🔴 نگاه بایدن به برجام؛ همان نگاه ترامپ بلکه سخت تر است
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹 ریچارد هاوس از سران فتنه ۸۸ به عنوان دوستان خود نام برد و نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفت بزرگترین سرمایه ها و امید ما؛ سران اصلاح طلبان هستند.
🔸 بایدن می گوید به برجام باز می گردم به شرطی که صنایع موشکی و حضور ایران در منطقه نیز در مذاکرات برجام وجود داشته باشد؛ نگاه بایدن به برجام؛ همان نگاه ترامپ بلکه سخت تر است.
✅ برجام؛خسارت محض بود و تحریم ها از زمان اوباما اضافه شد و این نبود که برجام پس از ترامپ خراب شود.
🔹 ما هم میگوییم مذاکره کنندگان متدین هستند و خائن نیستند اما سرشان کلاه گذاشتند.
🔸 ریچارد هاوس از سران فتنه۸۸ به عنوان دوستان خود نام برد و نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفت بزرگترین سرمایه ها و امید ما؛ سران اصلاح طلبان هستند.
✅ مردم از تورم ۵۲ درصد، گرانی افسار گسیخته، بیکاری، افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت مسکن و اجاره بها ناراحتند.
💢 مردم از عملکرد کسانی ناراحتند که گفتند مسکن مهر؛ مزخرف است و در پنج سال وزارت؛ افتخارش این بود که یک مسکن نساخته است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
بهزاد طور!
♦️بهزاد نبوی: اختیارات رئیس جمهور 10 درصد هم نیست و نمی تواند کار کند.
🔹"نهاد اجماع ساز" اصلاح طلبان برای معرفی نامزد نهایی، با حضور بهزاد نبوی تشکیل شد.
♦️قسم حضرت عباس را باور کنیم؟ یا دُم خروس را؟!
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لطفا و خواهشا این کلیپ رو هم خودتون نگاه کنید و هم به خانم ها و مادرانی که باردار هستن نشون بدید🙏
باید خانم ها حداقل اطلاعاتی رو درباره آزمایشات غربالگری داشته باشن پس لطفا نشر بدید🙏
#مافیای_کودک_کشی
#نسل_کشی
✍"مقربی"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
4_691232122517585993.pdf
2.69M
📕 #کتاب👈 نقد کتاب دکتر سُها با عنوان نقد قرآن
✍🏻 اثر؛ #دکتر_رضایی_اصفهانی
#نقد_نقد_قرآن_دکتر_سها
#پاسخ_به_شبهات_ملحدین
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
مبلغِ این "اَبَر وثیقه" با حکمِ دوسالزندان میخواند؟!
#داداش_جهانگیری
@Buh_LOL
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
مبلغِ این "اَبَر وثیقه" با حکمِ دوسالزندان میخواند؟! #داداش_جهانگیری @Buh_LOL 🇮🇷بدون مرز @bedoni
محمد مساعد برای یک توییت ۴سال حبس و 2 سال ممنوع الکاری
برادر مظلوم جهانگیری برای اینهمه دزدی 2 سال حبس
قانون رو جوری اجرا کنید که کرک و پشمای ملت فر نخوره!
