اما اعمال هر ماه نو؛ چند عمل است:
1️⃣ خواندن دعاهای نقلشده در وقت دیدن هلال که بهترین آنها دعای «چهل و سوّم صحیفه کامله» است که همراه با «اعمال اول ماه رمضان» ذکر شد.
2️⃣ خواندن «هفت مرتبه» سوره «حمد» برای دفع درد چشم.
3️⃣ اندکی پنیر خوردن، چه روایت شده: هرکه خود را به خوردن آن در اول هر ماه مقید کند، امید است در آن ماه حاجتش ردّ نشود.
4️⃣ در شب اوّل دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از سوره «حمد» سوره «اَنعام» را بخواند و از خداوند بخواهد او را از هر ترس و دردی ایمن گرداند و در آن ماه حادثهای را نبیند که ناپسند او باشد.
5️⃣ در روز اوّل دو رکعت نماز بجا آورد، در رکعت اول پس از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «توحید» و در رکعت دوم بعد از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «قدر» بخواند و پس از نماز صدقه بدهد؛ چون چنین کند، سلامتیاش را در آن ماه از خدا خریدهاست.
از بعضی روایات استفاده میشود که پس از نماز چنین بخواند:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا، كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ.﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلّا هُوَ، وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ، يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ، وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْراً﴾، ﴿مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ﴾، ﴿حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ﴾، ﴿وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ، إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ﴾، ﴿لا إِلَهَ إِلّا أَنْتَ، سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ﴾، ﴿رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ﴾، ﴿رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً، وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ﴾.
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، «هیچ جنبندهای در زمین نیست، مگر اینکه روزی او بر خدا است و قرارگاه و امانگاهش را خدا میداند، همه اینها در کتابی روشن است». به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، «اگر خدا به تو زیانی رساند، جز او کسی برطرفکننده آن نیست و اگر خیری را برای تو بخواهد، فضل او را بازگردانندهای نیست، آن را به هرکس از بندگانش بخواهد میرساند و او آمرزنده و مهربان است». به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، «خدا به زودی پس از دشواری آسانی قرار میدهد»، «آنچه خدا خواست همان شود، نیرویی نیست مگر به خدا»، «خدا ما را بس است و نیکو کارگشایی است»، «کارم را به خدا وامیگذارم که خدا بینای به بندگان است»، «معبودی جز تو نیست، پاک و منزهی، من از ستمکاران بودم»، «پروردگارا من به آنچه از خیر برایم فرود آری نیازمندم»، «پروردگارا مرا تنها مگذار که تو بهترین وارثانی».
به نقل از مفاتیح الجنان
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
1_524460938.mp3
540.9K
نماز اول ماه و دعای بعد از آن
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/xsde4?playlist=399965
بخت گشایی ؟؟!!
استاد شیخ علیرضا حدائق
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
بشارت میدهم خوشروزگاری
دعای ۵۳ صحیفه سجادیه:
موضوع دعا: اظهار خاکسارى در برابر خدا👇
رَبِّ أَفْحَمَتْنِي ذُنُوبِي، وَ انْقَطَعَتْ مَقَالَتِي، فَلَا حُجَّةَ لِي، فَأَنَا الْأَسِيرُ بِبَلِيَّتِي، الْمُرْتَهَنُ بِعَمَلِي، الْمُتَرَدِّدُ فِي خَطِيئَتِي، الْمُتَحَيِّرُ عَنْ قَصْدِي، الْمُنْقَطَعُ بِي.
خداوندا گناهانم مرا از گفتار باز داشته و رشته سخنم از هم گسیخته، پس برای زشتیام حجّتی ندارم، به این جهت اسیر بلیت خود، و گروگان عمل خویش، و سرگردان در خطا، و سرگشته از مقصد و با تمام وجود درماندهام.
