كيك آلبالو با رويه شكلات🍒
براي اين خوشمزه جان،ابتدا يه كيك آلبالو درست كردم و تو قالب كف گود ريختم،بعد از پخت و خنك شدن، تو گودى سطح كيك ،،شكلات (گاناش) ريختم و بعد مجددا با شكلات آلبالويي از مركز به كمك قيف دايره هايي با كمي فاصله ريختم و بعد به كمك يه سيخ چوبي از كناره به طرف مركز كشيدم تا شكل گل بشه
كيك آلبالو
چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم كمي رو دستمال خشك كردم ،داخل آرد زدم و روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت پنجاه دقيقه آماده شد🌸سيمين🌸
براي گاناش ،،
دويست گرم شكلات رو خورد كردم و كنار گذاشتم ،حدود صد گرم خامه صبحانه رو تو ظرف ريختم رو حرارت ملايم گذاشتم و مرتب هم زدم تا گرم بشه ولي نجوشه،بعد شكلات خورد شده رو داخلش ريختم و از رو حرارت برداشتم هم زدم تا با گرماي خامه كاملا ذوب و يكدست بشه و روي كيك خنك شده ريختم.
براي شيارهاي صورتي ،من از شكلات آلبالويي استفاده كردم.شكلات البالويي رو ميتونيد از فروشگاهاي بزرگ تهيه كنيد .
پنجاه گرم خامه صبحانه رو تو ظرف گرم كردم و حدود هشتاد گرم شكلات البالويي خورد شده رو داخلش ريختم هم زدم تا ذوب بشه.بعد داخل قيف ريختم و
🍲 @bebinobepaz
پاریس برست یه مدل دسر فرانسوی هست که شبیه نون خامه ای خودمونه ،فقط از نوع غول پیکرش😉 که به دلخواه با انواع فیلینگ پر میشه
.
#پاریس_برست
مواد لازم :
کره:۱۱۵ گرم
شکر: یک ق چ
اب: یک لیوان
نمک: ۱/۸ ق چ
آرد: ۱۳۰ گرم
وانیل: نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ درشت ۳ عدد یا ۴عدد کوچک
پرک بادام: مقداری
.
مواد فیلینگ:
خامه قنادی فرم گرفته حدود یک ونیم پ و سه ق غ شکلات نوتلا
پودر شکر برای تزیین
.
تخم مرغها را از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط بشه
کاغذ روغنی به سایز دلخواه را روی سینی فر میذاریم
در یک قابلمه کره ،اب ،نمک و شکر را ریخته وروی حرارت قرار داده تا کره اب بشه ومایه شروع به جوشیدن کنه ،سپس از روی حرارت برداشته و ارد را یک مرتبه اضافه کرده و با قاشق چوبی مدام هم میزنیم سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید ولرم بشه ولی خیلی خنک نشه ،سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هربار اجازه میدیم تخم مرغ جذب خمیر بشه ،(اگه ۴ تخم مرغ استفاده میکنید مراقب باشید خمیر شل نشه) وانیل را هم اضافه کنید،
حالا خمیر اماده را در قیف ماسوره ساده ریخته و در سینی روی دایره به صورت عمود پایپ کنید روی اون رو با کمی تخم مرغ رومال کنید وروش پرک بادام بریزید، در فر ۲۲۰درجه گرم شده اول به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده و سپس دمای فر را به ۱۸۰ درجه کاهش داده و۲۰ دقیقه دیگر بزارید تا کاملا طلایی بشه،
فر را خاموش کرده واجازه دهید یک ساعت پاریس برست درون فر خنک بشه،از که خارج کردید با چوب خلال چند سوراخ روی سطح اطراف نون ایجاد کنید و وقتی کاملا خنک شدبا چاقو برش زده و روی ان خامه فرم گرفته که با شکلات نوتلا مخلوط شده(میتونیدفقط ازخامه استفاده کنید) رو داخل قیف با ماسوره کنگره داربه صورت زیگزاگی میریزیم و لایه ی رویی را روی اون قرار داده و کمی پودر قند میریزیم یا نوتلا بزنید
🍲 @bebinobepaz
دسر هانیسکو
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه عسلی ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
دنت نوشیدنی شکلاتی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه.
برای مخملی کردن پنج تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم.
دوستان برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول به جای پودرکاکائو میتونید استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
کیک نارگیل
یه کیک خوش طعم و عطر و بی نظیر
میریم سراغ طرز تهیه
مواد لازم لایه اول:
تخم مرغ 3عدد
پودر قند 120 گرم
کره ذوب شده 80 گرم
خامه صبحانه 30میلی لیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری مواد میانی:
مربای توت فرنگی 1/2 پیمانه
مواد رویه:
کره نرم 60 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 180 گرم
طرز تهیه:
قالب مربع 23 سانتی را چرب کنید و کاغذ بیندازید
تخم مرغها را کمی بزنید، پودر قند را افزوده و 2 دقیقه دیگر بزنید تا مواد کرمی و سبک شوند
کره ذوب شده خنک را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
خامه و وانیل را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید
آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک بزنید و داخل قالب اماده بریزید
در فر 175 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید
بعد از نیم ساعت کیک را خارج کرده با مربا بپوشانید و مواد رویه را روی ان به ارامی پخش کنیدو مجدد به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی ان طلایی شود.
پس از پخت از قالب خارج کنید و روی توری خنک کنید
طرز تهیه مواد رویه:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، تخم مرغها را اضافه کرده و خوب بزنید
در اخر پودر نارگیل را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
این کیک بسیار ساده و راحت تهیه میشه، حتما درست کنید و لذت ببرید
نکته:علت اینکه لایه رویی کیک من نازک شده اینه که مقدار نارگیل رو کم ریختم، حتمامقدار رو رعایت کنید تا کیک زیبای سه لایه داشته باشید
🍲 @bebinobepaz
#دَنِت_خونگی
مواد لازم
٤ قاشق غذاخوري شير خشك
١ قاشق عذاخوري پودر كاكائو
١ قاشق غذاخوري پودر كاسترد
١ عدد ( ٣٦ گرم) دريم ويپ( پودر خامه)
١ عدد پودر كارامل
١ قوطي خامه
١ قاشق غذاخوري نوتلا
١ ليوان و نصف آب
طرز تهیه
همه مواد بالا رو باهم مخلوط كنيد و با همزن دستي خوب هم بزنين، وقتي صاف و يكدست شد
روي حرارت بزارين و مدام هم بزنين كه گلوله گلوله نشه،
همين كه به جوش اومد تو قالب سيليكوني بريزين و ٣ ساعت بزارين يخچال
و بعد راحت از قالب جدا كنين و سرو كنين، به همين راحتي و به همين خوشمزگي.
( البته ناگفته نمونه من اين دسر رو با شير مايع بيشتر دوست دارم اما باز هم اگه شما شيرخشك رو بيشتر دوست دارين با اون امتحان كنين).
ميتونين بجاي شير خشك و آب از ١/٥ تا ٢ ليوان شير مايع استفاده كنين.
اگر مقدار آب و شيرخشك يا شير مايع كمتر باشه دسر سفت ميشه اما اگر بيشتر باشه دسر شُلتر ميشه و بايد تو كاسه بريزين( اين كاملاً سليقه اي هستش)
اگر طعم شكلاتي دَنِت رو دوست ندارين بجاي نوتلا و پودر شكلات از وانيل، زعفرون، موز، كوكيز، نسكافه و انواع پوره ميوه ها ميتونين استفاده كنين.❤.
🍲 @bebinobepaz
پتی گلکلم
تعداد: ۱۵ عدد ☚
مواد لازم:
گل کلم – یک عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز و قرمز – از هر کدام نصف
جعفری (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زنجبیل (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زردچوبه – یک قاشق چایخوری
سس خردل – ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا – یک قاشق چایخوری
تخممرغ – ۲ عدد
آرد نخودچی – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری پانکو (پرک شده) – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن ☚ طرز تهیه:
۱) گلکلم و فلفل دلمهای را داخل غذاساز قرار داده و دکمه پالس را بزنید تا گلکلم به تکههای کوچک خرد شود.
