آرمان و واقعیت...
🔻 یکی از نیازهای مهم جبهه انقلاب، تعیین نسبت "آرمان و واقعیت" و "وظیفه و نتیجه" است. مادامی که نسبت این دو، روش تفکیک بین آنها، مرزها و جزئیات روشن نشود، یا دچار افراط میشویم یا تفریط. امری که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بود:
"ما #آرمانگرایی را صددرصد تأیید میکنیم، دیدن #واقعیتها را هم صددرصد تأیید میکنیم. آرمانگرایی بدون ملاحظهی واقعیتها، به #خیالپردازی و #توهّم خواهد انجامید. وقتی شما دنبال یک مقصودی، یک آرمانی حرکت میکنید، واقعیتهای اطراف خودتان را باید بسنجید و بر طبق آن واقعیتها برنامهریزی کنید. بدون دیدن واقعیتهای جامعه، تصور آرمانها خیلی تصور درست و صحیحی نخواهد بود، چه برسد به دستیابی به آرمانها."
بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🔻 امروز #آرمان حفظ نصاب و تراز ریاستجمهوری شهید رئیسی است و واقعیت برخی کاستیها در ویژگی نامزدهای انقلابی و تکثر و #تشتت از یک طرف، و وحدت در طرف مقابل و امکان #تغییر_ریل انقلاب از مسیری است که رئیسی ساخت.
🔻 یکی از واقعیتها این است، بهقول آقا گاهی یک انتخاب غلط تا چهل سال آثار خودش بر کشور را برجای میگذارد.
🔻 مسئله امروز اتنخاب بین "ادامه راه #شهید_رئیسی و یا تغییر ریل در مدیریت کلان کشور" است، اتفاقی که حتی در کل #جبهه_مقاومت اثر خواهد گذاشت و میزان، سطح و نوع تعاملات ما با جبهه را متأثر خواهد کرد کمااینکه در دوران روحانی دشواریهای متعددی در این مسیر پدید آمد.
🔻 تمرکز اصلی باید حفظ جهت کلان حرکتی باشد که رئیسی در سیاست خارجی و داخلی و مدیریت و حکمرانی انقلابی و... ایجاد کرد. هرگونه تغییر مسیر کشور را تا سالها غرق #خسارت میکند. در این بین تنازع و تفرقه و تشتت است که رقیب اصلی جريان انقلاب است نه اصلاحطلبان.
این جمله آقا را به یاد بسپاریم:
"آرمانگرایی بدون ملاحظهی واقعیتها، به #خیالپردازی و #توهّم خواهد انجامید."
#انتخابات
#آرمانگرایی
#خیالپردازی
#تشتت
#اختلاف
#118
یکی از دلایل ناکامی های قالیباف همین عنصر رسانه ایش هست که فاقد استراتژی درست و فاقد شناخت از جبهه ی انقلابه و فکر میکنه با تک روی میشه به جایی رسید. در حالی که همه تلاش دارند در جبهه ی انقلاب اجماع صورت بگیره ایشون دنبال دوگانه سازی درون جریان انقلابیه!هیچ فردی در جبهه ی انقلاب بدون اجماع رئیس جمهور نمیشه، حتی شهید رئیسی هم با اجماع طیف های مختلف انقلابی به ریاست رسید.
#114
توجه به #نگرش سیاسی، #کنش سیاسی، #منش سیاسی و #راهبرد اقدام چهار زاویهای است که مورد توجه بوده است.
1. یادداشت "فلسفه انتخابات در عصر انقلاب اسلامی" تلاش میکند نگرش ما به مسئله انتخابات را از لایه کنش سیاسی به بستر رشد اجتماعی و ملی بر اساس مبانی دینی ارتقاء دهد. چه آنکه #زاویه_دید ما به این مسئله است که جنس کنش ما را تعيين میکند. انتخابات را باید بهمثابه بستر و زمینه رشد ملی قلمداد کرد.
2. یادداشت" سیاستورزی بعد از رئیسی" میکوشد نشان دهد یک جامعه چگونه میتواند از موقعیتهای خود در مسیر رشد و ارتقاء بهره ببرد. جامعهای که تجربه سیاستورزی رئیسی را دارد، باید این مدل را به لایه #خودآگاهی_اجتماعی و ادبیات سیاسی تثبیت شده جامعه ایرانی وارد کند تا از ثمرات آن برخوردار شود. یعنی باید در مدل سیاستورزی یک گام به جلو رفت و اصول جدیدی را بهعنوان پایههای اقدام و انتخاب در نظر گرفت.
3. یادداشت "راهبرد انتخاباتی جبهه انقلاب" کلیدیترین نقطه تمرکز جبهه انقلاب در انتخابات را گوشزد میشود. روایت رئیسی، تولید #امید و توصیف #کارآمدی جبهه انقلاب در ساخت ایران پیشرفته در مقابل ادعاهای جریان غربگرا، محور اصلی این یادداشت است.
4. اما یادداشت "کنش سیاسی و برکت" در لایه #اخلاق_سیاسی و ایجاد توجه به امتداد سنتهای الهی در امر سیاسی و اقدام اجتماعی است. امری که شاید کمتر به آن توجه داریم و برکت را بیشتر در اقتصاد تعریف میکنیم اما از نسبت برکت با امر سیاسی غفلت داریم.
#118
📌 انتقاد یا انتقام
🗳#ویژه_انتخابات
🔻تبیین و تخریب مرز بسیار ظریفی دارد. اگر انسان به دنبال این باشد که نامزد انتخاباتی مطلوب خودش را به کرسی بنشاند، حتی به قیمت اینکه نسبت به نامزد انتخاباتی دیگر در قلوب مومنین نفرت ایجاد کند؛ امام رضا علیه السلام قسم خوردند که عذاب او از دنیا شروع میشود و به آخرت محول نمیشود، لذا مواظب باشیم که وقتی داریم تبیینی انجام میدهیم سخن ما، انتقاد است یا انتقام؟ تفاوتشان یک دال و میم است در لفظ ولی در عمل مرزشان خیلی نزدیک است.
#118
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
📌 انتقاد یا انتقام 🗳#ویژه_انتخابات 🔻تبیین و تخریب مرز بسیار ظریفی دارد. اگر انسان به دنبال این باش
این روزها بهشدت به این جنس ورودها، تذکرها و تبیینها از سوی بزرگان نیاز داریم.
#رسالت_نخبگان
#جبهه_انقلاب