eitaa logo
برنج میثم تمار
4.7هزار دنبال‌کننده
800 عکس
515 ویدیو
0 فایل
🌾هر برنجی که برنج نیست😉 🎖️اگه کیفیت برنج برات مهمه جات همینجاست😎✌️ 🍓میثم تمارِه وُ انصافش دیگه🤠 🌹09030260889📞☎️ 💟برای مشاوره رایگان وثبت سفارش اینجا به گوشم🥰👇 @meysam_tamar2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســــــــ👋ــلام پیگیری‌هاتونـُ دوست دارم😍 الوعده وفا،بریم برای نکات پخت برنج 😉 🛎
1⃣ خیساندن برنج: مهمترین مرحله‌ در پخت برنج عنبربو مرحله اول یعنی خیساندن برنجِ. برای این‌کار ابتدا برنج رو دو الی سه بار با آب سرد می‌شوییم ، سپس به مدت یک الی یک ساعت و نیم در آب سرد و نمک 🧂خیس می‌دیم (به‌ازای هر سه پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک اضافه می‌کنیم). بعد از این مرحله برنج برای پخت به دو صورت کته و آبکش آماده است...
2⃣ گام اول در کته ابتدا برنج رو خوب با آب شسته و آبکشی کنید؛ بعد برنج و آب رو در قابلمه ای متناسب با حجم برنج خود بریزید. نسبت آب به برنج برای پخت کته عنبربو یک به دو هست (به ازای هر پیمانه برنج 2 پیمانه آب در قابلمه بریزید) همچنین برای تنظیم مقدار آب میتوانید انگشت اشاره خودتون رو روی سطح برنج قرار بدید و به اندازه یک بند انگشت آب بریزید. شستن برنج ایرانی رو هم کلیک کن تا ببینی 😉
3⃣ گام دوم در کته نمک و روغن رو به مقدار لازم به مخلوط آب و برنج اضافه کنید🍾 و شعله اجاغ رو روشن کنید. حتماً نمک رو قبل از قرار دادن قابلمه روی حرارت اضافه کنید، چون باعث می شه دونه‌های برنج حالت خودشون رو نگه دارن و وا نرن👌 میزان نمک مناسب برای دو پیمانه برنج، به اندازه یک قاشق چای خوری سرخالی هست🥄
4⃣ گام سوم در کته شعله اجاق رو زیاد کنید و بگذارید تا برنج در آب ،جوش بخوره تا جایی که آب قابلمه کاملا خشک و تبخیر بشه و سوراخ های ریزی روی سطح برنج ایجاد بشه🤌 بعد از تبخیر کامل آب وقت آماده کردن دمکنی و درب قابلمه است.✅
5⃣ گام چهارم در کته برنج رو کامل وسط قابلمه جمع کنید و درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا برنج به مدت 30 الی 45 دقیقه روی کمترین حرارت ممکن دم بکشه🍚 بسته به بافت مورد نظر برنج میتونید زمان دم برنج رو کاهش بدین تا برنج سفت تری بدست بیاد. معمولا برنج های سایز متوسط زمان کمتری برای دم کشیدن نیاز دارند پس سعی کنید در اولین پخت قلق گیری کنید.😉 برای مثال اگر برنج شما کمی شفته شد دفعات بعدی مدت دم کشیدن یا میزان آب رو کاهش بدین🙈
دوستای خوبم من نکات کته رو کلی گفتم 🤌🙂 نه فقط برای برنج میثم تمار😄 (ماهیگیری رو یاد دادم😉) اگر این نکته‌ها رو دوست داشتین اینجا بهم بگید 👇 @adminmeysam_tamar @adminmeysam_tamar اگه دوست نداشتین دیگه آبکش رو نمیگم😁
بچه زرنگا شون رو ثبت کردن رفت😉🏃‍♂👇 @meysam_tamar2 @meysam_tamar2
ایشون میفرماین چون همیشه هاشمی و سرلاشه مصرف میکنن نگرانن که🤌 برنج پختش ساده و طعمش خوب نباشه🤔🤭 اینجا رو ببینید👇❌🙄 .
عنبر بو و طارم هاشمی و دودی سفارش دادن و همه عالیییییی😍 عنبربو خوشپخت،خوشمزه و خوش عطر😋🤤 اما دودی......خودتون بخونید😉🔥👏 من دیگه حرفی ندارم😁🙌 اما شما اگر حرفی دارید اینجا میتونید بهم بگید😄👇 @meysam_tamar2 @meysam_tamar2
ای به چشششششم😍 پس منتظر نکات پخت آبکش هم باشید انشاءالله 🥰👌 @adminmeysam_tamar @adminmeysam_tamar