قَدْ أَوْقَفْتُ نَفْسِي مَوْقِفَ الْأَذِلَّاءِ الْمُذْنِبِينَ، مَوْقِفَ الْأَشْقِيَاءِ الْمُتَجَرِّينَ عَلَيْكَ، الْمُسْتَخِفِّينَ بِوَعْدِكَ
خود را در جایگاه ذلیلان گنهکار و موقف تیرهبختانی که بر تو جرئت کردهاند و وعدهات را سبک شمردهاند نگاه داشتهام،
سُبْحَانَكَ! أَيَّ جُرْأَةٍ اجْتَرَأْتُ عَلَيْكَ، وَ أَيَّ تَغْرِيرٍ غَرَّرْتُ بِنَفْسِي!
پاکی تو، با چه جرئت به نافرمانیات برخاستم! و چگونه خود را به ورطه هلاکت افکندم!
مَوْلَايَ ارْحَمْ كَبْوَتِي لِحُرِّ وَجْهِي وَ زَلَّةَ قَدَمِي، وَ عُدْ بِحِلْمِكَ عَلَى جَهْلِي وَ بِإِحْسَانِكَ عَلَى إِسَاءَتِي، فَأَنَا الْمُقِرُّ بِذَنْبِي، الْمُعْتَرِفُ بِخَطِيئَتِي،
آقای من، بر من که به رو درافتادهام و بر لغزش من رحمت آور، و در برابر نادانیم با بردباری، و در مقابل بدکرداریم با احسان رفتار کن، زیرا به گناه خود اقرار دارم، و به خطایم اعتراف میکنم،
وَ هَذِهِ يَدِي وَ نَاصِيَتِي، أَسْتَكِينُ بِالْقَوَدِ مِنْ نَفْسِي، ارْحَمْ شَيْبَتِي، وَ نَفَادَ أَيَّامِي، وَ اقْتِرَابَ أَجَلِي وَ ضَعْفِي وَ مَسْكَنَتِي وَ قِلَّةَ حِيلَتِي.
این دست و سر من است که برای قصاص از نفس خود آن را به زاری تسلیم کردهام، به پیری و سپری شدن عمر، و نزدیک شدن مرگ، و ضعف و ناتوانی و بینوایی و بیچارگیام رحمت آور.
مَوْلَايَ وَ ارْحَمْنِي إِذَا انْقَطَعَ مِنَ الدُّنْيَا أَثَرِي، وَ امَّحَى مِنَ الْمَخْلُوقِينَ ذِكْرِي، وَ كُنْتُ مِنَ الْمَنْسِيِّينَ كَمَنْ قَدْ نُسِيَ
مولای من، آنگاه که از من در این دنیا نشان و اثر قطع گردد، و از میان آفریدگان یادم محو شود، و همچون فراموششدگان فراموش گردم، بر من رحم کن.
مَوْلَايَ وَ ارْحَمْنِي عِنْدَ تَغَيُّرِ صُورَتِي وَ حَالِي إِذَا بَلِيَ جِسْمِي، وَ تَفَرَّقَتْ أَعْضَائِي، وَ تَقَطَّعَتْ أَوْصَالِي، يَا غَفْلَتِي عَمَّا يُرَادُ بِي.
مولای من و وقتی که صورت و حالم دگرگون شود، آنگاه که بدنم بپوسد و اعضایم از هم بپاشند و پیوندهایم بگسلد، بر من ترحم فرما. دریغا بر بیخبری من از آنچه مرا در پیش است!
مَوْلَايَ وَ ارْحَمْنِي فِي حَشْرِي وَ نَشْرِي، وَ اجْعَلْ فِي ذَلِكَ الْيَوْمِ مَعَ أَوْلِيَائِكَ مَوْقِفِي، وَ فِي أَحِبَّائِكَ مَصْدَرِي، وَ فِي جِوَارِكَ مَسْكَنِي، يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ.
مولای من، به وقت بیرون آمدنم از گور و برانگیخته شدنم به من رحم کن، و در آن روز جایگاهم را با اولیائت، و حرکتم را با عاشقانت و مأوایم را در جوارت قرار بده، ای پروردگار جهانیان.
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
بشارت میدهم خوشروزگاری
دعای ۵۴ صحیفه سجادیه:
موضوع دعا: دعاى درخواست رفع همّ و غمّ👇
يَا فَارِجَ الْهَمِّ، وَ كَاشِفَ الْغَمِّ، يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْرُجْ هَمِّي، وَ اكْشِفْ غَمِّي.
