#حافظه_تاریخی
⭕️ انقلاب فرهنگی و #انقلابیون_پشیمان!
🔶🔸به بهانه سالروز اعلام #انقلاب_فرهنگی در دوم اردیبهشت ۵۹
🔻اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، مدیریت وقت دانشگاهها با اتکا به #لیبرالیسم حاکم بر دولت موقت، خود را موظف میدیدند که امکانات دانشگاه را در اختیار تبلیغات سیاسی گروههایی قرار دهند که گاه در نقاط دیگر کشور مسلحانه در برابر نظام ایستاده بودند.
امام خمینی (ره) بارها نارضایتی خود را از وضعیت دانشگاهها اعلام کرده بودند.
🔸حضرت امام(ره) - پیام نوروزی سال۵۹ :
💬«باید انقلابی اساسی در تمام دانشگاههای سراسر ایران به وجود آید تا اساتیدی که در ارتباط با شرق یا غرباند تصفیه گردند و دانشگاه محیطِ سالمی برای تدریس علوم عالی اسلامی شود.»
🔺پس از حوادث ۲۹ فروردین ماه در دانشگاه تربیت معلم، دانشگاهها از دوم اردیبهشت ۵۹ تا آذر ۶۱ تعطیل شدند. در این مدت #ستاد_انقلاب فرهنگی وظیفهی بررسی و تحقیق و برنامه ریزی جهت تغییر محتوا و عملکرد نظام آموزشی کشور را بر عهده داشت.
بازگشایی دانشگاه تنها زمانی ممکن بود که نظام آموزشی کشور متناسب با تفکر اسلامی و انقلاب متحول گردد و به همین منظور به فرمان امام(ره) «ستاد انقلاب فرهنگی» شکل گرفت. در این حرکت عظیم، طیف وسیعی از نیروهای همراه با انقلاب مشارکت و همراهی داشتند که البته تمامی آنها بعداً به این همراهی خود ادامه ندادند.👇
🔻رادیکالترین نیروهای انقلابی عضو ستاد انقلاب، با گذشت یک دهه چنان دچار استحالهی فکری شده که در تحولات نظام سلطه حل شدند تا آنجا که صادق زیباکلام سلول سلول وجودش را لیبرال میداند!
⭕️ «هاشم آغاجری» و «عباس عبدی» دو تن از این افراد بودند که به نمایندگی از دفتر تحکیم وحدت در دو مناظرهی تلویزیونی حاضر شده و در مقابل نمایندگان گروهکهای چپ به دفاع از #انقلاب_فرهنگی پرداختند!
⭕️ «عبدالکریم سروش» با اهداف انقلاب فرهنگی از جمله پاکسازی اساتید وابسته به شدت موافق بود. وی در آغازین روزهای انقلاب برخی رشتههای دانشگاهی را #دانش_کاذب نامید و گفت:
«این رشتهها را کنار گذاشتیم که انشاءالله علم نافع را در دانشگاهها ترویج بدهیم.»
🔴 سروش به همراه زیباکلام در ستاد انقلاب، اساتید دانشگاه را تصفیه و پاکسازی میکردند؛ هر استاد دانشگاه یا دانشجویی که صورتش را با تیغ میتراشید یا کراوات داشت، به جرم فراماسون و یا مارکسیست و یا لیبرالیست بودن از دانشگاه اخراجش میکردند.‼️
❌ کی بود کی بود من نبودم!
🔻سروش در مصاحبهی بهار ۱۳۸۶ سعی کرد با پررنگ کردن نقش دیگران در ستاد انقلاب فرهنگی نقش خود را در پاکسازی اساتید انکار کند یا به نوعی برای خود شریک جرم دست و پا کند! او با به میان کشیدن محمدعلی نجفی (شهردار سابق تهران و وزیر وقت آموزش عالی) در خصوص اقدامات نجفی در اخراج ۷۰۰ استاد دانشگاه!!! دست به افشاگری زد
🔻نجفی نیز متقابلا نقش خود را انکار کرده و توپ را به میدان سروش انداخت.
🔻«صادق زیباکلام» از دیگر عوامل پاکسازی اساتید دانشگاه بود که اظهار پشیمانی کرد.(هرچند سروش تاکید دارد زیباکلام هیچ نقشی در #پاک_سازی اساتید نداشته!!!) اما زیباکلام از این اظهار پشیمانی «دکانی» برای خود دست و پا کرد!! گرچه وی مسبب اصلی تصفیهی اساتید را دانشجویان تحکیمی، همچون «عباس عبدی»، «محسن میردامادی»، «حبیبالله بیطرف» و «معصومه ابتکار» میداند.
✅یادآوری وقایع سال ۵۹ در انقلاب فرهنگی و سرگذشت جالب عوامل مسؤول در این امر به خوبی نشان میدهد که چرا هنوز پس از گذشت ۴۱ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی، طرح مهم #تحول در علوم دانشگاهی توسط مسؤولین امر همچنان بر زمین مانده و به هیچ جا نرسیده است.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_Students
#انقلاب_جنسی(۱)
💢 منشاء نسخه منحوس تنظیم خانواده!
🔻در اوایل نیمه دوم قرن بیستم واقعهای اجتماعی در آمریکا کلید زده شد با نام فاجعهی انقلاب جنسی!
پیش از وقوع این رویداد اجتماعی، در جامعه آمریکا خبری از فساد و بیبندوباریهای سازمانیافته
و گسترده نبود و وضع خانوادهی آمریکایی در خیلی از جهات شبیه به یک خانوادهی شرقی بود. یکی از
نویسندگان آمریکایی، جامعهی پیش از انقلاب جنسی در آمریکا را اینگونه توصیف میکند:
🔻"در سال ۱۹۵۷ میلادی (یعنی کمتر از ۶۰ سال پیش)، نود درصد مردم آمریکا اعتقاد داشتند فردی که از ازدواج سر باز میزند، یا مریض و روانرنجور، یا بیبندوبار است.
💢 بیش از نیمی از زنان آمریکا در اواسط ۲۰سالگی، متأهل بودند؛ مردم به حال زنانی که تا ۲۵سالگی ازدواج نکرده بودند، تأسف میخوردند.
💢 در سالیکه جان.اف. کندی اعلام کرد آمریکا، انسان را به کره ماه خواهد فرستاد (۱۹۶۲.م) بیشتر زنان جوان آمریکا، آرزو داشتند در ۲۱سالگی ازدواج کنند، از کار انصراف دهند و ۴فرزند داشته باشند."!
📚 منبع: چگونه انقلاب جنسی، آمریکا را برای همیشه تغییر داد؟ نانسی ال کوهن
#داستان_فحشای_آمریکایی!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
✅ آدم بسازیم و علم اقتصادی شایستهی آدمها
❇️ مقید بود مرغ و خروس توی خانه داشته باشند. و هم مقید بود رسیدگی به مرغ و خروسها را خودش تنهایی انجام دهد. صبح از مسجد که برمیگشت اول آب و دانهی مرغ و خروسها را میداد و قفسشان را مرتب میکرد. خودش پوست خیارها و غذاهای مانده را از توی خانه جمع میکرد میآورد برای حیوانها بعد ظرفی را که با آن غذا آورده بود توی حوض میشست. یک بار اول شب به مرغ و خروسها سر میزد، یک بار بعد از عبادت یک ساعتهی سرشبهایش؛ یک بار هم موقع خواب که روی قفس را با پتوی مخصوصشان میپوشاند، میگفت سرما میخورند..
🔸برگی از زندگی آیتالله محمدتقی بهجت
▪️ علمِ اقتصاد منفعتگرایی که دست مرئی خدا، (یدالله) را گم کرده و با دست نامرئی بازار، جوجهکُشی را به بهانه #تنظیم_بازار نسخهپیچی و توجیه میکند، اقتصادِ منهای «انسان طراز» است.
✅ برای بازشناختن «اقتصاد طراز قرآنی» میانبر ⬅️ #یدالله را لمس کنید و یا به مجموعه جلسات کرسی طرحریزی کلبه کرامت با عنوان «دکترین بیع» مراجعه نمایید.
❇️ #دست_نامرئی_بازار
❇️ #یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
30.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخوفترین سلاحهای #سپاه
که کابوس دشمن شدهاند🇮🇷
#اقتدار_ملی
#ایران_مقتدر
🇮🇷 @Tanha_sfahan
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
⭕️ سورنا ستاری:
پس از #کرونا، تقاضای نخبگان ایرانی برای بازگشت به وطن افزایش یافت.
باورمان نمیشد!
علتش شکستن هیبت غرب بود و اینکه همه دیدند نه تنها چیز چندانی از آنها کم نداریم، که دربرخی موارد پیش هم هستیم.
پ.ن:چندسال پیش که رهبر انقلاب از #تمدن_رو_به_افول_غربی گفت،عده ای خندیدند.
#اقتدار_ملی
👤 مرتضی رجائی
🇮🇷 @Tanha_sfahan
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهکار حجت الاسلام پناهیان برای #جهش_تولید با #رزمایش_همدلی در روزهای #کرونا
🇮🇷 @Tanha_sfahan
🌷 توصیه #رهبر_انقلاب در آستانه ماه مبارک رمضان
✍️ حساب اینستاگرامی #رهبر معظم انقلاب در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان متنی را منتشر کرد:
▫️از #ماه_شعبان چند روز بیشتر نمانده است
عزیزان من! فرزندان من! جوانان عزیز! از همین چند روز هم استفاده کنید. از خداوند بخواهید، دلهای باصفای خود را متوجّه خدا کنید و با او حرف بزنید.
▫️زبان حرف زدن با خدا، زبان مخصوصی نیست؛ اما معصومین ما - کسانی که پایگاههای قرب الهی را یکی پس از دیگری طی کردند - با زبانهای خوبی با خدا حرف زدند.
▫️آنها راه سخن گفتن با خدا را به ما یاد دادند.
این #مناجات_شعبانیّه، این دعاهای ماه رجب و ماه شعبان، این مضامین عالی، این معارف رقیق و نورانی با الفاظ زیبا و معجزهگون، وسیلهای برای دعاکردن ماست.
▫️من همه شما عزیزان را به توجّه به دعا در این ایام، توجّه به نماز، اقبال به روزه و استفاده از روزها و شبهای
#ماه_رمضان دعوت میکنم.
💠 @Tanha_sfahan
❇️ قرن ایران
🔰دولت زندگی و رؤیای ایرانی - ۱
✍️ حسن عباسی
- احساس عمومی اینه که دولت ایران کارآمدی لازم رو نداره. کارآمدی و اثربخشی از چه راهی پیدا میشه؟
برای کارآمدی و اثربخشی دولت یک راه سه وجهی وجود داره:
۱. کارآمدسازی سیستم و نظامات اجرایی.
تقریباً همه وزارت خانههای دولت نیاز به بازسازی و بازمعماری دارند.
۲. انتخاب مدیران توانمند و کارآمد، که خودشون رو محتاج کمک بیگانهها نبینند. یک رئیس جمهور که مدیر استراتژیک باشه و وزرایی که مدیر عملیاتی باشند و شبکهای از مدیران تاکتیکی جوان جسور، کارآمدی مدیریت رو تضمین میکنند.
۳. تهیه طرحهای استراتژیک و عملیاتی و تاکتیکی مؤثر، ضلع سوم کارآمدسازی و اثربخشی یه دولت حرفهایه.
امروز نه ساختار و سیستم دولت کارآمده، نه مدیران کارآمدند، نه طرحهای اجرایی اثربخش هستند.
- سال آینده یعنی سال ۱۴۰۰ آغاز قرن جدید هجریه. میشه ادعا کرد که جهان در سال ۱۴۰۰ وارد قرن ایران و اسلام میشه.
در قرن ایران، قوی شدن ایران فرض واجبه. #ایران_قوی به ایجاد نظام قوی بستگی داره.
نظام جمهوری اسلامی بیش از ۱۰۰ #زیر_نظام داره که سامانههای تخصصی جامعه ایران محسوب میشن و عمده اونا در دولت هستند.
در یک جمله، قوت ایران به قوی شدن هر یک از این #زیر_نظام هاست.
- در ۱۴۰۰ نخستین دولت قرن جدید انتخاب میشه و فرمون مدیریت کشور رو به دست میگیره. برای کارآمدی اون باید ساختارها و سیستم ناکارآمد فعلی متناسب با جامعه و هم چنین جهان قرن جدید ایران دگرگون و متحول بشن.
- در مطالعات ساختاری نظام جمهوری اسلامی بلااستثنا ضرورت به روزرسانی همه #زیر_نظام ها دیده میشه.
فهرست این اصلاحات ساختاری برای اثربخشی تلاشها اینه:
📷
⬅️ ادامه داره .....
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
❇️ قرن ایران
🔰 دولت زندگی و رویای ایرانی ۲
✍️ حسن عباسی
وزارت انرژی
🛢 حداقل سه سازمان اصلی متولی انرژی، در دولت ایران فعال هستند:
- وزارت نفت
- وزارت نیرو
- سازمان انرژی اتمی
تنوع منابع انرژی از انرژی فسیلی تا انرژی الکتریکی یا انرژی اتمی و یا انرژیهای نو، نباید موجب پیدایش سازمانهای متنوع انرژی در ساختار دولت بشود.
تجمیع این سازمانها و ایجاد «وزارت انرژی» یک ضرورت ملی است. برای ایجاد وزارت انرژی در پانزده سال اخیر تلاشهای فراوانی شد. در مقدمات برنامه ششم پیشرفت در سال ۱۳۹۳ نیز دیده شد، اما برخی در دولت، با این بهانه که مذاکرات هستهای به نتیجه خواهد رسید بنابراین باید وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی مستقل باشند تا سریعتر از مواهب مذاکرات بهرهمند شوند، مانع تحقق وزارت انرژی شدند. اما اکنون با شکست برجام، تبعا بهانهای برای مخالفت با تشکیل وزارت انرژی باقی نمانده است.
در واقع ادغام وزارت نفت، وزارت نیرو، سازمان انرژی اتمی و سایر بخشهای متولی انرژی و در نتیجه تشکیل وزارت جامع و متمرکز انرژی، حرکت ایران به سوی قله پیشرفت در قرن آینده که از سال ۱۴۰۰ آغاز میشود را تسهیل میکند.
🛢 سه مولفه اصلی، مبنای ضرورت تشکیل وزارت انرژی است:
🍁 الف. وزارت انرژی موجب یکپارچهسازی سیاستگذاری و برنامهریزی در حوزه انرژی در ابعاد مختلف میشود. تشکیل شورای عالی انرژی نمیتواند هماهنگی لازم را در نبود وزرات انرژی محقق کند.
البته شورای عالی انرژی در نسبت با وزارت انرژی مفید است مانند شورای عالی آموزش و پرورش در نسبت با وزارت آموزش و پرورش.
🍁 ب. تجمیع دانش فنی انرژی، صنعت انرژی، خدمات فنی انرژی، محصولات انرژی، عرضه و توزیع کالای انرژی، با یک طرح استراتژیک جامع، موجب انسجام تولید ثروت ملی در حوزه انرژی میشود. زیرا این تجمیع سیستمی موجب همافزایی حوزههای گوناگون انرژی میگردد. امروز این یکپارچگی وجود ندارد.
🔍 نکته: ذکر این نکته ضروری است که ایران تنها کشور در جهان است که همه حوزههای انرژی را داراست. لذا کلگرایی سیستمی و یکپارچهسازی حوزههای گوناگون انرژی ضرورت مضاعفی مییابد.
🍁 ج. حوزه صنایع انرژی، پایه صنعتی شدن ایران فرداست. برای صنعتی شدن، پنج مکتب در ۲۰۰ سال اخیر پدید آمده است:
۱. مکتب صنعتی شدن کشاورزی پایه؛ مانند انگلیس و هلند.
۲. مکتب صنعتی شدن حمل و نقل پایه؛ مانند رویه آلمان در ۱۲۰ سال اخیر در بسط صنایع دریایی و هوایی و زمینی.
۳. مکتب صنعتی شدن تسلیحات نظامی پایه؛ مانند مجتمعهای صنعتی نظامی آمریکا.
۴. مکتب صنعتی شدن از راه صنایع کامپیوتر پایه؛ مانند IT.
۵. مکتب صنعتی شدن مبتنی بر صنایع انرژی پایه.
مزیت نسبی حوزه انرژی در ایران موجب شده است که جمهوری اسلامی برای ورود به باشگاه کشورهای صنعتی، از راه انحصاری مکتب پنجم یعنی از حوزه صنایع انرژی وارد شود. ایران میتواند در قرن جدید، با تکیه بر شاتل استراتژی در حوزه انرژی، به کشور مادر در صنایع انرژی در آسیا تبدیل شود و از این راه در سایر مکاتب صنعتی نیز همافزایی یابد.
🛢 مجلس شورای اسلامی که در دوم اسفند ۱۳۹۸ انتخاب شد و هم چنین دولت منتخب ۱۴۰۰ نقش مهمی در تشکیل وزارت انرژی به عنوان یکی از #زیر_نظام های نظام جمهوری اسلامی در حیطه نظامسازی پیشرفته بر عهده دارند. منتخبین از ایفای این نقش غفلت نکنند.
🌅 پلتها و نمودارهای مورد اشاره را از اینجا ببینید:
📎 استراتژی ملی انرژی در افق ۱۴۱۴
📎 سیر طرح استراتژیک ملی انرژی مبتنی بر شاتل استراتژی
⬅️ ادامه دارد ....
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir