eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
حلوای انار آرد سه چهارم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان آب انار سه چهارم لیوان پودر هل یک ق چ . دو عدد انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیرید. سعی کنید از انارهای شیرین و پررنگ استفاده کنید تا رنگ حلوا خوشرنگ شود. می توانید از آب میوه های انار هم استفاده کنید ولی میزان شکر را کمتر بریزید . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود. احتیاجی به جوشیدن شهد نیست ، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید . سپس آرد را با حرارت کم روی حرارت قرار دهید و مدام با قاشق چوبی آرد را هم بزنید. فقط مواظب باشید خیلی تیره نشود در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست . سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و بهش روغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد و سپس با سلیقه خود تزئین کنید . 🍲 @bebinobepaz
#موجور_مخلوط_برنجی یک کاسه کوچک برنج پخته ( از برنج پخته و مونده از قبل دارین هم میتونید استفاده کنید) یک عدد کدو متوسط -- یک عدد سیب زمینی متوسط یک عدد هویچ کوچک -- یک عدد پیاز متوسط -- دو ق جعفری و شوید یک ق مربا خوری نعناع (خشک) دو عدد تخم مرغ دو ق غذاخوری ارد سوخاری ( پودر نون باگت خشک شده هم میشه) سه ق غذاخوری آرد ( من یک ق ریختم چون سبزی خشک استفاده کردم) __ نمک وادویه حدود چهار پنج قاشق برنج رو بپزید وقتی پخت حدود یک کاسه میشه . ( من از برنج پخته و مونده از قبل استفاده کردم) .سیب زمینی و هویچ و کدو رو رنده کردم و خوب آبش رو گرفتم . شوید و جعفری باید کاملا خشک باشه و بعد ریز خرد کنید . ( سبزی خشک هم میتونید استفاده کنی). پیاز رو هم خیلی ریز ریز خرد کنید . همه ی مواد رو با ارد و تخم مرغ و نعناع خشک مخلوط کنید. روغن داخل ماهیتابه که گرم شد از مواد داخل تابه بریزین و با حرارت ملایم سرخش کنید. 🍲 @bebinobepaz
غذا هم همون مدل #کباب_تابه_ای همراه با سبزیجات معطر و توی رب انار هست که دستورشو گذاشته بودم. فقط این بار کمی دونه انار ملس هم توی سس اش ریخته بودم عالی تر شده بود. دستور #کباب_تابه_ای با #رب_انار اول پنج ساقه جعفری و یه ساقه ریحون تازه خرد کردم و با یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم، به حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم. نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم. به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم فقط نازک نگرفتم. تپل باشه. توی روغن چند دقیقه دوطرفشو سرخ کردم. بعد دراوردم و یه پیاز رو نگینی خرد کردم و توی روغن تفت دادم بعد یک قاشق سرپر رب انار ترش بهش زدم. نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم. خیلییی کم شکر برا ملس شدن زدم و تفت دادم. بعد یه لیوان اب ریختم و جوش که اومد کباب ها رو بهش اضافه کردم و گذاشتم بیست دقیقه توش بپزه بعد سرو کردم. کنارش سیب زمینی سرخ کردم و با چند ورقه گوجه سرخ شده. یه نکته درباره #ته_دیگ هم میگم. من خودم هر وقت ته دیگ نون کامل کف قابلمه میذارم موقع سرو وقتی برش میزنم خرد میشه خیلی ترده. جدیدا نون رو از قبل به شکل دلخواه برش میزنم و بعد کف قابلمه میذارم تا بعدش دیگه موقع برش خراب نشه👌 اون ماست هم #بورانی_بادمجان هست. بادمجان رو با پوست کبابی میکنیم و بعد پوستشو میگیریم و بادمجون رو ساطوری میکنیم. بعد توی ماست ترجیحا ملس یا ترش با مقداری سبزی دلال یا دلار محلی شمال و یه حبه سیر رنده شده و نمک مخلوط و سرو میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
#قارچ_پلو موادلازم ؛ گوشت چرخ کرده ،، سویا ،، قارچ فراوون ،، فلفل دلمه ای کمی ،، هویج درشت رنده شده،،برنج آبکش شده ،، پیاز و رب گوجه و نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و کمی زعفران آبکرده ب دلخواه . ابتدا مایه رو ک مث مایه ی ماکارونی درست میشه آماده میکنیم ب اینصورت ک گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و زردچوبه و مقداری فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، در روغن تفت میدیم .. کمی ک تفت خورد یک لیوان هم سویای خیس خورده اضافه میکنیم خوووب تفت میدیم و اگر لازم بود ک هست روغن اضافه میکنیم .. سبک و نرم‌ک شدن هویجها رو اضافه سپس رب و نمک میزنیم .. از طرفی قارچهارو ک درشت خرد کردیم و شستیم در ظرفی جداگانه تفت میدیم تا سبک شن و آب اضافیشون خارج" و حین تفت خوردن با کمی زردچوبه تبخیر بشه سپس ب مایه ی اصلی اضافه میکنیم .. ب دلخواه میتونین از نخود فرنگی هم استفاده کنین .. خوب ک همه ی مواد تفت خوردن و قوام اومدن .. با برنجی ک جوشونده و آبکش کردیم بصورت لایه لایه مخلوط میکنیم و در آخر کمی زعفران آبکرده روی پلو میدیم و دم میندازیم . 🔴 میتونین سویا رو حذف و از گوشت چرخی بیشتری استفاده کنین ... یا حتی با تکه های ریز سینه ی مرغ مایه رو آماده کنین . 🍲 @bebinobepaz
✔خوراک گوشت بادمجان بادمجان سه عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد سیر یک حبه فلفل دلمه رنگی خرد شده یک سوم پیمانه رب گوجه دو ق غ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا زردچوبه دارچین رزماری یک شاخه ✔طرز تهیه : بادمجان را پوست بگیرید برشهایی به اندازه دو بند انگشت بدید با ابزار یا قاشق کوچیک داخلشو خالی کنید تا انتها نرید که سوراخ بشه ✔نمک بپاشید تا تخلی پس بده پیاز داغ کنید سیر له شده و گوشت چرخ کرده و فلفل رنگی و نمکو تمام ادویه رو اضافه کنید مغز بادمجان هایی که خالی کردید رو خوب ریز خرد کنید به مواد گوشتی اضافه کنید خوب تفت بدید در اخر یک قاشق رب اضافه کنید یه استکان اب اضافه کنید چند جوش بزنه و مواد کاملا غلیظ بشه ✔بادمجان ها رو سرخ کنید در حد طلایی شدن کافیه ✔بادمجان های سرخ شده رو داخل ظرف مورد نظر بکشید . این خوراک با همین ظرف سرو میشه پس ظرفتون مناسب سرو باشه ✔بادمجان را داخل ظرف بچینید از مواد داخل بادمجانها پر کنید روی هر کدوم گوجه چری بزارید ✔داخل تابه یک ق رب رو با خیلی کم روغن تفت بدید تمام ادویه ها و رزماری رو هم اضافه کنید بعد دو لیوان اب اضافه کنید سس اماده رو کف قالب خوراکمون میریزیم ✔داخل فر با درجه ۱۷۵ به مدت چهل دقیقه . 🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_ناپلئونی مواد لازم : 1_خمیر هزار لا آماد‌ه یک‌بسته ۲-خامه قنادی زده شده۲پیمانه ۳-پودرقندمقداری ۴-پودرپسته دلخواه طرزتهیه: از لوازم قنادیها یا بعضی سوپر مارکتها یک بسته خمیر هزارلا یا فیلو رو تهیه کنید.سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیرتون رو باز کنید خیلی کم با وردنه روش بکشید و قالب مستطیل یا مربع یاگرد هر اندازه که میخواید یا با چاقو برش بزنید و در سینی با فاصله بچینید و کنارها و بعضی از اضافات خمیر رو هم داخل سینی بریزیدوروش اسپری آب بزنید ودر فر از قبل گرم 180 مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید بعد از پخت و خنک شدن خامه قنادی رو بزنیدکنار بزارید وهر یک عدد از شیرینی رو که خودش لایه لایه شده با چاقو لایه ها رو به آرامی باز کنید تا نشکنه کنار بزارید هر شیرینی حدود3 تا 4ورق میشه و خامه رو داخل قیف یکبار مصرف ریخته لایه اول پایینی رو روش‌ کمی خامه ریخته با پالت یا چاقو صاف میکنیم ومقداری از اضافه شیرینی که در سینی پختیم با دست پودر میکنیم و کمی روش ریخته و پودر قند هم روش الک کرده و لایه دوم و سوم هم به همین ترتیب تا لایه آخر مقداری پودر پسته میریزیم و همه رو آماده داخل یخچال میزاریم 5.6 ساعت البته یک شب بمونه بیات تر شه خیلی مزش عالی تر میشه.این رسپی برای شما عزیزان راحتر و سریع آسان است .امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید. 🍲 @bebinobepaz
_شوید _با ماهی یه غذای باحال از مردمان خونگرم و دوست داشتنی استان هرمزگان(بندرعباس،میناب،قشم ....)و بطور خاص مردمان باصفای شهرستان بستک ❤️ مردم استان هرمزگان این پلو‌رو با ماهی سرخ شده درست می کنن اما می شه ترکیب این خورش رو با تن ماهی و تقریبأ با همون کیفیت درست کرد و کلی لذت برد ❤️ مواد لازم برنج: ۳پیمانه شوید خشک یک پیمانه کره و نمک و فلفل و زرد چوبه مواد برای خورش بندری: تن ماهی: ۲ عدد سیر: ۴ عدد له شده پیاز: ۱عدد خرد شده زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی یا پوره ی گوجه : ۲ قاشق غذاخوری عصاره ی تمبر هندی یک لیوان نمک، فلفل قرمزو ادویه کاری: به میزان دلخواه کره: ۵۰ گرم برنج رو خیس کنید با نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و کره و شوید کته کنیید👍🏼 پیاز رو ریز خرد کنید همراه کره و رب گوجه و سیر و ادویه ی کاری و‌فلفل قرمز تفت بدین . تمبر هندی رو با آب گرم حل کنید از صافی رد کنیبن ،عصاره ی تمبر رو به مواد اضافه کنیبن و تن ماهی رو به سس اضافه کنیبن و زعفران رو هم اد کنیبن و اجازه بدین به غلطت برسه 👍🏼 همراه با کته شوید نووووش جان کنیبن و خدا رو شاکر باشین👍🏼 پ ن :این خورش باید حسابی تند باشه🌶 پ ن : این _خورش _ماهی با انواع ترشی و شور های محلی بسیار باحال و خوشمزه می شه👍🏼 پ ن :این پلو باید کاملا زرد رنگ و تند باشه❤️ 🍲 @bebinobepaz
#سمبوسه_جنوبی سيب زميني متوسط سه عدد پياز يك عدد بزرگ جعفري،تره خورشده يك فنجان نمك،فلفل قرمز،زردچوبه پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد، سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين... نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ، داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه😋👌 🍲 @bebinobepaz
جاریم دست و پاش تو 40 سالگی مث دست و پای بچه میمونه!!!😳😏 اونروز میگم چه حوصله ای داری واس #سفیدی_نرمی پوست دست و پاتم ماسک میزاریا😳😂 میگه احمق جون مرد اول از دستِ زنش میفهمه پیر شده یانه!!!😳👍 خیلی زبله😏 بزبونش گرفتم لینک اینجارو داد گفت عضو شو از غافله ی خانمای زرنگ و پیشنهاداشون واسه زیبایی عقب نمونی😍😜👇 http://eitaa.com/joinchat/3046506517Cb8e7999136
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شكلات_پشمك_هندونه 🍉🍬 🍲 @bebinobepaz