#تشرفات
عالم جلیل، شیخ ابوالقاسم محمد بن ابی القاسم حاسمی با یکی از علمای اهل سنت به نام رفیع الدین حسین رفاقتی قدیمی داشت؛ به طوری که در اموال شریک و اکثر اوقات حتی در سفر با هم بودند و هیچ کدام مذهب و عقیده خود را از دیگری مخفی نمی کرد و گاهی به شوخی یکدیگر را ناصبی و رافضی می گفتند؛ اما در این مدت بین آنها بحث مذهبی نشده بود. تا آن که اتفاقاً در مسجد شهر همدان، که آن را مسجد عتیق می گفتند، بحث مذهبی میان این دو پیش آمد. در اثنای صحبت، رفیع الدین، فلان و فلان (خلفای اول و دوم) را بر امیرالمؤمنین علیه السلام برتری داد.
ابوالقاسم، رفیع الدین را رد کرد و حضرت علی علیه السلام را بر فلان و فلان برتری داد و برای مذهب خود به آیات و احادیث بسیاری استدلال کرد و مقامات و کرامات و معجزات بسیاری را که از امیرالمؤمنین علیه السلام صادر شده است، ذکر نمود؛
✨💫✨
ولی رفیع الدین، مطلب را عکس نمود و برای برتری ابی بکر، به مصاحبت او با پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در غار استدلال کرد و همچنین گفت: ابوبکر از بین مهاجرین و انصار این ویژگیها را داشت که: اولاً پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم داماد او بود؛ ثانیاً خلیفه و امام مسلمانان شد. و باز ادامه داد و گفت: دو حدیث از پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم در شأن ابی بکر صادر شده است: یکی آن که، تو به منزله ی پیراهن منی الی آخر. دوم این که، پیروی کنید دو نفری را که بعد از من هستند، ابوبکر و عمر را!
✨💫✨
ابوالقاسم حاسمی بعد از شنیدن این سخنان گفت: به چه دلیل ابوبکر را برتری می دهی بر سید اوصیاء و سند اولیاء و حامل لواء و امام انس و جن و تقسیم کننده ی جهنم و بهشت و حال آن که تو می دانی ایشان صدیق اکبر و فاروق ازهر است و برادر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و همسر حضرت زهرا علیها السلام می باشد. و نیز می دانی که هنگام هجرت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به سوی مدینه، امیرالمؤمنین علیه السلام در جای ایشان خوابید. او با آن حضرت در حالات فقر و فشار شریک بود و رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در خانه ی صحابه را به مسجد بست، جز در خانه ی آن جناب و علی علیه السلام را برای شکستن بتهای کعبه بر کتف شریف خود گذاشت. و پروردگار متعال او را با صدیقه طاهره فاطمه ی زهرا علیها السلام در آسمانها تزویج فرمود. با عمرو بن عبدود جنگ کرد و خیبر را فتح نمود. به خدای تعالی به قدر چشم به هم زدنی شرک نیاورد به خلاف آن سه نفر. (که به تصریح خود اهل سنت دهها سال بت پرستی کرده اند.) رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه السلام را به چهار نفر از پیامبران تشبیه نمود آن جا که فرمود: هر که می خواهد به آدم در عملش و نوح در حلمش و موسی در شدتش و عیسی در زهدش نظر کند، به علی بن ابیطالب علیه السلام بنگرد. با وجود این همه فضایل و کمالات آشکار و با نسبتی که با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم داشت و همچنین با برگردانیدن آفتاب برای او، چطور برتری دادن ابی بکر بر علی علیه السلام جایز است؟
✨💫✨
چون رفیع الدین این صحبت را از ابوالقاسم شنید، که علی علیه السلام را بر ابی بکر برتری می دهد، دوستی اش با او سست شد و بعد از گفتگوی زیاد به ابوالقاسم گفت: صبر می کنیم؛ هر مردی که به مسجد آمد آنچه را حکم کرد، چه به نفع مذهب من یا مذهب تو، همان را قبول می کنیم.
چون ابوالقاسم عقیده ی اهل همدان را می دانست؛ یعنی می دانست که همه سنی (در زمان این قضیه) هستند، از این شرط می ترسید؛ ولی به خاطر کثرت مجادله، شرط مذکور را قبول کرد و با کراهت راضی شد.
✨💫✨
بلافاصله بعد از شرط مذکور، جوانی که از رخسارش آثار جلالت و نجابت ظاهر بود و معلوم می شد از سفر می آید، داخل مسجد شد و در آن جا گشتی زد و نزد ایشان آمد. رفیع الدین به سرعت و اضطراب از جا برخاست و بعد از سلام و تحیت، از آن جوان سؤال کرد که واقعاً بگوید علی علیه السلام برتر و بالاتر است یا ابوبکر؟
جوان بدون معطلی این دو شعر را فرمود: متی اقل مولای افضل منهما، اکن للذی فضلته متنقصاالم تر ان السیف یزری بحده مقالک هذا السیف احدی من العصا
هرگاه بخواهم در مقایسه بین مولایم علی علیه السلام به آن دو نفر بگوئیم مولایم از آنجا با فضیلت تر است. اینجاست که منزلت او را پائین آورده اند. آیا نمی بینی اگر بگوئی شمشیر از عصا برنده تر است شمشیر با برندگی اش ترا بخاطر این مقایسه سرزنش خواهد کرد.
✨💫✨
وقتی جوان از خواندن این دو بیت فارغ شد، ابوالقاسم و رفیع الدین از فصاحت و بلاغتش تعجب کردند؛ لذا برای این که از حالات او بیشتر جویا شوند، از او خواستند که با ایشان صحبت کند؛ اما ناگهان از پیش چشم هایشان غایب شد و دیگر او را ندیدند. رفیع الدین چون این امر عجیب و غریب را مشاهده کرد، مذهب باطل خود را ترک گفت و مذهب حق اثنی عشری را پذیرفت.
📚برکات حضرت ولی عصر علیه السلام، 📚العبقری الحسان ج ٢، ص ٨۶،
🌹السلام علیک یا بقیةاللهالاعظم
🌟تا کی بنگارم غم بی طاقتی ام را
🌟ای برده مرا طاقت ایام کجایی...
#نوای_دلتنگی
@bidary11
⛔️بیایید با غفلت و بیتوجهی به تزکیه نفس و امام زمان ارواحنافداه، کار را برای ایشان سخت نکنیم.
امام زمان ارواحنافداه میفرمایند: این شخص، شیعه و محب من است، ما اهلبیت را دوست دارد، او را در مجالس روضه میبینیم، ماه محرم میشود دو ماه برای ما مشکی میپوشد، او را در مسیر اربعین میبینیم که با عشق دارد میآید و اشک میریزد؛
❌ولی از طرفی هم #روح او مریض است. زیر بار فرمان ما نمیرود!
طبق فرمایش امام کاظم علیهالسّلام که میفرمایند: اگر من شیعیانم را امتحان کنم همه الاّ اندکی، چند نفری، مردود میشوند.
❓برای چه؟
چون #صفات_رذیله دارند،
#حب_دنیا و #حسد و #کینه دارند.
💢استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
@bidary11
#نکات_کلیدی_کوتاه
♻️با ترک #گناه و انجام واجبات انسان به هیچ جایی نمیرسد، چون این فقط انجام وظیفه است و بعد باید مراحل #تزکیه_نفس را پیش بگیری!♻️
✅ حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رضوان الله تعالی علیه
@bidary11
🌷سلام آقا جانم یا صاحب الزمـــــان
به خودم مینگرم سخت دلم می رنجد
به خودت مینگرم منبع خوبی هایی
سد راه تو منم کاش که من خوب شوم آقا جان
بعد بهتر شدن من، به گمانم که شما می آیی
❗️آخرش تو می آیی و من
هنوز ژست انتظار گرفته ام!
@bidary11
💐روز با عظمت مباهله
💠 امروز(24 ذیالحجه)، سالروز مباهله است. روز مباهله، روزی است که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) با مسیحیان نجران مباهله كرد، و پيش از مباهله عبا بر دوش مبارك گرفت، و حضرت اميرالمؤمنين (صلوات الله علیه)، حضرت فاطمه (سلام الله علیها)، امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام)را زير عبا جا داد و گفت: پروردگارا هر پيامبرى را اهل بيتی بوده، كه مخصوصترين خلق نسبت به او بودند، خدايا اينان اهل بيت من هستند، از ايشان شك و گناه را برطرف ساز، و آنان را پاك كن. پس جبرائيل نازل شد، و آيه تطهير را در شأن آنان فرود آورد، آنگاه رسول خدا (صلوات الله علیه واله) آن چهار بزرگوار را براى مباهله به بيرون برد. چون مسیحیان، آنان را دیدند، و حقانیت آن حضرت و آثار نزول عذاب را مشاهده كردند، جرأت مباهله را از دست داده، و استدعاى مصالحه و قبول جزيه كردند.
💠 همچنین در این روز، حضرت اميرالمؤمنين (صلوات الله علیه) در حال ركوع، انگشتر خود را به سائل داد، و آيه «انّما وليكم اللّه» در شأن آن حضرت نازل گشت.
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
#تشرفات (قسمت اول) 💥شمس الدين محمّد بن قارون ميگويد: «معمر بن شمس» كه معروف به «مذوّر» بود، يكي
👆👆👆
در روز شریف مباهله خواندن این تشرف زیبا را از دست ندهید⬆️
🌹السلام علیک یاصاحب الزمان...
💫حلال تمام مشکلاتی ای عشق
💫تنها تو بهانۀ حياتي اي عشق
💫برگرد که روزمرّگی ما را کشت
💫الحق که سفينة النجاتی ای عشق...
#نوای_دلتنگی
@bidary11
4_5976635365354639313.mp3
2.62M
👆👆👆
⭕️ #صراط_مستقیم ازدواج و فرزندآوری
و انحرافاتی که ما در این زمینه داریم!
👨👩👧👦شیعیان امیرالمؤمنین را زیاد کنید.
🎤: استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
زمان: ١۴ دقیقه
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘حاج ملا آقاجان زنجانی (٣۵): 💥حاج ملا آقاجان غذا کم می خورد و کم حرف می زد. قلبش مملوّ از محبت پرور
☘حاج ملاآقاجان زنجانی (٣۶):
💥آقای سید محمد موسوی واعظ مکرر برای همه نقل کرده بود که روزی در خدمت مرحوم آقای حاج ملاآقاجان با حضرت آیت الله مصطفوی به امامزاده داوود رفتیم شب رسیدیم و چون آقای مصطفوی و حاج ملاآقاجان خسته بودند استراحت کردند و من چون من جوان بودم با توجه به پریشانی ام منقلب شدم و حالی پیدا کردم و در حرم امامزاده کنار قبر نشستم و گریه و زاری می نمودم و سه حاجت از آن حضرت خواستم.
⚡️⚡️⚡️
وقتی به حجره ای که آنها در آنجا بودند رفتم. حاج ملاآقاجان وقتی مرا دید همانگونه که به پشت خوابیده بود دست مرا گرفت و روی سینه اش گذاشت و گفت: نشد که شما فرزندان فاطمه زهرا سلام الله علیها چیزی بخواهید و به شما داده نشود. سید جان تو که سه حاجت برای خود خواستی می خواست لااقل برای من هم یک حاجت می خواستی.
⚡️⚡️⚡️
سپس گفت: تو سه حاجت که یکی وضع مالی خوبی داشته باشی و دوم از آینده خوبی برخوردار شوی و سوم لکنت زبانت برطرف شود، همه اش را به تو دادند ولی من در سیمای تو یک خطر احساس می کنم و آن این است که تو شاه ظالم را دعا می کنی!
#شرح_حال_اولیاء_خدا
📗پرواز روح ص ۷۱
@bidary11
کاش روزی برسد🌱
که به هم مژده دهیم
یوسف فاطمه آمد دیدی!!؟
من سلامش دادم
پاسخم داد امام🌼
با خودم زمزمه کردم که امام
می شناسد مگر این بی سرو بی سامان را!!
و شنیدم فرمود:
تو همانی که فرج میخواندی❤️
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
السلام علیک یا صاحب الزمان 🌺
#نوای_دلتنگی
@bidary11
💕اگر شما در دلتان محبتی به #امام_زمان ارواحنافداه هست و انتظار امام زمان ارواحنافداه را میکشید،
❌نباید زندگی شما و روزگار و روزهای شما از این مسئله، یعنی از آمادهسازی برای ظهور، به غفلت سپری شود.
⚠️خب چکار کنیم؟
دعا کردن یک بخش است که درخواست میدهید خدایا فرج امام زمان ارواحنافداه را برسان؛ 🤲
اما بخش اصلی آن که بسیار مهم است، آمادگی و آمادهسازی #روحی است. یعنی بر هر شخصی واجب است که خود را بسازد.
میگویند برو تزکیه نفس کن، صفات رذیله را از خودت دور کن، بیرون بریز.
این صفات رذیله اگر یک دانه هم در انسان باشد همین یک دانه اجازه نمیدهد که انسان تسلیم محض امام زمانش باشد. یک جا زیر بار نمیرود چون امام زمان ارواحنافداه یک چیز میخواهد و این نفس، چیز دیگر؛ لذا کار برای امام زمان ارواحنافداه سخت میشود.
💠استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
@bidary11