قرص اعتماد به نفس را هم می شود وارد کرد ؟!
🔹️جمعه شب بود وطبق معمول شبکههای تلویزیون فیلم و سریال دلکشی نداشتند که به تماشای آن بنشینیم؛ آن شب یکی از بستگانمان که دختر جوان و دانشجویی است، میهمان خانه ما بود.
🔹️سفره شام را که جمع کردیم، گیرنده تلویزیون را برداشتم و شروع کردم به بالا و پایین کردن شبکهها؛ شبکه ۴ صحنه صحبت کردن یک خانم خارجی را که به نظرم آلمانی میآمد نشان میداد و حالت لبخند و حرکات دست او در هنگام صحبت کردن توجه مرا جلب کرد. ناگریز روی همان شبکه ۴ توقف کردم؛ به نظر میآمد که تسلط زیادی بر موضوع مورد بحث در برنامه دارد، چون با اعتماد به نفس زیادی صحبت میکرد و ما را هم میخکوب صحبتهای خودش کرده بود.
🔹️زن جوان، بور و سفیدرو بود و شال و مانتویی که عوامل برنامه به او پوشانده بودند هم، نتوانسته بود کک و مک صورتش و لکهایی که روی پیشانی و دستهایش بود را بپوشاند. موضوع گفتوگوی برنامه درباره مباحث فلسفی بود و این خانم که استاد فلسفه یکی از دانشگاههای خارج از کشور بود و سطح علمی بالایی داشت، بهعنوان کارشناس برنامه دعوت شده بود.
🔹️با قدرت و دقت زیادی غرق صحبت بود و مترجم هم به سرعت صحبتهای او را ترجمه میکرد؛ اما نمیدانم چرا توجه من مدام به صورت او بود؛ انگار ضمیر ناخودآگاهم مدام نهیب میزد که «چرا این خانمه اصلاً آرایش نکرده؟» آلمانیها به خاطر عوامل ژنتیک یا هر عامل دیگری چهره سرد و روحمانندی دارند و این خانم هم از این قاعده مستثنا نبود.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: فرشته میرزا
✅ https://behdokht.ir/33517/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_فرهنگی
#آرایش
#فرشته_میرزا
#قرص_اعتماد_به_نفس
#وابستگی_زنان_به_آرایش
#شبکه_چهار
#کک_و_مک
#مترجم
#استاد_دانشگاه
#رنگ_و_لعاب
#موقعیت_اجتماعی
#مباحث_فلسفی
نماهنگ| “پناهم باش” ویژۀ میلاد امام رضا(ع)
💠امروز سه شنبه ۱ تیرماه و ۱۱ ذیالقعده مصادف با سالروز ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا علیهالسلام است. به همین مناسبت نماهنگ «پناهم باش» با نوای محمدحسین مینایی منتشر شده است.
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_کلیپ
#ولادت_امام_رضا
#هشتمین_امام_شیعیان
#محمد_حسین_مینایی
#نماهنگ
#پناهم_باش
#کلیپ_میلاد_امام_رضا
#یازده_ذی_القعده
#تبریک_میلاد_امام_رضا
#السلام_علیک_یاعلی_ابن_موسی_الرضا
#مشهد
#زیارت
#زائر_امام_رضا
#شاه_خراسان
رمان /بدون تو هرگز 7
همراز
▪️علی حسابی جا خورد و خنده اش کور شد ... زینب رو گذاشت زمین.
-...اتفاقی افتاده؟
▪️رفتم تو اتاق، سر کمد و علی دنبالم ... ازلای ساک لباس گرم ها، برگه ها رو کشیدم بیرون ...
- اینها چیه علی؟
▪️رنگش پرید.
تو اونها رو چطوری پیدا کردی؟
▪️من میگم اینها چیه؟ ... تو می پرسی چطور پیداشون کردم ... ؟
▪️با ناراحتی اومد سمتم و برگه ها رو از دستم گرفت.
-...هانیه جان ... شما خودت رو قاطی این کارها نکن ...
▪️با عصبانیت گفتم: یعنی چی خودم رو قاطی نکنم؟ ... می فهمی اگر ساواک شک کنه و بریزه توی خونه مثل آب خوردن اینها رو پیدا می کنه ... بعد هم می برنت داغت می مونه روی دلم
▪️نازدونه علی به شدت ترسیده بود ... اصلا حواسم بهش نبود... اومد جلو و عبای علی رو گرفت ... بغض کرده و با چشم های پر اشک خودش رو چسبوند به علی ... با دیدن این حالتش بدجور دلم سوخت ...
