14020608_43674_128k.mp3
43.48M
☘صوت بیانات رهبر انقلاب به مناسبت *هفته ی دولت* در جمع دولت شهید آیت الله رئیسی
☘چرا روایت و سخن ما از وضعیت کشور اصیل ترین کار در این وقت می باشد؟
هشتم شهریور ۱۴۰۲ رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته ی دولت و شهادت شهیدان رجایی و باهنر با دولت شهید آیت الله رئیسی جلسه ای داشتند و مسائل بسیار مهمی را مطرح می کنند که در هنگامه ی انتخابات و زمانی که گوش ها و چشم ها در جستوجوی افقی برای آینده دولت و ملت هستند، بازخوانی آن جلسه خالی از لطف نمی باشد.
لینک متن بیانات آن جلسه:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=53710
@behyaarstf_ir
.
نکته ای بر *بیانات رهبری به مناسبت هفته ی دولت*
☘آنچه که این روز های بر روی آن تکیه می کنیم، ذکر روایتی است که در آن جای افراد روشن تر می شود و انتظارات ملت و دولت از هم واقعی می شود. تاکید رهبری بر *اطلاع رسانی به شیوه ی هنری*، *پیوست های تبلیغ*، *راهیان پیشرفت* در دولت نشان از فقدان روایت و قصه ای است که در آن جایگاه امور و کاری که شهید آیت الله رئیسی می کنند، مشخص می گردد.
☘آیا می توانیم زبان روایتی باشیم که در این روایت آدم ها در یک قصه ای قرار بگیرند و در این قصه مسائلی ببینند و در این مسائل مسیر آینده را انتخاب کنند. اینجا انتخابات و زبان انتخابات که باید به یک روایت برسد، خیلی مهم می شود. باید به این فکر کرد می شود روایتی از وضعیت موجود داشته باشیم و در این روایت مسائلمان را طرح کنیم؟ اگر این را داشته باشیم خیلی فرق نمی کند به شخصی دعوت بکنیم یا دعوت نکنیم.
☘وقتی از روایت حرف می زنیم، یک طرف پیدا شدن مسائل است و یک طرف انتظاراتی هست که مردم پیدا می کنند و یک طرف هم نقش بازیگر آن قصه هست. یعنی شما با روایت می توانید آن آدمی که در اینجا قرار می گیرد را حفظ کنید. شاید فکر کنیم آن آدم در انتخاب های خودش هست، چرا فکر می کنیم اگر روایت کنید می آید در آن قصه؟ چون آن آدم برای حضور خودش افقی پیدا می کند. در آن افق نمی تواند از آن رها شود. مسئله ی اصلی را روایت می دانیم و روایت هم به معنای تبلیغاتچی شدن نیست. روایت به معنای اینکه با درک وضعیت فعلی کشور قصه ای را از این کشور بگویید و در دل این قصه مسائل کشور مشخص شود، جای مردم مشخص شود و جای آن کسی که می خواهد انتخاب شود هم مشخص شود. هر چیزی را نمی شود به عنوان روایت گفت. مثلا شما توجه کنید به بچه ها هر چیزی را نمی شود گفت. اگر قصه ای وجود نداشته باشد، حواسش پرت می شود، اگر نشود برای مردم قصه و روایت وضع موجود را گفت، یه ذره می شنوند و می روند. قصه یک فن بیان و یک مهارت نیست. روایت نیازمند یک درکی از زمان است. قصه می تواند زمان را مقابل انسان بگذارد.
