🔴 سس مایونزِ سلامت..!
♻️ شما هم موافقید که #سس_مایونز خصوصا در مهمانیها برای کسانی که به سلامت خود اهمیت میدهند تبدیل به یک #معضل برجسته شده..؟
حالا تمایل کودکان را برای مصرف این چاشنی هوس انگیز که در نظر بگیریم قضیه جدیتر خواهد شد..
❗️آمارها نشان داده متاسفانه کودکان بسیاری در سن #کودکی و زیر ۱۲ سال به #کبد_چرب مبتلا شدهاند...
⚠️ و همونطور که امروزه همه می دونیم یکی از #عوارض مهم این سس #کبد_چرب هست..
درسته
🔹 با این شرایط که حذف این چاشنی از سبد غذایی مقدور نیست راهکار عملی استفاده از #جایگزین مناسب هست..
🔸 در ادامه روش تهیه سس فوق العاده خوشمزه مایونز طیّب را برای شما دوستداران سلامت توضیح میدهیم:
🍶 مواد لازم
ارده : یک قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
نخود پخته : شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک لیوان
نمک طبیعی : یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه یا سرکه طبیعی : یک دوم لیوان
🍲 روش تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای چاشنی ساندویچ تخم مرغ آب پز و انواع سالادها استفاده کرد.
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه:
🎯گرفتاریهای اقتصادی که امروز به آنها دچار شدهایم به خاطر این است که بر اساس #قواعد_قرآنی و الهی عمل نکردهایم بلکه دنبالهرو قاعده غربیها بودهایم.
✍️توضیح تمدنیِ متا :
قاعدۀ پول اعتباری را دشمنان به ما تحمیل کردند.
🔍ریال فارسی شدۀ رئال اسپانیولی یا رویال انگلیسی؛ به معنای شاهنشاهی است و توسط رضاپهلوی با پشتوانۀ انگلیس خبیث به #ایران تحمیل شد.
قواعد ریال و بانک مرکزی ایران هیچ تفاوت ذاتی با دلار و فدرال رزرو آمریکا ندارد.
🏛در #بینش_تمدنی ، وقتی سیستم پولی شیطان بزرگ را پذیرفتیم، مجبوریم ربا و تورم و شکاف طبقاتی و قمار و استرس را هم بپذیریم.
🏅طبق قواعد قرآنی و روایی، پول موردتائید اسلام #پولطلا است که جمهوری اسلامی را از ربای سیستمی و ذلت تحریم آزاد میکند.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
📝 مغالطهگری برای نفی «قانونحجاب»
✍ محمدعلی رامین
1⃣ بخش اول
عدم تفکیک محدوده «حقفردی» از گستره «حقاجتماعی» در مبحث «حجاب» گاهی باعث میشود که گویا اگر «حقفردی» مخل «حقجامعه» باشد، باز هم اولویت با «حق فردی»است؛ و گاهی بهگونهای دیگر، «حقعمومی» فدای غلبه «حققانونگریز» بر «حق قانونمدار» میشود؛ با این استدلال که چون قانونگریزان زیاد شدهاند، پس باید قانون به نفع آنها لغو شود، هرچند «قانونالهی» بوده و مراعات آن موجب صیانت از «حقوقعمومی» باشد!
این مغالطهای غیرمنطقی و ناقض مصالح عمومی جامعه انسانی است که اجرای سایر احکام شریعت را نیز آماج خود قرار میدهد.
مسائل اجتماعی عموماً پیچیدگیها و درهمتنیدگیهای نامرئی جدی و فراوان دارند که اگر با سهلانگاری نادیده گرفته شوند، برای کلیت جامعه، سرنوشتسوز خواهند شد.
در اینجا علاوه بر بیست نکتهای که در یادداشت قبلی عرض شد، نکات دیگری تقدیم می شود:
۱- بیحجابی از الزامات لیبرالیسم است که در تعارض با شریعت اسلامی قرار دارد؛
در این مسئله، اصولاً بحث «حقانتخابپوششزن» نیست، بلکه مسئله اصلی
«وظیفهبرهنگیزنان» برای ارضای غرایز شهوانی از طریق
«حقالتذاذبصریمردان» در تماشای اندام زنانه هر زنی در ملاءعام، همیشه و در همه جاست؛
۲- در همین راستا، زنان با انواع شگردهای تبلیغاتی در قالب «مد و آزادی»، نادانسته ملزم به پذیرش «ویترین برهنگی» شده و باهمجنسان خود به رقابتی بیمارگونه برای جلب توجه مردان هوسران وادار میشوند و نمی دانند که مشهورترین «مدسازان لباس زنان»، مردانی هستند که برای ذائقه هم جنسان خودشان، زنان را به دلخواه آذین بندی میکنند.
مشارکت و همراهی در این مسابقات «تننمایی زنانه» که توسط مدسازان مرد تدارک می شود، امروزه یک اصل خدشه ناپذیر در روابط زنان با مردان جوامع لیبرال است.
البته همین فرایند فرهنگی، چند آسیب جدی به جوامع لیبرال وارد کرده است:
الف- عموم مردان جوامع لیبرال، با خطر دو بیماری روانی و جسمی مواجه شدهاند:
از یکطرف بیماری «سکسیسم» و از طرف دیگر بیماری «ناتوانی جنسی» در تأمین نیازهای همسر (یا همباشیهای متعدد و متنوع خودشان) که منجر به اختلافات طرفینی و افسارگسیختگی روابط «صرفا جنسی» زنان و مردان جامعه لیبرال شده و هر شخص یا گروهی از هر جامعهای که گرفتار این نوع رفتارهای ناپایدار و عاری از عواطف و قواعد ثابت شرعی بشود، دیر یا زود، همین عوارض نصیبش خواهد شد.
ب- جامعهای که مردان و زنانش را از طریق «فرهنگبرهنگی» در معرض بیماری «سکسیسم» قرار دهد، دیگر توان پرورش «نوابغ و نخبگان» را در هیچ زمینه ای نخواهد داشت و برای استمرار بقای خود ناچار از واردات نخبگان جوامع سالم میشود.