۲) جعفری، گشنیز، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و دوباره دکمه پالس را بزنید تا مواد کاملا خرد شوند.
۳) مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید. زردچوبه، سس خردل، پاپریکا، تخممرغ، آرد سوخاری، آرد نخودچی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
۴) مواد را به شکل دایره و صاف کنید.
۵) سپس در آرد سوخاری پانکو بغلتانید.
۶) کمی روغن در تابه گرم کرده و پتیها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#ژله
❗️طرز تهیه👇👇👇
برای این ژله و بسته ب اندازه
ظرف به شکل زیر عمل کنید
یک و نیم بسته( معادل ۱۵۰ گرم) #ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش حل کرده رو بخار کتری تا خوب حل شه، خنک ک شد بهش ۱۰۰ گرم یا دوتا بستنی وانیل ساده ک تو دمای محیط آب شده بهش اضافه و خوب مخلوط کنید تا ژله و بستنی حل شن(میتونید بجای بستنی از شیر یا خامه قنادی یا خامه صبحانه) هم استفاده کنید.
قالب رو کج بذارید این کار رو با استفاده از یک حوله یا پارچه در زیر قالب انجام بدید. و مقداری از ژله آلوورا و بستنی رو توی قالب کج شده ریخته و اجازه بدید نیم بند بشه.
فقط ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه ک لایه بعدی بهش بچسبه این نکته خیلی مهمه، در غیر اینصورت در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشن یا از قالب خوب در نمیاد.
حالا رنگ بنفش(ژله انگور) رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید. و وقتی ژله سفید نیم بند شد قالب رو به همون حالت کج بچرخانید و ژله بنفش رو بریزید. و بذارید یخ تا نیم بند بشه
تا پر شدن قالب این دو مرحله رو تکرار کنید. یک بار ژله سفید و یه بار رنگی.
نکته
_حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بريزيد
_ژله هايی را كه می خواهيد روی مراحل با بستن بريزيد را بگذاريد كم ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نريزيد ک باعث نشه رنگها با هم مخلوط شن .
نگذاريد خيلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لايه ها از هم جدا می شون .
_برای زود اماده شدن این ژله ميتونید ژله های هر مرحله را در فريز گذاشت ولی مراقب باشيد يخ نزنه.
نوش جان👌
🍲 @bebinobepaz
😍پیراشکی کرمدار
.
✔مواد لازم:آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی(جذب رطوبت آردها متفاوته)
.
✔شکر نصف پیمانه
.
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
.
✔کره پنجاه گرم
.
✔روغن مایع سه ق غ
.
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
.
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
.
🍩طرز تهیه:یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم(دمایی که گرمه ولی انگشت رو نمیسوزونه،حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه(عمل بیاد).حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید.تا جایی که به دست نچسبه ولی لطیف باشه.آرد اضافه به خورد خمیر ندید چون بافت پیراشکی سفت میشه.حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید.روی کاسه ی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه(خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید.اضافات خمیرو جمع کنید،دوباره باز کنید و قالب بزنید.حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن.در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید.از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره.حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه(این عدد نقریبیه).بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
✔طرز تهیه کرم پیراشکی:یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید،بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید(گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه.در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.نوش جان💋
نکته:خمیر مایه فوری رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید و حتما تاریخ انقضاشو چک کنید.میشه خمیر مایه فوری رو عمل آوری نکرد و مستقیم به آرد اضافه کرد ولی ما عمل میاریم تا مطمئن بشیم سالمه چون اگر خمیر مایه تاریخ انقضاش گذشته باشه و موقع عمل آوری پف نکنه،فاسده و بدرد نمیخوره
🍲 @bebinobepaz