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
یک گزارش جامع و منطقی و مستدل از فارس در موضوع غربالگری/گفت و گو با طاهره لباف متخصص زنان
🔻در کشورهای پیشرفته توصیه به غربالگری درباره افرادی اتفاق می افتد که بارداری بالای 40 سالگی را تجربه می کنند یا فرزندان قبلی آن ها یا در میان اقوام درجه یکشان فرد مبتلا به سندروم داون متولد شده باشد، در کشور ما متاسفانه این موضوع از دهه 80 به تدریج به یک اجبار نانوشته تبدیل شد در واقع به جای اینکه کلاه بیاوریم، سر آوردیم. الان فشار روی مادران باردار از طرف شبکه بهداشت و درمان و متخصص زنان و زایمان چنان بالاست که شنیده می شود پزشکان از پذیرفتن بانوان بارداری که مراحل غربالگری را انجام نمی دهند، خودداری می کنند
◀️ اگر پزشکی پیشنهاد غربالگری به مادر ندهد و تاکید و پیگیری برای انجام آن نداشته باشد و فرزندی مبتلا به سندروم داون به دنیا بیاید، تمام هزینه های آن فرزند برعهده پزشک است. بارها پیش آمده همکاران ما با طی مراحل طولانی پزشکی قانونی به دادگاه احضار و از نظر قانونی ملزم و جریمه می شوند هزینه مولود داون را پرداخت کنند.
🔻بارداری می تواند شیرین ترین دوره زندگی یک زن باشد اما به دنبال احتمالات پزشکی غربالگری و این دلیل که در مرحله اول به او گفته شده احتمال دارد فرزندش مشکل داشته باشد، واقعاً لحظه های تلخ و پر استرسی را تجربه می کند.
🔻در کشوری مانند انگلیس به هیچ وجه به مادر جوانی پیشنهاد غربالگری نمی دهند. از سویی برای پزشکان جرائم سنگین گذاشته نمی شود، با پزشکان و مراکز درمانی که بانوی را وادار به غربالگری کنند، برخورد قانونی می شود و باید جریمه های سنگین بپردازند. از سویی آزمایشگاه هایی که غربالگری انجام می دهند مدام نظارت و پایش می شوند اگر آزمایشگاهی دو نیم درصد(2/5) نتیجه مثبت کاذب داشته باشد دیگر اجازه فعالیت در زمینه غربالگری ندارد.
⭕️درصد مثبت کاذب سالانه آزمایشگاه های انجام دهنده غربالگری بارداری کشورمان بین 18 تا 25 درصد است. عددی بزرگ است و جای تاسف دارد. این یعنی چیزی حدود 18 تا 25 درصد مادران باردار، بیهوده نگران می شوند و فشار جسمی، مالی، روحی و روانی زیادی به آن ها تحمیل می شود. بنابراین این نظارت در کشور ما بسیار لازم است. مراجعی باید باشند که آزمایشگاه های خاطی را جریمه یا از چرخه غربالگری خارج کنند.
⁉️وقتی از آزمایشگاه هایی که 18 تا 25 درصد آمار مثبت کاذب دارند، می پرسیم چرا چنین اختلاف آماری دارند، معمولاً می گویند اگر بگوییم فرزند نرمال است اما داون متولد شود، مراحل پزشکی قانونی و دادگاه در انتظار ماست بنابراین تمام احتمالات را طوری بررسی می کنند و در نظر می گیرند که کمترین احتمال برای خطای آن ها باشد. هرچند ممکن است مادرانی باردار در این فرآیند مشوش شوند
نه حذف غربالگری منطقی است نه اجبار به انجام آن صحیح. باید ساختار آن را اصلاح کرد. متاسفانه می توان ردپای یک «مافیای مالی» را در این حجم از غربالگری های کاذب دید. اینکه تمام مادران باردار باید غربالگری را انجام دهند چه منطقی دارد؟ در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا این اقدام برای مادران بالای 40 سال و High Risk انجام می شود مگر در کشور ما چند درصد از مادران بالای 40 سال هستند و ریسک بالای بارداری دارند؟ تنها 5 تا 10 درصد از این افراد، های ریسک هستند.
🔻غربالگری در مرحله اول سونوگرافی و آزمایش خون است که اگر مثبت شود یا احتمالاتی در نظر گرفته شود به مرحله بعد و گرفتن مایع آمینوتیک یا همان آمینوسنتز می رسد. طبق آمار از میان سالانه یک میلیون و 600 هزار بارداری در کشور بین نیم تا دو درصد از این تعداد به همین دلیل جان خود را از دست می دهند.(بین 8 الی 32 هزار جنین)
❌ تعداد مراکز فعال ما در زمینه انجام این آزمایش نسبت به آمار غربالگری 94 و نیم درصدی بارداران سالانه کشور کافی نیست. بنابراین بخشی در کشور بررسی و بخشی دیگر به کشور دیگری ارسال می شود. نمونه های خون به آلمان ارسال می شود. متاسفانه ما نمونه خون نژاد خودمان و در واقع شناسه ژنتیک نسل آینده مان را در اختیار کشوری دیگر قرار می دهیم.
✅در کشور ما باید اجبار به غربالگری حذف شود و از حالت اجبار بیرون بیاید. در صورتی که والدینی مایل هستند غربالگری انجام شود، منع نشوند و بتوانند اقدام کنند. پزشکان در صورت تشخیص و صلاحدید بانوی باردار با شرایط خاص، های ریسک یا بالای 35 سال را به غربالگری توصیه کنند. در صورت تولد نوزاد داون جرائمی برای پزشک در نظر گرفته نشود، نتایج آزمایشگاه های غربالگر؛ میزان مثبت کاذب آن ها به دقت بررسی شود. آزمایشگاه خاطی اجازه ادامه فعالیت در این زمینه را نداشته باشد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
ما را به خیر شما امید نیست شرّ مرسانید/ اندر احوالات غول ۱۰۰ میلیونی
🔻این روزها خبر خوشی از کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس به گوش میرسد که باعث خوشحالی بسیاری از جوانان و همچون خاری در چشم مخالفین خوشبختی جوانان مملکت شده است. آن خبر ۱۰۰ میلیون تومانی شدن وام ازدواج است.
🔻بعد از تصویب افزایش وام ازدواج موضوعی مطرح میشود که حتی با بازنشر برخی از مسئولین همراه شد و از این وام ازدواج ۱۰۰ میلیونی غولی ساخته اند که قرار است همه را در خود ببلعد! شایعه می شود که افزایش وام ازدواج رابطهی مستقیمی با افزایش ازدواجهای جوانان زیر سن ۱۵ سال دارد و حتی این مسئله باعث بالارفتن آمار ازدواج سفید!، صوری، زوری، یواشکی و... دختر و پسرها می شود. لازم به ذکر است تاکنون به جز یکسری گزاره کلی و جعلی هیچ آمار و ارقامی مستند و مستدلی در اثبات این موضوع از سوی مطرح کنندگان آن ارائه نشده است.
🔻در ادامهی این یادداشت قرار است تا پاسخی مستند شده به آمار و ارقام در رد این مسئلهسازی جعلی بپردازیم.
🔻 مبلغ تسهیلات وام ازدواج در سال ۹۵ از ۳ میلیون تومان برای هر نفر از زوجین به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش بالای ۲۰۰ درصدی وام ازدواج نسبت به سال ۹۴ در حالی رخ داد که آمار ازدواج دختران زیر ۱۵ سال با رشد ناچیز ۰.۲ درصدی مواجه شد. اما جالب توجه آنجاست که در سال ۹۷ علیرغم اینکه وام ازدواج با افزایش از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون نسبت به سال ۹۶ همراه بود. ولی این ازدواجها با کاهش ۴.۶ درصدی مواجه شد.
🔻همزمان با تصویب افزایش مبلغ تسهیلات وام ازدواج ۳۰ میلیون تومانی در سال ۹۸ و بعدهم ۵۰ میلیون تومانی شدن آن، بررسیها نشان میدهد آمار تعداد ازدواجهای دختران زیر ۱۵ سال بازهم روند نزولی خود را در پیش گرفته است.
