34.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 248
💠 ریشه مشکلات داخلی جامعه
🎙 کارشناس برنامه: محمد وحدتی
#انتخابات_1400
🆔 @sedayeenghelab_ir
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 247
💠 مردم چگونه رای میدهند؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر عبدالله گنجی
#انتخابات_1400
🆔 @sedayeenghelab_ir
◄ رکورد رشد نقدینگی ۴۳ سال گذشته شکسته شد!/ بر اساس آمارهای منتشرشده از سوی بانک مرکزی، در سال ۹۹ حجم نقدینگی ۴40.6 درصد رشد کرده که این میزان از سال ۱۳۵۷ تاکنون بیسابقه است و یک رکورد محسوب میشود. حجم نقدینگی در سال ۹۸ معادل ۲۴۷۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان بوده که با ۱۰۰۴ هزار میلیارد تومان رشد به ۳۴۷۶ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان رسیده است
صدای انقلاب شماره 246.mp3
8.09M
#صدای_انقلاب شماره 246
📌 تحلیلی بر جریان شناسی تحریم کنندگان انتخابات؟
ماهیت، اهداف و دسته بندی این گروه ها
کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#انتخابات
#تحریم
#تحریف
🆔 @sedayeenghelab_ir
پرونده تخلف رئیسجمهور به قوه قضائیه رفت
نمایندگان مجلس با ۱۸۲ رأی موافق، حسن روحانی را ناقض اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در موضوع سند ۲۰۳۰ دانستند و پرونده تخلف رئیسجمهور برای رسیدگی خارج از نوبت، به قوه قضاییه و مراجع ذیصلاح ارجاع میشود. در اصل ۷۷ آمده است: «عهدنامه، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد». اصل ۱۲۵ قانون اساسی نیز میگوید: «امضای عهدنامهها، مقاولهنامهها، موافقتنامهها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولتها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیههای بینالمللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیسجمهور یا نماینده قانونی اوست
چرا برخی نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند؟
«ناصر ایمانی»، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با «فرهیختگان» به بحث و بررسی پیرامون طیفی از جامعه پرداخت که بهدلیل نارضایتی از وضع موجود پس از ۸ سال از عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم، دیگر تمایلی برای حضور در انتخابات و مشارکت برای تعیین رئیسجمهور سیزدهم ندارند. او در خصوص دلایل این طیف برای عدم شرکت در انتخابات گفته است: «برآورد این است که عموم این افرادی که از صندوقها قهر کردهاند، به رئیسجمهور وقت رأی دادهاند، اما وقتی با شور و حرارت در انتخابات شرکت کرده اما نتیجهای نگرفتند، دچار یک نوع سرخوردگی شدهاند. مسئله دوم مسائل مربوط به اداره کشور اعم از مسائل معیشتی، مسئله تورم، اشتغال و امثالهم است که آنها را بهشدت متأثر کرده و نوعی واگرایی در این قشر از مردم ایجادشده تا بخواهند در انتخابات شرکت کنند. تنها راهی که وجود دارد این است که به مردم عزیز که نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند یا هنوز مردد هستند، تذکر داده شود که با شرکت نکردن در انتخابات نهتنها مشکلی حل نمیشود و برخی از مشکلات هم احتمال دارد بیشتر شود؛ چراکه ممکن است فردی رأی بیاورد که گزینه مطلوبی برای ریاستجمهوری نباشد. تصمیمگیری در انتخابات باید بهدوراز هیجانات و احساسات و توأم با عقل و منطق و درایت باشد. انتخابات سال 96 مملو از هیجانات و احساسات بوده است، یعنی آنقدر احساسات قلیان داشت و شخص روحانی و بعد جهانگیری در این کوره احساسات دمیدند و دوقطبیسازیهای کاذب و موارد خلاف واقع درست کردند که طبیعی است آن احساسات اگر بخواهد به نتیجه نرسد که نرسید، سرانجام همین سرخوردگی ایجاد میشود. آنها [مردم] میتوانند به سوابق کاندیداها نگاه بیندازند و ببینند طی مسئولیتهایی که طی این سالهای گذشته داشتند چه اقداماتی انجام دادند و چقدر اقدامات آنها شعارگونه بوده و چقدر اقداماتشان را توانستند به عمل برسانند؟ از این طریق بهتر میتوان انتخاب کرد
◄ تمجید از مواضع استکبارستیزانه رهبر معظم انقلاب/ «شیخ عمران حسین» مفتی اعظم حنفیها در آمریکای لاتین و نویسنده معروف جهان اسلام در سخنانی به تعریف و تمجید رهبر ایران پرداخت و گفت: «ایران به دلیل داشتن چنین رهبری بهدرستی در برابر ظالمین جهان به سرکردگی آمریکا ایستاده است»
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹اجتماع مومنین برمحوریت استقامت و ایمان شرط پیروزی در انتخابات
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اصْبرِواْ وَ صَابِرُواْ وَ رَابِطُواْ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(200/ آل عمران)
اى اهل ايمان در كار دين صبور باشيد و يكديگر را به صبر و مقاومت سفارش كنيد و مهيا و مراقب كار دشمن بوده و خدا ترس باشيد، باشد كه پيروز و رستگار گرديد (200)
🌟✨✨چرا ما مذهبی ها همدیگر راحمایت نمیکنیم؟
چون برای کارجمعی که قرآن در آیه 200 سوره آل عمران « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (200) »دستور داده ؛ تربیت نشدیم !!!!
انقلابیون در یک تشکیلات ولایی غیر اداری باید باهم مرابطه داشته باشند
♦️توضیحات وزیر کشور درباره سطح مشارکت مردم در انتخابات
🔹رحمانی فضلی: کانون های مشارکت زا به دلیل شرایط کرونایی با کندی یا عدم فعالیت مواجه هستند.
🔹مدارس و دانشگاه ها که از کانون های مهم مشارکت بودند، تعطیل هستند.
🔹مساجد که محل اجتماع مردم بود، اکنون در حد اقامه نماز فعال هستند.
🔹اغلب نامزدها در شهرستان ها ستاد تبلیغاتی ندارند.
🔹باوجود اینکه برای برپایی میتینگ ها و تجمعات مجوز داده شده اما تا امروز حتی یک مورد میتینگ هم برگزار نشده است.
🔹از همه دستگاه های اجرایی، همه مردم و کانون های اجتماعی که می توانند موثر باشند، می خواهیم که فعال شوند.
🌷اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا كَرَامَةَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ .🌷🤲
🌹خدايا به سوى تو مشتاقيم براى يافتن دولت كريمه اى كه اسلام و اهلش را به آن عزيز گردانى،و نفاق و اهلش را به وسيله آن خوار سازى، و ما را در آن دولت از دعوت كنندگان به سوى طاعتت،و رهبران به سوى راهت قرار دهى و كرامت دنيا و آخرت را از بركت آن روزيمان فرمايى.🤲
#مشارکت حداکثری
#ایران قوی
#بصیرت سیاسی
#نشست های بصیرتی
#آذربایجان غربی
#ثامن
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
⁉️چگونه می خواهید به مردم کمک کنید؟
🔰قطعاً رسیدگی به وضعیت معیشتی محرومین و مستضعفین و دهکهای پایین جامعه امری لازم و بلکه ضروری است، اما سیاست اعطای کمکهای مالی و حتی افزایش حقوق کارگران و کارمندان دولت تا کی و تا کجا میتواند ادامه پیدا کند؟
🔸آیا بهتر نیست نامزدهای محترم به جای تأکید بر پرداخت کمک مالی به نیازمندان، بر اعلام برنامههایشان در مورد چگونگی تحقق طرح راهبردی اقتصاد مقاومتی که متضمن شکوفایی اقتصاد کشور و بهبود معیشت همه آحاد جامعه است، متمرکز شوند؟
🔸آیا بهتر نیست، با بیان ظرفیتهای داخلی، به تشریح برنامههای موردنظر برای جهش تولید و پویاسازی اقتصاد کشور پرداخته شود؟
🔸آیا بهتر نیست در مورد برنامههایتان برای بهبود زیرساختهای بخش تولید، رفع موانع تولید، جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، استفاده بهینه از ظرفیت نخبگان و کارآفرینان و سایر موارد مشابه توضیح بفرمایید؟
🔸قطعاً همه بزرگواران برای این موارد برنامه دارند، اما از آنجا که انتظارات مردم به مراتب بیشتر از آن چیزهایی است که تاکنون توسط برخی از کاندیداها مطرح شده است، لذا شایسته است در مصاحبهها و سخنرانیهای بعدی و بهخصوص در مناظره سوم، بیشتر در رابطه با اقدامات اساسی که برای آنها برنامهریزی نمودهاید، توضیح بفرمایید.
🔸رهبر معظم انقلاب در این زمینه در یکی از سخنرانیهایشان میفرمایند؛ «ظرفیتهای کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گسترهی این ظرفیتهای عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین اینجورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمیگیرد.»
✍ احمدرضا هدایتی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش