eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.1هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شكلات_پشمك_هندونه 🍉🍬 🍲 @bebinobepaz
. شكلات تخته اى پشمك رنگ خوراكى سبز ( ميتونيد از شكلات رنگى بازارى استفاده كنيد تمام لوازم قناديا دارن) . براى درست کردن شكلات پشمك اول از همه شکلات سفيد تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید(ميتونيد از شكلات تخته اى رنگى هم استفاده كنيد) بعد نصف شكلات رو سبز كمرنگ و نصف ديگه رو سبز پرنگ كردم،اول خطلاى سبز پرنگ هندونه رو كف قالب كشيدم و گذاشتم يخچال تا سفت بشه، بعد با شكلات سبز كمرنگ کف و دیواره های قالب رو باهاش بپوشونید، (یه لایه ی نازک) بعد قالبو بذارید تو فریزر که سریع ببنده، خیلی زود میبنده، بعد دوباره يه لايه ديگه به ديواره قالب بزنيد و بزاريد فريزر تا ببنده،مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده ( با دستتون مقداری از پشمک رو به صورت یک گوله فشرده كنيد) روی شکلاتها بذارید(پشمك اكه قرمز باشه خوشگلتر ميشه ولى من نداشتم همون سفيد رو درست كردم) هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه، بعدش دوباره روشو با شکلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده.بعد از يخچال در بياريد و به راحتى از قالب جدا كنيد.از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب خارج میشه و نيازى به چرب كردن قالب نداره. 🍲 @bebinobepaz
#کوکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب کشور اتریش 🍲 @bebinobepaz
لینزر از شیرینی‌های سنتی و محبوب کشور اتریش هست که تو کشورهای اروپایی و امریکایی برای مناسبتهای مختلف از جمله پخته میشه. این کوکی با خمیر لینزر تارت درست میشه که یه نوع خمیر کره‌ای ترد و لطیفه و توش پودر بادام یا فندق داره. خمیر به شکلهای مختلفی برش میخوره و بعد از پخت بصورت دولایه (ساندویجی) با مارمالاد ، مربا یا شکلات پر میشه و لایه بالایی برای زیبایی بیشتر و دیدن مربا یا مارمالاد حفره داره و در انتها هم روش پودر قند میپاشن. روش پخت: صدوبیست گرم کره نرم رو با صدوبیست گرم شکر دانه ریز هم بزنید تا پفکی و رنگش روشن بشه ، یه تخم مرغ هم اضافه و باز هم بزنید. صد گرم بادام پودر شده ، دویست و چهل گرم آرد ، نصف ق چایخوری بکینگ پودر ، کمی پودر دارچین (یا هر اسانسی که دوست دارید) بریزد و خمیر رو هم بزنید تا شکل بگیره ، نیازی به ورز زیاد نداره چون کره آب میشه و خمیر خراب میشه. خمیر رو لای سلفون بپیچید و با دست روشو صاف کنید تا کمی پهن بشه و بعد بذارید یکساعت تو یخچال بمونه. بعد از گذشت این مدت خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بذارید و کمی روش آرد بپاشید و با وردنه بضخامت نیم‌سانت باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید. نصف کوکی‌ها رو حفره‌دار برش بزنید. سینی رو توی فر داغ صدوهشتاد درجه بذارید بمدت ده الی دوازده دقیقه تا روش طلایی و لبه‌‌هاش قهوه‌ای بشه. از فر خارج کنید و اجازه بدید از داغی بیفته بعد به کمک کاردک بذارید روی توری تا خنک بشه. بعد از خنک شدن روی ‌های حفره‌دار رو پودر قند بپاشید و روی کوکی‌های کامل رو کمی مارمالاد بذارید و بعدش بهم وصل کنید و سرو کنید. میتونید واسه شب به شکل دلخواهتون قالب بزنید و با مارمالاد پرتقال یا انار سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