🔻لازم به ذکر است مرکز پژوهشهای مجلس به عنوان بازوی پژوهشی کشور بارها ضمن رد ارتباط افزایش وام ازدواج با افزایش تعداد ازدواجهای زیر ۱۵ سال گفته:《بررسیهای آماری این مرکز نشان میدهد افزایش وام ازدواج طی ۱۰ سال گذشته تغییر محسوسی را در میانه ازدواج افراد زیر ۱۵ سال نشان نمیدهد و بیان این گزاره که افزایش کودک همسری با افزایش مبلغ وام ازدواج رابطه ای مستقیم دارد غلط و مطلبی از اساس کذب است.》
🔻اما سوال اینجاست که علت رسانهای شدن این صحبتهای غیرعلمی و منتشر شدن آن از سوی اشخاصی همچون معصومه ابتکار و محمدمهدی تندگویان در ماههای آخر حضورشان در دولت چیست؟ آیا بر اساس یک معضل فرضی داخلی است یا به دلیل تعهد و پایبندی نانوشتهشان به اجرای هدف پنجم سند توسعه پایدار سازمان ملل متحد؟
🔻بهتر نبود منتقدین وام ازدواج ۱۰۰ میلیون تومانی شخصا سری به بانکها میزدند و در گفت و گوی کوتاهی با جوانان در صف انتظار از آنها میپرسیدند که اصلا چقدر برای گرفتن وام ازدوجشان برو و بیا کردند؟ به چند دوست و آشنا رو زدند تا ضمانتشان را قبول کنند؟ چرا علیرغم بخشنامههای مکرر بانک مرکزی، بانکها کار جوانان را با یک ضامن راه نمیاندازند؟ اصلا همین مبلغ وام ازدواج کفاف خرج و برج شروع زندگی را میدهد؟
🔻ای کاش امثال تندگویان و ابتکار در این چندین سال مسندنشینیشان بر پستهای حیاط خلوت دولتی، کمی هم داد ۱۵ سال خاک خوردگی قانون تسهیل ازدواج جوانان مملکت را میزدند و نه آنکه دائما سد راهی در مقابل جوانانی باشند که باهمهی سختیها به دنبال سر و سامان گرفتن به خانهی بخت میروند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
خبرگزاری تسنیم مهمترین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ را در گزارشی گردآوری کرده است:
1.افزایش وام ازدواج به میزان 100 میلیون تومان
2.افزایش یارانههای نقدی برای تحت پوششین مراکز حمایتی به میزان 200 و هشتاد و شش هزار تومان
3.حذف ضامن وام ازدواج و اعتبار سنجی به جای ضامن
4.تعیین سقف پاداش بازنشستگی به میزان 475 میلیون تومان
5.تخصیص 375 میلیارد تومان برای درمان ناباروری
6.افزایش 25 درصد حقوق کارکنان دولت
7.لغو ممنوعیت کشت برنج در نقاط مختلف کشور
8.سهم 20 درصدی صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت خام تا سقف یک میلیون بشکه در روز و مازاد بر یک میلیون بشکه در روز سی و هشت درصد
9.اختصاص 800 میلیارد تومان جهت خرید تبلت برای دانش آموزان بیبضائت مناطق محروم که به دلیل شیوع کرونا از تحصیل بازماندهاند
10.صادرات مواد خام و نیمه خام معدنی و فلزی مشمول مالیات شد
11.افزایش حقوق ورودی گمرکی (تعرفه)گوشیها و تبلتهای بالای 600 دلار از 6 درصد به 12 درصد
12.اگر افرادی که اقساط باقیمانده جریمه غیبت بیش از 8 سال از خدمت وظیفه سربازی خود را تا پایان سال آینده پرداخت نکنند، غایب محسوب شده و باید به خدمت وظیفه عمومی اعزام شوند
۱۳.هزینه آب، برق و گاز مشترکان کم مصرف نسبت به سطح الگوی مصرف در سال آینده رایگان شد
14.بخشش جرایم بیمهای تامین اجتماعی همه واحدهای تولیدی که در ایام کرونا اشتغال خودرا حفظ کردند
15.عرضه 10 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی مانند سایر فراوردههای نفتی در بورس انرژی
16.اخذ مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد، تجاری و صنعتی از ابتدای 1400
17.افزایش تعرفه جرایم رانندگی از 2 درصد به 5 درصد
۱۸.حذف جریمه عوارض بزرگراهی خودروها
19.حقوق 33 میلیونی سقف دریافتی در سال آینده
20.معافیت مالیاتی حقوقهای تا سقف 4 میلیون تومان در سال 1400 حقوق پرداخت پرداخت حق انشعاب آب و فاضلاب برق و گاز برای یک مرتبه برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی در سال 1400 رایگان خواهد شد.
