اصلا روغن نزدم،فقط یک قاشق اونم برای ته دیگ که نسوزه... 🍲 @bebinobepaz
#دسر_مشکوفی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : شیر ۲ لیوان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ۴قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غ کره یک قاشق غ وانیل مقدار کم زعفران دم کرده ۲ قاشق غ طرز تهیه: شیر سرد رو تو قابلمه بریزید و شکر و نشاسته رو بهش اضافه کنید و انقدر هم بزنین تا نشاسته بطور کامل در شیر حل شود قابلمه شیر و نشاسته رو روی حرارت ملایم بزارین و هم بزنین وقتی شیر گرم شد بهش کره و وانیل و گلاب و زعفران را اضافه کنید انقدر هم بزنید تا مایه غلیظی (یه کوچولو سفت تر از فرنی )بدست بیاد داخل ظرفی بریزید و داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره ۱-اگه میخواین مشکوفی قالبی بشه بزارین یه مقدار غلیظ تر (سفت تر )بشه ۲_میتونین اول نصف مواد رو بریزین بعد روش انواع مغز مثل (گردو پسته یا بادام )ویا موز هم بریزین بعد مابقی موادو روش بریزین ۳-میتونین تا نصف قالب مشکوفی بریزین وقتی سفت شد روش ژله بریزین این طوری هم خوشمزه میشه ۴_من به مواد زعفرون نزدم وقتی اماده شد به دو قسمت تقسیم کردم و به یه قسمت زعفرون زدم ویکی رو ساده گذاشتم 🍲 @bebinobepaz
#دسر_کارامل_شکلات 🍲 @bebinobepaz
دسر كارامل شكلات با گلهای كوكاكولايي 😋 ✍مواد لازم ٤ليوان شير ٢بسته كرم كارامل ٢ق چ سرپر پودر كاكائو(ترجيحا تلخ) نصف بسته پودر ژله كولا نصف ليوان بستنى وانيلى 🍜طرز تهیه پودر كارامل تون رو با شير مخلوط كنين،پودر كاكائو رو روش الك كنين،بزارين رو حرارت به جوش بياد بمدت ١دقيقه بجوشه(ازون كارامل هاى داخل بسته نميخوايم استفاده كنيم) بريزين داخل قالب بمونه تو يخچال ببنده(نيازى به چرب كردن قالب نيست) حالا ژله رولى تونو به روش هميشگى خودتون يا به روش پايين👇درست كنين نصف بسته ژله رو با نصف ليوان اب جوش مخلوط و بنمارى كنين،از رو كترى بردارين،بستنى وانيلى رو از فريزر در بيارين به اندازه نصف ليوان بندازين داخل ژله كه هنوز گرمه،با قاشق به تيكه هاى كوچيك تر اندازه يه حبه قند تقسيم كنين بزارين با گرماى ژله آب بشه،بعد كه آب شد به مقدار خيلى جزعى در حد يك بار با قاشق هم بزنين بيشتر نشه داخل سينى ٢٣*٣٣ مشما فريزر پهن كنين،(بايد قطر ٣-٤ميل بشه)،بزارين داخل يخچال روى سطح كاملا صاف ٤٥دقيقه بمونه بعد بيارين بيرون رول كنين 🍲 @bebinobepaz