از صفر تا صد یک #تشکل_فرهنگی
1️⃣قسمت اول
💠شکل گیری اولیه در مدار صفر درجه
💢اگر در مدار صفر درجه قرار بگیرید و از آن جا به شکل گیری یک تشکل فرهنگی نگاه کنید، بدون شک، در نقطه صفر ، تنها یک اراده حرکت وجود دارد که ناشی از انگیزه معنوی و درونی انسان است.
🔹خواه این انگیزه؛ گروه گرایی و علاقه صرف به انجام یک کار تیمی باشد که با ارزش کمتری همراه است یا براساس یک دغدغه و سوز درونی رقم خورده باشد که به روحیه آرمان گرایی و تعالی جویی انسان های زبده و با ایمان برمیگردد.
↙️به دیگر سخن آن که ، ایده اولیه تشکیل یک تشکل فرهنگی دینی ، ابتدا یا به ذهن کسی خطور می کند که به کارگروهی و تیمی علاقه دارد و مثلا برای تداوم حیات یک تیم فوتبال، گروه سرود و یا جلسه دعای هفتگی در دوره دبیرستان می خواهد تشکل راه اندازی کند که جمع شان باقی بماند و یا بخشی از زندگی و مشغله ذهنی کسانی می شود که جنس شان این طور است؛ هیچ وقت در خانه بیکار نمی نشینند تا مسئولیت به سراعشان بیاید بلکه ، خودشان کار تعریف می کنند، مسئولیت می سازند جریان راه می اندازند ، تا حرکت داشته باشند و در رکود نمانند، دچار انجماد نشوند و یخ نزنند و ...
✅حرکت ؛ همان کیمیای کمیابی است که در جوهره وجودی سلمان ها موج می زد پس آنان را تا مرز "منا اهل البیت " شدن هدایت کرد و رکود؛ دامی شیطانی است که طلحه و زبیر در ادامه مسیر، گرفتار آن شدند پس در جا زدند، از حرکت بازماندند و مرداب شدند که عبرت همیشه تاریخ باشند!
⬅️بنابراین نقطه صفر شکل گیری یک تشکل، در ابتدا یک ایده اولیه ؛ یک دغدغه درونی و یک اراده و عزم جزم، برای حرکت است و چون موضوع بحث ما، تشکیل و راه اندازی یک تشکل فرهنگی دینی است پس قوام و دوام آن نیز صد در صد بستگی دارد به اخلاص و نیز داشتن انگیزه معنوی و دیگر هیچ.
ادامه دارد...
📚از صفر تا صد یک تشکل فرهنگی -حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی نجاتی
#محتوای_فرهنگی
📚 #معرفی_کتاب
✨⚡️ حیا 🌱
✍نویسنده: دکتر امیرحسین بانکیپورفرد
❇️محور اصلی کتاب بیان جلوههای حیا در اعضا و جوارح و جوانح با رجوع به روایات و آیات قرآن کریم میباشد.
❇️کتاب 12 فصل دارد و شامل بازشناسی مفهوم حیا، جایگاه حیا، آثار حیا، جلوههای حیا، حیای منفی، عوامل ظهور و بروز حیا، عوامل و عواقب ترک حیا، حیای خدا و اولیای الهی، حیا در حضور اولیا، نقش حیا در ایجاد روابط و پیوندها میباشد.
✅شما در این کتاب با خوی الهی حیا در روابط و پیوندهای خود نسبت به والدین، همسر، فرزندان، دوستان، معلمین، نامحرمان و … آشنا میشوید
#کتاب_خوب_بخوانیم
#حیا
⚠️ #تلنگرانہ
🔵 یادمون باشه‼
دین سبد میوه نیست ڪه مثلا سیب 🍎 رو بردارے ولے پرتقال 🍊 رو نه!
📿 نماز بخونے ولے #روزه نه!
🍽 روزه بگیرے ولے #حجاب نه!
قرآن بخونے ، روزه بگیرے ولے آهنگ غیر مجازم گوش بدے!!
⭕️ چادر بپوشے ولے #حیا نداشته باشے 🤦♀
⭕️ هیئتی باشے ولے چشمت رو کنترل نکنے🤦♂
📖قرآن بخونے اما به پدر و مادرت احترام نگذارے!
🔅عفاف و حیا داشته باشے اما امربه معروف و نهی از منکر رو ترڪ ڪنے!
📌نه عزیز .... نمیشه اینجورے❗️
#بازنویسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #استوری
🔹 منطق امام حسن مجتبی علیه السلام
🌺 میلاد سراسر نور امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد
✨🌸✨🌸✨🌸✨
☀️ امام حسن مجتبی (علیهالسلام) :
✨ هشت نصیحت امام حسن مجتبی علیه السلام
1⃣ بخشش آن است که اما و اگری پیش از آن نباشد و منت گذاری درپی آن نیاید.
2⃣ بخشندگی پیش از درخواست از بزرگترین بزرگواریهاست.
3⃣ گناه را با کیفر مداوا مکن و در میان آن دو، راهی برای عذر خواهی بگذار.
4⃣ شوخی هیبت را میبلعد.
5⃣ انسان ساکت بر هیبت و وقار خود میافزاید.
6⃣ آن کس که از او چیزی بخواهند، آزاد است تا آن زمان که وعده دهد. و برده است، تا آن زمان که به وعده عمل کند.
7⃣ فرصت زودگذر است. و به کندی و سختی دوباره به دست میآید.
8⃣ نعمتها تا زمانی که هستند ناشناختهاند و هنگامی که رخت بربستند، شناخته میشوند.
📚 معانیالأخبار، ص۲۵۷، ح۲
#بهار_مهدوی
#یک_جمله
ساده نگذر از کنار پوتین های بی پا،پاهایی که برای تو جاماند
#یادشهداباصلوات
✨﷽✨
🌸 دنیا زندان مؤمن بهشت کافر
✍ روزى امام حسن مجتبى عليه السلام پس از شستشو، لباسهاى نو و پاكيزه اى پوشيد و عطر زد. در كمال عظمت و وقار از منزل خارج شد. به طورى كه سيماى جذابش هر بيننده را به خود متوجه مى ساخت، در حالى كه گروهى از ياران و غلامان آن حضرت در اطرافش بودند.از كوچه هاى مدينه مى گذشت ، ناگاه با پيرمرد يهودى كه فقر او را از پاى در آورده و پوست به استخوانش چسبيده، تابش خورشيد چهره اش را سوزانده بود. مشك آبى به دوش داشت و ناتوانى اجازه راه رفتن به او نمى داد، فقر و نيازمندى شربت مرگ را در گامش گوارا نموده بود، حالش هر بيننده را دگرگون مى ساخت، حضرت را در آن جلال و جمال كه ديد گفت:
خواهش مى كنم لحظه اى بايست و سخنم را بشنو! امام عليه السلام ايستاد. يهودى: يابن رسول الله ! انصاف بده ! امام: در چه چيز؟ يهودی: جدت رسول خدا مى فرمايد: دنيا زندان مؤمن و بهشت كافر است. اكنون مى بينم كه دنيا براى شما كه در ناز و نعمت به سر مى برى، بهشت است و براى من كه در عذاب و شكنجه زندگى مى كنم، جهنم است . و حال آن كه تو مؤمن و من كافر هستم.
امام فرمود: اى پيرمرد! اگر پرده از مقابل چشمانت برداشته شود و ببينى خداوند در بهشت چه نعمتهايى براى من و براى همه مؤمنان آفريده، مى فهمى كه دنيا با اين همه خوشى و آسايش براى من زندان است، و نيز اگر ببينى خداوند چه عذاب و شكنجه هايى براى تو و براى تمام كافران مهيّا كرده، تصديق مى كنى كه دنيا با اين همه فقر و پريشانى برايت بهشت وسيع است. پس اين است معناى سخن پيامبر صلى الله عليه و آله كه فرمود: دنيا زندان مؤمن و بهشت كافر است.
✨میلاد کریم اهل بیت امام حسن
مجتبی (علیهالسلام) مبارک باد✨
📚 بحارالانوار ج 43، ص 346
به نقل از کتاب داستان های بحارالانوار