#بستنی_یخی 😍
.
● شاخه های آلوچه و آلبالو رو جدا کردم خوب شستم. به نسبت دو به یک یعنی دو واحد آلبالو و یک واحد آلو ریختم و نصف لیوان آب داخل قابلمه ریختم و میوه هارو ریختم و یک ربع روی حرارت قرار دادم تا کمی نرم شدن و رنگ پس دادن. بعد زیرشو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
.
● میوه ها رو از یک صافی مثل سبد رد کرده و در حالی که دستکش به دست داریم خوب چنگ میزنیم و فشار میدیم تا شیره اونا از داخل سبد رد بشه. دو قاشق غذاخوری گلپر و یک قاشق نمک میزنیم. اگه خیلی ترش دوس ندارین دو قاشق شکر هم بریزید، البته در حین پخت.
.
● حالا مواد رو توی لیوانای یکبار مصرف میریزیم. من چند تا آلبالوی تازه ریختم توش که مثل بیرون بشه ☺️
داخل لیوان چوب بستنی قرار بدین.(میتونین روی لیوانها سلفون بکشید و چوب بستنی رو وسطش فرو کنین) بعد از ده ساعت که توی فریزر موند آمادست.
🍲 @bebinobepaz
#برياني_عربي
پیاز رو به همراه خیلی کم روغن و زرد چوبه و چند حبه سیر تفت میدیم.گوشت و با پیاز خوب تفت میدیم حالا ادویه ها رو اضاف میکنیم و باز خوب تفت میدیم.بعد فلفل سبز و هل و دارچین و برگ بو اضاف میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویه ها پخش بشه،سپس آب جوش اضاف میکنیم و شعله گاز رو کم میذاریم تا گوشت بپزه...وقتی گوشت کامل پخت در میاریم و در روغن سرخ میکنیم و میذاریم لای برنج آبکش شده به همراه هل و دارچین و برگ بویی که باهاش گوشت رو پختیم...
میتونید موقع دم برنج مقداری آب گوشت هم بریزید رو برنج تا مزه دار بشه .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده و کشمش هم میریزیم رو برنج.
موقع سرو میتونید آب باقیمانده از گوشت هم به همراه غذاتون میل کنید...
🍲 @bebinobepaz
#کورابیه_کاکائویی
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط یک عدد
کره نصف لیوان
شکر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۲ لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
برای تزیین:
پسته و فندق
طرز تهیه:کره،آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،شکر،در ظرف مناسبی بریزید،تخم مرغ اضافه کنید و ورز بدید.(خمیر طوری باشه که بتونیم شکل بدیم،)از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل دست گرد کنید.و کورابیه هاذو با فاصله داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید،نرم هست بزارید خنک شه و بعد سرو کنید.نوش جان😋
🍲 @bebinobepaz
بستنی هاتون رو با #کینوا_برشته میل کنید
مخصوص روزهای گرم تابستانی
مواد لازم:
250 گرم انبه یخ زده
2عدد هلو
300 گرم شیر دلخواه
شربت افرا (عسل یا شیره) اختیاری
کینوا برشته (آجیل چربی سوز یا آجیل پروتئین)
طرز تهیه:
انبه، هلو و شیرین کننده را داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید و شیر را کم کم اضافه کنید تا قوام یابد. در ظرف موردنظر ریخته و همراه با کینوا برشته میل کنید.
🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت
مواد لازم
۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی)
۲۰۰ گرم کره
برای شربت:
۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش
برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود.
مواد لازم برای محلبی:
۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی
به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید.
ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود .
قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ).
وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) .
۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان
🍲 @bebinobepaz
کاداییف با محلبی در قالب تارت
مواد لازم
۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی)
۲۰۰ گرم کره
برای شربت:
۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش
برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود.
مواد لازم برای محلبی:
۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی
به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید.
ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود .
قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ).
وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) .
۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان
🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه
مدت زمان تهیه : ۴۰ دقیقه
برای ۱۲ نفر
برای کیک اسفنجی:
سه تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
نیم پیمانه شکر سفید
نیم پیمانه آرد
یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-
برای موس انبه:
یک و نیم پیمانه خامه صبحانه
۳ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده
دو پیمانه پوره انبه
۷ گرم پودر ژلاتین (کمتر از یک قاشق غذاخوری)
۵۰ میلی لیتر آب
برای ژله انبه:
یک پیمانه پوره انبه
سه قاشق غذاخوری شکر سفید
یک و نیم قاشق چای خوری پودر ژلاتین
۷ قاشق چای خوری آب
برای مرطوب کردن کیک:
یک چهارم پیمانه آب
یک سوم پیمانه شکر سفید
برای مرطوب کردن کیک، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید تا کاملاً به دمای اتاق برسد.
فر را در دمای ۱۷۶-۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ سانتیمتری ترجیحاً کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.
برای کیک، در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا پفی شود، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حجم تخم مرغ ها سه برابر شود و همچنین مایع به صورت روبانی روی هم بیفتد. این کار حدود ۷-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. در طرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید. دقت کنید که نباید زیاد مخلوط کنید.
مخلوط را داخل قالب ریخته و حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شود و سطح کیک کمی طلایی شود. قالب را از فر خارج کرده و روی سیم قرار دهید و کاغذ روغنی آن را درآورده تا خنک شود سپس با کمک چاقوی تیز دیواره کیک را از دیواره قالب جدا کرده و کمر قالب را باز کنید و کیک را از قالب خارج کرده و روی سیم قرار دهید تا کاملاً به دمای اتاق برسد، بعد از اینکه کاملا سرد شد، دوباره کیک را داخل همان قالب گذاشته و کمر قالب را ببندید. سطح کیک را با مخلوط آب و شکر (با کمک فرچه) مرطوب کنید، به طوریکه همه جای سطح کیک مرطوب شود، ولی نه خیلی زیاد.
برای موس انبه، با همزن تمیز، خامه و پودر شکر را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد ولی خیلی سفت نشود، سپس پوره انبه را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید بعد در یخچال قرار دهید.
در این حین، سریع، روی آب سرد، پودر ژلاتین ریخته و بعد از ۵ دقیقه، به صورت بن ماری و یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل شود.برای گذاشتن در مایکروویو، ابتدا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و سپس هم زده و اگر نیاز بود، ۵ ثانیه دیگر حرارت دهیدتا کاملاً حل شود.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔
همه میگن #لیزرم خوب نیس موها برمیگرده😢
دنبال راه چاره بودم بدون هزینه زیاد و بدون #کثیف_کارے از شر موهام راحت بشم 🤔
تا #اینجا👇 رو دیدم الان یکساله دنباله رو پستاشم 😍😁
تازه کلی خرید کردم ازشون چون هم تضمین داره هم خیلی خوب راهنمایی میکنن🌸
http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
ببین و بپز( آشپزی)
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن #لیزرم خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چا
❌#پیاز موهاتو #کباب کن❌💣
#پاچه_شلوارم یکم که میرفت بالا #شوهرم میگفت:😳خانوم مام آدمیما 🤮شما بویی از زنیت نبردی ⁉️یکم به خودت برس خب🧜🏻♀
#خیلی_بهم_برخورد 😔🥺
خسته شده بودم انقد با #ژیلت_اصلاح میکردم🥀پوستم عین #کرگدن شده بود #سیااااه #زبر #تیغ_تیغی...🦔😣
خیلی ناامید بودم انقد #گششششششتم تا راهشو تو این کانال پیدا کردم 🤩😱👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506