eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 . ● شاخه های آلوچه و آلبالو رو جدا کردم خوب شستم. به نسبت دو به یک یعنی دو واحد آلبالو و یک واحد آلو ریختم و نصف لیوان آب داخل قابلمه ریختم و میوه هارو ریختم و یک ربع روی حرارت قرار دادم تا کمی نرم شدن و رنگ پس دادن. بعد زیرشو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه. . ● میوه ها رو از یک صافی مثل سبد رد کرده و در حالی که دستکش به دست داریم خوب چنگ میزنیم و فشار میدیم تا شیره اونا از داخل سبد رد بشه. دو قاشق غذاخوری گلپر و یک قاشق نمک میزنیم. اگه خیلی ترش دوس ندارین دو قاشق شکر هم بریزید، البته در حین پخت. . ● حالا مواد رو توی لیوانای یکبار مصرف میریزیم. من چند تا آلبالوی تازه ریختم توش که مثل بیرون بشه ☺️ داخل لیوان چوب بستنی قرار بدین.(میتونین روی لیوان‌ها سلفون بکشید و چوب بستنی رو وسطش فرو کنین) بعد از ده ساعت که توی فریزر موند آمادست. 🍲 @bebinobepaz
پیاز رو به همراه خیلی کم روغن و زرد چوبه و چند حبه سیر تفت میدیم.گوشت و با پیاز خوب تفت میدیم حالا ادویه ها رو اضاف میکنیم و باز خوب تفت میدیم.بعد فلفل سبز و هل و دارچین و برگ بو اضاف میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویه ها پخش بشه،سپس آب جوش اضاف میکنیم و شعله گاز رو کم میذاریم تا گوشت بپزه...وقتی گوشت کامل پخت در میاریم و در روغن سرخ میکنیم و میذاریم لای برنج آبکش شده به همراه هل و دارچین و برگ بویی که باهاش گوشت رو پختیم... میتونید موقع دم برنج مقداری آب گوشت هم بریزید رو برنج تا مزه دار بشه .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده و کشمش هم میریزیم رو برنج. موقع سرو میتونید آب باقیمانده از گوشت هم به همراه غذاتون میل کنید... 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: تخم مرغ متوسط یک عدد کره نصف لیوان شکر نصف لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ آرد ۲ لیوان پودر کاکائو نصف لیوان برای تزیین: پسته و فندق طرز تهیه:کره،آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،شکر،در ظرف مناسبی بریزید،تخم مرغ اضافه کنید و ورز بدید.(خمیر طوری باشه که بتونیم شکل بدیم،)از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل دست گرد کنید.و کورابیه هاذو با فاصله داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید،نرم هست بزارید خنک شه و بعد سرو کنید.نوش جان😋 🍲 @bebinobepaz
بستنی هاتون رو با میل کنید مخصوص روزهای گرم تابستانی مواد لازم: 250 گرم انبه یخ زده 2عدد هلو 300 گرم شیر دلخواه شربت افرا (عسل یا شیره) اختیاری کینوا برشته (آجیل چربی سوز یا آجیل پروتئین) طرز تهیه: انبه، هلو و شیرین کننده را داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید و شیر را کم کم اضافه کنید تا قوام یابد. در ظرف موردنظر ریخته و همراه با کینوا برشته میل کنید. 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت مواد لازم ۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی) ۲۰۰ گرم کره برای شربت: ۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود. مواد لازم برای محلبی: ۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید. ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود . قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ). وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) . ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت 🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت مواد لازم ۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی) ۲۰۰ گرم کره برای شربت: ۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود. مواد لازم برای محلبی: ۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید. ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود . قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ). وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) . ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه 🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه مدت زمان تهیه : ۴۰ دقیقه برای ۱۲ نفر برای کیک اسفنجی: سه تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق نیم پیمانه شکر سفید نیم پیمانه آرد یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر - برای موس انبه: یک و نیم پیمانه خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده دو پیمانه پوره انبه ۷ گرم پودر ژلاتین (کمتر از یک قاشق غذاخوری) ۵۰ میلی لیتر آب برای ژله انبه: یک پیمانه پوره انبه سه قاشق غذاخوری شکر سفید یک و نیم قاشق چای خوری پودر ژلاتین ۷ قاشق چای خوری آب برای مرطوب کردن کیک: یک چهارم پیمانه آب یک سوم پیمانه شکر سفید برای مرطوب کردن کیک، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید تا کاملاً به دمای اتاق برسد. فر را در دمای ۱۷۶-۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ سانتیمتری ترجیحاً کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید. برای کیک، در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا پفی شود، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حجم تخم ‌مرغ‌ ها سه برابر شود و همچنین مایع به صورت روبانی روی هم بیفتد. این کار حدود ۷-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. در طرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید. دقت کنید که نباید زیاد مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالب ریخته و حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شود و سطح کیک کمی طلایی شود. قالب را از فر خارج کرده و روی سیم قرار دهید و کاغذ روغنی آن را درآورده تا خنک شود سپس با کمک چاقوی تیز دیواره کیک را از دیواره قالب جدا کرده و کمر قالب را باز کنید و کیک را از قالب خارج کرده و روی سیم قرار دهید تا کاملاً به دمای اتاق برسد، بعد از اینکه کاملا سرد شد، دوباره کیک را داخل همان قالب گذاشته و کمر قالب را ببندید. سطح کیک را با مخلوط آب و شکر (با کمک فرچه) مرطوب کنید، به طوریکه همه جای سطح کیک مرطوب شود، ولی نه خیلی زیاد. برای موس انبه، با همزن تمیز، خامه و پودر شکر را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد ولی خیلی سفت نشود، سپس پوره انبه را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید بعد در یخچال قرار دهید. در این حین، سریع، روی آب سرد، پودر ژلاتین ریخته و بعد از ۵ دقیقه، به صورت بن ماری و یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل شود.برای گذاشتن در مایکروویو، ابتدا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و سپس هم زده و اگر نیاز بود، ۵ ثانیه دیگر حرارت دهیدتا کاملاً حل شود. 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چاره بودم بدون هزینه زیاد و بدون از شر موهام راحت بشم 🤔 تا 👇 رو دیدم الان یکساله دنباله رو پستاشم 😍😁 تازه کلی خرید کردم ازشون چون هم تضمین داره هم خیلی خوب راهنمایی میکنن🌸 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
ببین و بپز( آشپزی)
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن #لیزرم خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چا
موهاتو کن❌💣 یکم که میرفت بالا میگفت:😳خانوم مام آدمیما 🤮شما بویی از زنیت نبردی ⁉️یکم به خودت برس خب🧜🏻‍♀ 😔🥺 خسته شده بودم انقد با میکردم🥀پوستم عین شده بود ...🦔😣 خیلی ناامید بودم انقد تا راهشو تو این کانال پیدا کردم 🤩😱👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506