eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
⬅مواد لازم ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۲۵۰گرم پودرقند ۱۲۰ گرم پودر بادام یک‌چهارم قاشق سوپ‌خوری نمک رنگ خوراکی به میران لازم یک‌چهارم قاشق مربا خوری کرم تارتار ⬅موادکرم شاه توت کره 60 گرم شکر 60 گرم آب شاه توت 3 قاضق غذاخوری ⬅طرز تهیه ⤵مرحله اول: آرد بادام را الک کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. ⤵مرحله دوم: سفیده تخم مرغ را همراه نمک با همزن برقی بزنید تا کف کند، پس از کف کردن پودر قند را به تدریج اضافه کنید تا زمانی که سفیده کاملا پوک شود و خودش را بگیردبعدکرم تارتار اضافه شود و کمی بزنید تا ترکیب شود. (سفیده حتما 24 ساعت در یخچال باشد و نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج شود.) ⤵مرحله سوم: سفیده که آماده شد پودر بادام را اضافه کنید و با لیسک یا هم زن مفتولی به شکل دورانی مخلوط نمایید. در این مرحله می توانید رنگ، مواد طعم دهنده مثل پودر قهوه، کاکائو، دارچین و … را اضافه کنید. (رنگ را با خلال دندان به مواد اضافه کنید) ⤵مرحله چهارم: مایه را در قیف بریزید. هم می توان سر قیف ماسوره گرد ساده قرار داد و هم می توان بدون ماسوره این کار را انجام داد فقط کافی است نوک قیف را به اندازه هشت میلی متر با قیچی ببرید. ⤵مرحله پنجم: کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و با مقدار کمی از مواد کاغذ را به سینی بچسبانید تا هنگام قیف زدنِ مواد تکان نخورد. ⤵مرحله ششم: مواد را به شکل دایره روی سینی بریزید و حواستان باشد مواد را با فاصله بریزید تا جای کافی برای پف کردن داشته باشد. زمانی که قیف می زنید دانستن این نکته مهم است که مواد ریخته شده در سینی کمی پخش خواهد شد پس قیف را زیاد روی مواد فشار ندهید .(دقت کنید هنگام قیف زدن، قیف را کاملا صاف و عمودی بگیرید و برای بهتر قیف ردن دست را به سینی تکیه دهید.) ⤵مرحله هفتم: پس از اینکه قیف زدن مواد تمام شد اجازه دهید مایه شیرینی نیم ساعت در دمای محیط بماند و روی مواد خشک شود. (این کار در پایه گرفتن و ترک نخوردن سطح شیرینی موثر است.) ⤵مرحله هشتم: رویه ماکارونها که خشک شد سینی را به مدت بیست دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از گذشت ده دقیقه از زمان پخت سینی را در فر بچرخانید و اجازه دهید تا زمان پخت کامل شود(5 تا 8 دقیقه دیگر). با این کار تمام شیرینی ها به طور یکسان خواهند پخت. (اگر فر شما فن دارد نیازی به چرخاندن سینی فر نیست.) 🍲 @bebinobepaz
رویال شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
‍ ‍ مواد لازم: ترکیب کره نرم ۱۳۰ گرم و ۷۰ گرم روغن جامد پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ یک عدد آرد سفید۳۵۰ گرم ( در اخر دارید خمیر رو جمع میکنید اگر خیلی شل بود یکم دیگه اضافه کنید در حدی که خمیر جمع بشه نه بیشتر) پودر کاکائو ۳۰ گرم بکینگ پودر یک چهارم ق چ وانیل یک چهارم ق چ کرمفیل شیری و شکلاتی شکلات و پرک بادام و پودر پسته برای تزیین طرز تهیه: کره و پودر قند را با همزن برقی حدود ده دقیقه میزنیم تادکاملا حجم گرفته و کرمی بشه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره سه دقیقه میزنیم ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک میکنیم و چند مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم در مرحله اخر همزن رو خاموش کرده و با دست خمیر را کمی ورز میدهیم اصلا به ورز زیاد احتیاج نداره خمیر را داخل نایلون گذاشته و داخل یخچال دو ساعت استراحت میدیم بعد استراحت مابین دو تا پلاستیک با وردنه خمیر را سه میل باز کرده و کاتر میزنیم من چندین مدل زدم اگر بدون کرمفیل خواستین با قطر بیشتر کاتر بزنین خمیر شیرینی را داخل سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر رو باز کنین روی شیرینی خیلی کم نرم باشه یه تکون کوچیک بدید چسبنده نبود شیرینی اماده است حواستون باشه زیاد موندن شیرینی خشک تو فر باعث خشکی بافتش میشه! بعد پخت اجازه میدیم کاملا خنک بشه سپس ب مابین شیرینیها کرمفیل ریخته و تزیین میکنیم از مارمالاد البالو هم میتونین استفاده کنین هم خونی خوبی با شکلات داره همینطور کارامل قطر خمیر بیشتر از سه میل نشه قطر خمیرتون زیاد میشه و شیرینیتون بد شکل میشه و خوردنشم سخت بسیار شیرینی خوشمزه و خوش عطر و با بافت عالی هست حتما تست کنید 🍲 @bebinobepaz
