خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
🦋 خاطرۀ ۷
🔴 کتاب «قطرهای از دریای فضائل اهل بیت (علیهم السّلام)»
🔹روزی مرحوم پدرم، حضرت استاد اسدالله داستانی بِنیسی، ۲ مطلب شیرین دربارۀ مرحوم حضرت آیتالله سیّد احمد مستنبط ـ رضوان الله تعالی علیهما. ـ نقل کردند:
۱. ایشان هر روز، پیش از این که زائری وارد حرم مطهّر حضرت امیرالمؤمنین ـ سلام الله تعالی علیه. ـ شود، به آنجا مشرّف میشد و با ریشهای سفیدش شبکههای ضریح مطهّر آن حضرت را تمیز میکرد!
۲. ایشان در سیادت خود، شک داشت تا این که در خواب دید سرش روی دامان مطهّر حضرت فاطمۀ زهرا ـ سلام الله تعالی علیها. ـ است و آن حضرت به ایشان فرمود: "ای فرزندم!... ." یا فرمود: "تو فرزند من هستی." (شک از بنده است.)»
🔸از همان لحظه، مَحبّت این شخصیت عظیم در دلم نشست و اکنون که دارم این مطالب را برای شماها مینویسم، قلبم برای این که این ۲ جریان برای بنده هم اتّفاق بیفتد، هوایی شده است؛ البتّه بنده از طرف مادر بزرگوارم ظاهراً از نسل اهل بیت ـ سلام الله تعالی علیهم. ـ هستم.
🔹یکی از آثار این عالم بسیارولایی، کتاب ارزشمند دوجلدی «القطرة من بِحار مَناقِب النّبیّ و العترة (علیهم السّلام» است که حجّت الاسلام و المسلمین سیّد مرتضی مجتهدی سیستانی، بر آن، مقدّمه نوشته و جَناب آقای محمّد ظریف، آن را به نام «قطرهای از دریای فضائل اهل بیت (علیهم السّلام)» ترجَمه کرده است.
🔸مدّتها آرزو داشتم که هم عربی و هم فارسی این کتاب شیرین را داشته باشم تا این که سالها پیش، خداوند مهربان ـ جلّ جلاله. ـ آن را روزیام کرد.
🔹گاهی و بهویژه در ایّام ولادت یا شهادت اهل بیت ـ سلام الله تعالی علیهم. ـ آن را مطالعه میکردم، لَذّت میبردم ـ چه لذّتهایی که قابلمقایسه با لذّتهای دنیوی نیست! ـ و شمارههای مطالبش را به صورت موضوعی یادداشت میکردم تا در سخنرانیهایم و... استفاده کنم.
🔸داشتن این کتاب را به همه پیشنِهاد میکنم؛ به قشر شریف روحانیّت و طلّاب، بهویژه مِنبریها، و به مؤمنان دیگر.
🔹حتماً آن را بخرید و همیشه جلو چشم داشته باشید تا دستکم گاهی بخوانید و انشاءالله بر ایمان و علاقهتان به اهل بیت ـ سلام الله تعالی علیهم. ـ افزوده شود و مطالبش را به خانوادهتان، مهمانهایتان، دوستانتان و... نقل کنید و منبریهای عزیز از این کتاب در منبرهایشان استفاده کنند.
#آیتالله_مستنبط، #امامشناسی، #اهلبیتشناسی، #قطرهای_از_فضائل_اهل_بیت (علیهم السّلام)، #کتاب_حدیثی، #معرفی_کتاب
🍀 کانال خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
@benisi2
🔴 #نظر
یکی دیگر از اعضای کانال پیام داده است:
استادجان! خاطرههایتان خیلی قابلاستفاده و عالی هستند.
ممنون که زحمت میکشید. خدا خیرتان دهد.
من شما را فراموش نکردهام و هر وقت که توفیق میشود، بعد از نماز به صورت ویژه و با ذکر نامتان شما را دعا میکنم.
خدا شما را حفظ و حاجتروا کند.
🍀 کانال خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
@benisi2
🔴 #نظر
شخص دیگری پیام داده است:
ایجاد کانال خاطراتتان، به اقتضای زمانه و کوتاهشدن حوصلۀ مطالعه، ایدۀ خوبی بود.
متشکّرم که معلومات خود را رایگان و بدون هیچ چشمداشتی در اختیار ما میگذارید.
انشاءالله نگاه خاصّ اهل بیت ـ علیهم السّلام. ـ نصیب شما و خانوادهتان شود.
🍀 کانال خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
@benisi2
🦋 خاطرۀ ۸
🔴 پایان دورۀ سخنرانیام دربارۀ شوهرداری
🔹امروز، سهشنبه، ۶ / ۹ / ۱۴۰۳، سخنرانی آخِر بنده دربارۀ شوهرداری در هیأت پیامآوران عاشورا بود.
🔸مدّتها پیش، به لطف الاهی، بنده در سخنرانیهای این هیأت که صبحهای سهشنبه برای بانوان برگزار میشود، موضوع «خانوادهداری» را آغاز کردم تا این که پس از چند جلسه صحبت دربارۀ کلّیّات آن، به مبحث «شوهرداری» رَسیدم و با جلسۀ امروز ۱۷ جلسه در اینباره سخنرانی کردم.
🔹این صحبتها موردپسند بعضی از بانوانی قرار گرفته که در این هیأت شرکت میکنند یا به این سخنرانیها در کانال دیگرم (۱) گوش میکنند و انگار بر بعضی از آنان اثر گذاشته است.
🔸امیدوارم که هر مؤمنی از وظایف خودش نسبت به همسرش، آگاه شود و به آنها عمل کند تا در دنیا و آخرت، خوشبخت گردد.
🔹انشاءاللّه از جلسۀ بعدی این هیأت، دربارۀ مبحث «فرزندداری» سخنرانی خواهم کرد.
🔸اگر دوست دارید که در این هیأت شرکت کنید، نشانی هر جلسۀ آن، همان روز یا روزِ پیش از آن، در کانال «استاد بنیسی و فرزندشان» به نشانی https://eitaa.com/benisiha_ir گذاشته میشود.
۱) کانال «سخنرانیهای حاج آقا بنیسی» با نشانی https://eitaa.com/benisi که میتوانید سخنرانیهای این موضوع را با هشتک #شوهرداری از آن دریافت کنید.
#خوشبختی، #سخنرانی، #شوهرداری، #فرزندداری، #همسرداری
🍀 کانال خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
@benisi2
🦋 خاطرۀ ۹
🔴 زیادهروی در قِرائت قرآن کریم!
🔹امروز، سهشنبه، ۶ / ۹ / ۱۴۰۳، رانندهای داشت مرا از مجلس سخنرانیام به خانه برمیگرداند که صحبت به موضوع «لزوم میانهروی در همۀ کارها» رَسید و بنده، مسائل و معارفی را در اینباره به او بیان کردم.
🔸یکی از آن مطالب، این خاطره بود که روزی شخص متدّینی پیشم آمد و گفت که از خواندن قرآن ـ نعوذ باللّه. ـ بدش میآید!
🔹از او پرسیدم: آیا مدّتی است که زیاد قرآن میخوانی؟ پاسخ مثبت داد.
🔸پرسیدم: پیش از این مدّت، اینهمه قرآن نمیخواندی؟ گفت: «نه.»
🔹گفتم: زمانی تو دربارۀ آثار قرائت قرآن کریم، معارفی شنیده یا خوانده و به بیشترخواندن آن، متمایل شدهای؛ امّا بدون این که حال و ظرفیّت خودت را در نظر بگیری و بدون این که قاعدۀ «لزوم تدریج در پیشرفت کارهای قلبی و عملی»، همچون: افزایش حال نسبت به قرائت قرآن را رعایت کنی، خواندن آن را یکباره خیلی زیاد کرده و چنین قرائتی را ادامه دادهای و برای همین، پس از گذشتِ این مدّت طولانی، دیگر از خواندنش خوشت نمیآید.
🔸پرسید: «حالا چه کنم؟» گفتم: به اندازۀ همین مدّت یا بیشتر، قرآن قرائت نکن؛ مگر مقداری از آن را که در نماز باید بخوانی؛ یعنی: سورۀ مبارکۀ حمد و سورۀ پس از آن را؛ انشاءاللّه دوباره به قرائت قرآن، علاقهمند میشوی و پس از آن مدّت هم فقط به اندازۀ حال و ظرفیّتت بخوان. «اندازه نگه دار، که اندازه، نکو است.»
#افراط، #تدریج، #زیادهروی، #قرائت_قرآن، #میانهروی
🍀 کانال خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی
@benisi2
هدایت شده از استاد بنیسی و فرزندشان Benisiha.ir
🔴 #خبر
🔹کانالهای بنده:
۱. استاد بِنیسی و فرزندشان (دربارۀ زندگانی، سبک زندگی و آثار ارزشمند مرحوم پدرم: حضرت استاد اسدالله داستانی بنیسی، و بعضی از آثار خودم)
https://eitaa.com/benisiha_ir
۲. سخنرانی های حاج آقا بنیسی (صوت و متن سخنرانیهایم و کلیپهایی از آنها)
https://eitaa.com/benisi
۳. خاطرات یک روحانی: حاج آقا بنیسی (خاطرات روزانهام و...)
https://eitaa.com/benisi2
۴. یک دریا قطره (مطالب نابی از دیگران)
https://eitaa.com/ghatreghatre
🔸لطفاً در همۀ آنها عضو شوید و همیشه مطالب آنها را دنبال کنید.
اسماعیل داستانی بنیسی
#کانال
🌷