کودکان در سنین پنج تا یازدهسالگی به ۹ تا ۱۱ ساعت خواب شب نیاز دارند. بنابراین، مثلاً اگر فرزند شما صبحها ساعت ۷ بیدار میشود تا به مدرسه برود و نیاز او به خواب حدود ۱۰ ساعت است، لازم است شب قبل از ساعت ۹ به رختخواب برود.
بعضی کودکان خیلی سریع خوابشان میبرد و خوابشان عمیق میشود. بعضی دیگر از کودکان، قبل از این که خوابشان عمیق شود، دقایقی خوابشان سبک است. در مدت این خواب سبک، که شاید حتی ۲۰ دقیقه طول بکشد، ممکن است بدنشان لرزشهای ریزی داشته باشد یا زیر لب حرف بزنند.
خواب کودک در طول شب انواع مختلفی دارد. چند ساعت اول خواب معمولاً عمیقترین بخش خواب است. خوابدیدن بیشتر در نیمه دوم خواب شب اتفاق میافتد.
بلوغ میتواند خواب کودک را دستخوش تغییراتی کند. خواب در کودکان حدود دوازدهساله و بزرگتر ممکن است پس از به خواب رفتن قطع شود، یعنی کودک بیدار شود و دوباره بخوابد. اما کودکان در سن بلوغ هم به خواب خوب و کافی نیاز دارند.
🔗منبع: سایت دانابن
#دانابن
#سایت_دانابن
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
409040_282.mp3
2.77M
#قصه_کودکانه
اسم قصه: قصه صوتی بانویی از جنس صلح 🍬
گروه سنی: ۱ تا ۷ سال
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اموزشی
با این کاردستی جالب با بچها ریاضی تمرین کنیم
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
آب سالمترین، ارزانترین و دردسترسترین نوشیدنی برای کودکان بالای دوازدهماه است. آبهای لولهکشی غالباً فلوراید دارند که برای استحکام دندانها اهمیت بسیاری دارد.
میتوانیم به #نوزادانی که شیر مادر و شیر خشک میخورند، از ششماهگی به بعد، مقدار کمی آب جوشیده و خنکشده بدهیم.
مصرف نوشیدنیهای شیرین را هم برای فرزندتان محدود کنید. این نوشیدنیها شامل آبمیوههای غیر طبیعی، نوشیدنیهای انرژیزا، آبها و شیرهای طعمدار و نوشابههای گازدار هستند که قند زیاد و مواد مغذی کمی دارند.
مصرف بیش از اندازهی نوشیدنیهای شیرین به افزایش وزن، چاقی و پوسیدگی دندان منجر میشود. این نوشیدنیها بچهها را سیر میکند و باعث میشود که برای خوردن وعدههای غذایی سالم اشتهای کافی نداشته باشند. اگر کودکان بهطور مداوم نوشیدنیهای شیرین مصرف کنند، عادتهای ناسالم غذایی تا پایان عمر در آنها ایجاد میشود.
غذاها و نوشیدنیهای کافئیندار برای کودکان مناسب نیست، چون کافئین مانع جذب کامل کلسیم در بدن میشود. کافئین نقش محرک را نیز ایفا میکند که در کودکان انرژی کاذب یا غیرواقعی ایجاد میکند. این غذاها و نوشیدنیها عبارتاند از قهوه، چای، نوشیدنیهای انرژیزا و شکلات.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
✅چگونه به کودکی که اضطراب جدایی دارد کمک کنیم؟👇
اگر فرزندتان دچار #اضطراب_جدایی است، راهحل این نیست که هیچوقت او را از خود جدا نکنید. بلکه راهکارهایی وجود دارد که با ملایمت و مهربانی به او قوت قلب دهید و کمکش کنید.
اگر کودک را به جای جدیدی میبرید، مانند خانه بستگان، مهدکودک یا مرکز مراقبت از کودک، در این صورت قبل از این که او را ترک کنید مدتی پیشش بمانید. وقتی کودک در کنار شما با محیط و آدمهای جدید آشنا شود و احساس امنیت کند، احتمالاً جدایی از شما برایش راحتتر میشود.
بگذارید کودک یک شیء یا #اسباببازی که دوستش دارد (مثلاً عروسک یا بالش یا پتویش) را از خانه با خود بیاورد. این کار به تقویت احساس امنیت او در محیط جدید کمک میکند. البته هر چه کودک محیطهای جدید را بیشتر تجربه کرد کمکم میتوانید این عادت را از سرش بیندازید.
در نهایت اضطراب جدایی کودک را به کسی که قرار است از کودک نگهداری کند حتما اطلاع دهید و راهکارتان را هم به او بگویید تا او هم با شما هماهنگ باشد.
🔗منبع: سایت دانابن
#دانابن
#سایت_دانابن
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