▪️بغض گلوی خودم رو هم گرفت...خم شد و زینب رو بغل کرد و بوسیدش ... چرخید سمتم و دوباره با محبت بهم نگاه کرد ... اشکم منتظر یه پخ بود که از چشمم بریزه پایین ...
▪️عمر دست خداست هانیه جان ... اینها رو همین امشب می برم ... شرمنده نگرانت کردم ... دیگه نمیارم شون خونه...
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: زینب حسینی
✅ https://behdokht.ir/64868/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_داستان_بلند
#همراز
#باردار
#خرج_زندگی
#جواب_کنکور
#زینب_حسینی
#رمان_بدون_تو_هرگز
#ساواک
#شکنجه
#دانشگاه
#بازجویی
خیاطی ، نیازی پایان ناپذیر
🔸️بشر از زمان های بسیار دور برای رفع نیاز خود به پوشش به فکر استفاده از امکانات محیط افتاد و پس از شناخت محیط و نحوه استفاده از امکانات آن، به تدریج در نوع پوشش خود تغییراتی بوجود آورد تا اینکه پس از گذشت سالیان متمادی لباس به معنای امروزی و با فرم های مناسب ابداع شد. در طول تاریخ نسبتا طولانی ابداع لباس، عوامل متعددی در تحول آن دخالت داشته است که به طور خلاصه به شرح زیر است:
🔸️دوره ی اول : دوره ی لباس های مواج که از پیچیدن پارچه به دور بدن تشکیل می شد. نوع دیگری از لباس هم بود که به دور بدن پیچیده می شد و لباس های شانتی یا یونانی نامیده می شد که به صورت چادرشب استفاده می شد. “هیماسیون تاهیتی” نیز لباسی بود که در واقع یک تکه پارچه به صورت لنگ ونمونه لباس های این دوره بود.
🔸️دوره ی دوم : لباس های دوخته یک پارچه از یک تکه پوست یا پارچه تشکیل می شد که این نوع لباس در وسط به صورت یک حلقه باز شده و از یک طرف بدن گذشته و بر روی شانه در طرف دیگر بدن قرار می گرفت مانند پانچو.این نوع لباس ها به دو دسته تقسیم می شدند: یک دسته لباس دوخته بسته که از پیچیدن عرض پارچه نازک تشکیل شده و به دور بازوان پیچیده می شد.
🔸️دسته دیگر، لباس های دوخته باز بود که از طول پارچه استفاده می شد. بدین طریق که پارچه را از طول روی هم جمع می کردند و بر روی لباس های دیگر می پوشیدند و لباس در قسمت جلو، به صورت ضربدر روی هم قرار می گرفت مانند کفتان اسپانیایی.
🔸️دوره ی سوم : در این دوره، لباس های پوستی بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت؛ به این صورت که این لباس به وسیله یک بند یا نوار چرمی به پا وصل می شد. این لباس در طول زمان تغییراتی بسیار کرد و به شلوار چادرنشینان و اسب سواران صحرانشین، چابک سواران و لباس های پوستی اسکیموها تبدیل شد. البته در گذشته ی کشور خودمان هم بسیار از این نمونه استفاده می شد.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: فاطمه قاسم آبادی
✅ https://behdokht.ir/37112/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_فرهنگی
#خیاطی
#فاطمه_قاسم_آبادی
#تغییرات_اقلیمی
#انواع_پارچه
#دوخت_و_دوز
#لباس
#نیاز
#پیچیدن_پارچه
#پارچه
#هنر_خیاطی
#تاثیر_عوامل_بر_طراحی_لباس
اشتغال خانگی صبوری می خواهد
🔸️خیلی از بانوان ما حتی با دارا بودن هنرهای مختلف هنوز نمی دانند چطور می توانند به تولید کارهای هنری در حد حرفه ای بپردازند و کسب درآمد کنند. حتی زمان های زیادی از روز را صرف پرداختن به مسائلی می کنند که رشد زیادی در زندگی شان ایجاد نمی کند و در نتیجه استعدادهای بالقوه آن ها بالفعل نخواهد شد.
🔸️به دخت این بار به سراغ یکی از بانوان هنرمند در زمینه ی هنر نمد رفته، هنری که این روزها بر سر زبان هاست و بازار نسبتا خوبی هم پیدا کرده است. خانم مائده اسکندری بانوی جوان، خلاق و خوش فکری است که در خانه ی خود اشیای نمدی می دوزد و توانسته مشتریان خوبی هم جذب کارهای هنری اش کند.
🔸️او از نحوه آشنایی اش با این هنر، انگیزه اش برای کار، تجربیاتش، دلیل موفقیتش و مزایا و محدودیت هایش برایمان گفت.
🔸️چه مدت است که با هنر نمددوزی آشنا شده اید و در این زمینه کار می کنید؟ چه انگیزه ای باعث شد وارد این حرفه ی هنری شوید؟
🔸️– دو سال است که در زمینه ی هنر نمد دوزی مشغول به کارم. البته من همیشه به کارهای دستی علاقه داشتم به طوری که هر وقت کارهای هنری را در سایت یا مغازه ای می بینم تلاش می کنم که برای خود یا نزدیکانم خرید کنم.
🔸️دو سال پیش عروسک های نمدی را در مغازه ای دیدم که خیلی نظرم را جلب کرد و بلافاصله عروسک ها را خریداری کردم .اما بعد از خرید با خود گفتم چرا باید هزینه ی گزافی را بابت خرید آن ها بدهم و از طرفی مسیر زیادی را بابت خرید آن ها طی کنم.
🔸️بعد از این اتفاق بود که جرقه ی نمد دوزی در من ایجاد شد، در ابتدا انگیزه ام کاملا شخصی بود یعنی دوست داشتم چیزهایی که دوست دارم مثل کیف، وسایل تزئینی و… را با دستان خودم بدوزم و لذت ببرم. اما این انگیزه شخصی بعد از مدتی در ذهنم وسعت گرفت و برای کارهای بیشتر ترغیب شدم. ناگفته نماند همسرم وقتی علاقه ی زیاد من را برای کار با نمد دید بسیار مرا حمایت کرد.
متن کامل را در سایت #به_دخت بخوانید.
🔺️نویسنده: مشکات سخاوتی
✅https://behdokht.ir/50666/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_مصاحبه
#کار_آفرینی
#بانوی_ایرانی
#مائده_اسکندری
#نمد_دوزی
#تولید_کالای_ایرانی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#اشتغال_خانگی
#هنر_نمد_دوزی
#هنر_خانگی
#پشتکار
#درآمد_زایی
#سرپرست_خانوار
#مشکات_سخاوتی
نخستین قربانی اعتیاد زنان «خانواده» است
▪️به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، به گزارش به دخت به نقل از برنا،طلعت محدث گفت: اعتیاد به مواد مخدر یکی از انحرافات شایع عصر حاضر است که سالانه قربانیان بیشماری میگیرد و آسیبی جدی بر پیکر خانواده و جامعه وارد میکند.
▪️ایشان با بیان اینکه هرچند اعتیاد به خودی خود بیماری مزمن و پیچیدهای است ولی به عوامل مختلفی بستگی دارد، افزود: جامعه پیچیده زنان نیز اگر به آن مبتلا شوند پیچیدگی آن دو چندان میشود، به دلیل نقشهایی که زنان در طول زندگی خود دارند و پیچیدگی بیشتر این نقشها از مردان، هر عاملی از جمله اعتیاد در این جامعه اهمیت ویژهای دارد و گرفتاریها و معضلات اینجامعه را بیشتر میکند.
▪️رئیس مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان، اظهار کرد: از نظر آماری اعتیاد زنان معمولاً دیده نمیشود و زنان بیشتر سعی در پنهان کردن این بیماری دارند.
متن کامل را در سایت #به-دخت بخوانید.
✅ https://behdokht.ir/67207/
#behdokht.ir
#behdokht_ir
#به_دخت
#بهدخت
#به_دخت_خبر
#تربیت_فرزندان
#خانواده
#روحیات_ضعیف
#اعتیاد_زنان
#مواد_مخدر
#علل_گرایش_زنان_به_مواد_مخدر
#سطح_شناخت
#معضل_اجتماعی
#قربانی
#زود_باوری
#آمار_اعتیاد_زنان