#لاوانتین انار 😋 ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو قالب ۱۴ دوتا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش رو خالی کردم و کنار گذاشتم برای درست کردن لاوانتین نیاز به شیر یک پیمانه اب انار یک پیمانه ارد گندم دو سوپ خوری نشاسته ذرت دو ق سوپخوری زرده تخم مرغ دو عدد وانیل نصف ق چ شکر یک و نیم پیمانه پودر ژلاتین چها ق چ خامه فرم گرفته یک پیمانه دونه انار یک پیمانه ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف اب انار به صورت بن ماری ذوب میکنیم و کنار میزاریم تمام مواد بالا رو به غیر از «««خامه فرم گرفته،ژلاتین بن ماری،دونه انار »»»رو با هم خوب مخلوط کرده تا ذرات اردو زرده کاملا مخلوط و یکدست بشه روی حرارت میزاریم مرتب مخلوط میکنیم تا به غلظت فرنی برسه در انتها بعد از خاموش کردن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته رو هم اضافه و میزاریم تا یکم از حرارت بیفته و بعد انار دون شده رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم مایه بدست اومده رو تو کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده من برای لایه روش و برای این میزان هفتادگرم شکلات سفید رو بن ماری کردم و با سه ق غ خامه صبحانه مخلوط کردم و بعد از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین رو پوشوندم 🍲 @bebinobepaz
#فرنچ_تست گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز : یک عدد متوسط قارچ :۲۰۰ گرم جعفری چهار قاشق (ساطوری شده) پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم نان تست به میزان لازم تخم مرغ (من برای این تعداد ۸ تا تخم مرغ لازمم شد ) پودرسوخاری گرانولی یک بسته اطراف نونها رو به کمک قیچی جدا کنید و نونها رو وردنه بکشید تا صاف و یکدست بشن مواد میانی مثل مواد ماکارونی اماده میشه اگر دوست داشتید مقدار کمی رب گوجه هم میتونید به مواد در اواخر کار اضافه کنید در اخر که موادتون امادست جعفری خرد شده و پنیر رو اضافه کنید و از روی گاز برش دارید هر چه مواد چربیش کمتر باشه یعنی هنگام سرخ کردم از روغن کمتری استفاده کنید نتیجه بهتری داره وقتی از داغی افتاد یه قاشق از مواد رو روی یه نون تست قرار دهید و نان تست دیگه ای روش بزارید . در اینجا هم میتونید به صورت گرد برش بزنید و هم اگر دوست داشتید از قالب گرد یا چهارگوش کمک بگیرید در این مرحله با چنگال دور تا دور نون رو کاملا با فشار فیکس میکنید به این ترتیب نانها رو از مواد پرمیکنید تخم مرغها رو زدم نون اماده و پرشده از مواد رو ابتدا توی تخم مرغ فرو میبرید و سپس در پودر سوخاری دراخر هم تو روغن داغ سرخش میکنید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
نون بابا نوئل ارد350گرم کره پنجاه گرم تخم مرغ یک عدد زرده تخم مرغ 2 شیر150میلی لیتر شکر شصت گرم پودر مخمر فوری10گرم طرز تهیه:ارد و کره و یک عدد تخم مرغ و یک پینس نمک رو هم میزنیم توی ظرفی شیر و شکر و پودر مخمر رو مخلوط میکنیم و ب مواد اضافه میکنیم تا یه خمیری ب ما بده ک ب دست نچسبه خمیر باید یک ساعت در جای گرم و پوشیده استراحت کنه خمیر رو ب دو قسمت تقسیم میکنیم و هردو قسمت رو باوردنه صاف میکنیم بعد برش میدیم و سعی میکنیم برش های نواری شکل دربیاریم و حالت پیچ پیچی بدیم(برای ریش بابانوئل) یک برش مستطیلی برای کلاه و دو گردی برای دماغ و کلاه برای چشمش میتونین از کاکائو(البته از نوع تخته ای نباشه ک زود آب شه) یا مویز و هر جیز مشکی استفاده کنین یک زرده تخم مرغ رو هم زده ب همه جای صورت بابانوئل بزنین و یک زرده تخم مرغ با مقداری رنگ خوراکی برای کلاه و دماغ بابانوئل توی فر ب مدت سی دقیقه بذارین در دمای175درجه سانتی گراد نوش جان 🍲 @bebinobepaz
#لب_لبی خیلی آسونه،برای گیاه خوارها هم خیلی مناسبه😊 خانواده های جنوبی همیشه شب #یلدا لب لبی درست می کنن،توی جنوب هم توی خیابون می فروشن🤗 مواد لازم: نخود(مقدار اختیاری) آب نمک فلفل سبز تند(معمولا ۲،۳ تا کافیه) طرز تهیه: خیلی آسونه،نخود و از قبل خیس می کنید و چند بار آبش و عوض می کنید،بعد هم می گذارید تا کامل بپزه،اواسط یا اواخر پخت بهش فلفل سبز و نمک اضافه می کنید،به همین راحتی🤗 اصلش اینه که تند باشه و داغ داغ سرو بشه،خالی هم خورده میشه،نه خیلی آب داشته باشه نه خیلی کم آب باشه 🍲 @bebinobepaz
" استیک با سس پنیرآبی " 🍲 @bebinobepaz