17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ ملت شریف ایران
گذشته و حال و آینده آقای همتی را بشناسید.
دکتر پزشکیان که بقول خود در حرف زدن و .... نابلد است اما خوب بلد است فتنه گران و براندازان اقتصادی و امنیتی و سیاسی و فرهنگی را در دولت خود منصوب کند.!
حال ملت بدانند چرا میگوییم مرگ بر آمریکا
خودتان انتخاب کردید و باید بسوزیم در این دولت نادان به اقتصاد
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه قبض روح
لطفا لطفا لطفا خودتون رو همین الان جای یکی از من و ماه
اینها را در نظر بگیریم
برای همه هست زمان و
مکان نمی شناسند🩷
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عادی میشه، مثل ترکیه
بابا چرا انقدر سخت میگیرین، مگه فقط ایران یه کشور اسلامیه. یه کم از ترکیه یاد بگیرید، با حجاب و بیحجاب، مسلمون و غیر مسلمون کنارهم خوش خرم زندگی میکنن. هیچ مشکلی هم ندارن و همه چیز براشون عادی شده
بریم گوشهای از عادی شدن رو ببینیم
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*◾پزشکیان قبل از انتخابات ریاستجمهوری: حقوق مردم ما ۱۰۰ دلار است و اینجا خودرو ۱۰۰هزار دلار؛ خب مرزها را باز کنید واردات شود!/ اگر نتوانم به وعدههایم عمل کنم، ادامه نخواهم داد*
ویدئوی فراگیر شده از رئیسجمهور توسط کاربران فضای مجازی در نقد سکوت دولت چهاردهم راجعبه افزایش نامتعارف و شبانه قیمت خودروهای داخلی
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
24.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️برق تنظیم بازار!
وسط بی برقی و گرونی خودرو کمی بخندیم...
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
کنار بیتالعباس و حمام توکل شیراز، دکهای بود که کارهای تعمیر کفش و واکسزنی میکرد. کفاش یک چشمش معیوب و نابینا بود و بین مردم به یک فتیلهای معروف بود؛ مرد کفاش در زمان مدرسه، همکلاسی و دوست عباس بود؛ بهخاطر وضع اقتصادی خانوادهاش نتوانسته بود ادامه تحصیل دهد و از همان دوران برای امرار معاش کار تعمیر و واکسزدن کفش عابران میکرد.
یک روز به خیابان میرفتم، دیدم عباس کنار دکه نشسته و با کفاش حرف میزند. رفتم و ساعتی بعد برگشتم؛ عباس هنوز کنار همان بساط کفاشی نشسته بود، صدایش زدم؛ از دوستش خداحافظی کرد و آمد. گفتم: عباس! تو افسر هستی، خلبان هستی، چرا اینجا کنار یک فتیلهای نشستی، مردم چه میگویند!
خندید و گفت: کاکو! مردم هر چه میخواهند بگویند؛ رفیقم است. اگر من از اینجا رد شوم و چشمش به من بیفتد و من بیتفاوت عبور کنم، دلش میشکند؛ من هم او را دوست دارم، حتی اگر شغلش واکسزدن کفش مردم باشد.
🌷🌹🌷
هدیه به خلبان شهید عباس دوران صلوات- شهدای فارس
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وضعیت اسفناک بهداشتی و درمانی در کانادا صدای اپوزیسیون را هم درآورد
🔹️ محمد عمرانی بازیگر سابق تلویزیون که به کانادا مهاجرت کرده و در جریان آشوب سال 1401 با سیاه نمایی وضعیت کشورمان جوانان داخل ایران را به خشونت و آشوب تحریک می کرد؛ در یک برنامه اینترنتی به وضعیت اسفناک بهداشت و درمان در کانادا اعتراف کرد:
این درد و دل خیلیها در کانادا است و آن هم معطلیِ حتی تا ۱۲ ساعتی در اورژانسها و عدم رسیدگی به بیماران است! بهترین پزشکهای متخصص ایرانی اینجا راننده تاکسی اینترنتی میشوند!
🔹️ محمود عظیما، مدیر دپارتمان مدیریت دادهها در کانادا نیز با تأیید این سخنان گفت:
کانادا و کلا غرب، ظاهری پر زرق و برق دارند اما واردش که میشوی مشکلاتش بسیار و بیعدالتی سیستماتیک فراوان است.
🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است
📌«چین» از «ایران» فاصله میگیرد؟ 1️⃣
چین در مسیر دیپلماسی متوازن: فاصلهگیری از ایران و تعدیل لحن نسبت به اسرائیل
پنج روز پس از تحولات اخیر در خاورمیانه، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، در تاریخ ۱۴ اکتبر با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، تماس برقرار کرد. گزارش رسمی پکن از این گفتگو بهدقت از هرگونه حمایت ضمنی یا تأیید حملات موشکی ایران خودداری کرد. در عوض، این گزارش بر تلاشهای دیپلماتیک تهران برای تقویت روابط با کشورهای عربی تأکید داشت، اما همزمان، نقدی غیرمستقیم را نیز مطرح کرد. چین اعلام کرد که «با اقدامات نظامی ماجراجویانه مخالف است» و از تمامی طرفها خواست تا «برای حفظ صلح و ثبات منطقهای تلاش بیشتری کنند.»
لحن گزارش همچنین نشانههایی از عذرخواهی غیرمستقیم ایران را القا میکرد. در بخشی از این بیانیه به نقل از وزیر خارجه ایران آمده بود که تهران به تقویت هماهنگی با چین برای کاهش تنشها در منطقه متعهد است. این تماس، به جای نشان دادن روابط نزدیک میان دو کشور، بیانگر اتخاذ سیاستی متعادل و سنجیده از سوی چین در قبال ایران بود.
ادامه دارد...
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌«چین» از «ایران» فاصله میگیرد؟ 2️⃣
از حمایت تلویحی تا احتیاط آشکار
به نظر میرسد حداقل در کوتاه مدت، چین رویکردی محتاطانه اتخاذ کرده و از حمایت علنی و مستقیم از ایران و محور مقاومت فاصله گرفته است. این تحول در رویکرد چین را میتوان از واکنشهای متناقض این کشور به حملات موشکی و پهپادی ایران علیه اسرائیل دریافت. در حملهای که در آوریل انجام شد، واکنش چین بهطور آشکار حاوی پیام حمایتآمیز بود، اما در حمله مشابه ایران در اول اکتبر، لحن چین بسیار محتاطانهتر شد. علاوه بر این، در واکنش به حمله نظامی اسرائیل به ایران، وزارت خارجه چین از انتقاد مستقیم از اسرائیل خودداری کرد و حتی یکی از تحلیلگران برجسته چینی در مقالهای منتشرشده در روزنامه «چاینا دیلی» بهنوعی این اقدام اسرائیل را توجیه کرد.
در پی نخستین حمله پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل در ۱۵ آوریل، وانگ یی، وزیر خارجه چین در تماس تلفنی با علی اکبر باقری سرپرست وزارت أمور خارجه حمایت صریح چین از ایران را به نمایش گذاشت. در بیانیه رسمی این تماس، موضع چین بهگونهای منعکس شد که به نظر میرسید اقدامات ایران علیه اسرائیل را تلویحاً تأیید میکند: «چین از اظهارات ایران مبنی بر اینکه اقداماتش محدود بوده و در چارچوب حق دفاع از خود انجام شده است، آگاه است. همچنین، از تأکید ایران بر عدم هدف قرار دادن کشورهای منطقه و همسایگان و تعهد به سیاست حسن همجواری و دوستی قدردانی میکند. چین معتقد است که ایران قادر خواهد بود شرایط را مدیریت کرده و در عین حال، ضمن حفظ حاکمیت و عزت خود، از تشدید تنش و بیثباتی جلوگیری نماید.»
با این حال، در کمتر از شش ماه، لحن دیپلماتیک چین تغییر یافت. در واکنش به حمله گسترده موشکی ایران به اسرائیل در ۲ اکتبر که همزمان با تعطیلات ملی چین بود، سخنگوی وزارت خارجه تنها به بیان نگرانیهای کلی بسنده کرد و اظهار داشت: «چین عمیقاً نگران بیثباتی در خاورمیانه است.»
