🔴 افزایش قدرت روزافزون ایران در جهان و منطقه
🔺حدود یک ماه قبل در سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران به تاجیکستان، وی در کمال تعجب کارخانه «پهباد سازی» ایران در تاجیکستان را افتتاح کرد.
🔺ابتدا موضوع کمی عجیب بود؛ زیرا تاجیکستان در دولت قبل به شدت از ایران فاصله گرفته و به دامان ترکیه افتاده بود و این چرخش یکباره تاجیکستان و به تبع آن ایران، بسیار عجیب بهنظر میرسید.
🔺بعدا خبر رسید که یکی از مهمترین دلایل خروج آمریکا از افغانستان، برنامه چندوجهی طراحی شده در اتاقهای فکر صهیونیستی برای مقابله با نفوذ ایران بود؛ هرچند در این خروج، برای مهار چین و روسیه هم برنامه داشتند؛ اما هدف اصلی، فلج کردن ایران بود.
🔺ماجرا از این قرار بود که آمریکا با طالبان در پشت پرده به توافق رسیده بود که به راحتی افغانستان را تحویل آنها دهد؛ به شرطی که طالبان در مرزهای شمالی با جمهوریهای استقلالیافته - مخصوصا تاجیکستان که حدود هزار کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد- یک گروه تروریستی به نام «جنگجویان بدخشان» بوجود آورد که هدف اصلی آنها حمله به مرزهای وسیع تاجیکستان و ناامن کردن آن باشد. به این ترتیب، سرمایهگذاری ششصد میلیارد دلاری چین برای احیای جاده ابریشم از طریق خشکی، به شکست میانجامید.
🔺با احیاء جاده ابریشم، ایران محور مرکزی ترانزیت کالا از چین و هند و روسیه به آسیای جنوب غربی و اروپا میشد و این یعنی تا چند سال آینده ایران بعنوان «قلب جهان» (هارتلند)، در معادلات جهانی جایگاهی مییافت که کوچکترین ناآرامی در آنجا، اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار میداد. نفع این قرارداد برای ایران به حدی بود که میزان درآمد ایران از #ترانزیت_کالا به تنهایی به چندین برابر پول نفت میرسید و این یعنی: نظم نوین جهانی بر پایه هژمونی ایران و هم پیمانان منطقهای آن!
🔺متاسفانه رسانههای داخلی از روی ناآگاهی یا خیانت، اصلا این حقایق میدانی را برای مردم تبیین نکردند و حتی رسانههای منتسب به جبهه انقلاب در این بین، به شدت در زمین حریف بازی کردند.
🔺اگر خاطرتان باشد تا قبل از سفر سردار باقری به تاجیکستان، طالبان چند بار سربازان مرزی و روستاهای تاجیکستان را به دستور آمریکا مورد هدف قرار داد؛ اما خوشبختانه صادرات اولین نمونه پهبادهای تجسسی و تهاجمی ایران، آرزوهای سیاستمداران آمریکایی را به خاکستر تبدیل کرد. در همین زمینه، در ماههای گذشته دو سفر به شدت مهم و تاثیرگذار به کشور انجام شد: سفر وزیر دفاع چین و نیز رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه به ایران.
🔺اگر رسانهها فقط دستاوردها و قراردادهای منعقده -تا آن بخش که محرمانه نیست- را درست به اطلاع مردم رسانده بودند، این بزرگترین عامل اتحاد و ایجاد امید در بین مردم میشد؛ اما به هرحال این روشنگری صورت نگرفت. ناگفته نماند که فضای سایبر و همچنین اکثر رسانههای داخلی، از خارج کشور کنترل میشود!
🔺به غیر از این موارد، عضویت ایران در پیمان «شانگهای» و عضویت در «بریکس»، خود شاهکارهای اقتصادی بودند که آثار آن بعدها نمایان میشود.
