السلام علیک یا خدیجه ام المؤمنین...
تصویری کمتر دیده شده از گنبد و بارگاه حضرت خدیجه (س) قبل از تخریب توسط سعودیها
@bidari_dar_sabkezendegi
✍️اغنیا، فقرا و حق همگانی «زندگی خوب»| بخش اول:
#اختصاصی_جنبش
💠 فقیر کیست؟
🔹تصور اشتباه:
• به چه کسی «فقیر» گفته میشود؟ تصویر ذهنی ما از یک فقیر فردی است ژنده پوش، ژولیدهی استحام نرفته، گرسنه و احتمالاً کارتون خواب! یا حداقل با خود فکر میکنیم فقرا گروهی هستند که در خانههای کهنه زوار در رفته ساکنند و خانوادههایشان به نان شب محتاجند! و چنانچه از جایی به آنها کمک نشود، به گدایی روی میآورند. اگر از ما بپرسند فقیر را در یک جمله تعریف کنید: میگوییم فقیر به کسی اطلاق میشود که توان تأمین ضروریات اولیه زندگی را ندارد.
🔸تعریف فقیر:
• در حالی که برخلاف این تصور رایج، فقیر کسی است که توان برآوردهسازی حداقل یک نیاز معشیتی را ندارد. یعنی ممکن است یک فقیر، شاغل باشد، خانه و خودروی شخصی داشته باشد! خانوادهاش خوب لباس بپوشند؛ اما به فرض مثال فقط از عهده تأمین غذای برازنده خانوادهاش به طور کامل برنیاید. نه اینکه نتواند شکم اهل و عیالش را سیر کند و اینها گرسنه بخوابند! بلکه مصداقاً(مثال) تمکن مالی لازم را برای خریدن گوشت به اندازه کافی را ندارد. یا ممکن است یک فقیر، نتواند به جهت عدم توانایی مالی لازم(مهریه و نفقه همسر) ازدواج کند یا شاید نتواند از پس تمام هزینههای درمانی بربیاید. در هر حال، فقیر به کسی اطلاق میشود که قدرت تأمین حداقل یک نیاز معیشتی خود و اهل و عیالش را نداشته باشد.
🔹تفاوت فقیر و مسکین:
• اگر فقیری وضعیتش رو به وخاوت رود تا جایی که برای رفع احتیاجش، ناچاراً از دیگران گدایی(سؤال) کند؛ در این صورت به او مسکین میگویند. بسیاری از ما، اشتباهاً فقیر را با مفهوم مسکین میشناسیم در حالی که فقیر به معنای اخصش شامل مسکین نمیشود. فقیر چنانچه قدر آبرویش را بداند هیچگاه دستش را به سمت مردم دراز نخواهد کرد و سعی میکند زندگیش را هر چند سخت، بگذراند اما مسکین، از روی ناچاری مجبور میشود از آبرو و عزت نفسش چشمپوشی کند و از دیگران ممد بخواهد! ناگفته نماند، شناسایی فقرا به دلیل تعفّف در اظهار نیازمندی بسیار مشکل است و گاهاً جز با تحقیقهای جدّی، این امر میسر نیست برخلاف تشخیص مساکین که با تحقیق ساده به راحتی قابل انجام است.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
✍️ ادامه مطلب در پست بعدی
➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
✍ اغنیا، فقرا و حق همگانی «زندگی خوب»| بخش دوم:
💠 غنی کیست؟
🔹تصور اشتباه:
• تصویر ذهنی ما از اغنیا، گروهی هستند که تجملاتی زندگی می کنند، خَرپول و بالاشهرنشینند، دارای خانههای بزرگ و اعیانی و صاحبان خودروی لوکس میباشند. اغلب این طور تصور میشود که اغنیا یعنی همان طبقه متموّل و مرفّه که نسبت به اکثریت جامعه، شدیداً ثروتمند هستند. بنابراین چنین نتیجه میگیریم که افراد یک جامعه یا فقیرند، یا غنی و یا در دستهی قشر متوسط جا میگیرند.
🔸تعریف غنی:
• در حالی که برخلاف این تصور عمومی، غنی کسی است که توان برآوردهسازی تمام نیازهای معشیتی را دارد. یعنی ممکن است یک غنی، آنچنان تمکّن مالی نداشته باشد که خانه و ماشین لوکس تهیه کند و بهترین امکانات زندگی را برای خانوادهاش فراهم آورد اما قدرت داشتن یک «زندگی خوب» را دارد و از عهده تأمین احتیاجات معیشتی خود و اهل وعیالش به طور کامل برمیآید. توقع میرود اکثریت مردم یک جامعه، در زمرهی اغنیا باشند اما هستند عدهای که به دلایل مختلف، به مشکل فقر دچارند. بنابراین طبق تعاریف صحیح از غنی و فقیر، چنانچه در جامعهای فقیر وجود داشته باشد، این جامعه به دو دسته کاملاً مشخص اغنیا و فقرا قابل تقسیمبندی است و به همین ترتیب چیزی به نام قشر متوسط از این منظر معنا پیدا نمیکند. یادمان نرود، اگر فقیری نیاز یا نیازهایی که خود نمیتواند از عهده رفع آن بربیاید توسط سایرین برطرف شود به این معنا نیست که فقرش از میان رفته است بلکه میگوییم او دیگر فقیرِ محتاج نیست و فقر او زمانی از بین خواهد رفت که نسبت به حمایت مالی دیگران مستغنی شود یعنی در تأمین نیازهای زندگی روی پای خودش بایستد.
🔹نحن فقراء الی الله:
• در تلقی توحیدی، اغنیای یک جامعه در برابر خداوند متعال فقیر به حساب میآیند. «یَا أَیُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللهِ وَاللهُ هُوَ الْغَنِىُّ الْحَمِیدُ»(فاطر؛ آیه ۱۵) چرا که اغنیای یک جامعه، هر چه مال دارند متعلق به خداست و از جانب خدا هم به آنها عطا شده. از آن جایی که مردم مستقلاً نمیتوانند احتیاجات معیتشتی خود و اهل و عیالشان را تأمین کنند، در واقع روزیشان را خدا میدهد همه آنها در پیشگاه او فقیر به شمار میروند. از طرفی بر اساس همین تلقی توحیدی، به رزاق بودن خدا در نسبت به همه مخلوقات معتقدیم و میدانیم خداوند آنهایی را که مستغنی ننموده بدون روزی به حال خود رها نکرده است نتیجتاً سهم آنان را در اموال اغنیا قرار داده است.(تا اغنیا در این دنیا امتحان شوند!) بنابراین اغنیا در قبال فقرا میزان مشخصی بدهی دارند و این بدهی به قدری است که فقرا به کمک آن میتوانند «زندگی خوب» را بدون هیچ کم و کاستی تجربه کنند. این بدهی همان زکات است. تأکید میشود که بر اساس این اعتقاد، داشتن یک زندگی خوب یک حق همگانی است و نباید احدی از این حق محروم بماند!
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| تماشا کنید
❓⚠️ چرا اسب رم کرده ربا در ایران مهار نمیشود؟
⬅️ این سوالی است که نادر طالبزاده در برنامه مثبت مکث مطرح میکند و عبدالکریم چرنینکو اسلام پژوه روس جواب جالبی برای آن ارائه میدهد.
⬅️ او میگوید مردم باید خودشان دست بکار شوند و #سیستمی_بدون_ربا ایجاد کنند.
#ربا_زدایی_همگانی
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔸🔹🔸
♦️ داستان فولیک اسید
🔺 از دید پزشکی نوین فولیک اسید یک قرص الزامی برای افزایش خون و درمان کم خونی است که حتما خانم های باردار و کودکان و تمامی افرادی که کم خونی دارند باید مصرف کنند.
🔹این قرص همانند بسیاری از داروهای دیگر به سفارش شرکت های داروئی در کتاب هاریسون توصیه شده و این شرکت ها بابت این مسأله مبالغ هنگفتی به نویسندگان پرداخت کرده اند .
🔸فولیک اسید در کتاب هاریسون به عنوان داروی خوب و منحصر به فرد برای درمان کم خونی توصیه شده که در سطح وسیعی باید مصرف شود.
👈در این برهه با وجود هوای آلوده، بیشتر مردم به کم خونی مبتلا هستند و مصرف این قرص چنان وسیع و گسترده است که هنوز مشخص نیست تنها در ایران چند ملیون نفر این قرص را مصرف کرده اند!
🔺 با این روند که سازمان بهداشت جهانی این دارو را معرفی میکند، وزارت های بهداشت در سراسر کشورهای جهان بی چون و چرا قبول می کنند، و این مطالب وارد کتاب های درسی دانشجویان می شود و به پزشکان دستور تجویز این دارو را می دهند، و به تبع آن، مردم بی آنکه از مضرات آن اطلاع داشته باشند، مصرف میکنند .
🔻 پس از ده ها سال مصرف، اکنون این خبر منتشر شده که قرص فولیک اسید احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد .
🔻 سوال اینجاست که در این مدت چه اتفاقی افتاده ؟ برخی از کسانی که مصرف کردند به سرطان مبتلا شدند، بخصوص خانم ها که به سرطان سینه مبتلا شدند، و آمار کنونی اینگونه است که از هر هشت زن، یک نفر به سرطان سینه مبتلاست و این آمار روز به روز در حال افزایش است.
👈 متأسفانه بیشتر آن هایی که به سرطان بخصوص سرطان خون مبتلا می شوند فوت می کنند.
🔺 سوال اینجاست که خون این کودکان معصوم به گردن چه کسی است ؟
🔺 هاریسون، مافیاها و کارتل های دارویی، سازمان جهانی بهداشت، وزارتخانه های بهداشت و...
@DaftareAyatollahTabrizian
🔸🔹🔸
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجههای انگلیسی، خطرناکتر از جوخههای انگلیسی . این فیلم کوتاه را با دقت ملاحظه کنید تا به عمق خیانت مافیای غذا در داخل و برنامه های بیوتروریسم جهانی اندکی بیشتر پی ببریم. البته فیلم عمدتا از بعد وابستگی اقتصادی به موضوع پرداخته است اما باید به این نکته مهم توجه داشت که وابستگی اقتصادی عملا کشور وابسته را در چرخه باطل ناامنی بیولوژیک نیز قرار می دهد. بخصوص اگر طرف شما کشور خبیث و بدنامی مانند انگلستان باشد. لذا هیچ چاره ای جز تغییر سبک زندگی بویژه نظام تغذیه و الگوهای تولید طیب نداریم. تغییر استانداردهای زیست به استانداردهای حلال و طیب ، تنها راه تمدن سازی نوین اسلامی و از لوازم قطعی آن است. کشوری که الگوی تولید بیگانه را با استانداردهای موجود زیستی بپذیرد محکوم به انفعال و انحلال در نظام غربی است. الگوی موجود را باید بازنگری کرد. بحث فراتر از تولید چند مرغ است . حوزه و دانشگاه و حاکمیت اسلامی در این خصوص وظایف سنگین مطالعات و عملیات را برعهده دارند. از کنار مسایل حیاتی بسادگی نگذریم. ما بیرق دار تمدن سازی نوین هستیم.
@DaftareAyatollahTabrizian
🔹🔸🔹
☀️چرا باید اعتماد کنیم؟
💫 گزیده ای از بیانات آیت الله تبریزیان در مورد لزوم عدم اعتماد به سازمان بهداشت جهانی :
❌ تمام دانش طب مدرن و تمام اطلاعات شامل مقالات، تحقیقات، کتاب ها و مجلات، اخبار و نقل کافران است، و ما می دانیم که کافر قابل اعتماد نیست زیرا خداوند در قرآن می فرمایند: ( إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصِيبُوا قَوْماً بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ ) [حجرات، آیه 6]
یعنی اگر فاسقی مانند شراب خوار، زنا کار و یا ظالمی برای شما خبر آورد قبول نکنید و ترتیب اثر ندهید، زیرا پشیمانی دارد.