ای زدایندهاندوه و برطرف کننده غم،ای رحمن دنیا و آخرت و رحمت آورنده در دو دنیا، بر محمد و آلش درود فرست، و اندوه مرا برطرف ساز، و غم دلم را بزدای،
يَا وَاحِدُ يَا أَحَدُ يَا صَمَدُ يَا مَنْ «لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُواً أَحَدٌ»، اعْصِمْنِي وَ طَهِّرْنِي، وَ اذْهَبْ بِبَلِيَّتِي. وَ اقْرَأْ آيَةَ الْكُرْسِيِّ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ، وَ قُلْ:
ای یگانه، ای یکتا، ای بینیاز،ای کسی که نزادهای و زائیده نشدهای و کسی همتای حضرت تو نیست، مرا حفظ کن و به پاکی آر، و گرفتاریم را برطرف کن. و آیةالکرسی و معوّذتین (سورههای فلق و ناس) و قل هو الله را بخوان و بگو:
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ سُؤَالَ مَنِ اشْتَدَّتْ فَاقَتُهُ، وَ ضَعُفَتْ قُوَّتُهُ، وَ كَثُرَتْ ذُنُوبُهُ، سُؤَالَ مَنْ لَا يَجِدُ لِفَاقَتِهِ مُغِيثاً، وَ لَا لِضَعْفِهِ مُقَوِّياً، وَ لَا لِذَنْبِهِ غَافِراً غَيْرَكَ،
خداوندا، از تو میخواهم همچون خواهش کسی که نیازش سخت، و نیرویش سست است، و گناهانش افزایش یافته، همچون خواهش کسی که برای نیاز خود فریادرسی، و برای ضعفش نیرودهندهای، و برای معصیتش آمرزندهای جز تو نمییابد،
يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ أَسْأَلُكَ عَمَلًا تُحِبُّ بِهِ مَنْ عَمِلَ بِهِ، وَ يَقِيناً تَنْفَعُ بِهِ مَنِ اسْتَيْقَنَ بِهِ حَقَّ الْيَقِينَ فِي نَفَاذِ أَمْرِكَ.
ای صاحب جلال و اکرام، از تو درخواست عملی دارم که هرکه آن را بجای آورد دوستش داری، و یقینی که هر کس در مسیر قضای تو به آن آراسته به حقّ یقین گردد او را بدین خاطر نفع رسانی.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اقْبِضْ عَلَى الصِّدْقِ نَفْسِي، وَ اقْطَعْ مِنَ الدُّنْيَا حَاجَتِي، وَ اجْعَلْ فِيمَا عِنْدَكَ رَغْبَتِي شَوْقاً إِلَى لِقَائِكَ، وَ هَبْ لِي صِدْقَ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ.
خداوندا بر محمد و آلش درود فرست، و جان مرا در حال ثبات و استواری بگیر، و نیازم را از دنیا قطع کن، و رغبتم را به رحمتت برانگیز تا شوق لقایت در سر داشته باشم، و مرا صدق توکل بر خودت مرحمت فرما.
أَسْأَلُكَ مِنْ خَيْرِ كِتَابٍ قَدْ خَلَا، وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ كِتَابٍ قَدْ خَلَا، أَسْأَلُكَ خَوْفَ الْعَابِدِينَ لَكَ، وَ عِبَادَةَ الْخَاشِعِينَ لَكَ، وَ يَقِينَ الْمُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ، وَ تَوَكُّلَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَيْكَ.
از تو بهترین سرنوشت گذشته را مسئلت دارم، و از بدترین سرنوشت گذشته به تو پناه میبرم، پروردگارا، ترس بندگان، و عبادت خاشعان، و یقین توکل کنندگان، و توکل مؤمنان را از تو درخواست دارم.