@behyaarstf_ir
26.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خرمشهرِ جنگ اقتصادی
#باز_نشر به مناسبت انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری
🔻دانش بیان؛ نقطهی برقراری نسبت میان دولت و مردم و
راهی برای فتحخرمشهرهای اقتصادی 🔸ویدئوی با کیفیت بالاتر در آپارات: https://www.aparat.com/v/VvP9K #دانش_بنیان #جنگ_اقتصادی #دولت_مردم_دانش_بنیان @behyaarstf_ir @soha_sima
حجت الاسلام نجات بخش بنیاد نخبگان.mp3
42.16M
☘آینده ی نخبگان،آینده ی فردی،آینده ی کشور
☘هر یک از ما می توانیم وارد راهی شویم که هم آینده ما باشد و هم آینده ی کشور. گاهی اوقات شاید بتوانیم به صورت فردی آینده ای را برای خودمان متصور شویم، و در ذهنمان یک آینده ای برای خودمان باشد، اما شاید آینده ای که برای ما است، آینده ی یک ملت نباشد. چالشی که معمولا نخبگان با خودشان دارند همین است که این راهی من می روم،ممکن است به یک آینده ای، به یک موفقیتی برای من ختم شود، اما چقدر می تواند برای آینده یک ملت تعریف شود؟بگذریم از اینکه این آینده های فردی یک تصوری است که آینده نیست، و آنجا که پیوند می خوریم با تاریخ خودمان با ملت خودمان، آینده ی حقیقی شکل می گیرد.
☘تجربه مجموعه بهیار به عنوان یک جمع از بچه های نخبه ای که وارد یک تجربه ای شدند که هم به صورت فردی احساس آینده ای دارند و هم به نوعی حرکت و کارشان متعلق به آینده ی کشور است. این تجربه را محورش دانش بنیان است طرح کنیم ببینیم می شود به دانش بنیان به این معنا نگاه کرد که هم نخبگان ما احساس آینده خودشان را خواهند داشت و هم می توانند راهی را که به صورت فردی می خواهند طی کنند پیدا کنند و از طرفی آن آینده، آینده ی کشورشان و ملتشان هم باشد. این راهی که در این سال ها به شکل های مختلف تجربه شده و نخبگان ما مجبور می شدند مهاجرت کنند و از بسیاری از دلبستگی ها و تعلقات خودشان دل بکنند و بروند به سمتی که مسیر خودشان را طی کنند، آیا می شود به درک دیگری، به راه دیگری فکر کرد که برای نخبگان هم درد و رنج غربت پیش نیاید.
☘ارائه حجت السلام نجات بخش
در جمع بنیاد نخبگان تبریز
@behyaarstf_ir
هدایت شده از اقتصاد دانش بنیان
حضور سعید جلیلی در شرکت دانش بنیان بهیار صنعت اصفهان - سعید جلیلی (انتخابات ۱۴۰۰) - سعید جلیلی (انتخابات قبلی) - ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۰(1).mp3
23.06M
🎙تاملی بر مسئله اقتصاد
🔹گفتگو بادکتر سعید جلیلی در
شرکت بهیارصنعت سپاهان
((به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم))
📆 سه شنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۰
@eghtesad_daneshbonyan
بهیار صنعت سپاهان ؛ بنیاد علم و فناوری
🎙تاملی بر مسئله اقتصاد 🔹گفتگو بادکتر سعید جلیلی در شرکت بهیارصنعت سپاهان ((به مناسبت انتخابات ری
بسم الله الرحمن الرحیم
فرصت #انتخابات ، فرصتی برای وحدت و همدلی است تا عهد خود را برای ساختن و پیشرفت و آبادانی ایران #همه_با_هم تجدید کنیم.
از خداوند طلب داریم در این مسیر به ما چشم و گوشی عطا کند برای دیدن و شنیدن و درک وضع موجود و راه آینده. و در پی آن عزم و همتی جهت پیمودن مسیر پیشرفت و زندگی.
از عزیزان جهت حضور در کانال اقتصاد دانش بنیان به نشانی @eghtesad_daneshbonyan
جهت تفکر در راه آینده و مسئولیتی که می خواهیم با #انتخاباتِ پیش رو به عهده بگیریم، دعوت می کنیم.