21.رایگان شدن حقوق پرداخت حق انشعاب آب و فاضلاب برق و گاز برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی در سال آینده
22.تعیین اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی از محل فروش اوراق مشارکت جهت اجرای طرح هادی روستایی
23.تشکیل صندوق پروژهای در بازار بورس و معاف از مالیات به منظور تجمیع سرمایههای خرد مردم برای کمک به اجرای پروژههای بزرگ
24.لغو معافیت مالیاتی موسسات کنکور در سال 1400 و تخصیص اعتبار برای همسان سازی حقوق کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی
25.تعیین شرایط جدید برای نحوه واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی درسال آینده
26-تعیین سقف تسهیلات 30 میلیارد دلاری جهت تامین مالی خارجی (فاینانس) برای طرحهای دولتی در سال 1400
27.تعیین سقف برای صادرات یک و نیم میلیون بشکه نفت در سال آینده
28.تکلیف به دولت برای واگذاری 7 میلیون سهام عدالت به افراد واجد شرایط
29.همه حرفه ها از جمله وکلا و پزشکان مکلف به نصب پایانه فروشگاهی شدند
30.اخذ اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان از اپراتورهای تلفن همراه به منظور توسعه اینترنت در مناطق محروم
به گزارش تسنیم، مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب درجلسه علنی و تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون میشود و از سوی دولت ابلاغ میشود.
#مجلس_انقلابی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
❌ ظاهراً "حبیب رحیمپور ازغدی" سردبیر و مجری کارشناس برنامه #زاویه اخراج شده است... امیدوارم این خبر
🔴 مجری و سردبیر برنامه زاویه: من اخراج شده ام!/ برای حذف نقد، دنبال بهانه می گشتند
💬 #فرهیختگان
🔹 حبیب رحیم پور ازغدی مجری و سردبیر برنامه «زاویه» که به خاطر اظهارات نسنجیده مهمان برنامهاش تحت فشار دولت و صداوسیما است، گفت:
🔸 من اخراج شدهام! بهنظر میرسد دنبال بهانهای میگشتند.به این دلیل که برنامه زاویه انتقادی بود، استقلال رای داشت و بهدنبال این بود که فضا را از تکصدایی دربیاورد. مسالهاندیش بود و بهطور کل چند مولفه اینچنینی داشت که این هزینهها را برایش میتراشید.
✅ درمورد میهمان همهچیز هماهنگ میشود. مدیر گروه، مدیر شبکه، حراست سازمان و خیلیهای دیگر میدانند که چه کسی میآید. غیر از اینها مدیر پخش، پای پخش زنده نشسته است. مگر برنامه زنده تلویزیونی توئیتر است که کسی مثل من در آنجا بهتنهایی تصمیم بگیرم چه چیزی منتشر کنم؟ این برنامه اکانت شخصی من نیست بلکه در صداوسیما روی آنتن میرود و صداوسیما ساختار مشخصی دارد.
🔹 سر اجرا ما را نقد میکردند که باید تذکر قاطع میدادی. ما در آنجا با آنها مناقشه کردیم که تذکر قاطع دقیقا یعنی چه؟ گفتم که من درباره قاطعیت یک معیار به شما میدهم. میگویم قاطعیت یعنی اینکه اگر کسی کار خطایی کرده و شما تذکر دادید، آن خطا بعد از تذکر شما تکرار نشود. آیا بعد از تذکر اول من، دوباره چنین عبارتی از جانب میهمان برنامه تکرار شد؟ نه، تکرار نشد. در انتهای برنامه هم من مجددا تذکر دادم و سازمان را تبرئه کردم. گفتم آنچه بیان شد، مواضع شخصی ایشان است و مواضع سازمان و این برنامه نیست.
💢 در این وضعیت آوردن اساتید جلوی دوربین صداوسیما واقعا کار طاقتفرسایی است. این وضعیت در صداوسیما بهطور تصاعدی مشکلتر میشود؛ چون به صداوسیما بیاعتماد شدهاند و این بیاعتمادی با همین رفتارها اتفاق میافتد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 رئیس جمهور که فرمانده جنگ اقتصادی است، درباره عملکرد ۳۸۲ شرکت دولتی در جنگ اقتصادی گزارش بدهد.
👤دکتر "سعید جلیلی" عضو شورای عالی امنیت ملی در نشست بررسی بودجه شرکتهای دولتی:
🔹۳۸۲ شرکت دولتی به عنوان بازوهای اجرایی در اختیار قوه مجریه قرار دارد؛ دولت مقتدر دولتی است که به جای شعار بتواند از فرصتهای خود استفاده نماید.
🔹اینکه گفته شود در این شرکتها فساد رخ نداده یا ضرردهی نبوده، کافی نیست؛ هنر آنست که گزارش عملکرد سوددهی و تحقق بهرهوری مناسب آنها ارائه شود.
🔻از جمله نقطه نظرات مطرح شده کارشناسان در این نشست:
👤وکیلی، معاون سابق سازمان برنامه و بودجه:
🔸این معقول نیست که تعداد کمی کارشناس نسبت صدها هزار میلیارد تومان بودجه شرکتهای دولتی تصمیم بگیرند.
👤 همت قلی زاده، کارشناس ارشد سازمان برنامه و بودجه:
🔸 وقتی نظر شرکتها درباره بودجه اختصاص یافته با کارشناس سازمان مغایر است، وزیر مربوطه فشار وارد میکند و سازمان هم باید کوتاه بیاید.
👤 سکینه اشرفی، مدیر سابق سازمان برنامه و بودجه:
🔸متاسفانه قوه مجریه سازمان بازرسی ندارد و وظیفه مهمی چون نظارت پیشینی در سازمان برنامه و بودجه به خوبی اجرا نمیشود.
👤 محمد شیریجیان، کارشناس مسائل اقتصادی:
🔸این شرکتها به دلیل اینکه میدانند بعداً بودجه در مجمع خودشان مصوب میشود حتی ارقام دقیقی را به مجلس ارائه نمیدهند، معمولا درآمد بیشتری محقق میکنند و هزینهها را متناسب با درآمدها افزایش میدهند.
👤 محمدحسین فاطمی، کارشناس مسائل اقتصادی:
🔸 شفافیت بعلت عدم اجرای قوانین ایجاد نمیشود؛ اطلاعات کارکنان، میزان حقوق، مزایا و معاملات عملا در این شرکتها شفاف نیست.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔰هرکس کرایه خودش را بدهد/انتشار برای نخستین بار
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خمینی(ره):
🔹وقتی شاه رفت، امام تصمیم گرفتند به ایران بیایند؛ ولی در ایران همه تقریباً مخالف سفر امام از پاریس بودند. تلفن پشت تلفن می زدند که داستان را به امام بگو. من هم می گفتم. اما امام تصمیمشان را گرفته بودند. هواپیمایی اجاره شد، بنا شد هرکسی پول کرایه خودش را بدهد، لذا امام فقط کرایه خودشان و من را دادند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz