خیاطی ، نیازی پایان ناپذیر
🔸️بشر از زمان های بسیار دور برای رفع نیاز خود به پوشش به فکر استفاده از امکانات محیط افتاد و پس از شناخت محیط و نحوه استفاده از امکانات آن، به تدریج در نوع پوشش خود تغییراتی بوجود آورد تا اینکه پس از گذشت سالیان متمادی لباس به معنای امروزی و با فرم های مناسب ابداع شد. در طول تاریخ نسبتا طولانی ابداع لباس، عوامل متعددی در تحول آن دخالت داشته است که به طور خلاصه به شرح زیر است:
🔸️دوره ی اول : دوره ی لباس های مواج که از پیچیدن پارچه به دور بدن تشکیل می شد. نوع دیگری از لباس هم بود که به دور بدن پیچیده می شد و لباس های شانتی یا یونانی نامیده می شد که به صورت چادرشب استفاده می شد. “هیماسیون تاهیتی” نیز لباسی بود که در واقع یک تکه پارچه به صورت لنگ ونمونه لباس های این دوره بود.
🔸️دوره ی دوم : لباس های دوخته یک پارچه از یک تکه پوست یا پارچه تشکیل می شد که این نوع لباس در وسط به صورت یک حلقه باز شده و از یک طرف بدن گذشته و بر روی شانه در طرف دیگر بدن قرار می گرفت مانند پانچو.این نوع لباس ها به دو دسته تقسیم می شدند: یک دسته لباس دوخته بسته که از پیچیدن عرض پارچه نازک تشکیل شده و به دور بازوان پیچیده می شد.
🔸️دسته دیگر، لباس های دوخته باز بود که از طول پارچه استفاده می شد. بدین طریق که پارچه را از طول روی هم جمع می کردند و بر روی لباس های دیگر می پوشیدند و لباس در قسمت جلو، به صورت ضربدر روی هم قرار می گرفت مانند کفتان اسپانیایی.
🔸️دوره ی سوم : در این دوره، لباس های پوستی بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت؛ به این صورت که این لباس به وسیله یک بند یا نوار چرمی به پا وصل می شد. این لباس در طول زمان تغییراتی بسیار کرد و به شلوار چادرنشینان و اسب سواران صحرانشین، چابک سواران و لباس های پوستی اسکیموها تبدیل شد. البته در گذشته ی کشور خودمان هم بسیار از این نمونه استفاده می شد.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: فاطمه قاسم آبادی
✅ https://behdokht.ir/37112/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_فرهنگی
#خیاطی
#فاطمه_قاسم_آبادی
#تغییرات_اقلیمی
#انواع_پارچه
#دوخت_و_دوز
#لباس
#نیاز
#پیچیدن_پارچه
#پارچه
#هنر_خیاطی
#تاثیر_عوامل_بر_طراحی_لباس
اشتغال خانگی صبوری می خواهد
🔸️خیلی از بانوان ما حتی با دارا بودن هنرهای مختلف هنوز نمی دانند چطور می توانند به تولید کارهای هنری در حد حرفه ای بپردازند و کسب درآمد کنند. حتی زمان های زیادی از روز را صرف پرداختن به مسائلی می کنند که رشد زیادی در زندگی شان ایجاد نمی کند و در نتیجه استعدادهای بالقوه آن ها بالفعل نخواهد شد.
🔸️به دخت این بار به سراغ یکی از بانوان هنرمند در زمینه ی هنر نمد رفته، هنری که این روزها بر سر زبان هاست و بازار نسبتا خوبی هم پیدا کرده است. خانم مائده اسکندری بانوی جوان، خلاق و خوش فکری است که در خانه ی خود اشیای نمدی می دوزد و توانسته مشتریان خوبی هم جذب کارهای هنری اش کند.
🔸️او از نحوه آشنایی اش با این هنر، انگیزه اش برای کار، تجربیاتش، دلیل موفقیتش و مزایا و محدودیت هایش برایمان گفت.
🔸️چه مدت است که با هنر نمددوزی آشنا شده اید و در این زمینه کار می کنید؟ چه انگیزه ای باعث شد وارد این حرفه ی هنری شوید؟
🔸️– دو سال است که در زمینه ی هنر نمد دوزی مشغول به کارم. البته من همیشه به کارهای دستی علاقه داشتم به طوری که هر وقت کارهای هنری را در سایت یا مغازه ای می بینم تلاش می کنم که برای خود یا نزدیکانم خرید کنم.
🔸️دو سال پیش عروسک های نمدی را در مغازه ای دیدم که خیلی نظرم را جلب کرد و بلافاصله عروسک ها را خریداری کردم .اما بعد از خرید با خود گفتم چرا باید هزینه ی گزافی را بابت خرید آن ها بدهم و از طرفی مسیر زیادی را بابت خرید آن ها طی کنم.
🔸️بعد از این اتفاق بود که جرقه ی نمد دوزی در من ایجاد شد، در ابتدا انگیزه ام کاملا شخصی بود یعنی دوست داشتم چیزهایی که دوست دارم مثل کیف، وسایل تزئینی و… را با دستان خودم بدوزم و لذت ببرم. اما این انگیزه شخصی بعد از مدتی در ذهنم وسعت گرفت و برای کارهای بیشتر ترغیب شدم. ناگفته نماند همسرم وقتی علاقه ی زیاد من را برای کار با نمد دید بسیار مرا حمایت کرد.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: مشکات سخاوتی
✅https://behdokht.ir/50666/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_مصاحبه
#کار_آفرینی
#بانوی_ایرانی
#مائده_اسکندری
#نمد_دوزی
#تولید_کالای_ایرانی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#اشتغال_خانگی
#هنر_نمد_دوزی
#هنر_خانگی
#پشتکار
#درآمد_زایی
#سرپرست_خانوار
#مشکات_سخاوتی
نخستین قربانی اعتیاد زنان «خانواده» است
▪️به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، به گزارش به دخت به نقل از برنا،طلعت محدث گفت: اعتیاد به مواد مخدر یکی از انحرافات شایع عصر حاضر است که سالانه قربانیان بیشماری میگیرد و آسیبی جدی بر پیکر خانواده و جامعه وارد میکند.
▪️ایشان با بیان اینکه هرچند اعتیاد به خودی خود بیماری مزمن و پیچیدهای است ولی به عوامل مختلفی بستگی دارد، افزود: جامعه پیچیده زنان نیز اگر به آن مبتلا شوند پیچیدگی آن دو چندان میشود، به دلیل نقشهایی که زنان در طول زندگی خود دارند و پیچیدگی بیشتر این نقشها از مردان، هر عاملی از جمله اعتیاد در این جامعه اهمیت ویژهای دارد و گرفتاریها و معضلات اینجامعه را بیشتر میکند.
▪️رئیس مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان، اظهار کرد: از نظر آماری اعتیاد زنان معمولاً دیده نمیشود و زنان بیشتر سعی در پنهان کردن این بیماری دارند.
متن کامل را در سایت #به-دخت بخوانید.
✅ https://behdokht.ir/67207/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_خبر
#تربیت_فرزندان
#خانواده
#روحیات_ضعیف
#اعتیاد_زنان
#مواد_مخدر
#علل_گرایش_زنان_به_مواد_مخدر
#سطح_شناخت
#معضل_اجتماعی
#قربانی
#زود_باوری
#آمار_اعتیاد_زنان
قاتل زنجیرهای ترکیهای نتفلیکسی!
🔸️در چند سال اخیر، شبکه اینترنتی نتفلیکس آمریکا، طی پروژهای بزرگ و به منظور جذب بیشتر مخاطبین در سرتاسر دنیا، شروع به ساخت محصولات مشترک با سایر کشورها کرد.
🔸️در این میان بیشتر سهم تولیدات مشترک در کشورهای شرقی، ابتدا به کره جنوبی و سپس در جایگاه بعدی به ترکیه رسید.
🔸️در این تولیدات مشترک که با زبان و بازیگران کشور سازنده تولید شدهاند، خط و مسیر فکری متعلق به نتفلیکس است و در مورد هر کشور با توجه به میزان قدرت نویسندههایش سعی شده تا نگاه غربی به مسائل مختلف، در کنار سنت آن کشور و نه اعتقادات و اخلاق رایجش، لحاظ شود.
🔸️در ترکیه هم تاکنون بعد از سریال «محافظ» که اولین همکاری محسوب میشد، سریالهای اینترنتی زیادی به صورت محصول مشترک ساخته شده است و به تازگی سریال «فاطما» در ژانر جنایی و درام، از شبکه نتفلیکس پخش شده است.
متن کامل را در سایت #به-دخت بخوانید.
🔺️نویسنده:فاطمه قاسم آبادی
✅ https://behdokht.ir/67217/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_نقد فیلم
#زن_محجبه
#سریال_فاطما
#نقد_فیلم
#شبکه_اینترنتی_آمریکا
#حس_همذات_پنداری
#فمنیست
#زن_ترک_فقیر
#نقطه_مشترک_زنان_ترک
#زن_ترک_فقیر
#شبکه_اینترنتی_نتفلیکس
#کم_سواد_و_محجبه
#قاتل_زنجیره_ای_ترکیه_ای
#کشور_لیبرال
همزیستی سگ با انسان، خطری که نسل بشر را تهدید میکند!
🔸️ انیمیشن "بچه رئیس" به خوبی تفاوت دنیای تیم (فرزند اول) قبل و بعد از تولد کودک دوم به نمایش در آمده، در حالیکه ابتدا دنیای تیم بعد از تولد کودک دوم را کاملا نابود شده و عشق والدینش را از دست رفته می بینیم، اما در ادامه دوستی و عشقی میان دو کودک بوجود می آید که اینبار تغییر حاصله در زندگی تیم بعد از تولد کودک دوم کاملا مثبت می نماید، به نحوی که گویی تیم بعد از آشنایی با باس بیبی دیگر قادر به ندیدن او نیست و زندگی بدون برادر کوچکترش کاملا بی معنی جلوه می کند.
🔸️انیمیشن به خوبی به این موضوع می پردازد که با تولد نوزاد جدید نه تنها فرزند اول عشقی را از دست نمی دهد بلکه با ورود عضو جدیدی به خانواده عشقی جدید از سوی او به زندگیش راه پیدا می کند و حضور فرزند جدید می تواند زندگی او را شیرینتر از قبل سازد.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید:
✅ https://behdokht.ir/67228/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_نقد_فیلم
#نقد_فیلم
#بچه_رئیس
#بچه_رییس
#انیمیشن
#سگ
#حیوان_خانگی
رمان /بدون تو هرگز8
علی زنده است
▪️ثانیه ها به اندازه یک روز ... و روزها به اندازه یک قرن طول می کشید...
▪️ما همدیگه رو می دیدیم ... اما هیچ حرفی بین ما رد و بدل نمی شد ... از یک طرف دیدن علی خوشحالم می کرد ... از طرف دیگه، دیدنش به مفهوم شکنجه های سخت تر بود ... هر چند، بیشتر از زجر شکنجه ... درد دیدن علی توی اون شرایط آزارم می داد ...
▪️فقط به خدا التماس می کردم ...- خدایا ... حتی اگر توی این شرایط بمیرم برام مهم نیست... به علی کمک کن طاقت بیاره ... علی رو نجات بده ...بالاخره به خاطر فشار تظاهرات و حرکت های مردم ... شاه مجبور شد یه عده از زندانی های سیاسی رو آزاد کنه ... منم جزوشون بودم ...
▪️از زندان، مستقیم من رو بردن بیمارستان ... قدرت اینکه روی پاهام بایستم رو نداشتم ... تمام هیکلم بوی ادرار ساواکی ها ... و چرک و خون می داد ...بعد از هفت ماه، بچه هام رو دیدم ... پدر و مادر علی، به هزار زحمت اونها رو آوردن توی بخش ...
▪️تا چشمم بهشون افتاد ...اینها اولین جملات من بود: ... علی زنده است ... من، علی رو دیدم ... علی زنده بود ...بچه هام رو بغل کردم ... فقط گریه می کردم ... همه مون گریه می کردیم
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده:زینب حسینی
✅ https://behdokht.ir/64886/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_داستان_بلند
#شکنجه
#ساواک
#شاه
#انقلاب
#آزادی
#ارتش
#زینب_حسینی
#رمان_بدون_تو_هرگز
#بیمارستان
#تظاهرات
#فرار_شاه
#امام_خمینی
#اسلحه
#التهاب
#گارد