همچنین رسانههای فشل داخلی، از قرارداد بیست ساله «ونزوئلا» با ایران حرفی نزدند؛ در حالیکه ایران امروز به واسطه صادرات گاز مایع به ونزوئلا توانسته برای اولین بار در تاریخ، بسیار بیشتر از قطر از میدان گازی مشترک برداشت کند که قبلا به خاطر تحریم و نداشتن مشتری نمیتوانست.
🔺مادورو برای #همیشه ایران را در سود پالایشگاههای ونزوئلا سهیم کرد؛ زیرا تحریم آمریکا، منجر به تعطیلی آنها شده بود و هیچ کشوری حاضر نمیشد پالایشگاههای آنها را راهاندازی کند و آنها در تولید بنزین خودشان هم دچار مشکل بودند.
🔺خوشبختانه ایران با این کار، از حدود دو سال آینده، سالی فقط پانزده میلیارد دلار از پالایشگاههای ونزوئلا درآمد خواهد داشت و این غیر از واگذاری معادنی هست که ایران در آنجا به بهره برداری میرساند و در نصف سود آن شریک میشود!
🔺غیر از این، کشور ونزوئلا در این کم آبی جهانی، یکی از پرآبترین کشورهای دنیاست؛ بهطوری که سی و پنج میلیون هکتار زمین مرغوب با آب فراوان برای کشت دارد؛ اما بهخاطر نداشتن تکنولوژی و دستگاههای کشاورزی، فقط از ده میلیون هکتار آن استفاده میکند و بیست و پنج میلیون هکتار آن دست نخورده باقی مانده است که در قرارداد بیست ساله با ایران، قرار شد آن زمینها برای کاشت گندم و کالاهای استراتژیک کشاورزی در اختیار ما قرار گیرد.
🔺به این ترتیب، ایران تا سه سال آینده به یکی از بزرگترین صادرکنندگان گندم تبدیل میشود و سود این پروژهها برای کشور مارؤیایی خواهد بود. اما به فرموده رهبری، صهیونیستها که در علم رسانه به بلوغ رسیدهاند، این دستاوردهای بزرگ ما را بایکوت میکنند؛ آن هم توسط عوامل داخلی خودمان!
🔴 روسیاهی دلار برای یورو
☑️اگر ایران و آرژانتین به گروه بریکس بپیوندند، بلوک بریکس با ۳۳ درصد GNP دنیا، بزرگترین قدرت اقتصادی میشه.
این گروه درحال حاضر ۳۱ درصد را داراست و با حضور ایران، ۳۳ درصد خواهد شد ولی همه ترس آمریکا و اروپا از نقشه روسیه و چین برای شکست اقتدار دلار و یورو است.
🔹برنامه گروه بریکس این است که بعد از عضو کردن ایران پول جهانی جدیدی بنام بریک ایجاد کنند که جایگزین دلار و یورو میشه.
الان در معاملات جهانی، سهم دلار ۵۹٪ و سهم یورو ۲۱٪ است. با آمدن بریک، سهم دلار به ۳۹٪ و سهم یورو به ۱۴٪ کاهش یافته و سهم بریک حداقل ۳۳٪ خواهد شد.
🔹اگر اعتبار ین ژاپن کاهش یابد احتمال داره سهم بریک حتی به ۴۰ درصد هم برسد. اونوقت تمام بانکهای جهانی حداقل ۳۳٪ ذخیره های ارزیشان را به بریک تبدیل میکنند و بدین ترتیب امکان اعمال هرگونه تحریمی از جانب آمریکا و اروپا کاملا از بین میرود.
🔹نکته بدتر برای اقتصاد آمریکا و اروپا آنکه این کشورها فوق العاده بدهکار هستند. آمریکا ۳۰ تریلیون دلار و اروپا ۱۸ تریلیون یورو پول بدون پشتوانه چاپ کرده و با بهره صفر یا نزدیک صفر به خودشان قرض دادهاند.
اگر کشورهای دیگر ذخایر ارزیشان را بفروشند و بریک بخرند، ارزش دلار و یورو بشدت سقوط خواهدکرد.