اللَّهُمَّ اجْعَلْ رَغْبَتِي فِي مَسْأَلَتِي مِثْلَ رَغْبَةِ أَوْلِيَائِكَ فِي مَسَائِلِهِمْ، وَ رَهْبَتِي مِثْلَ رَهْبَةِ أَوْلِيَائِكَ، وَ اسْتَعْمِلْنِي فِي مَرْضَاتِكَ عَمَلًا لَا أَتْرُكُ مَعَهُ شَيْئاً مِنْ دِينِكَ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ.
خداوندا رغبت و شوق مرا در گداییام مانند رغبت عاشقانت در گداییشان، و ترسم را مانندترس اولیائت قرار ده، و مرا در رضای خود چنان به کاردار که با وجود آن چیزی از دین تو را به خاطر وحشت از آفریدهای ترک نکنم.
اللَّهُمَّ هَذِهِ حَاجَتِي فَأَعْظِمْ فِيهَا رَغْبَتِي، وَ أَظْهِرْ فِيهَا عُذْرِي، وَ لَقِّنِّي فِيهَا حُجَّتِي، وَ عَافِ فِيهَا جَسَدِي.
خداوندا این نیاز من است، پس رغبتم را در آن عظیم کن، و عذرم را در آن آشکار فرما، و حجتم را در آن بر زبانم گذار، و جسمم را در آن سلامت بخش.
اللَّهُمَّ مَنْ أَصْبَحَ لَهُ ثِقَةٌ أَوْ رَجَاءٌ غَيْرُكَ، فَقَدْ أَصْبَحْتُ وَ أَنْتَ ثِقَتِي وَ رَجَائِي فِي الْأُمُورِ كُلِّهَا، فَاقْضِ لِي بِخَيْرِهَا عَاقِبَةً، وَ نَجِّنِي مِنْ مَضَلَّاتِ الْفِتَنِ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
خداوندا هر کس روز کند در حالی که به غیر تو اعتماد و امیدی داشته باشد، پس من روز کردم در حالی که در همه کارها اعتماد وامیدم تویی، پس برایم برنامهای مقدّر فرمای که پایان آن از همه فرخندهتر باشد، و از فتنههای گمراهکننده رهاییام بخش، به حق مهربانیتای مهربانترین مهربانان
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللَّهِ الْمُصْطَفَى وَ عَلَى آلِهِ الطَّاهِرِينَ.
و درود و برکات خداوند بر سرور ما محمّد فرستاده و برگزیده حق، و بر خاندان پاکش باد.
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
📢 *زیارت عاشورا را آگاهانهتر بخوانیم*
در زیارت عاشورا حدود *هجده دعا* داریم و متناسب با آن، *هجده مقام از خدا* میخواهیم.
*بعضی از این مقام ها بهقدری بالاست که اگر زیارت عاشورا وجود نداشت، نمیتوانستیم باور کنیم که کسی جرأت درخواست آنها را از خدا داشته باشد*
*مقام برائت*
(برای دوری و تبرّیجستن از بعضی جریانها و افراد و نیز بعضی خصوصیتها)
*- و بالبرائة من اعدائکم*
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
📢 *زیارت عاشورا را آگاهانهتر بخوانیم*
در زیارت عاشورا حدود *هجده دعا* داریم و متناسب با آن، *هجده مقام از خدا* میخواهیم.
*بعضی از این مقام ها بهقدری بالاست که اگر زیارت عاشورا وجود نداشت، نمیتوانستیم باور کنیم که کسی جرأت درخواست آنها را از خدا داشته باشد*
مقام سِلم*
*- انی سلم لمن سالمکم*
*- و ولیّ لمن والاکم*
این مقام، عبارت است از *مقام دوستی با دوستان و دوستداران اهلبیت، برای تشکیل یک شبکه متحد در راه تحقق منویّات این خاندان*
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
📢 *زیارت عاشورا را آگاهانهتر بخوانیم*
در زیارت عاشورا حدود *هجده دعا* داریم و متناسب با آن، *هجده مقام از خدا* میخواهیم.