چند روز بعد، در ۹ اکتبر و در واکنش به گزارشهای منتشرشده مبنی بر احتمال حملات نظامی اسرائیل علیه ایران، سخنگوی وزارت خارجه چین بار دیگر نگرانی خود را نسبت به ناآرامیهای خاورمیانه اعلام و بر ضرورت جلوگیری از تشدید تنشها تأکید کرد. در نشست روزانه خبری، وقتی از سخنگوی وزارت خارجه درباره احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات استراتژیک ایران و انتقاد از اقدامات اسرائیل سؤال شد، وی با پرهیز از موضعگیری مستقیم تنها به ابراز نگرانی محتاطانه بسنده کرد. سخنگو از تمامی طرفین درخواست کرد تا «وضعیت را با آرامش، منطق و مسئولیتپذیری مدیریت کنند و در راستای حفظ صلح و ثبات منطقهای گام بردارند.»
ادامه دارد...
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌«چین» از «ایران» فاصله میگیرد؟ 3️⃣
تعدیل مواضع چین نسبت به اسرائیل
همزمان با این فاصلهگیری دیپلماتیک از ایران، چین موضع خود در قبال اسرائیل را نیز تعدیل کرد. این تغییر که پس از حملات ۷ اکتبر آشکار شد، نشان از سیاستی جدید داشت که در همان روز مکالمه وانگ یی با عباس عراقچی و پس از تماس وی با یسرائیل کاتز، وزیر خارجه اسرائیل، نمود یافت.
نمونهای برجسته از این تغییر رویکرد، اظهارات لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، پس از حمله هوایی اسرائیل به مواضع ایران در ۲۶ اکتبر بود. در نشست خبری ۲۸ اکتبر، لین از پاسخ مستقیم به پرسشی که انتظار محکومیت صریح اسرائیل را داشت، خودداری کرد. این پرسش به حملات اسرائیل و تأثیر آن بر تشدید تنشها و تهدید غیرنظامیان اشاره داشت. لین در پاسخ، به اصول کلی سیاست چین اشاره کرد و گفت: «چین با نقض حاکمیت و امنیت دیگر کشورها و توسل به زور مخالف است» و از همه طرفها خواست تا از «افزایش بیشتر تهدیدات امنیتی» خودداری کنند. برخلاف محکومیتهای شدید اسرائیل توسط عربستان سعودی و امارات متحده عربی، چین از هرگونه موضعگیری مستقیم و آشکار علیه تلآویو اجتناب کرد.
ادامه دارد...
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
📌«چین» از «ایران» فاصله میگیرد؟ 4️⃣
سیاست گذاری در سازمان ملل متحد
نماینده چین در سازمان ملل نیز اگرچه از اقدامات اسرائیل انتقاد کرد، اما از صدور بیانیهای صریح و محکومکننده خودداری نمود. او در بیانیهای اعلام کرد: «چین اقداماتی را که حاکمیت و تمامیت ارضی ایران را نقض کنند، محکوم میکند.» هرچند لحن وی در نشست شورای امنیت سازمان ملل در ۲۸ اکتبر شدیدتر بود، اما انتخاب دقیق واژگان و رویکرد محتاطانه نشاندهنده دیپلماسی سنجیده پکن در مدیریت این بحران حساس بود.
چین در حال بازنگری سیاستهای خود در قبال ایران
یکی از پژوهشگران مؤسسه مطالعات بینالمللی چین، وابسته به وزارت امور خارجه، نسبت به اظهارات اخیر یک نماینده مجلس ایران درباره احتمال خروج از پیمان منع گسترش تسلیحات هستهای هشدار داده است و این اقدام را عبور از خط قرمز دانسته که میتواند پیامدهای جدی و زیان باری برای منافع ایران به دنبال داشته باشد.
با این حال، انتظار میرود تغییرات چین در رویکرد خود نسبت به ایران، دستکم در کوتاهمدت، محدود باقی بماند. این نخستین باری نیست که پکن از تهران فاصله میگیرد. پیشتر نیز چین در مناقشات مرزی میان ایران و امارات متحده عربی، بارها از مواضع امارات حمایت کرده بود. علاوه بر این، بررسیهای اخیر نشان میدهند که روابط دوجانبه ایران و چین به دلیل «اعتماد سیاسی محدود» با موانعی روبهرو است و پکن برخلاف تهران تمایل چندانی به تعمیق این روابط ندارد. با این وجود، ملاحظات راهبردی چین درباره ایران همچنان باقی است، بهویژه در افغانستان که هر دو کشور در آن مرز مشترک دارند و ایران در آن نفوذ قابلتوجهی اعمال میکند و همچنین در همکاریهای گستردهتر با روسیه که ایران در آن نقشی مهم و تعیین کننده ایفا میکند.
ادامه دارد...
.
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.