کرم کافی میکس و پنیر . این دسر واقعا خوشمزس،مخصوصا اگر طرفدار طعم قهوه و نسکافه باشید. . مواد لازم:شیر دو لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)،شکر سه چهارم لیوان،کافی میکس سه عدد(همین نسکافه های فوری که بصورت بسته های یکنفرست و توی آب جوش حل میکنیم)،پودر قهوه فوری یا اگه ندارید پودر کاکائو یک ق غ سر صاف،پودر ژلاتین سه و نیم ق غذاخوری،آب سرد نصف لیوان،خامه صبحانه دویست گرم(میتونید نصف این مقدارم بریزید)،پنیر ماسکارپونه دویست گرم(بهتره با پنیر خامه ای جایگزین نشه ولی اگر خواستید جایگزین کنید،پنیر خامه ای انتخاب کنید که شور نباشه) طرز تهیه:پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد بریزید،یکمی که پفکی شد،روی بخار کتری بذارید تا کاملا حل و شفاف بشه. شیر+شکر رو روي شعله میذاریم تا شکر حل بشه بعد کافی میکس و پودر قهوه فوری رو اضافه و مخلوط میکنیم.حالا ژلاتین رو که در آب حل کردیم اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.هم میزنیم تا ژلاتین خوب در کل مایع حل بشه.میذاریم این مواد خنک بشه.وقتی خنک شد،پنیر و خامه رو در یک کاسه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و بعد مواد خنک شده رو بهش اضافه میکنیم و در قالب دلخواه میریزیم و چند ساعت در یخچال میذاریم تا خوب سفت بشه و از قالب بیرون میاریم،یا اینکه کلا توی ظرفهای تکنفره درست میکنیم و از قالب بیرون نمیاریم.این مقدار برای شش تا هشت نفر مناسبه. در عکس زیر دسر،سس ریخته شده. 🍲 @bebinobepaz
خب عزيزان من اومدم با يه غذای خوشمزه و خوشگل و دلبر، دلبره چون توش اسفناج داره و خيلي مفيده و وقتي كه پخته ميشه واقعا توي ظرف دلبري ميکنه و همه عاشقش ميشن، مرغ پر شده با اسفناج موادلازم: سينه مرغ ٤ عدد سير ١ حبه اسفناج خرد شده ١ ليوان خامه ٥ ق غ شير يك فنجون پنير موزارلا ١ فنجون نمك و فلفل به مقدار لازم روغن زيتون ٥/٦ ق غ خب حالا بايد چيكار كنيم، سينه مرغ رو از وسط نصف ميكنيم طوري كه هردوطرف ضخامتش يك اندازه باشه، و بهش نمك و فلفل و كمي روغن زيتون ميزنيم و كنار ميذاريم، تا مزه دار بشه، حالا وقتشه كه مواد داخلش رو درست كنيم، اول از همه اسفناج رو تفت بديد تا جايي كه آبي نداشته باشه و بعد سير رو خرد كنيد و بهش اضافه كنيد و بانمك و فلفل تفت بديد دوباره، بعد از اينكه سير ها هم كمي نرم شدن، شير و خامه رو بهش اضافه كنيد و بذاريد كمي سفت بشن و باهم بپزن، و بعد پنير موزارلارو بهش اضافه كنيد دقت كنيد كه موادتون نبايد خيلي شل باشن و بايد غلظت ماست چكيده رو داشته باشن و اگر نمكش و فلفلش اندازه نيست اضافه كنيد دوباره، خب ديگه از اينجا به بعد هم كه هيچكاري نداره داخل سينه مرغتون رو با مواد اسفناج و پنيريتون پر كنيد و توي روغن داخل ماهيتابه سرخ كنيد و يا اينكه توي فر با دماي ١٨٠ درجه براي ٤٠ دقيقه بذاريد پخته بشه، ميتونيد با هرچيزي كه دوست داريد يا ساده سرو و تزيين كنيد، نوش جون باعشق درست كنيد❤️👩🏻‍🍳. 🍲 @bebinobepaz
#دمنوش_آرامبخش 🍵 (#زعفران #هل #گل #برگه_پرتقال ) مواد برای تهیه ۲ عدد #کوکی_رژیمی (عکس دوم) : نصف موز رسیده و له‌شده 🍌 ۵۰ کالری ۱ عدد #گردو خردشده ۲۶ کالری ۵ عدد #بادام خردشده ۳۴ کالری ۱ ق‌غ #جودوسرپرک درشت 🌾 ۴۰ کالری ۱ ق‌چ #دارچین و کمی #وانیل همه موادو مخلوط کردم و با قاشق روی کاغذروغنی ریختم و با پشت قاشق شکل دادم.. بعد ۱۵ دقیقه رو برنامه اتومات پخت نان‌و کیک ماکروویو گذاشتم.. شما میتونید به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید بعد برش‌گردونید تا ۱۰ دقیقه هم روی دیگرش برشته شه. 🍲 @bebinobepaz
