🔴معاون سیاسی سپاه: بالای ۹۰درصد مردم طرفدار حفظ این نظام هستند
🔹سردار جوانی: مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند، اما با اصل نظام مشکلی ندارند و بالای ۹۰درصد مردم طرفدار حفظ این نظام هستند.
🔹مسئولین برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی این ملت فهیم باید با جدیت بیشتری ورود کنند.
@bidary_ir
🔻معنای دعوت آیتالله خامنهای به «محتواپردازیِ پیشدستانه»:
کارزار حجاب از دریچۀ شناختشناسیِ اجتماعی
🖋 مهدی جمشیدی
۱- اغتشاشهای اخیر، یکی از نمونههای تمامعیارِ «جنگ روایتها» بود. هر چند نباید مطالعۀ آن را به این چشمانداز، منحصر کرد، امّا ندیدن آن از این زاویه، یعنی کنار نهادن یک «عاملِ مهمِ توضیحدهنده». زمانۀ ما بیش از هر دورۀ دیگری، مبتنی بر جنگ روایتها است و ذهن مردم به دستمایۀ فتنهانگیزی و جریانسازی تبدیل شده است. حتّی «فتنۀ سال هشتادوهشت» نیز، برخاسته از جنگ روایت بود که در آن، تقلب به اسم رمز برای تحریک و شوراندن مردم بر ضدّ نظام تبدیل شد.
۲- در جنگ روایتها، جامعه در «محاصرۀ روایت» قرار میگیرد، و هرچه بیشتر منقبض/ فشرده/ فرسوده میشود،
تا «مرعوب/ منفعل/ تسلیم» شود، و در نهایت، «عقبنشینی» کند. آنچه که در این میدان، گریبان ما را میگیرد، «روایت» است نه «واقعیّت»؛ یعنی «شبهواقعیّتها» و «سایهها» در مقابل ما، صفآرایی و گردنکشی میکنند و فشارسازی و تحمیلگری میکنند.
۳- روایتها در این جریان، «کجروایت» بودند؛ یعنی از «واقعیّت» حکایت نمیکردند، بلکه به واقعیّت تبدیل شده بودند، درحالیکه «واقعیّتنما/ شبهواقعیّت» بودند، و واقعیّت، «گمگشته» میشود. واقعیّت باید قربانی «بازی شناختی» شود تا هدفهای سیاسی تحقّق یابند:
عالَمی را یک سخن، ویران کند
روبَهانِ مُرده را شیران کند
(مثنوی معنوی، دفتر اوّل، بیت ۱۵۹۷).
۴- روایت، واقعیّت را «قاببندی» میکند، یعنی واقعیّت را «بُرش» میزند، دستکاری و تکهتکه میکند، و بقیۀ واقعیّت را خودش روایت میکند. پس روایت، ترکیبِ «واقعیّتِ قاببندیشده» و «روایت» است و میکوشد ما را به این قاب، «وابسته/ متعصّب/ معتاد» کند. چنانچه این «منظر» و «زاویۀ دید»، شیوع و مقبولیّت یابد، «ذهن جامعه» در چهارچوب آن صورتبندی و منجمد خواهد شد و سخن دیگری را نخواهد پذیرفت. پس باید از «ابتدا»، زمام و عنان روایت را به دست گرفت و قالبها را تعریف کرد تا کار، دشوار و دیریاب نشود؛ چراکه «کنشگران بیروایت»، مردگانِ متحرّک هستند.
۵- «تغییر سیاسی» باید «درونخیز/ جامعهزاد/ از پایین» باشد و این محتاج «تغییر فرهنگی» است، و تغییر فرهنگی یعنی «ارزشها» را از «حالت هنجاری» خارجکردن. برای این هدف باید «ساختارشکنیِ ذهنی» کرد و به «باورها/ شناختها/ نگرشها» ضربه زد:
فرعِ دید آمد عمل، بیهیچ شک
پس نباشد مردم الا مردمک
(مثنوی معنوی، دفتر اوّل، بیت ۱۶۷۹).