❌ آمریکایی ها وغربی ها هیچ کاری را انجام نمی دهند مگر اینکه منافعشان در آن کار باشد مطمئن باشید کارتل های دارویی وکارخانه های دارویی که اکثرا در دست یهود است غصه سلامتی من وشما را نخورده اند واز آنجایی که اینها با اسلام ومسلمین دشمنی دارند قطعا درصدد بیمارتر کردن جامعه مسلمانان از هر طریقی می باشند که به برکت انقلاب اسلامی بسیاری از زمینه های نفوذ بر آنها بسته شد اما مقوله سلامتی همچنان تحت اختیار آنان می باشد.
💰مدارکی موجود است که نویسندگان کتاب هاریسون 🔥مبالغی ده ها میلیون دلاری دریافت کردند ومیکنند تا اسم داروهای شرکت ها را در کتاب ثبت کرده، ذکر و معرفی کنند وصرفا بر اساس منافع ودشمنی مطالب را مینویسند وتبلیغ میکنند وهمدیگر را تایید میکنند، بنابراین طب شیمیایی اخبار دقیق و معتبر ندارد .
❗️تعجب می کنم از آنهایی که بر طب اسلامی ایراد می گیرند وبر طب مدرن نقدی وارد نمی کنند.
❌اکنون شاهد این هستیم که آمریکا با چین و سازمان بهداشت جهانی درگیر شده است به کدامشان می توانید اعتماد کنید؟ درحالی که مواد اولیه بیشتر داروهای شیمیایی ساخت چین ، آمریکا یا اروپا است.
#چرا_به_سازمان_بهداشت_جهانی_باید_اعتماد_کنیم ؟
#داروهای_بیماری_زا
🔶 #آیت_الله_تبریزیان
🌐 @tebeslami_ir
🔹🔸🔹
❗️ موج دوم و سوم کرونا!
❗️ بهتر نیست بجای ایجاد رعب و وحشت بین مردم، کار مفیدی برای آنها انجام دهید!؟
❗️ چرا خودخواهی را کنار نمی گذارید؟!
❗️ چرا به روش های اهل بیت رجوع نمی کنید؟
تا چه زمانی می خواهید جان مردم عزیز و خصوصا کادر عزیز درمان را به خطر بیندازید؟!
❗️ چرا از معجزه امام کاظم ع استفاده نمی کنید!؟
#چه_مصلحتی_بالاتر_از_جان_مردم
🆔 @tebeslami_ir
🔹🔸🔹
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| #شیطان_سیاه
💠 «وَ فِي الْأَرْضِ آياتٌ لِلْمُوقِنِينَ...»
و در زمين براى اهل يقين، نشانههايى است...
🔸سوره ذاریات - آیه ۲۰
🔺ماهی هولناک انگلر فیش که به شیطان سیاه شهره است.
▫️این ماهی در اعماق دریاست، جایی که غلظت فشار به قدریست که دیگر ذرهای نور خورشید به آنجا نمیرسد و در تاریکی و سیاهی مطلق است. این جانور از زائدهای نورانی که روی سرش دارد به عنوان تلهای برای به دام انداختن سایر ماهیها و موجودات دریایی استفاده میکند و آنها را با دهان بزرگ و دندانهای برندهاش از هم میدرد.
#آیت_شیطان
🔻برای سرگشتگانِ مانده در تاریکی، کورسویی نور میآورد؛ دعوت میکند، وعدهی روشنایی میدهد.. روشناییای که فقط دامی برای بلعیده شدن است.
💠《شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابر این، مرا سرزنش نکنید؛ خود را سرزنش کنید! 》 سوره ابراهیم - آیه ۲۲
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students