🔹بریک پشتوانهاش طلا (روسیه و آفریقا)، نفت (ایران، روسیه و برزیل) و غلات (هند و چین) خواهد بود و برای همین تورم نخواهد داشت.
🔹وضعیت انگلیس حتی از آمریکا و اروپا هم بدتر خواهدشد چون نه فقط عضو یورو نیست بلکه ۲/۵ تریلیون پوند هم بدهکار است. لازم نیست زیاد منتظر بمانید، آنروز نزدیک است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تغییر رفتار سعودیها با حجاج ایرانی؛
از جمعآوری تابلوهای فارسی هشدار به حجاج ایرانی در بقیع تا غیبت ماموران امربه معروف و مبلغان وهابی آشنا به زبان فارسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از بیآبی زاینده رود در دهه 1950
تصاویری جالب از دروازه قرآن شیراز و پل خواجو در دهه 1950 میلادی که توسط غربیها گرفته شده
✍ نویتسا بان
بنام خدا
✅ اجلاس دریای خزر نمایش ورود ایران به تمدنی نو
✍🏻 به قلم محمد مهدی بابایی
قسمت چهارم : چرایی تلاش روسیه و چین برای جلب نظر ایران
🟤 همانطور که در قسمت اول ذکر شد پوتین در این بحبوحه هجمه روانی علیه خود ، شدیدا به دنبال یک پشتیبان است ولی ایا تمام ماجرا همین است ؟ چگونه میتوان ایران را دروازه ورود به تمدن دانست ؟
🔹 در اوایل دهه 40 میلادی ، استالین جنگی 4 5 ماهه را علیه فنلاند موسوم به " نبرد زمستان " آغاز کرد که طی آن به هیتلر و دنیا ثابت شد که قدرت شوروی چیزی بیشتر از یک نمایش نیست . جنگ اوکراین نیز دقیقا به نبرد زمستان تشبیه میگردد . با نگاهی به مسایل میدانی میتوان پی برد که روسیه مقابل یک جنگ همه جانبه با ناتو و متحدانش از شرق ( ژآپن ، کره جنوبی و استرالیا ) شانسی نخواهد داشت مگر اینکه بخواهد دست به عمل انتحاری یعنی حمله اتمی بزند .
🔹 دیگر به تمام کارشناسان نظامی و سیاسیون دنیا ثابت شده که پیروزی مقاومت در سوریه ارتباط زیادی به پشتیبانی نظامی روسیه نداشت و این موضوع مستثنی از بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز نمیباشد . بنابراین میتوان گفت که روسیه دو راه دارد : یا اینکه عقب نشینی کند که غرب قطعا در این صورت نفوذ خود را افزایش خواهد داد و یا اینکه خود را به قدرت متعارفی برساند که توانایی مقابله با غرب را داشته باشد .
🔹روسیه در این جنگ متوجه شد که راه رسیدن به قدرت متعارف فقط افزایش قدرت تسلیحات نیست بلکه مسایل ایدئولوژیکی و صد البته ارتقا سواد نظامی متناسب با زمان موثر ترین شیوه برای افزایش سطح قدرت است که در کنار وجود متحدینی لایق ، قاطع قدرت خواهد بود . به عنوان مثال ایران در سوریه از تجهیزات سنگین و حفاظت فردی که روسیه در اوکراین استفاده میکند استفاده نکرد اما با تلفات بسیار ناچیزی توانست پیروز میدان گردد ( حدود 500 نفر از نیروهای ایرانی و نزدیک 2000 شبهه نظامی ) . درحالی که روسیه در عرض 3 ماه ده ها هزار تلفات از خود به جای گذاشت .
🔹 بنابرین میتوان نتیجه گرفت که روسیه به ایران حتی بیشتر از چین و هند به عنوان یک پشتیبان نیاز دارد زیرا از سویی چین نوعی رقیب محسوب میشود و از سوی دیگر به هندوستان نمیتوان اعتماد نمود . دیگر متحدان نظامی اش نیز مانند بلاروس وزنه ای به حساب نمی آیند .
🔺 ایران دروازه قدرت ابرقدرت های جدید .
🔹 امروزه تمامی کارشناسان به این اذعان دارند که بعد از چند قرن قدرت درحال بازگشت به شرق است . درباره این بازگشت دو احتمال میرود : 1- چند قطب قدرت در شرق شکل بگیرند . 2- یک قدرت بلامنازع شرقی کدخدای جهان تک قطبی آینده شود . احتمالا زیاد است اما به هرطریق قدرت به شرق باز خواهد گشت .
🔹 برخلاف تفکر اذهان داخلی ، روسیه و چین باهم دوست یا متحد نیستند . این دو کشور از دهه های قبل در تلاش برای پیدا کردن جایگاه خود به رقابت بایکدیگر مشغول بودند که این رقابت تا به الان ادامه دارد . چین برای نفوذ در حیات خلوت روسیه یعنی آسیای میانه تلاش زیادی دارد که همین امر موجب بی اعتمادی میان دو کشور شده که امروزه مهم ترین لازمه پیروزی در رقابت مابین خود را جذب قدرت های منطقه ای به خود میدانند .
🔹 پیروی همین اصل نیاز چین و روسیه به ایران به عنوان یک متحد و حامی اصلی بیش از پیش حس میشود . درحال حاضر روسیه ، هند و کشورهای آسیای میانه را در اردوگاه خود دارد درحالی که چین با وجود موفقیت های اقتصادی خود نسبت به روسیه در جذب کشوری تاثیر گذار موفقیت خاصی نداشته . بنابرین پاکستان را برای جبران این امر به سمت خود جذب نمود اما بزودی متوجه شد کشوری که سیاستمدارانش هر یک وابسته به کشوری دیگر هستند وزنه ای به چین نخواهد داد .
🔹 بنابرین این کشور اخیرا برای جلب توجه ایران تلاش میکند زیرا ایران جدای از منابع و ظرفیت های اقتصادی فراوان شاهراه ارتباطی دنیا هم است و با توجه به نزدیکی و وابستگی بلقوه کشورهای آسیای میانه به خود و همچنین تلاش کشورهای منطقه برای برقراری رابطه بهتر با آن ، برای چین ایران یعنی غرب و مرکز آسیا . بدین شکل برگ برنده دست کشوری خواهد افتاد که روابط بهتری با ایران داشته باشد .
🔹 برای روسیه نیز جدای از مسایلی که درباره چین ذکر شد تمایل کامل ایران به چین یعنی از دست دادن آینده نفوذ خود در آسیای میانه ای که از طریق ایران به آبهای آزاد وصل شده . به همین دلیل است که پوتین برخلاف دیدارش با رئیسی در کرملین نمیتواند جلوی ذوق خود را پس از ملاقات ایشان در اجلاس دریای خزر بگیرد و در کل رفتارهای تملق آمیز سران نسبت به رئیسی را میتوان در همین مسایل ریشه یابی نمود . در یک کلام از نظر بسیاری از کشورهای دنیا آینده یعنی ایران .
پایان قسمت چهارم
محمد مهدی بابایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 تربیت فرزند خیلی ساده است،
پدر به مادر محبت کنه و مادر به پدر احترام بذاره....
#کلام_علما
💠آیت الله فاطمی نیا:
شنیده ام از مرحوم آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی سوال کردند: چگونه به این مقام رسیده اید؟
فرمود: [گره گشایی از کار مَردم.]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه 12 رژیم صهیونیستی:
📍هکرهای ایرانی، اطلاعات 300 هزار اسرائیلی را به دست آوردهاند...
#عبری
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وقایع_آخرالزمان🔥
🛑همه چیز از شام شروع خواهد شد، جنگ های یکسال قبل از ظهور
🪴نزدیک ظهوریم.
⌛️نقد و بررسی کوتاه و مختصر روایت های عصر ظهور از فتنه شام گرفته تا دخالت نیرو های خارجی در این فتنه
#عصر_ظهور
#هرجالروم
#فتنه_شام