ســــــــ👋ــلام
پیگیریهاتونـُ دوست دارم😍
الوعده وفا،بریم
برای نکات پخت برنج
#عنبر_بو😉
🛎
1⃣
خیساندن برنج:
مهمترین مرحله در پخت برنج عنبربو مرحله اول یعنی خیساندن برنجِ. برای اینکار ابتدا برنج رو دو الی سه بار با آب سرد میشوییم ، سپس به مدت یک الی یک ساعت و نیم در آب سرد و نمک 🧂خیس میدیم (بهازای هر سه پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم). بعد از این مرحله برنج برای پخت به دو صورت کته و آبکش آماده است...
#آموزش
#پخت_عنبر_بو
2⃣
گام اول در کته #عنبر_بو
ابتدا برنج #عنبر_بو رو خوب با آب شسته و آبکشی کنید؛ بعد برنج و آب رو در قابلمه ای متناسب با حجم برنج خود بریزید.
نسبت آب به برنج برای پخت کته عنبربو یک به دو هست (به ازای هر پیمانه برنج 2 پیمانه آب در قابلمه بریزید) همچنین برای تنظیم مقدار آب میتوانید انگشت اشاره خودتون رو روی سطح برنج قرار بدید و به اندازه یک بند انگشت آب بریزید.
شستن برنج ایرانی
رو هم کلیک کن تا
ببینی 😉
#آموزش
#پخت_عنبر_بو
3⃣
گام دوم در کته #عنبر_بو
نمک و روغن رو به مقدار لازم به مخلوط آب و برنج اضافه کنید🍾
و شعله اجاغ رو روشن کنید. حتماً نمک رو قبل از قرار دادن قابلمه روی حرارت اضافه کنید، چون باعث می شه دونههای برنج حالت خودشون رو نگه دارن و وا نرن👌
میزان نمک مناسب برای دو پیمانه برنج، به اندازه یک قاشق چای خوری سرخالی هست🥄
#آموزش
#پخت_عنبر_بو
4⃣
گام سوم در کته #عنبر_بو
شعله اجاق رو زیاد کنید و بگذارید تا برنج در آب ،جوش بخوره تا جایی که آب قابلمه کاملا خشک و تبخیر بشه و سوراخ های ریزی روی سطح برنج ایجاد بشه🤌
بعد از تبخیر کامل آب وقت آماده کردن دمکنی و درب قابلمه است.✅
#آموزش
#پخت_عنبر_بو
5⃣
گام چهارم در کته #عنبر_بو
برنج رو کامل وسط قابلمه جمع کنید و درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا برنج به مدت 30 الی 45 دقیقه روی کمترین حرارت ممکن دم بکشه🍚
بسته به بافت مورد نظر برنج میتونید زمان دم برنج رو کاهش بدین تا برنج سفت تری بدست بیاد. معمولا برنج های سایز متوسط زمان کمتری برای دم کشیدن نیاز دارند پس سعی کنید در اولین پخت قلق گیری کنید.😉
برای مثال اگر برنج شما کمی شفته شد دفعات بعدی مدت دم کشیدن یا میزان آب رو کاهش بدین🙈
#آموزش
#پخت_عنبر_بو
دوستای خوبم من
نکات کته #عنبر_بو رو کلی
گفتم 🤌🙂
نه فقط برای برنج میثم تمار😄
(ماهیگیری رو یاد دادم😉)
اگر این نکتهها رو دوست
داشتین اینجا بهم بگید 👇
@adminmeysam_tamar
@adminmeysam_tamar
اگه دوست نداشتین دیگه
آبکش #عنبر_بو رو نمیگم😁
ایشون میفرماین
چون همیشه هاشمی و سرلاشه
مصرف میکنن نگرانن که🤌
برنج #عنبر_بو
پختش ساده و طعمش خوب
نباشه🤔🤭
اینجا رو ببینید👇❌🙄
.
#اعتمادمیثمتمار
#رضایت
عنبر بو و طارم هاشمی و
دودی سفارش دادن و همه عالیییییی😍
عنبربو خوشپخت،خوشمزه
و خوش عطر😋🤤
اما دودی......خودتون بخونید😉🔥👏
من دیگه حرفی ندارم😁🙌
اما شما اگر حرفی دارید
اینجا میتونید بهم بگید😄👇
@meysam_tamar2
@meysam_tamar2
ای به چشششششم😍
پس منتظر نکات
پخت آبکش #عنبر_بو هم
باشید انشاءالله 🥰👌
@adminmeysam_tamar
@adminmeysam_tamar