@behyaarstf_ir
@eghtesad_daneshbonyan
انتشار نشریه ی بهیار به مناسبت #انتخابات
به زودی...
@behyaarstf_ir
نشریه انتخابات.pdf
6.04M
مروری بر وضعیت اقتصاد کشور
📑 #دولت_مردم_دانش_بنیان
🔹یک ایران یک جهش
🔸وضعیت اقتصاد کشور
🔹خصوصی سازی
🔸تقویت ارزش پول ملی
@eghtesad_daneshbonyan
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ_ویژه | باورها و اراده؛ نقطه شروع جهش در کشور
☘بازدید دکتر جلیلی از مجموعه ی دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان خرداد 1400
☘دکتر جلیلی (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) : در ۱۱ سال گذشته، تلاش کردم ذهنم را به روی حاشیهها و لابیها و جلسات کممایۀ سیاسی ببندم و در عوض، درهای دفترم را به روی صدها کارشناس و متخصص و مدیر و دانشمند و فعال اجتماعی و دانشگاهی و ... باز کنم، کسانی که از ماندن پشت لابی های خسارت بار سیاسی و مناسبات جناحی خسته شده بودند.
@behyaarstf_ir
.
☘دکتر جلیلی در بازدید از مجموعه ی بهیار:
با دانش بنیان نشان می دهیم این جهش واقعیت و حقیقت است.
خلاصه ای از مطالب مطرح شده توسط دکتر جلیلی، خرداد ۱۴۰۰:
☘استدلال ما برای تحقق شعاری که گفتیم این بود که ما در هشت سال گذشته در جاهای مختلف در استانها و شهرها و روستاها هرچه گشتیم و بررسی و مطالعه کردیم، آنچه که دیدیم فرصت و ظرفیت بود که اگر بهخوبی استفاده شود کشور میتواند #جهش_بزرگی داشته باشد. بر همین مبنا باور ما این بود و هست که در چهار سال آینده کشور نباید فقط اداره شود، بلکه باید #جهش پیدا کند.
☘این یک ادعاست و ما ادعا کردیم که ما بررسی کردیم و بررسیهای ما این را نشان میدهد. انصافاً هم در بررسیهایمان سعی کردیم که نتیجهای که به مردم میگوییم نتیجهای باشد که باور داشته باشیم. یعنی بینی و بین الله اگر میگوییم که هشت سال مطالعه و بررسی کردیم و در میدان رفتیم و به استانها و جاهای مختلفی رفتیم و به یک جمعبندی رسیدیم، این جمعبندی باید واقعی و حقیقی باشد و فقط یک شعار لفظی نباشد.
☘ در همین ایام تبلیغات انتخاباتی خیلیها از من این سؤال را کردند؛ که این حرفی که میزنید ادعای خوب و شعار قشنگی است اما برای اینکه جامعه اقناع شود ادله روشنی لازم دارد. باید اقناع لازمی صورت بگیرد تا جامعه بپذیرد که در چهار سال آینده میشود جهش کرد. اگر بخواهیم دلیل و شاهد خوبی بیاوریم که میشود با یک جهاد بزرگ یک جهش در شأن ملت و انقلاب اسلامی انجام داد، شاید بهترین شاهد و گواه همین #دانش_بنیان باشد.
☘ #جهش ممکن نیست مگر با جهش در #علم_و_دانش. و جهش در علم و دانش ممکن نیست مگر با جهش و سرمایهگذاری در نیروی انسانی. و جهش در نیروی انسانی ممکن نیست مگر با جهش در باورها و اراده. این در دانش بنیان کاملاً مشهود است.
☘در همین ایام انتخابات یکی از صحبتهایی که زیاد بیان کردم این است که آیا جوانان ما که در سختترین عرصهها مثل دفاع مقدس و دفاع از حرم میروند و آن حماسهها را ایجاد میکنند، حالا همان جوانها در عرصه صنعت نمیتوانند حماسه ایجاد کنند که خیلی آسانتر است؟ آیا در عرصه اقتصاد و کشاورزی و غیره نمیتوانند؟ میتوانند.
☘دلیلش چیست؟ همین کارهایی که #دانش_بنیان ها انجام داده اند. یک حرکت جبههای از اقشار مختلف مردم، دانشآموز تا دانشجو و دکتر و پیشکسوت و بازنشسته کنار هم مینشینند و کار بزرگ میکنند. اگر میخواهیم موفقیتهای بزرگ داشته باشیم باید دانشگاه و علم و صنعت ما خودش را با زندگی مردم، خودرو، آبشیرینکن، ایکسری و سایر نیازهای کشور درگیر کند. چه چیزی میتواند حلقه وصل باشد؟ شرکتهای دانشبنیان. شرکت دانشبنیان چه وقت میتواند در جایگاه خودش قرار بگیرد؟ وقتی که محور اصلی اقتصاد کشور شود.
☘اینکه عرض کردم جهش، حقیقتاً به این معنی است. اگر بخواهید روزمره اداره کنید چیزی نصیب کشور نخواهد شد. اگر بگوییم کشور را اداره کنیم و حالا یک مشکل را هم توسط دانش بنیان ها رفع کنیم، نمیشود. کشور باید برای شرکتهای دانش بنیان هر روز مأموریتهای جدید تعریف کند. او بگوید که نگران نباش که این تولیدت بازار خواهد داشت یا نخواهد داشت، نهتنها خودم مشتری تو هستم بلکه برای تو در سایر بازارهای جهانی هم سعی میکنم بازار پیدا کنم. این میشود آن جهش و موفقیتی که میتواند إنشاءالله برای کشور افتخارات بزرگی ایجاد کند. این میتواند یک الگو باشد.
☘وظیفه دولت آتی إنشاءالله همین است که این الگو را تکثیر کند. ما باید در کشور صدها و بلکه هزاران شرکت دانش بنیان داشته باشیم. آن موقع میبینید که کشور جهش خواهد داشت یا نه و آیا این یک شعار بوده است یا واقعیت. آن موقع خواهید دید که آیا باید معطل این بمانیم که نفت خام ما را کسی به ثمن بخس بخرد یا نخرد، یا اینکه عرصههای جدیدی از ارزآوری و اشتغال در کشور ایجاد میشود که نهتنها جوانان شما مهاجرت نمیکنند بلکه از جاهای دیگر مهاجر میپذیرید. اینها را میگویم تا جامعه را اقناع کنم که این حرفها شعار نیست. این حرفها واقعیت و حقیقت است. این کارها میتواند با قدرت تکثیر شود و رشد پیدا کند و کشور را إنشاءالله در ابعاد مختلف ترقی بدهد.
@behyaarstf_ir
هدایت شده از اقتصاد دانش بنیان
رویکرد دانش بنیان دولت .pdf
815.2K
بسم الله الرحمن الرحیم
درک و روایت مجموعه های دانش بنیان کشور از وضعیت کنونی آن است که مناسبات رایج و گذشته کشور با یک فروبستگی جدی مواجه است و تمنای احیاء این مناسبات، کشور را در بن بست قرار می دهد. حال آنکه این ناامیدی از مناسبات گذشته و تجربه ی مجموعه های دانشبنیان میتواند امیدی بر تمنای شکل گیری مناسبات جدید و یافتن راه آینده باشد. فرصتی که در آن تحول و جهش دیگر شعار نیست و نشانه های راه پیشرفت خود را به ما نشان می دهد. در این جهت بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در کنار سایر مجموعه های دانش بنیان سعی کرده است روایتی از وضع موجود بنا به تجربه ی خود تدوین کند و در اختیار دکتر جلیلی قرار دهد. این متن تقدیم می گردد.
@eghtesad_daneshbonyan