و این نیازمند «روایتسازیِ منفی از ارزشها» است. چهرهسازی وارونه از ارزشها، «دیدها/ برداشتها/ تلقیها» را نسبت به آنها تغییر میدهد و این امر نیز در نهایت به حوزۀ «شناختهای بنیادین» خواهد رسید و به اساس عقاید دینی، ضربههای سهمگین خواهد زد.
۶- «قدرت روایت»، بیش از «قدرت واقعیّت» است. کجروایت، ذهن را «بیثبات/ متزلزل/ وسوسهآلود» میکند،
و «اعتماد/ تکیه/ اطمینان» به واقعیّت را میزداید. دراینحال، «ارجاع به واقعیّت»، کماثر و گاه بیاثر میشود. ازاینجهت باید گفت «احساس/ فهم/ درکِ مردم»، مهمتر از واقعیّتِ زندگیِ آنهاست.
۷- برای ساختن کجروایت/ روایتِ منفی/ روایت وارونه، چند عنصر لازم است:
الف. «نقطۀ اجماعساز/ درد مشترک/ دغدغۀ مرکزی» بهمثابه چتر بزرگ و فراگیر.
ب. «شعار/ حرف/ سخنِ» متناظر با این نقطه.
ج. «نماد تصویری/ معادل محسوس/ وجه نمادین» برای جلوهگری اجمالی.
د. «عینیّت جزئی/ واقعیّتِ خُردِ/ ریز واقعیّتِ» معطوف به زندگیِ روزمرّه.
هـ . «زمین/ عرصه/ میدان» برای بازی.
و. تحریکِ «نیروهای پیشرانِ اجتماعی/ خواص/ سرآمدان» برای ترغیب توده.
۸- کاری در مقابل باید انجام داد، «واسازیِ جسورانه/ ساختشکنیِ بیرحمانه/ فروپاشاندن بنیادینِ» کجروایت است؛ یعنی باید روایت را «غیرمتعهدانه» خواند، و با آن «مواجهۀ انتقادی» داشت، و روایت را «مساوی با واقعیّت» تصوّر نکرد. واسازی یعنی «شکافتن» در برابر «بافتن»:
برای مغزِ سخن، قشرِ حرف را بشکاف
(دیوان کبیر، غزل شمارۀ ۹۲۱).
از جمله باید گفت وقتی «کشف حجاب» میشود نماد «آزادیِ زن»، پس آزادیِ زن یعنی «لاابالیگری». این نماد، خلاصۀ همۀ هدفهای غاییِ پنهان نگاه داشتهشده است. در اینجاست که معنای اصطلاحِ لغزندۀ آزادی، مشخص میشود.
۹- قضاوت دربارۀ واقعیّت را نیز باید دگرگون کرد. ملاک داوری دربارۀ ابرواقعیّتها، «اجتماعات عظیم» هستند؛ یعنی ابرواقعیّت را میتوان در اجتماعات عظیم، شناخت. از جمله، «باطن جامعۀ ایران» در زیر تابوت حاجقاسم نمایان شد نه در نظرسنجیها. جریان اغتشاش و ابتذال در «روایت جامعه» شکست خورد؛ چون این جریان، مدّعیِ «فوران جامعه» بود، درحالیکه جامعه آنها را در خیابان، تنها نهاد و در فضای مجازی نیز، رباتها جایگزینِ کنشگران واقعی شدند.
@bidary_ir
🔴🚀هایپرسونیک چیست؟
🔻روسیه اخیرا در جنگ با اوکراین در یکی از بخشهای غربی این کشور از یک موشک فراصوت یا هایپرسونیک استفاده کرد. این خبر موجب نگرانی بسیاری از شهروندان دنیا شد. ولی موشکهای فراصوت دقیقا چه نوع موشکهایی هستند، چه انواعی دارند و چرا میتوانند تهدیدی برای امنیت جهانی محسوب شوند؟
🔹سیستمهای هایپرسونیک به خاطر مانورپذیری بالا در زمان حرکت میتوانند تهدیدبرانگیز باشند. این موشکها در حین حرکت خیلی سریع میتوانند مسیر خود را تغییر داده و کاری کنند که ردیابی و پیشبینی حرکتشان دشوار باشد. یکی از دیگر خطرات این دسته از موشکها مقدار مسافتی است که طی میکنند.
🔸توانایی حرکت موشک های هایپرسونیک جدید بسیار بیشتر از موشکهای فروصوت ولی بسیار کمتر از موشکهای بالستیک قارهپیماست. آمریکا، روسیه و چین هیچکدام نمیتوانند به خوبی این موشکهای قارهپیما را ردیابی کنند.
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| آرمانها نمیمیرند!
🔹چیزی که از آدمها قهرمان میسازه قدرت و جسمشون نیست، ایمان و باورشونه که اونها رو جاودانه میکنه...
🔸این چند ثانیه تقدیم به شهید آرمان علیوردی
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان کوبنده حاج سعید قاسمی:
ترسوها! ۲۰۰ ساله امثال شماها بخاطر اینکه سایه جنگ نزدیک عمارتهاتون نیاد، مملکت را تیکه تیکه دادید رفت!
سایه جنگ را حسین همدانی و قاسم سلیمانی و ابوحامد افغانستانی دور کردن که در خانطومان خط نگهداشتن، نه امثال شماها با لبخند و تقدیم فرش هزاروپانصد شانه به کری و وندی شرمن!
@bidary_ir
🔴ماجرای عکس جنجالی خدانور چیست
🔹از روز گذشته تصویری از یک متهم که به میلهای با دستبند بسته شده در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و ضد انقلاب آن را بهعنوان یکی از کشتههای اغتشاشات اخیر به مردم معرفی میکند.
🔹اما واقعیت ماجرا چیست؟دادستان زاهدان: فردی که عکس او هماکنون با نام «خدانور لجعهای» در رسانههای معاند درحال گردش است، «صادق کبدانی» معروف به «یاغی» بوده و از اتباع افغانستانی است.
🔹این فرد در تیر امسال به جرم سرقت بازداشت شده و در ۲۷ مرداد با قرار وثیقه آزاد شده است. این سارق سابقهدار که چندین شاکی خصوصی و سابقه ۱۶ سرقت دارد، ۱۰ مهر ماه امسال حین یک سرقت دیگر در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است.
🔹عکس منتشرشده از سارق مربوط به اوایل تیر است. به گفته دادستان نظامی این فرد شرور مسلح بوده اما بهدلیل اینکه حقوق شهروندیاش رعایت نشده با فردی که او را به میله بسته سه ماه قبل برخورد قضایی شده است.
🔹ماجرای لیوان آب کنار متهم هم این است که او از ماموران آب خواسته و آنها یک لیوان آب دادهاند و پس از نوشیدن آب توسط متهم، افسر پلیس لیوان آب را بر روی سکو گذاشته است.
@bidary_ir
✅قارهپیمای قائم و بالستیک هایپرسونیک؛ آیا از بمب مگا EMP و کلاهکِ پلاسما نیز رونمایی میشود؟!
🔻 علنی کردن دستیابی و ساخت موشک بالستیک فراصوت (Hypersonic) توسط ایران، آنهم درست پس از انتشار و رونمایی از موشک قارهپیمای قائم-۱۰۰ و سامانه پدافندی برد بلند باور ۳۷۳ با برد بیش از ۳۰۰ کیلومتر و شعاع رصد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر، سومین سورپرایز تکاندهنده برای دشمنان ملت ایران بود؛
🔹اکنون هیچکدام از رسانههای خارجی یا تحلیلگران نظامی دشمن، حتی بدون نشان دادن فیزیکی این موشک فوق پیشرفته، نسبت به درست و دقیق بودن این اخبار تشکیک نمیکنند، چراکه توان تکنولوژیک ایران در این زمینه را در سایر موارد بهوضوح دیده و به آن باور کامل دارند.
🔻 اما حالا پرسشی بزرگتر در برابر دشمنان و
حتی دوستان ایران قرار گرفته، آیا پس از رونمایی از موشک قارهپیما، بالستیک اَبر فراصوت و سامانه برد بلند پدافندی، نوبت به رونمایی از کلاهکهایِ فوق شدیدالانفجارِ مبتنی بر تکنولوژیِ هایتِکِ «پلاسما» و یا «بمب مگا EMP» فرا خواهد رسید؟!
@bidary_ir
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب در دیدار اخیر: منطقهی ما را میگویند: خاورمیانه! خاورمیانه یعنی چه؟ یعنی اصل دنیا و مرکز دنیا اروپا است؛ مثل همان داستان ملّانصرالدّین که گفتند مرکز دنیا کجا است؟ گفت همین جایی که میخ طویلهی خر من است؛ اینجا مرکز دنیا است! هر منطقهای که از اروپا دور است، اسمش منطقهی خاور دور است؛ چون دور از اروپا است؛ هر کدام که نزدیک است، مثل بعضی کشورهای شمال آفریقا، این خاور نزدیک است؛ هر کدام میانهی اینها است، خاور میانه است؛ یعنی ملاک و اصل و اساس در نامگذاری کشورها هم عبارت است از اروپا. غربیها این قدر برای خودشان حق قائل بودند! این است که بنده اصرار دارم نگویم خاورمیانه، بگویم غرب آسیا. غرب آسیا است دیگر؛ چرا میگوییم خاورمیانه؟
🏷 #دیدار_دانش_آموزان
@bidary_ir
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صداوسیما با ارسال ویدئوی تقلبی مچ بیبیسی و اینترنشنال را گرفت!
@bidary_ir
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشاالله کار زیبایی گل دخترای دهه هشتادی اردکان
منتظر کارهای زیبای همه دختران سرزمینمون هستیم.
@bidary_ir
📍پشت پرده تبدیل دانشگاه به حزب سیاسی مسلح چیست؟ / برداشتن ماسک آشوب از روی صورت لیدر اصلی اغتشاشات دانشجویی!
🔺اردیبهشت سال ۱۳۵۹ در شهر زمزمههایی پیچید که محمدرضا سعادتی عضو شورای مرکزی گروهک منافقین به دلیل جاسوسی بازداشتشده و بهزودی اسناد خیانت گروهک افشا خواهد شد. دو روز پس از انتشار این خبر دادستانی تهران بهصورت رسمی دستگیری جاسوس منافقین بر سر قرار با یک افسر اطلاعاتی خارجی را تائید کرده و روزنامه کیهان در خبری ویژه بیانیه آن را منتشر میکند. افشای این خیانت بزرگ باعث وحشت شدید در ارکان سازمان منافقین شده و رجوی در جلسه محرمانه شورای مرکزی اعلام میکند که اگر سعادتی علیه سازمان در دادگاه سخن بگوید آبروی تشکیلات بر باد خواهد رفت.
🔺این افتضاح بزرگ سیاسی باعث میشود تا منافقین به تکاپو افتاده تا لکه بیحیثیتی موجود را پاک کنند؛ ازاینرو گروهک منافقین سالگرد مجید شریف واقفی را بهانه کرده و تصمیم میگیرد در دانشگاه شریف یک میتینگ سیاسی برپا کند. در این مراسم تروریست معروف منافقین موسی خیابانی پشت تریبون رفته و اعلام میکند که گروهک نفاق در آینده به استقبال خطرها خواهد رفت!در این نشست سیاسی بهاصطلاح دانشجویی علاوه بر معدوم موسی خیابانی برخی دانشجویان و نیز تعدادی از اساتید دانشگاه شریف که سمپات منافقین بودند نیز یکبهیک سخنرانی کرده و با مظلومنمایی سعی میکنند گروهک منافقین را از مهلکه اتهام جاسوسی و همکاری با دولتهای خارجی نجات دهند. فردای آن روز نشریه مجاهد ارگان تبلیغاتی گروهک در یادداشتی به قلم مسعود رجوی دستگیری سعادتی را سناریویی علیه شبکه نفاق خوانده و اعلام میکند که دانشگاه ازاینپس سنگر اول مبارزه است!
🔺در سال ۵۹ و نیز اوایل سال ۶۰ به دلیل عدم نظارت دقیق بر فعالیتهای دانشجویی؛ بسیاری از دفاتر دانشگاه به شعبات احزاب سیاسی تبدیلشده تا جایی که بسیاری از گروههای تروریستی مانند پیکار، آرمان مستضعفین؛ هواداران شریعتی، جنبش مسلمانان مبارز؛ جبهه ملی و منافقین بهصورت رسمی و غیررسمی در دانشگاه شعبه داشتند.
🔺در این دفاتر سیاسی علاوه بر تولید بولتن و نشریات مختلف و پخش آن در دانشگاه و اطراف آن، محلی برای جمعآوری اسلحهی سبک و سنگین بود! تا جایی که پیش از دستور حضرت امام خمینی (ره) و اجرای انقلاب فرهنگی در دانشگاهها این مراکز علمی تبدیل به شعبه احزاب تروریستی و مسلح در دانشگاه شده بود، میزان جمعآوری اسلحه در برخی دانشگاهها ازجمله دانشگاه شریف و تهران تا حدی بود که این گروهکها در داخل دانشگاه سنگربندی کرده و از درون و بالای ساختمانها بهسوی مردم تیراندازی به هدف میکردند.
🔺با آغاز پروژه آشوب سازی در کشور در اواخر شهریور امسال بار دیگر نام چند دانشگاه بهعنوان کانون اقدامات رادیکال بر سر زبانها افتاده است. در سالهای اخیر به دلیل اهمال برخی مدیران وزارت علوم در دولت روحانی و نیز بازگشت حلقه تصمیمگیری معین به دانشگاه برخی گروهکهای ضدانقلاب از فرصت پیشآمده سوءاستفاده کرده و کانونهای دانشجویی را به پاتوق گروهکهای ضدانقلاب بدل کردهاند. ازجمله آن تبدیل کانونهای علمی و هنری به لانه گروهکهای تجزیهطلب با عناوین پوششی و نیز رسوخ مارکسیستها و گروهکهای چپگرا با علائم مارکسیست کارگری، حکمتیستی، گروهکهای کردی بوده است.
🔺برای تبدیل دانشگاه به حزب سیاسی رد پای یک مرکز دولتی به وضوح مشخص بود، در آن روزها با سیگنال مثبت این مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری، برخی از اساتید بدون طی کردن معیارهای لازم از واشنگتن، لندن و پاریس به تهران آمده و پس از سه ماه فعالیت کاذب در این مرکز با عنوان استاد تمام از دانشگاههای غربی به وزارت علوم برای استخدام معرفی شدند. در این دوران حسامالدین آشنا با وایرال کردن افرادی لیبرال چون داوود سوری، محمد فاضلی، نیلی و دیگرانی ازایندست برای سمت استاد دانشگاه پرنسیپهای جدید تعریف کرده تا بتوانند پروتستانتیزم فرهنگی در دانشگاهها ایجاد کنند.
🔺در طول ۵۰ روز اغتشاشات در برخی دانشگاهها، نام دانشگاه صنعتی شریف بیش از سایرین به گوش میرسد؛ این دانشگاه به دلیل سرویسهای علمی فرادستی از سالها پیش به فرودگاه انتقال نخبگان علمی به خارج از کشور بدل شده است، در این ماجرا علاوه بر نقش سرویسهای جاسوسی غربی، توصیهنامههای برخی اساتید غربگرا در جذب و پذیرش نخبگان نیز قابلتأمل است!
🔺نفوذ عناصر معاند در این دانشگاه تا جایی پیش رفت که در فروردین سال ۹۸ دو تن از سمپاتهای گروهک منافقین بانام دانشجو چند اقدام تروریستی در شهر انجام داده و در یک مرکز حساس نیز اقدام به بمبگذاری کردند؛ پس از بازداشت این افراد گروهک منافقین سعی کرد از برند دانشگاه شریف برای سفیدسازی این افراد استفاده کند!
@bidary_ir