❣قارچ با سس سویا🍄🍄 مواد لازم: 400 گرم قارچ 1 پیاز قرمز متوسط خرد شده 1 تا 2 قاشق روغن 1/3 لیوان سس سویا 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری شربت افرا(باعث میشه سس مزه ملس پیدا کند) 2 قاشق غذا خوری آب، یا آب سبزیجات 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت گذاشته،پیاز را اضافه کنید برای 2 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود،سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید تا موقعی که تغییر رنگ دهند و نرم طلایی شوند،همزمان در یک کاسه سویا،سرکه سیب و بالزامیک،آب شربت افرا و نشاسته را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود و انرا روی قارچ ها ی در حال پخت ریخته و هم بزنید تا همه قارچ ها آغشته به سس شوند و برای چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سس غلیظ شود(سویا سس شور هست و احتیاج به نمک نیست ولی طبق ذائقه میتوانید فلفل سیاه اضافه کنید)سپس قارچ ها از روی حرارت برداشته و با برنج،پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید. ✔میتونید عسل را جایگزین شربت افرا کنید 🍲 @bebinobepaz
#آکراس معروف به برادر ناتنی فلافل و غذای بومی غرب آفریقاست. ظاهرا توسط برده‌ها به منطقه آمریکای مرکزی برده شده، در کارائیب هم کلی طرفدار داره. ولی به نظر من از نظر طعم و بافت یه سروگردن از فلافل بالاتر بود.‌‌ ‌ خب مواد لازم:‌ ‌ ✅ ۲۰۰ گرم لوبیا چشم‌بلبلی خیس کرده‌ ‌ ✅ ۱-۲ عدد پیاز متوسط‌ ‌ ✅ ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز‌‌ ‌ ✅ نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم‌‌ ‌ ✅ ۱ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر ‌ طرز تهیه:‌ لوبیا رو ۱-۲ روز خیس کنید، بعد از آبکشی کردن می‌تونید یا با فلفل دلمه و پیاز چرخش کنید یا داخل غذاساز مخلوط کنید. تو یه ظرف بریزید و نمک، فلفل و بیکینگ‌پودر رو اضافه کنید. غلظت مایه باید در حد ماست چکیده باشه، پس اگه سفت بود بهش کمی آب اضافه کنید. خمیر را با قالب فلافل قالب بزنید و سرخ کنید. ‌ خب این دستور معمولش بود، اما ما چیکار کردیم؟‌ فلفل دلمه قرمز نداشتیم و به جاش سبز ریختیم چون به قول آبجی خانم سبز طعم خوبی داره، اما رنگی فقط رنگ داره. برای جبران رنگش بهش پودر پاپریکا و ۱ قاشق مرباخوری رب زدیم و کمی هم پودر سوخاری چون یکم رقیق شده بود. ‌ ‌ ⭕البته اصل این غذا با فلفل قرمز تنده که من عمرا استفاده کنم چون با غذای خیلی تند مشکل دارم و طعم اصلی رو‌ نمی‌فهمم.‌ 🍲 @bebinobepaz
#گولاش_مجاری 🍲 @bebinobepaz
خوراک : مواد لازم: گوشت مغز ران گوساله پیاز کوچولو کرده ۳تا ۴تا سیر خرد شده ۳حبه گوجه فرنگی ۳۰۰گرم هویج ۲تا۳عدد سیب زمینی ۲تا۳عدد فلفل دلمه ایی ۱عدد روغن رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل سیاه و برگ بو یه برگ ابتدا گوشت را خرد کرده و استخوان و چربی آن را جدا کنید، سپس پیاز و سیر را خردکنید. تابه ای را روی حرارت قرار بدید و پیاز ریز رو خرد کنید ۴تکه عالیه با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه بعد سیر را اضافه کنید و گوشت را هم بریزید و تفت بدید. فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید ، مقداری آب بریزید و اجازه دهید گوشت برای یک ساعت تا بک ساعت و نیم بپزه. سیب زمینی و هویج ها را پوست گرفته با مقداری روغن تفت بدید تا کمی نرم شود. فلفل دلمه ای رو خرد کنید و با سیب زمینی و هویج سرخ کنید. گوجه ها را هم خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت بدید. رب رو اضافه کنید و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید. در اواسط پخت گوشت، مخلوط سیب زمینی و هویج و فلفل (پاپریکا)و رب تفت داده شده رو اضافه کرده و اجازه بدید همه مواد با هم بپزه. زمانی که خوراک پخت و جا افتاد برگ بو را از داخل آن خارج کنید. خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامه روی آن بریزید و میل کنید. پ ن : این خوراک نوعی طاس کباب است که خورش هم محسوب میشه و متعلق به مجارستانه و در اروپای شمال شرقی خواهان زیاد داره . با پاستا و برنج و انواع نان سرو میشود👍 پ ن : جالب است بدانید که این غذا ریشه در قرون وسطی دارد و ابتدا غذای چوپانانی بود که دور از خانه در دل طبیعت بودند. بعدها مواد دیگری به این خوراک اضافه شد و به شکل گولاش امروزی در آمد. در حال حاضر خوراک گولاش غذای ملی کشور مجارستان و سمبل و نماد این کشور محسوب می شود. 🍲 @bebinobepaz