ج- جامعهای که با بیحجابی از نظر روابط جنسی «لیبرال» شد، کانون خانوادهاش متلاشی شده و زنانش هرگز معنای «وفاداری» مردان را تجربه نخواهند کرد و نگرش «ناموسی مرد به زن» در یک جامعه اسلامی و سنتی که مردان برای صیانت از «ناموس خود یا دیگران» جان خویش را فدا میکنند، تبدیل میشود به نگاهی «بدبینانه و نفسانی به زن» که در آن، زنان از منظر مردان، موجوداتی هستند با «جاذبهجنسی و دافعهروانی»... و همین قضیه در گسترش روزافزون «همجنسگرایی» میان جوامع لیبرال مزید علت شده و میشود.
د- در جامعه بیحجاب، علاوه بر کمبودهای مادی و تنگناهای اقتصادی که فعلا بهانههایی برای «پرهیز از ازدواج» جوانان شده؛ بخاطر «تأمین نیاز جنسی همگانی، آسان، ارزان و فراوان»، فلسفه وجودی «خانواده» که کانون تولیدمثل و مهد پرورش انسانهایی منطبق با هنجارهای ثابت فرهنگی اخلاقی و عقیدتی است، به سرعت از دست میرود و سرنوشت نسلهای بعدی در ابهامی شکننده فرو خواهد رفت.
۳- برای هر انسان هشیاری کاملا واضح است که جامعه شیعی ایران با ساختار سنتیاش تاکنون، غالبا دور از دسترس اشرار جهانی بوده و درهم کوبیدن این ساختار کهن و پایدار، تنها با رفع محدودیت برهنگی زنان و نفی قانون حجاب میسر میشود.
۴- اگر کسی اهمیت و ضرورت حیاتی «قانون حجاب» را برای خنثی سازی توطئههای استکبار صهیونی نشناسد، میتواند دلائل شش دهه «ممنوعیت حجاب» با اراده انگلیس و آمریکا در رژیم پهلوی و چهار دهه فشار سیاسی سنگین و تبلیغات پرهزینه، متنوع و سرسامآور آنها «علیه حجاب» را در رسانههای غربی-عبری جستجو کند و چرایی یک قرن تلاش گسترده و بیوقفه آنها برای برهنه کردن زنان مسلمان و ارادتمندان حضرت زهرا (س) را پرس و جو کند.
⬅️ ادامه دارد...
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📝 مغالطهگری برای نفی «قانونحجاب»
✍ محمدعلی رامین
2⃣ بخش دوم
۵- هرکس آن حجم سهمگین و حرفهای تبلیغات فریبنده «ضدحجاب» را با تبلیغات ناشیانه و کم هزینه و تکراری و کمجاذبه «تبلیغحجاب» دستگاههای حکومتی ما را مقایسه کند، میفهمد که هیچ تناسبی میان آنها وجود ندارد؛ و مقاومت جانانه زنان ایرانی در حفظ حجاب و حیا و نجابت همیشگی خود، در چنین شرایطی، کمتر از یک معجزه الهی نیست.
۶- از طرف دیگر، رفتار تناقضآلود و سلیقهای کارگزاران امر و نیز عدم همدلی نخبگان با عملکرد غیرحرفهای ساختارها، مزید بر علت شده و گاهی تقابل بعضی از آنها، دقیقا همیاری دشمنان در نیل به اغراض شیطانی دشمنان اسلام را فراهم آورده است.
۷- مجاز بودن بیحجابیزن، برای جنسمرد، به معنای در دسترس بودن او جهت تمتع جنسی مردان است. هرچند کسانی با رنگ و لعاب روشنفکری، بدیهیات را انکار کنند، اما جاذبه شهوانی و قاعده «عرضه و تقاضا» میان دوجنس زن و مرد، واقعیتی فطری، طبیعی و غریزی فراتر از سفسطه گری و عوام فریبیهاست و یک فهم عمومی در شرق و غرب و قدیم و جدید عالم است.
۸- وقتی «جنس مرد» در خلقتش در برابر جنسیتزن «تحریکپذیر» است، پس مردی که تحریک شد، «باید» تأمین بشود؛ وگرنه، مرد تحریک شده، طبق قانون حاکم بر خلقتش، اگر «خودسازی» لازم و کافی را نکرده باشد، چه بسا مهار نفس از دست بدهد که در آن صورت، یا عصبی و پرخاشگر و هنجارشکن و عصیانگر میشود، یا بعد از مدتی، به انزواطلبی و خودارضایی و اعتیاد و انواع آسیبهای روانی گرفتار شده که در نتیجه اعتماد به نفس، عزت نفس و عواطف انسانیاش سرکوب میشود و به مرور زمان، غالبأ ناخواسته، بجای آن که نگهبان ناموس خود و دیگران باشد، بدون اراده و خودآگاهی، تبدیل به یک گرگ علیه موجوداتی خواهد شد که آنها را عامل «شکنجه روانی و بیماری روحی» خودش ارزیابی میکند.
۹- وقتی مردی در ملاءعام، مدام از نظر جنسی تهییج و تحریک بشود، اما تأمین نشود، به ندرت مسئولیتپذیر خواهد شد و عموماً نشاط کار و امید و تلاش و انگیزه پیشرفت خود و کمک به دیگران و تصمیم به ازدواج و تشکیل خانواده را از دست خواهد داد.
۱۰- طبیعتاً وقتی مردی از سوی زنان بیحجاب تحریک بشود، انتظار تمکین از آنها خواهد داشت؛
زنی که از طریق «ویترین بدن نمای» بیحجابی با «پوشش آزاد و تحریکآمیز» خود، جوانی را تحریک کند، اما به او تمکین نکند، چه بسیار مورد خشم و نفرت او قرار گرفته و از هر طریقی که بتواند زهر و کینه خود را علیه آن زن، بلکه گاهی با مهارگسیختگی و عدم تعادل روانی علیه «هر زنی» اعمال خواهد کرد.
۱۱- ناامنی زنان غربی در محیط تحصیل و کار و اماکن عمومی و حتی در فضاهای خانوادگی و خویشاوندی، با منشاء «عدم مراعات پوشش لازم»، یک بحران انسانی غیر قابل مهار در جوامع لیبرال شده است؛ اگر یک انسان خیرخواه، نشانههایی از این بحران را در بخشهای لاابالی جامعه خود ببیند، باید در ترویج و تفهیم ارزش انسانی حجاب زنان اصرار ورزد، یا قانون حجاب را تخریب کند؟!؟
✅ عقل سلیم، همگان را به مطالعه و تأمل در فرایند زیر فرا می خواند:
۱۲- وقتی دختران و پسران جوان ما، سختترین سالهای بلوغ جنسی خود را بدون ارتباط جنسی باید زاهدانه بگذرانند،
آیا حق است که در شرایط «عدم امکان برخورداری جنسی ضروری برای دختران و پسران تا سنین بالا...»، جامعه قانون الزام آور حجاب را کنار بگذارد تا حتی یکهزارم زنان و دختران بیمبالات، یا بهاییان عنود و تنفروشان مزدور و...، با برهنگی عمومی، عرصه عمومی جامعه را به «نمایشگاهسکس» تبدیل کنند و امنیت روانی را از جوانان بگیرند تا مردان هرزه طلب نیز امنیت اجتماعی همه زنان را به خطر بیندازند ؟!؟
۱۳- اگر شخصی از سر غفلت، حرفی زد؛ بعد مشاهده کرد که سخنش شبیه رهاکردن یک گلوله برفی از بالای کوه عمل میکند و در دامنه، هزاران عارضه پیچیده و غیر قابل کنترل علیه همه باورهای اعتقادی جامعه اش به همراه میآورد، آیا نباید بخاطر خوف از خدا و سوءعاقبت خود تجدیدنظر کند !؟!
⬅️ ادامه دارد...
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📝 مغالطهگری برای نفی «قانونحجاب»
3⃣ بخش سوم (پایانی)
۱۴- البته اگر کسی منطقاً سلسله عوارض و تبعات بهمپیوسته بیحجابی را برای جامعه ایران میپذیرد و آن را مطالبه می کند، بحث دیگری است.
اما بیگدار به آب زدن، آنهم در موضوعی که حداقل صدسال مورد هدفگیری انگلیس و صهیونیستها بوده و در چهل سال اخیر یکی از برنامههای ثابت و متنوع دشمنان برای تسلیم کردن جمهوری اسلامی ایران بوده و هست، نه شرط عقل است و نه نشانه بصیرت یا تقوای الهی.
۱۵- نفی «حجابقانونی» الزامات اجتنابناپذیری دارد که هیچ انسان عاقل و آینده نگری نمیتواند تبعات آن را برای جامعه مسلمان و اصیل ایران بپذیرد. مسلمانی که «قانون حجاب» را نفی میکند، نه شصت سال مقاومت زنان ایران برای حفظ حجاب خود در عصر ننگین پهلوی را تجربه کرده، نه شرایط واقعی حاصل از بیحجابی «فرهنگ برهنگی لیبرالیسم غرب» را میشناسد و نه در برابر تهاجمات چهل ساله «دشمنان نجابت ایرانیان» و سم پاشی رسانههای صهیونیستی و لجن پراکنی شبکههای مجازی «ضدحجاب»، مقاومت باشکوه و خودآگاهانه زنان محجبه کشورمان را قدر میشناسد.
۱۶- اگر وجدانا یک مسلمان از «سیر نزولی تقید زنان به حجاب در ایران» ناراضی و ناراحت باشد، که حق هر مسلمانی است، باید تبعا دو کار را انجام دهد: اول، در حد خودش برابر تهاجمات لیبرالیسم جهانی «ضدحجاب» بایستد؛ و دوم در اصلاح رفتاری کارپردازان مربوطه و توجیه منطقی و جذاب حجاب اسلامی زنان بکوشد؛ نه اینکه اصل قانون را نفی و دشمنان جهانی حجاب را همیاری کند؛ مخالفان داخلی قانون و «شل حجابان» را، بجای خیرخواهی صادقانه، غیرصادقانه حمایت کند؛ عرصه عمومی جامعه را به «هرزهگان و هرزهطلبان» واگذارد و معتقدان و راعیان حجاب را به گوشه انزوا براند و عوارض جبرانناپذیر کارش را هم در نظر نگیرد...!!!
محمدعلی رامین
۶مهرماه ۱۳۹۹
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠چهل سال پیش، دخترهای خانه صبح ها زود بیدار می شدند تا قبل از مدرسه رفتن،
همه جای خانه را رفت و روب کرده باشد و بعد اجازه داشتند راهی مدرسه شوند.
پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد ميكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند.
حالا با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار می شوند، از هتل خانه شان خارج می شوند.
چون که والدینشان به عنوان مستخدمین "هتل خانه " همه جا را رفت وروب خواهند کرد.
و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
نسلی که در برابر اتاقی که در آن می خوابد و خانه ای که در آن زندگی میکند و ظرفی که در آن غذا می خورد احساس مسئولیت ندارد؛ آیا در برابر سرزمینی که از آب وخاک آن بهره مند است حس مسئولیت خواهد داشت‼️
برای این نسل، سرزمین هم چون هتلی است که می توان خورد و خوابید و ریخت و پاشید؛ از مواهب طبیعی آن بهره مند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است.
با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمده اند.
این نسل را چه کسی وچه کسانی چنین تربیت کردند❓کی بود❓کی بود⁉️ اتفاقاً این دفعه، من بودم، تو بودی، ما بودیم
و...همه بودند.
کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان و این نسل هتل نشین بدهیم‼️
گرچه به نظر من نسلی که این بچه ها رو تربیت کرد، فکر می کرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی رو برای بچه اش فراهم کنه و این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و متاسفانه ادامه پیدا میکنه تاجاییکه شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره.اما غافل شد از اینکه هر باغچه و مزرعه ای با آب زیادی فاسد میشه و به لجنزار تبدیل خواهد شد.
گاهی باغبان به گیاهش بی آبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشه هاش رو توی خاک رشدبده و به حیاتش ادامه بده❗
امیدوارم همه ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست❗مسئولیت پذیر کردن و قدردان بار آوردن کودکمون افتخاره❗
#شبستان_کودکان
مسجد مجازی حضرت عمار ‹ره›
🕋🧎@masjed_ammar
✍ درباره مواضع کسی که از #اقتصاد_الحادی دفاع میکند! و ادعا میکند که #اقتصاد_اسلامی یک شوخی است.
• روایتی از پیامبر نقل شده که ایشان میفرمایند «حُبُّ الشّئِ یعْمی و یصِمُّ» یعنی علاقه زیاد به یک چیز، آدمی را کور و کر میکند. جناب علوی بروجردی نیز چنان شیفته مظاهر تمدنی غرب هستند که کاستیهایش را نمیخواهد ببیند و همه چیزش در نظر او زیبایی است. بنابراین نباید فکر کنیم ایشان در یک بخش خاصی شبههای دارند و با آوردن چند استدلال بتوان او را قانع کرد بلکه ریشه مواضع اشتباهش برمیگردد به انتخاب یک رویکرد غلط که اتفاقاً طیف سیاسی اصلاحطلب هم گرفتار آن است. #غرب_گرایی
• مثلاً معتقدند آن چیزی که بانک در مقابل وام، میگیرد ربا نیست و بانک را نباید به عنوان مرکز ربایی دید یا جایی گفتند که بانکهای مسیحی و یهودی خدمات ارزندهای برای مردم خود انجام میدهند.(تصور کنید که مدیچیها و روچیلدها، قصد خدمت به مردم را داشتند!) دلیل بروز این نوع موضع عجیب و غیرمنطقی، چیزی نیست جز نتیجه شیفتگی نسبت به غرب وگرنه این اظهار نظر مبنای علمی ندارد.
• یا مثلاً بر این باورند که مشکلات اقتصادی کشور هیچ ارتباطی به ضعف ساختارهای متعارف، سوء مدیریت مسئولین دولت فعلی و ایرادات تئوریهای جریان اصلی اقتصاد ندارد بلکه به خاطر وجود تحریمهاست! به طرز خندهآوری هم موافق برجام هستند با این توجیه که میان اروپا و آمریکا اختلاف نظر ایجاد میکند!!
• یا در خصوص علوم انسانی غربی، میگویند اینها علم محض و عقلایی هستند و ما باید به سیره عقلا تمسک کنیم. ایراد این افراد به همان شیفتگی مفرط به غرب برمیگردد وگرنه هر آدم آزادهای با یک مطالعه اندک به سادگی درمییابد که آنچه علم اقتصادش میخوانند، ربا را به رسمیت میشناسد مسئلهای که از نظر ما اصلاً عقلایی نیست. یا اگر بخواهیم کمی تخصصیتر تحلیل کنیم، از مفروضات اصلی اقتصاد متعارف انگارهای به نام «مالکیت خصوصی» است در حالی که ما به دلیل اعتقاد به اصل توحید، در درجه اول به مالکیت خداوند و در درجه دوم به مالکیت محدود انسان باور داریم مثلاً ما به وجود روابط مالی_اجتماعی نظیر #زکات و صلهامام اذعان داریم ولی آنها وجود این مناسبات را انکار میکنند.
• به طور کلی #التقاط در نگاه امثال علوی بروجردی، ریشه در عشقورزی و دلباختگی نسبت به غرب دارد و چه به حق امام خمینی(ره) فرمودند «التقاطی فکر کردن خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمین است.»
پیوست:
🔗 منبع برخی از مواضع علوی بروجردی جهت مطالعه بیشتر
➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیای زکات
📡 @e_zakat
⭕️ بزرگترین تجاوز جنسی تاریخ بشریت
💢 در سال ۱۹۴۴ زمانی که ارتش نازی آلمان از نیروهای متفقین شکست خورد تا سال ۱۹۴۸ به بیش از دو میلیون زن و دختر آلمانی توسط نیروهای آمریکایی، شوروی، انگلیسی و فرانسوی تجاوز صورت گرفته است.
📛 نیروهای متفقین به دختران هشت ساله تا زنان هشتاد ساله تجاوز کردند.
🔻 در بعضی از موارد به هر زن بیش از ۷۰ بار تجاوز شده است به طوری که ۲۴۰ هزار زن بر اثر تعدد تجاوز کشته شدهاند. در شهر برلین بیش از ۱۰۰ هزار مورد تجاوز ثبت شده است. در بعضی موارد تجاوز گروهی ۱۰ الی ۱۲ نفره به دختران ۱۰ الی ۱۳ ساله گزارش شده است.
🔻 بسیاری از دختران خردسال برای در امان ماندن از تجاوز به مدت دو سال در زیرزمینهای مخفی به دور از نور و هوای آزاد توسط مادران خود نگهداری شدهاند. تعداد زیادی کودک نامشروع از این تجاوزها به دنیا آمدهاند.
#تمدن_نکبت
#زنای_سازمان_یافته
#تمدن_تجاوز
#لاتقربواالزنا
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
عربستان در پروژه ایگنوتوس متعهد شد نفت را فقط به #دلار بفروشد تا آمریکا بقای حکومتش را تضمین کند.
عالیجنابان شبه لیبرال
شما چه تعهدی به دلار دارید که حاضر نیستید از آن فاصله بگیرید تا زندگی مردم با تب دلار متلاطم نشود؟!
رضا صداقت
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
🔰 @Haazer_javab1
🔗 instagram.com/Haazer_javab1
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
❌«واکسن کرونا "نوش دارو" نیست»❌
👨⚕️پزشکان و متخصصان انگلیسی به وزرای کابینه بریتانیا اعلام کرده اند که:
💉«واکسن زودرس فقط می تواند تا حدی علائم را کاهش دهد و نه چیزی فراتر از آن»
✍️ قابل توجه مسئولان بی سواد ما در وزارت بهداشت که هنوز واکسنی نیامده میلیاردها دلار از آن را پیش خرید کرده اند.»
👩⚕️متخصصان علوم پزشکی در انگلیس:
❗️«بعید است واکسن کووید-۱۹ از ابتلای مردم به بیماری جلوگیری کند و احتمالا تنها عوارض آن را تخفیف میدهد.»
⚠️ آن ها هشدار داده اند که: «کشورها هنگام تهیه واکسن باید با احتیاط عمل کنند، زیرا بعید است تزریق زودهنگام از همه محافظت کند.»
📚منبع:
https://www.independent.co.uk/news/health/uk-coronavirus-vaccine-news-update-latest-symptoms-trials-b593059.html
👨🔬بسیاری از دانشمندان معتقدند که نباید واکسن ها را تنها راه نجات دانست و آزمایش های در حال انجام ممکن است با شکست روبرو شوند، حتی اگر موفقیت آمیز باشند.
👨💼متخصصان می گویند که اثر واکسن ها متفاوتند و مصونیت ایجاد شده توسط واکسن ها ممکن است برای همیشه دوام نیاورد.
🌐 بر اساس نتایج سازمان بهداشت جهانی، هیچ واکسنی 100 درصد موثر نیست!
📚منبع:
https://www.thejakartapost.com/news/2020/08/06/vaccines-wont-bring-back-normal-life-at-once-experts.html
🌐@DaftareAyatollahTabrizian
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🔴 گلودرد
♻️ اگر شما هم در شروع سرماخوردگی بجای آبریزش فقط مبتلا به گلودرد می شوید باید بدانید که دچار #غلبه_سردی شده اید..
❓با این حساب درمان چیست
🔻 از هرچه که موجب سرد شدن دما و یا مزاج بدن میگردد دوری نموده و بالعکس با گرم کردن کامل بدن مخصوصا #کلیه ها، #پاها تا زانو و پوشش کامل سر و گلو به سرعت به سمت بهبودی بروید؛ همچنین از مصرف خوراکیهای سرد مزاج مثل مرغ، برنج، رب، سیب زمینی...
پرهیز کنید.
🔸 در پوشاندن سر دقت داشته باشید که شقیقهها، پیشانی(سینوسها) و گردن کامل پوشیده و گرم باشد.
❗️نکته بسیار مهم که عامل بیش از ۹۰ درصد سرماخوردگی هاست، خنک شدن بدنِ خیس یا عرق کرده که شدیدا خطرناک است، میباشد.
🔸 پس بلافاصله پس از عرق کردن، عرق خود را خشک نموده و لباس گرم و خشک بپوشید و از خنک شدن سر و بدن در حالیکه عرق دارید اکیدا بپرهیزید.
🔹ضمناً استفاده از دمنوش های گرم مثل #بابونه و #آویشن و همچنین چکاندن دو قطره روغن #سیاهدانه هر دو ساعت یکبار #زیر_زبان در رفع گلودرد بسیار مجرب هستند.
🌦 پاییزی همراه با تندرستی را برایتان آرزومندیم.
عضـویت در کــانال👇
📡 @tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️کروناهراسی و تهدیدات پلیسی هیچ اهمیتی ندارد؛
از بهترین لحظات زندگی مان در پیاده روی اربعین انصراف دادیم، تا در امتحان #اطاعت_از_امر_امام پیروز باشیم.
@MataNevesht
🔴 آب چاق میکنه..!!
💢 بخش اول:
♻️ این جمله برای اغلب کسانیکه اضافه وزن دارن آشناست.. بعضا شما هم از این گروه شنیدید که با چهره ای مظلوم بگن من #آب_هم_میخورم_چاق_میشم!.
مخاطب در این لحظه ممکنه پیش خودش فکر کنه که: بی حساب کتاب، برنج و شیرینی... میخورن بعد برای بی تقصیر نشان دادن خودشان اینطوری میگن....
اما در کمال تعجب باید گفت که این جمله #درسته..! بله آب چاق میکنه..
محققان اثبات کرده اند که با بیشتر نوشیدن آب، هضم و جذب و #سوخت_و_ساز، دچار اختلال خواهد شد و
حرارت و #گرمای بدن که مسئول انجام #اعمال_متابولیک است رفته رفته کم می شود و مواد غذایی به جای سوختن و تولید انرژی و گرما و انجام فعالیتهای حیاتی #تبدیل_به_چربی شده، ناچارا در #شکم و #پهلو و به مرور در #اطراف_احشا در سراسر بدن تجمع پیدا میکند.
❗️این مقدار نوشیدن آب اضافه بر نیاز بدن، همچنین باعث بی حالی و #تنبلی فرد برای #ورزش و هرگونه تحرک می گردد؛
حال بماند که چقدر موجب #کبد_چرب و #دیابت، #نارسایی_کلیه، #کاهش_حافظه، #ضعف_سیستم_ایمنی...... خواهد شد.
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir
✍️دو حالت دارد : يا طرح اسلامی داريد، يا در طرح طاغوت هستيد.
🔗لینک متن کامل نامۀ حجت الاسلام متولی امامی به حجت الاسلام علوی بروجردی :
https://bineshetamadoni.ir/2020/10/10-2/
📩خلاصۀ نامه :
🏛بانك واسطه وجوه نيست، بلكه خالق اعتبار از هيچ است و معضل #تورم كه شما در روايات، جوياي حل آن هستيد را خلق پول بانكي ايجاد كرده است.
🔺امروزه ما و شما در اين نظام اقتصادي زندگي ميكنيم. شهريهاي كه مصرف ميكنيد و يا به طلبهها پرداخت ميكنيد، لقمهاي كه به خانه ميبريد و پولي كه از كتابها و منبرهايتان به دست ميآوريد، همگي در چنين چرخه پولي قرار دارد. آيا شما ميتوانيد در اين نظام اقتصادي، بيتفاوت بمانيد و به #بناي_عقلا اعتماد كنيد؟
🏅پولي كه در سيره انبياي الهي و تجربه تاريخي بشر رايج بوده و احكام اسلامي بر بستر آن مطرح شده، #پولطلا است. اين پول، امكان خلق پول از هيچ را از بين ميبرد و بنابراين تورمپذير نيست.
🔹جناب استاد علوي بروجردي! اگر طرح نداشته باشيد، صحنه خالي نميماند؛ بلكه ديگران صحنه زندگي را #طراحي ميكنند، بنابراين دو حالت دارد : يا طرح اسلامی داريد، يا در طرح طاغوت هستيد.
🌐متن کامل نامه : https://bineshetamadoni.ir/2020/10/10-2/
@MataNevesht
📃شکایت : خیانت در امانت
جهت شکایت از خلق پول بانکی و کاهش ارزش ریال، یک #طومار تهیه شده که با امضای شما ، در مجلس و قوۀ قضائیه پیگیری خواهد شد.
📝لطفا طومار را امضا بفرمائید https://www.karzar.net/gold-value
🔍طبق ماده یک بند ب از قانون پولی و بانکی کشور (با آخرین تغییرات در ۱۳۹۹/۰۲/۱۰) ارزش هر ریال باید معادل ۰.۰۱ گرم طلای خالص باشد.
براساس این قانون، هر کیلوگرم #طلای_خالص باید ده هزار تومان باشد.
ما خواستار جبران خسارت و توقف رویۀ مذکور هستیم.
🏅لطفا طومار را امضا بفرمائید https://www.karzar.net/gold-value
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
🌐بازخوردهای رسانه ایِ نامۀ حجت الاسلام والمسلمین دکتر #سیدمحمدحسین_متولی_امامی
( صفحۀ ملیِ خبرگزاری رسا )
✍️یادداشتی از مدیر مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی؛
موضوع شناسی اشتباه؛ خاستگاه دیدگاه غلط پیرامون اقتصاد اسلامی
🔗لینک :
https://rasanews.ir/fa/news/665168/موضوع-شناسی-اشتباه-خواستگاه-دیدگاه-غلط-پیرامون-اقتصاد-اسلامی
🏅دو حالت دارد : يا طرح اسلامی داريد، يا در طرح طاغوت هستيد.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
✍️پاسخ به یک آدرس غلط
🔹حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد علوی بروجردی در مصاحبه با سایت اکوایران به رد #علم_دینی پرداخت و اسلام را فاقد هرگونه علم و الگوی اقتصادی دانست.
🔺ایشان تاکید میکنند که چون هیچ آیه و روایتی برای مهار تورم نداریم، پس اسلام الگوی اقتصادی ندارد و علم دینی نداریم و #پیامبر_اکرم (صلی الله علیه و اله) یک مرشد اخلاقی هستند.
🏛این مصاحبه به سرعت مورد استقبال اقتصاددانهای #بانک_محور و رسانه های طرفدار #دولت قرار گرفت و سعی کردند نگاه اسلامی را مقصر بحرانهای اقتصادی امروز معرفی کنند.
🔹از طرفی جریانهای انقلابی و اساتید حوزه به مقابله با این نگاه برخاستند و با نظر ایشان مخالفت کردند. نامۀ حجت الاسلام والمسلمین دکتر #سیدمحمدحسین_متولی_امامی در این باره به زودی منتشر میگردد.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
از خداوند درخواست کردیم قاتل را به ما معرفی کند ولی خداوند ما را امر به کشتن گاوی میکند؟! و به این نحو فرمان الهی را به تمسخر گرفتند.
«وَ إِذْ قالَ مُوسى لِقَوْمِهِ إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تَذْبَحُوا بَقَرَةً قالُوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُواً قالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجاهِلين»[۵]
«و هنگامى كه موسى به قوم خود گفت: خدا به شما فرمان مىدهد كه ماده گاوى را سر ببريد گفتند آيا ما را به ريشخند مىگيرى گفت پناه مىبرم به خدا كه [مبادا] از جاهلان باشم»
وقتی حقیقت امری برایمان واضح است به دنبال فرار از تصمیمگیری نباشیم و مانند بنیاسرائیل رفتار نکنیم. آنان زمانی که تصمیم به ذبح گاو گرفتند قادر به تصمیمگیری سریع نبودند و از خداوند راجع به رنگ و سن گاوی که باید ذبح شود سؤال کردند و با وجود این سؤالات در نهایت گفتند امر بر ما مشتبه شده و نمیدانیم چه گاوی را باید ذبح کنیم.
«…إِنَّ الْبَقَرَ تَشابَهَ عَلَيْنا وَ إِنَّا إِنْ شاءَ اللَّهُ لَمُهْتَدُون»[۶]
«…[چگونگى] اين ماده گاو بر ما مشتبه شده و[لى با توضيحات بيشتر تو] ما ان شاء الله حتماً هدايت خواهيم شد»
تصمیم گیری نابجا= ابتلا به غم
هر زمان باید تصمیم مربوط به آن زمان را اتخاذ کرد یکی از عوامل عدم نشاط تصمیم نگرفتن به موقع و صحیح است.
در حکمت ۱۱۴ نهجالبلاغه آمده:
«مَنْ نَاهَزَ الْفُرْصَةَ أَمِنَ الْغُصَّةَ»
«کسی که فرصت را غنیمت شمرد از غم و غصه مصون میماند»
توبه، مصداقی از مهارت تصمیمگیری است
توبه مصداقی از مهارت تصمیمگیری است، تمام افراد هنگام مرگ قصد توبه و بازگشت دارند اما آن لحظه امکان توبه نیست، تنها کسانی توفیق توبه را دارند که در طول زندگی و زمانی درست از آن استفاده کنند.
در حکمت ۱۵۰ نهج البلاغه فردی از امیرالمؤمنین علیهالسلام درخواست موعظه میکند حضرت میفرمایند:
« لَا تَكُنْ مِمَّنْ … وَ إِنْ عَرَضَتْ لَهُ شَهْوَةٌ أَسْلَفَ الْمَعْصِيَةَ وَ سَوَّفَ التَّوْبَةَ »
«از کسانی مباش که چون در برابر شهوت قرار گيرد گناه را برگزيده، توبه را به تأخير اندازد»
حضرت به او نمیفرمایند چنین و چنان باش بلکه میفرمایند این چنین مباش. یکی از این افراد کسانی هستند که قادر به تصمیمگیری صحیح نیستند و کارها را از زمان خود به تأخیر میاندازند.
مهارت تصمیمگیری
در محضر قرآن و عترت با بعضی از مهارتهای مهم زندگی آشنا میشویم و بر این باور هستیم که با کسب مهارت، توانمندیمان را افزایش میدهیم و در عرصه بندگی موفق به بندگی بهتری میشویم، معتقدیم که امکان کسب مهارتهای مختلف برای یکایک ما موجود است و اگر از این امکان حسن استفاده را نکنیم گرفتار یکی از مصادیق ظلم به نفس شدهایم.
مدیریت بحران
شاید یکی از عوامل اینکه به مؤمنین توصیه شده قبل از قرار گرفتن در عرصه جنگ تمام توان خود را بکار گیرید مهارت مدیریت بحران حوادث باشد، ما امکان مقاومت در برابر بسیاری از حوادث و سختی ها را نداریم اما با کسب مهارتهای لازم میتوانیم ان را مدیریت کنیم و به نحوی از بحرانها عبور کنیم که آسیبی به بندگیمان و پس از آن به زندگیمان وارد نشود.
تردید، مانع تصمیمگیری صحیح است
به حول و قوه الهی تمام مسائل قابل حل است، برای حل آن باید گاهی از تجربه دیگران استفاده کرد، گاهی با تأمل و درایت خودمان آن را حل کنیم و گاهی با مشورت از دیگران و در رأس تمام این امور باید استغاثه به خدای سبحان و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام باشد. بعد از آن باید بر خداوند توکل کرد و از هر تردیدی اجتناب نمود، قرآن کریم در سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۵۹ میفرماید:
«فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ»
تردید مانع تصمیم گیری صحیح است. در عرصه تصمیمگیری نیز باید با افرادی ارتباط برقرار کرد که در تصمیم خود متزلزل نیستند و مهارت تصمیمگیری دارند.
گشایش برای متقین است
اگر از اسباب فوق برای حل مشکل استفاده میکنیم اما به نتیجه لازم نمیرسیم شاید به این دلیل باشد که در جاده شریعت پیش نمیرویم و گاه طبق میل و سلیقه خود عمل می کنیم. در فضای انجام طاعت و ترک معصیت امدادهای الهی وجود دارد، خدای سبحان وعده داده اگر تقوا داشته باشید برایتان گشایش قرار میدهم«وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا»[۱].
مصداقی از مهارت حل مشکل
یکی از مصادیق کسانی که مهارت حل مشکل داشتند حضرت یعقوب است. حضرت یعقوب بعد از مبتلا شدن به مشکل فراق فرزند و برای پیشگیری از گرفتاری مجدد زمانی که فرزندانش قرار بود در محضر حضرت یوسف که آن زمان عزیز مصر بود وارد شوند به آنان فرمود مبادا هنگام ورود از دروازه شهر از یک در وارد شوید بلکه از درهای مختلفی وارد شوید تا زیادی تعداد شما برادران در نظر دیگران نیاید و گرفتار چشم زخم نشوید.
«لا تَدْخُلُوا مِنْ بابٍ واحِدٍ وَ ادْخُلُوا مِنْ أَبْوابٍ مُتَفَرِّقَةٍ»[۲]
«از يك دروازه [به شهر] در نياييد بلكه از دروازههاى مختلف وارد شويد»
انتخاب بهترین
در تصمیمگیری صحیح از میان امور مشابه باید بهترین آن را انتخاب کرد. در دعای مکارم الاخلاق از خداوند درخواست میکنیم:
«وَ وَفِّقْنِی إِذَا اشْتَکلَتْ عَلَیّ الْأُمُورُ لِأَهْدَاهَا»[۳]
«زمانیکه همه امور با یکدیگر مشابه است من را موفق به هدایتترین آنان کن»
ابوحنیفه خدمت امام صادق علیهالسلام رسید حضرت از او پرسیدند در نظر تو عاقل چه کسی است؟ گفت عاقل کسی است که خوب را قبول کند و بد را ترک کند، حضرت فرمودند با این تعریف تمام افراد عاقل هستند. ابوحنیفه سوال کرد پس عاقل چه کسی است؟ حضرت فرمودند: عاقل کسی است که بین خوب و خوبتر خوبتر را انجام میدهد و بین بد و بدتر بدترین را ترک میکند.
در حکمت ۱۶۴ نهج البلاغه مرحوم فیضالإسلام نیز آمده:
«منِ اسْتَقْبَلَ وُجُوهَ الْآرَاءِ عَرَفَ مَوَاقِعَ الْخَطَاءِ»
«کسی که از آراء و نظرات مختلف استقبال کند صحیح را از غلط میشناسد»
قرآن کریم نیز اشاره به این امر کرده و در توصیف خردمندان میفرماید آنان سخنان را میشنوند و از بهترین آن پیروی میکنند:
« الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ …»[۴]
« به سخن گوش فرامىدهند و بهترين آن را پيروى مىكنند…»
منافقین قادر به تصمیمگیری صحیح نیستند
تصمیمات ما باید موافق با نظر شریعت باشد، در غیر این صورت منافق گونه رفتار کردهایم. منافقین قادر نیستند در زمان مناسب تصمیم مناسبی اتخاذ کنند. خدای سبحان در سوره مبارکه نساء، آیه۶۵ میفرماید:
«فَلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فيما شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا في أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْليما»
«سوگند به خداوند آنان ایمان نمیآورند مگر آنکه در اختلافات خود تو (پیامبر) را حکم قرار دهند سپس از داوری تو در دل خود احساس ناراحتی نکنند و کاملا تسلیم تو باشند.»
مصداقی از فقدان مهارت تصمیمگیری
بنیاسرائیل فاقد مهارت تصمیمگیری بودند. زمانی که برای شناسایی قاتل خداوند به آنان دستور داد گاوی ذبح کنند باید فوراً فرمان الهی را اطاعت میکردند و اقدام به ذبح گاو میکردند اما آنان بهانهجویی کردند و گفتند ما
👌ریشه یابی تمدن غرب
افراد بسیاری می پندارند تمدن غرب از رنسانس شکل گرفت. در تاریخ رنسانس ،که همزمان بود با اوج شکوفایی تمدن اسلام، عده ای از دانشمندان اروپائی مشتاق علوم مکتوب در کتاب های مسلمانان شده بودند، نه به خاطر علم مسلمانان ،بلکه به خاطر کسب و بازیابی علوم یونان باستان (زمان کفرکیشی یا همان زمان افلاطون و ارسطو) ،چون مسلمانان علوم مختلف جهان را می خواندند و آنها را با آموزه های اسلامی ممزوج می کردند و آن ها را رشد می دادند. رنسانس در واقع برگشت به دوران کفرکیشی بود، نه یک پیشرفت علمی.
یکی از علل مغفول مانده انحطاط تمدن اسلامی در آن زمان سوار کردن برخی از علوم بر پایه همان تمدن یونانی بود.(همان اتفاقی که در حال حاضر با شدت بیشتری برای علوم رخ داده است.)
اگر به دنبال تشکیل یک تمدن اسلامی هستیم باید این موضوع را مد نظر قراردهیم که مبانی تمدن غربی از علوم جدا گردد، و به تعبیر قرآن فقط علم(نور) ،بماند.
افلاطون و ارسطو اگر چه سخنان پرمغز زیادی از آنها برجای مانده ،ولی نباید فراموش کنیم که فضای فکری آنها در آئین کفر قرار داشته است.
به خاطر همین فضای فکری بود که خدا را به عنوان صانعی(نه خالق) شناختند که ماده را ساخت و کنار رفت و ماده هم طبق تفکر داروینیسم مسیر تکاملی خود را طی کرده و می کند. همین تفکر بود که اومانیسم (انسان محوری ،سروری عقلانیت مادی و تجربه گرایی) را بوجود آورد. و همین تفکر بود که سکولاریسم (جدا انگاری دین از سیاست) را پایه ریزی کرد. و همین تفکر بود که لیبرالیسم (آزادی خواهی در زندگی خصوصی ،اندیشه، بیان، اقتصاد، برابری فرصت و انتخابات) را بوجود آورد. شکل گیری سرمایه داری و کسب بهره به هر قیمت نیز میوه همین تفکر است.
البته همه اینها هم فقط در حد حرف و شعار باقی ماندند و بشر را به جایی نرساندند، چون بازدارنده ای مثل محدودیت های الهی و معاد و فصل الخطاب قرآن ، اهل بیت علیم السلام و اولی الامر در این تفکر جایگاهی نداشت.
حتی مفاهیمی همچون طب سنتی و سلامت فقط در طبیعت (آب، هوا، خاک، آتش) و تن مادی انسان خلاصه شد و سلامت روح و معنویت و حکمت وجود اشیا و اتفاقات و خواست و مشیت الهی یا به فراموشی سپرده شد و یا کمرنگ ظاهر گردید.
ادامه دارد...
آزمایش میزان ید در نمک شیمیایی، سنگ نمک و نمک دریایی، خودتان قضاوت کنید، کدام را باید مصرف کرد.👆
🔴 استاد جاودان:
*پویش اطاعت از امر رهبری در خواندن دعای «هفتم صحیفه سجادیه» را جدی بگیریم*
📌نکته ای بنظر آمد که شاید مغفول مانده باشد و آن اینکه :
ما برای پیروزی در این جبهه *«جنگ بیولوژیکی»* از حیث اقدام عملی و فیزیکی همه کاری حاضریم بکنیم.
از حیث جنگ روانی در فضای مجازی هم در حد وسع و توان فعالیم.
💢*در جنبه دعا و توسل هم توسلات خوبی در حال انجام است: به توصیه بعضی اولیاء الهی،حدیث کساء و زیارت عاشورا و ....*
*که البته تقریبا تمام آنها هیچ ارتباطی با خصوص «کرونا» ندارد و توصیه عام صادر شده است.*
💯ولی یک توصیه مهمی که این ولی خدا *اصلا بی حساب حرف نمیزنند* و این مطلب برای همه ثابت شده است.
و ثالثا؛ ایشان یک ویژگی منحصر به فرد در مقایسه با بقیه اولیاء الهی دارند و آن اینکه ما نسبت به میزان توجه و اهتمام به حرفهایشان «بازخواست» هم خواهیم شد!
❤️*مقام معظم رهبری* توصیه فرمودند: برای ریشهکنی ویروس منحوس *کـــــــــــرونا* هر روز *دعای هفتم صحیفه* را قرائت کنیم
بنظر میاید اگر قصه #کرونا خدای ناکرده طولانی شود، بی ارتباط با بیتوجهی و کمتوجهی به این دستورالعمل نباشد!
لطفا هرکسی به هر شکلی که میتواند، موجی در این زمینه ایجاد کند که این دعاء مبارک *هر روز خوانده شود*
اولا؛ خودمان هر روز بخوانیم؛ مثلا به تعقیبات یکی از نمازهای روزانهمان تبدیل کنیم.
و ثانیا؛ به هر شکلی که میتوانیم در فضای مجازی و حقیقی و خانواده و دوستان و اطرافیان توصیه کنیم که همه هر روز این دعا را بخوانند
🍃در حدیث آمده است: «ما من داء الا و له دواء»
🦋🌹*یادمان هست خاطره شهیدحاج قاسم سلیمانی را در مورد توصیه آقا بر قرائت دعای جوشن صغیر در جنگ ۳۳ روزه لبنان* 🌹🦋
از رادیو و تلویزیون حزب الله و منارههای مساجد و حتی کلیساهای ضاحیه جنوب، این دعا هر روز پخش میشد و در نهایت، حزب الله بر اسرائیل پیروز شد!
✔️*دعایی که حتی «مسیحیان» هم می خواندند*
🌻چند نکته دیگر:
👈 اول اینکه؛ در تمام نمازها میتوان آن را در قنوت نماز هم خواند.حدود یک تا یک و نیم دقیقه بیشتر وقت نمیگیرد.
👈 دوم اینکه؛ چند روز پس از توصیه مقام معظم رهبری، جمعی از مراجع هم این توصیه ایشان را تأکید کردند.
این موضوع در بین مراجع بسیار کم اتفاق میافتد که جمعی از مراجع فتوای «مستحب» یکی دیگر از مراجع عظام را تأکید و توصیه کنند.
❣ *سوم اینکه؛ این جمله از علامه حسن زاده را هرگز فراموش نکنیم که فرمودند:گوشتان به دهان ایشان (حضرت آقا دام ظله) باشد؛ زیرا ایشان گوششان به دهان مبارک «بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف» است*
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