*بعضی از این مقام ها بهقدری بالاست که اگر زیارت عاشورا وجود نداشت، نمیتوانستیم باور کنیم که کسی جرأت درخواست آنها را از خدا داشته باشد*
*مقام لعن*
این مقام، آنقدر مهم است که در زیارت عاشورا بر سلام اولویت دارد. اول صدتا لعن میدهیم و بعد صد سلام.
(جاروب کن خانه را، سپس میهمان طلب) که اگر خانه دل جارو نکرده باشی در حقیقت لعن روزانه به خود میفرستی.
*- اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد*
نکته: چهره اصلی برائت و لعن، بعد از ظهور دیده میشود، *چون ما مردم اصلاً تا قبل از ظهوراطلاع نداریم کسانی که باعث و بانی ماجرای کربلا بودهاند، ما را از چه نعمات زیاد و برکات بزرگی محروم کردهاند*❗️
ما الآن از دنیای بعد از ظهور چیزی نمیدانیم و درک نمیکنیم. اصل برائت در آن زمان اتفاق میافتد.
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
📢 *زیارت عاشورا را آگاهانهتر بخوانیم*
در زیارت عاشورا حدود *هجده دعا* داریم و متناسب با آن، *هجده مقام از خدا* میخواهیم.
*بعضی از این مقام ها بهقدری بالاست که اگر زیارت عاشورا وجود نداشت، نمیتوانستیم باور کنیم که کسی جرأت درخواست آنها را از خدا داشته باشد*
مقام حَرب*
*- حرب لمن حاربکم*
این مقام، یعنی *مقام دشمنی با دشمنان اهلبیت، برای پالایش آن شبکه متحد و همچنین مبارزه با موانع رشد بشر*
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
بشارت میدهم خوشروزگاری
https://qunoot.net/App/reads.item.php?showid=1265
■ نیایشهای امام حسین علیه السلام👇🔟
نيايش حضرت در صبح و شب
- «به نام خداوند بخشنده مهربان؛ به نام خدا (آغاز ميکنم) و از خدا (ياري ميجويم)، و (سير من) از خدا و به سوي خدا، و در راه خدا، و (پايدار) بر آيين رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم است و بر خدا توکل کردم، و هيچ جنبش و تواني جز به وسيله خداي والا مرتبهي بزرگوار نيست؛ بارالها! من خود را به تو ميسپارم، و روي خود را به سوي تو ميدارم، و کارم را به تو واميگذارم، و رستگاري از هر بدي را در دنيا و آخرت تنها از تو ميطلبم؛ بارالها! حقا که تو مرا از هر کس ديگري، بسنده هستي، و هيچ کس مرا از تو، کفايت نميکند، پس مرا در آنچه که از آن ميترسم و بيم دارم از ديگري کفايت فرما، و از (مشکلات) کارهايم برايم گشايش و روزنه خروج قرار ده، به يقين چنين است که تو ميداني و من نميدانم، و تو ميتواني و من نميتوانم، و تو بر هر چيزي توانايي، به رحمتت اي رحم کنندهترين رحم کنندگان.»[1] .
[1] بسم الله الرحمن الرحيم بسم الله و بالله، و من الله و الي الله، و في سبيل الله و علي ملة رسول الله، و توکلت علي الله، و لا حول و لا قوة الا بالله العلي العظيم. اللهم اني اسلمت نفسي اليک و وجهت وجهي اليک، و فوضت امري اليک، اياک اسأل العافية من کل سوء في الدنيا و الاخرة، اللهم انک تکفيني من کل احد و لا يکفيني احد منک، فاکفني من کل احد ما اخاف و احذر و اجعل لي من امري فرجا و مخرجا، انک تعلم و لا اعلم، و تقدر و لا اقدر، و انت علي کل شيء قدير، برحمتک يا ارحم الراحمين. (بحارالانوار / ج 86/ ص 313).
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
بشارت میدهم خوشروزگاری
https://qunoot.net/App/reads.item.php?showid=1265
■ نیایشهای امام حسین علیه السلام👇1️⃣1️⃣
نيايش از امام حسين در طلب توفيق
- «بارالها! از تو توفيق هدايت يافتگان، اعمال تقوي پيشگان، خلوص (و صدق) توبه کنندگان، آهنگ جدي (عزم) صابران و پرهيز ترسايان، جويندگي دانشوران، زينت پارسايان و بيم ناله کنندگان (درگاهت) را ميطلبم، تا - اي خدا - از تو بيم برم، بيميکه مرا از نافرمانيهاي تو باز دارد، و تا از تو فرمان برم آنچنان که شايسته کرامتت گردم و تا از بيم تو، پاک و صميمي به تو برگردم (و توبه کنم) و تا از محبت تو در خلوص توبه، براي تو زلال شوم، و تا از حسن ظني که به تو دارم در همهي کارهايم به تو توکل نمايم، چه پاک و منزهي اي آفريدگار نور؛ (آري). پاک و منزه است خداي بزرگوار و او را ميستايم».[1] .
[1] اللهم اني اسألک توفيق اهل الهدي، و اعمال اهل التقوي، و مناصحة اهل التوبة، و عزم اهل الصبر، و حذر اهل الخشية، و طلب اهل العلم، و زينة اهل الورع، و خوف اهل الجزع، حتي اخافک، اللهم، مخافة يحجزني عن معاصيک، و حتي اعمل بطاعتک عملا استحق به کرامتک، و حتي اناصحک في التوبة خوفا لک، و حتي اخلص لک في النصيحة حبا لک، و حتي اتوکل عليک في الامور حسن ظن بک، سبحان خالق النور، سبحان الله العظيم و بحمده. (بحارالانوار / ج 94/ ص 191).
کانال دعا در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1727266827C5fd712b4d4
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجایی حاج قاسم ❓
این روزها از قول شما با خط درشت!
می نویسند و بلند میگویند :
آن دختر کم حجاب هم دختر من است
🔴 اما شما، این 👇 را هم گفتهبودید :
بر محفوظبودن دخترخودمان حریص باشیم، اما بر ولنگاری جامعه بیتفاوت باشیم⁉️
یادشان کنیم حتی با یک صلوات✨
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
#حجاب
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://www.aparat.com/v/MFgSC
ربیع الاول در کلام مقام معظم رهبری
#ربیع_الاول
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
بشارت میدهم خوشروزگاری
🔴 ❓ عسکری درست است یا عسگری؟ عدهای میگویند امام زمان(عجل الله فرجه) وجود ندارد بخاطر اینکه عسگر در زبان عرب، یعنی عقیم و بیدانه، آیا این مطلب درست است؟
1️⃣ اولاً بی شک این قبیل شبهات، محصول فکر بیمار وهابیت خبیث و دیگر دشمنان و مخالفان مکتب اهل بیت (علیهم السلام) است که برای تضعیف اعتقادات تشیع و پیروان اهل بیت تدارک دیده میشود، فلذا بر شیعیان واجب است سطح آگاهی خود را در باره معارف حقه اهل بیت افزایش دهند. یکی از مواردی که مورد استفاده مخالفان قرار میگیرد از طریق تشابه واژهها است، از اینرو شناخت و بکار بردن صحیح واژهها و اسامی ضرورتی است که اگر مورد سهلانگاری و بیتوجهی قرار بگیرد به اشتباهات بزرگی منجر میشود. از جمله اشتباهاتی که بطور مداوم با آن مواجه هستیم بیان و یا نگارش واژه «عسگری» به جای «عسکری» است. بنابراین، به غلط، اولاً «عسگری» را به معنای عقیم و بیدانه تعریف میکنند. درحالیکه چنین تعریفی اساساً نادرست و ساختگی است و صرفاً از یک قیاس ظاهری صورت گرفته، بعبارتی ا آنجاییکه انگور عسکری بیدانه است این معنا را برای واژه «عسگری» نتیجهگیری کردهاند! و حال آنکه بعید نیست علت نامگذاری انگور عسکری یا عسگری به این نام، به این جهت باشد که اولین فردی که آن را کاشت و ترویج کرد نامش عسکری بوده و یا ابتدا از منطقه، روستا و شهری که عسکری نامیده میشده رواج یافته است.
متأسفانه از قدیم بهدلیل بیدقتی و بیتوجهی برخی، همین اشتباه، در نگارشهای فارسی بعضی کتب ادعیه و زیارات وارد شده و بهجای بکاربردن واژه صحیح (عسکری) به اشتباه نگاشتهاند (عسگری)! و همین قبیل اشتباهات، موجب شده تا به مرور در زبان مردم عام نیز تکرار شود، البته بعید هم نیست تکرار این اشتباه، بهاینخاطر باشد که در زبان فارسی حرف (ک و گ) بههم نزدیک هستند لذا این دو را گاهی جابجا استعمال میکنند. و یا چون در زبان محاورهای فارسی، واژه «عسگری» روانتر از «عسکری» تلفظ می شود، مردم به این اشتباه عادت کردهاند. البته ناگفته نماند در ایران، عموم مردم به معنی دقیق واژه عسکری یا عسگری واقف نیستند و بهکاربردن این کلمه تصدیق معنی ساختگی آن، یعنی عقیم و بیفرزند را نمیکند.
2️⃣ ثانیاً اصولا در زبان عربی حرف «گاف» وجود ندارد. فلذا شما در هیچیک از ادعیه و زیاراتی که نامی از امام حسن عسکری (علیه السلام) بردهشده، نمیتوانید واژه غلط (عسگری) را بیابید.(مگر در برخی ترجمهها و نگارشهای ضعیف فارسی) بعنوان نمونه در فرازهای پایانی دعای توسل میخوانیم: يا أَبا مُحَمَّدٍ، يا حَسَنَ بْنَ عَلِي، أَيُّهَا الزَّكِىُّ الْعَسْكَرِىُّ، يَابْنَ رَسُولِ اللّهِ، يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ، يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا، ...(1) بعلاوه، اگر بنا بود این واژه بهصورت ساختگی و غیرواقعی آن با حرف (گاف) نوشته یا تلفظ گردد و یا معنای واقعی آن عقیم و بینتیجه میبود، میبایست امام هادی (علیه السلام) نیز عقیم و از نعمت فرزند محروم میبود، درحالیکه چنین نیست! فلذا تعریف درست این است که بگوییم: #عسکر محلهاي بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفاي عباسي در آنجا قرار داشت. و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(عليهما السلام) میباشد ازاینرو آنها را عسکريین گفتهاند.(2)
در پایان لازم به ذکر است برای اثبات وجود امام عصر (عجل الله فرجه)(3) در منابع حدیثی، کلامی، اعتقادی و تفسیری اسناد و مدارک بسیاری ذکر شده که برای مطالعه و آگاهی بیشتر می توانید به منابع زیر رجوع کنید:
- کتاب الغیبه - نعمانی
- کتاب غیبت شیخ طوسی
- کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق
- امامت و مهدویت - لطف الله صافی
- آفتاب مهر - جمعی از محققین، مرکز تخصصی مهدویت
- با گامهای سبز انتظار - آیت الله هادوی تهرانی - انشارات خرد قم
پی نوشت ها:
1. شیخ عباس قمی، کلیات مفاتیح الجنان، دعای توسل.
2. ابن بابویه، محمد بن علی، علل الشرایع، نشر مؤمنین، قم، 1380، ج 1، باب 176، ص 230 / همان، معانى الأخبار ، دارالکتب الاسلامیه، تهران، 1377، ص 65 / مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، کتابخانه مسجد ولیعصر (عج)، تهران، 1363، ج 50، ص 113، ح 1.
📚مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
🔰 اوج فعالیت تشکیلاتی شیعه در دوران امام عسکری(علیهالسّلام)
🔻حضرت آیتالله خامنهای: علّت اینکه این سه امام یعنی امام جواد و امام هادی و امام عسکری (علیهمالسّلام) از مدینه یکسره آورده شدند به عراق و در عراق هر سه ماندند و در عراق هر سه شهید شدند و دفن شدند و در جوانی هم کشته شدند، همین بود که تشکیلات شیعه در زمان این سه امام به اوج قدرت خودش رسیده بود.
📖کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۴۹
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت