29.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از شعر و ادب
ممد نبودی ببینی شهر آزاد شد و
قلبها گرفت از نبودنت
دلیر مرد میدان نبرد هنوز هم صدای
پوتینهایت وصدای تفنگت می آید
که چه استوار قدم زدی و چه دلیرانه
جنگیدی تا ذره ای از خاکت دست
نامردان روزگار نیفتد
و چه بزرگ مردانی مانند تو بودند
و ایستادن تا ما هم بایستیم وبمانیم
آزاد زندگی کنیم
و چه نامردانی ماندند و بر اسب
قدرت تاختند و به تاراج بردند این
میراث سرزمینم را اری نیستی ممد که
ببینی خرمشهر و اهواز دیگر خرم نیس
با رفتنتان ن خرمشهر بلکه کشورم دیگر
بوی باروت مردانگی نمیدهد دیگر برای
کشورم دل نمیسوزانند و جلوی دشمن
نمیمانن بلکه شانه به شانه دشمن حرکت
میکنند و میخواهند بذر عشق و مردانگی
و ایستادگی که شما در دل مردم کاشتید
را با داس تیز دشمن درو کنند و به تاراج
دهند ..هستن مردانی که مثل شما
استوارند و باغیرت اگر تیع نامردی
پشتشان را زخمی نکند
ممد نبودی ببینی که مردان باغیرتت
خون دادند مانند تو تا که ما بدانیم
رفتند تا بمانیم
مریم اسدی
گروه شهدایی شهید عباس آسمیه(ستادیادواره شهدای شهرستان فردیس
http://eitaa.com/joinchat/761004064C5675b02f1f
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 رئیس #دولت باید نسبت به #فساد #حساس باشد
👈 هر پیج یک ستاد | رسانه باشید
❇️ به خاطر آینده خودمون و کشورمون، لطفا هرکسی رو میشناسید به جمع #حامیان_رئیسی دعوت کنید
#رای_من_رئیسی 🇮🇷
#رئیسی_بیا
#رئیسی_آمد
#رئیسی
#انتخابات
#انتخابات1400
#ریاست_جمهوری
محرمانه بامردم وجودندارد
دکتررئیسی صدای واقعی مردم،وامدار جناح و گروه و حزب خاصی نیست
دکتررئیسی متعلق به همه مردم و همه جناحهاست
دکتررئیسی صدای همه افرادوگروههایی است که درد مردم را صدا میزنند و دغدغه خدمت بی منت به مردم رادارند
@raisi.fars1400
____________________________
#سید_مظلومان #سید_ابراهیم_رئیسی #سوریه_حلب #ستادانتخابات #ستاد_حمایت_از_آیت_الله_رئیسی #سوريا #استقلال #انتخابات_۱۴۰۰ #امام_خامنه_ای #اكسبلور #انقلاب #امام_رضا #امام_علی #امام_حسن #انتخابات_ریاست_جمهوری #ایران #لايك #مرگ #جمهوری_اسلامی #رای_میدهیم #رای_ما_رئیسی #رای #رای_میدهم #دولت_مردمی_ایران_قوی #رقیب_فساد_و_ناکارآمدی #دولت_جوان_انقلابی #دولت #دولت_جوان_و_حزب_اللهی #برای_مردم #برای_ایران
هدایت شده از اخلاق، اوج نیاز
برگی زرین از #چهل_حدیث امام خمینی(۱۸۴)
ادامه بیان آنکه «خشیت» و «نیت صادقانه» موجب صواب عمل است:
پس از معلوم شدن این مقدمه، باید دانست که تقوا نفوس را صاف و پاک کند از کدورات و آلایش، و البته اگر صفحه نفوس از حجب معاصی و کدورات آنها صافی باشد، اعمال حسنه در آن مؤثرتر و اصابه به غرض بهتر نماید......
پس، خشیت از حق را، که مؤثر تامّ در تقوای نفوس است، یکی از عوامل بزرگ اصلاح نفوس و دخیل در اصابه اعمال و حسن و کمال آنها باید شمرد، زیرا که تقوا علاوه بر آنکه خود یکی از مصلحات نفس است، مؤثر در تأثیر اعمال قلبیه و قالبیه انسان و موجب قبولی آنها نیز هست،
چنانچه خدای تعالی فرماید:
إنَّما یَتَقَبَّلُ الله مِنَ المُتَّقینَ
«خداوند از پرهیزگاران قبول می کند و بس.»
و دوم عامل بزرگ در اصابه و کمال اعمال، که فی الحقیقه به منزله قوه فاعله است، (چنانچه خشیت و تقوای حاصل از آن به منزله شرایط تأثیر [است ] و در حقیقت تصفیه قابل نمایند و رفع مانع کنند) نیت صادقه و اراده خالصه است که کمال و نقص و صحت و فساد عبادات کاملا تابع آن است،
و هر قدر عبادات از تشریک و شوب نیات خالصتر باشند کاملترند. و هیچ چیز در عبادات به اهمیت نیت و تخلیص آن نیست، زیرا که نسبت نیات به عبادات، نسبت ارواح به ابدان و نفوس به اجساد است
@nyaz_ir
هدایت شده از نهج البلاغه
#سبک_زندگی را از #نهج_البلاغه بیاموزیم (۲۹۳)
وقال علیه السلام:لاَ تَسْأَلْ عَمَّا لاَ يَكُونُ، فَفِي الَّذِي قَدْ كَانَ لَكَ شُغْلٌ.
حکمت ۳۶۴ نهج البلاغه
امام(عليه السلام) فرمود: درباره آنچه تحقق يافتنى نيست سؤال مكن چراكه در آنچه تحقق يافته به اندازه كافى اسباب دل مشغولى تو وجود دارد.
بخش دوم:
آداب سؤال:
در احاديث اسلامى به پيروى از قرآن، سؤال به عنوان كليد علم معرفى شده است. در حديثى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله)مى خوانيم:
«الْعِلْمُ خَزَائِنُ وَ مَفَاتِيحُهُ السُّؤَالُ فَاسْأَلُوا رَحِمَكُمُ اللَّه فَإِنَّهُ يؤْجَرُ أَرْبَعَةٌ السَّائِلُ وَ الْمُتَكَلِّمُ وَ الْمُسْتَمِعُ وَ الْمُحِبُّ لَهُمْ;
یعنی:
علم، گنجينه است و كليد اين گنجينه ها سؤال است بنابراين سؤال كنيد; خدا رحمت كند شما را زيرا چهار گروه درمورد سؤال اجر و پاداش الهى دارند: سؤال كنندگان، پاسخ گويان، شنوندگان و كسانى كه آن ها را دوست دارند».
در حديث ديگرى آن حضرت مى فرمايد:
«السُّؤالُ نِصْفُ العِلْمِ;
سؤال نيمى از علم و دانش است».
ولى سؤال با تمام اهميّتش، استثنائاتى هم دارد كه در آن موارد سؤال كردن زشت و نازيباست. ازجمله همان مطلبى كه در گفتار حكيمانه بالا آمد كه انسان درباره امور غير ممكن پرسش كند.
ديگر اين كه سؤال ها جنبه تفقه و فراگيرى علم نداشته باشد بلكه كسى بخواهد براى خفيف و خوار كردن طرف مقابل يا به عنوان لجبازى چيزى بپرسد و سؤال خود را پيگيرى نمايد.
نيز امورى وجود دارد كه وقت آن فرا نرسيده است و عجله كردن درمورد آن صحيح نيست مانند آنچه در قرآن مجيد در داستان خضر و موسى(عليهما السلام) آمده است كه خضر(عليه السلام) از موسى(عليه السلام) عهد گرفته بود كه اگر امور عجيبى از خضر(عليه السلام) ديد عجله در سؤال نكند و بگذارد تا او به موقع آن را پاسخ گويد.
همچنين سؤال كردن درباره امورى كه تكليف انسان را سنگين مى كند در حالى كه اگر درباره آن سؤال نشود خداوند براى آن مؤاخذه نمى كند. مثل سؤالات مكررى كه بنى اسرائيل درباره گاوى كه مأمور بودند آن را ذبح كنند از موسى(عليه السلام) كردند و لحظه به لحظه كار خود را مشكل تر و پيچيده تر ساختند. قرآن مجيد نيز مى فرمايد: (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لاَ تَسْأَلُوا عَنْ أَشْيَاءَ إِنْ تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ).
يا سؤال درباره امورى كه عقل انسان هرگز به حقيقت آن نخواهد رسيد مانند سؤال درباره كنه ذات پروردگار كه هيچ انسانى نمى تواند به آن برسد چون فكر و روح انسان محدود است و ذات پاك خداوند نامحدود.
يا سؤال درباره مسائل پيچيده اى كه فهم آن در استعداد سؤال كننده نيست مانند سؤال درباره قضا و قدر كه از پيچيده ترين مسائل علمى و فلسفى است و ائمه(عليهم السلام)آن دسته از ياران خود را كه استعداد درك اين گونه از مسائل را نداشتند از فكر كردن درمورد آن نهى مى نمودند.
اين امور شش گانه مواردى است كه سؤال كردن درباره آن ها مذموم و نكوهيده است و با توجه به اين كه دنيايى از مسائل سرنوشت ساز وجود دارد كه انسان پاسخ آن ها را نمى داند و بايد براى حل آن ها بكوشد و از دانشمندان آگاه پرسش كند، بسيار بى خردى است كه انسان آن ها را فراموش كند و به امورى بپردازد كه اثرى جز اتلاف وقت يا حيرت و سرگردانى براى او ندارد.
پایان شرح حکمت ۳۶۴ از آیت الله ناصر مکارم شیرازی
@nahj_ir
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 فقط آنها که طعم فقر را چشیده اند میتوانند به داد فقرا برسند.