🔰 پیش بینی نزدیک به واقع مرکز افکارسنجی ایسپا
🔹مرکز افکارسنجی ایسپا نوشته بود:
▫️در خصوص تمایل مردم به مشارکت در انتخابات از افراد پرسیده شده است؛ «شما برای شرکت در انتخابات مجلس که ۱۱ اسفندماه امسال برگزار خواهد شد چه تصمیمی گرفتهاید؟» 38.5 درصد مردم ایران، گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند. 7.6 درصد به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند. 16 درصد گفتهاند هنوز هیچ تصمیمی برای شرکت در انتخابات نگرفته اند. 32.6 درصد بیان کردهاند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نمیکنند. 5.4 درصد گفتهاند احتمال کمی دارد در این انتخابات شرکت کنند. نسبت کسانی که گفتهاند قطعا در انتخابات مجلس شرکت میکنند از 27.9 درصد در موج اول (اوایل آبان ماه) به 38.5 درصد در موج سوم (۸ اسفند) رسیده است.
▫️میزان مشارکت قطعی در موج سوم نظرسنجی، نسبت به دو موج قبلی روند افزایشی داشته؛ برآورد ایسپا از میزان مشارکت حدود 41 درصد با سطح اطمینان 2± است.
▫️برای تهران میتوان میزان مشارکت را نزدیک به درصد «قطعاً در انتخابات شرکت میکنم» 23.5 درصد با سطح اطمینان 2± دانست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
سلام بر دوستان عزیزتر از جانم❤️
خدا قوت مجاهدان راه خدا 💚
عمارهای عرصه جهاد تبیین 💙
🔹بحمدالله با عبور میزان مشارکت مردم در انتخابات از مرز 40 درصد در یوم الله 11 اسفند، جشن بزرگ ملت ایران رقم خورده است. 🇮🇷🇮🇷
🔹 پس از آنکه برای این نصرت الهی باید سجده شکر به جای آورد، وظیفه دیگر ما از همین حالا آغاز شده است. و آن معنا بخشیدن به آرایی است که نیازمند معنابخشی است.
🔹از همین الان جنگ معنابخشی آغاز خواهد شد و دشمن تلاش خواهد کرد تا رای ملت را خوار کند و ضعف های آن را بزرگنمایی کند. و خود را پیروز جلوه نمایند و شیرینی این حماسه بزرگ را در کام ملت تلخ نشان دهد.
🔹هر کس بتواند اولین تفسیر و تحلیل از رای ملت را ارائه دهد پیروز این جنگ خواهد شد.
👌از همه مجاهدان راه خدا تقاضا دارم که عقل هایمان را بکار بگیریم تا بهترین مطالب را تولید و آن را در فضای عمومی به اشتراک بگذاریم. ❤️
🔹بزرگترین پیام عبور رای از مرز 40 درصد آن است که آقايان ضدانقلاب!
🔻همه آنهایی که 4 سال تلاش کردید تا مردم را از مجلس انقلابی و دولت انقلابی ناامید سازید، تا کاری کنید که مشارکت 42.3 درصدی اسفند 1398 تکرار نشود.
🔻شماهایی که بزرگترین کمپین_تحریم انتخابات را شکل دادید تا مردم با صندوق رای قهر کنند!
🔻شماهایی که کشور را درگیر بزرگترین فتنه سالهای اخیر کردید تا به بهانه #مرگ_مهسا، صندوق های رای اسفند 1402 را بسوزانید! ...
👌به لطف خدا هیچ غلطی نتوانستید بکنید!!!!
👌بود و نبود شما در 4 سال اخیر تغییری در میزان رای ملت ایجاد نکرده است!
👌درست است که میزان رای 41 درصدی رای پایینی از میانگین ادوار انتخابات مجلس در ایران است، اما این موضوع به شما و عملیات گسترده شما ربطی ندارد و کسی توجهی به #فراخوانهای_تحریم شما نکرده است!
📍📍 با صراحت و با علم کامل عرض می کنم رای 41 درصدی ملت ایران در سال 1402، بسیار باشکوهتر از رای 71 درصدی سال 1374 در مجلس پنجم است. همه دوستانی که آن روزها را به خاطر دارند، به یاد می آورند که :
🔻انتخابات آن سال در شزایطی بود که دشمنان این ملت بسیار ناتوان تر از امروز بودند.
🔻فضای مجازی وجود نداشت که اینگونه به خدمت #مافیا در آمده باشد.
🔻جنگ شناختی دشمن آنقدر گسترده نبود که حتی دلسوزان نظام را هم دچار #خطای_محاسباتی نماید!
🔻فضای انتخابات کاملا رقابتی بود و فاصله چپ و راست آنقدرها هم نبود که کسی دعوت به تحریم کرده باشد! امثال خاتمی و تاجزاده و حجاریان و اصلاح طلبان تحریمی نبودند که خائنانه انتخابات را تحریم کرده و پای صندوق رای حاضر نشده باشند!
🔹🔹دستیابی به آمار بالای 40 درصد شکست سنگینی برای #خط_تحریم هایی است که ماه هاست برای ناامیدسازی ملت نخوابیده اند، و امروز نیز حماسه ملت، خواب را از چشمانشان تا انتخابات 1404 ربوده است.
وَلِلّهِ الْحَمْدُ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلى ما هَدینا
وَلَلهُ الشُّکْرُ على ما اَوْلینا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
✴️رسالت مجلس دوازدهم درقبال حماسه مردم
✍️علی محمدی
🔰دوازدهمین دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی با خلق حماسه ای بزرگ توسط مردم در تاریخ ثبت شد و تقریبا وضعیت چینش کرسی های سبز رنگ بهارستان نیز مشخص گردید. اکنون وقت آن رسیده تا کاندیداهایی که وارد مجلس شده اند توان خود را در مسیر تقویت وحدت و پرداختن به مسائل و مشکلات مردم صرف نمایند. سخن این است، مردم به امید بهتر شدن وضعیت کشور به پای صندوق رای آمده و رسالت خود را به سرانجام رساندند و اکنون نوبت مسئولین و منتخبین است که ادای دین نموده و مطالبات آنان را پاسخ نمایند. از این منظر رسالت مجلس دوازدهم چیست و اساسا چه اولویت هایی باید در دستور کار قرار گیرد.
1️⃣_گام اول این است که توان و تلاشی که توسط جریانات و کاندیدها برای پیروزی و ائتلاف سازی در انتخابات صرف شد، اکنون باید با سطحی چند برابر در زمینه برنامه سازی جهت حلوفصل معضلات کشور صرف شود. لذا کانون اصلی و تمرکز جریانات سیاسی باید از سیاست زدگی فاصله گرفته و با تزریق فضای آرامش و امید به کشور، به سمت تدوین برنامه های عملیاتی در خصوص اولویت اول کشور یعنی اقتصاد و معیشت مردم و اولویت بلندمدت یعنی فرهنگ سوق داده شود. نمایندگان منتخب ذیل جریان خود موظفند که سریعا برنامه های خود را برای حل مشکلات کشور ارائه نمایند.
2️⃣_موضوع دومی که باید مورد توجه منتخبین ملت باشد آن شأنیتی است که مجلس برای آن شکل گرفته است؛ یعنی شأن قانونگذاری و نظارت. البته به نظر می رسد در دوره جدید باید رسالت نظارتی مجلس در اولویت قرار گیرد و از این اهرم مهمی که حاکمیت و قانون اساسی در اختیار این نهاد مهم قرار داده بیشتر و موثرتر استفاده نماید. اهمیت و اولویت قرار گرفتن شأن نظارتی مجلس نسبت به دیگر شئون آن از این جهت است که نظارت ، کنترل و هدایت از مهمترین نواقص اقتصادی موجود و منشا بسیاری از چالش های فعلی می باشد.
3️⃣_منتخبین مجلس می توانند به چهار شکل بر دولت، نهادها و سازمان های مختلف و امور مالی کشور نظارت نمایند. از حیث اقتصادی و نظر به سطح اهمیت و اولویت اقتصاد در مسائل کلان کشور، به نظر می رسد نظارت، کنترل و هدایت منابع و سرمایه از اولویت ویژه ای برخوردار باشد. مخصوصا که مطالبه اصلی مردم موضوع اقتصاد است.
4️⃣ نظارت و کنترل منابع و سرمایه در همه ارکان کشور بخصوص دولت از دو طریق دیوان محاسبات و تصویب بودجه شکل می گیرد. مسئله اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر حسن تخصیص و هزینه کرد آن همچنان از معضلات اساسی و خواسته های رهبر انقلاب می باشد که اگر در اولویت مجلس دوازدهم باشد و مطابق انتظارات حل و فصل شود، می تواند زمینه بهبود شرایط اقتصادی و تحقق مطالبات مردم را فراهم نماید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
May 11
🔰فاصله معنا دار پیش بینی سیاسیون از نتایج انتخابات:
🔹مرتضی الویری/ نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی / ۳۰ درصد
🔹عباس عبدی/ فعال سیاسی اصلاح طلب / ۳۵ درصد
🔹محمد مهاجری/ بین ۳۰ تا ۳۵ درصد
🔹 روزنامه اعتماد / ۳۰ درصد
🔻اسدالله بادامچیان/ دبیر کل حزب موتلفه اسلامی / بالای ۵۰ درصد
🔻محمدرضا ترقی/ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی / بالای ۵۵ درصد
🔻حبیب الله بوربور/عضو شورای مرکزی خانه احزاب / بالای ۵۰ درصد
🔻مرتضی آقاتهرانی/ رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری / بالای ۵۰ درصد
📍محمدرضا باهنر/ دبیرکل جبهه خط امام و پیروان رهبری / ۳۴ درصد
📍منصور حقیقت پور/نماینده ادوار مجلس / ۲۰ تا ۲۵ درصد
📍حسین کنعانیمقدم / ۳۰ درصد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢دور این مسئله را خط بکشید!
🔹«محمود محمدیعراقی» عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: «یک بار در زمان مرحوم آیتالله یزدی چون ایشان عضو کمیسیون اصل ۱۰۷ و ۱۰۹ بود که در مورد کسانی که در مورد رهبری آینده بررسی و تحقیق میکنند، گویا در بین آن کمیته سه نفره درباره یکی از فرزندان رهبری که شاید از نظر علمی در سطح بالایی است، بحثی میشود. این خبر به گوش رهبری میرسد و ایشان نهی میکنند و میگویند این کاری که شما میکنید شبهه مسئله موروثی بودن رهبری را مطرح میکند، بنابراین حتی اجازه بررسی هم نمیدهند.»
🔸این عضو خبرگان رهبری افزود: «در مورد دیگر اینطور شنیدم از رهبر انقلاب کسب اجازه میکنند که آیا شما اجازه میدهید ما در مورد شخصی که منسوب به شماست بررسی را انجام دهیم که در پاسخ میگویند نخیر، دور این مسئله را خط بکشید. بنابراین ابداً و مطلقاً چنین چیزی مطرح نبوده و ملاک مسئله شایستگی است.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 ترکیب لیست ها در شمارش اولیه آراء تهران
🔹 این مقایسه به خوبی نشان می دهد که بیشترین رای به لیست شورای ائتلاف تعلق گرفته است.
نامزدهای اختصاصی این لیست که تنها در یک لیست بوده اند، توانستند جایگاه 4 -8 - 10 - 13- 14- 24 - 35 - 28 - 29 - 40 را کسب نمایند.
در حالی که حتی یک مورد نامزدی اختصاص از لیست رائفی پور و امنا (سد نظام موسوی - رسایی - شریان و ...) جزو 30 نفر تهران نیست.
بر اینها بیفزاید لیست شورای وحدت به سرلیستی متکی که آن هم مشترکاتی با لیست رائفی پور و امنا داشت.
لذا اطلاعات ثبت شده برای متکی در تصویر بالا اشتباه است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 چرا احساس شکست نمیکنیم؟
چون:
👌 با این همه تحریم بی سابقه
👌با این همه دشمنی و فشار بین المللی علیه ایران
👌با بلوای بی حجابی و اغتشاشات سنگین ۱۴۰۱
👌با بی تدبیری ها و گرانی های بی سابقه و تداوم و تشدید مشکلات معیشتی
👌با فضای سنگین تبلیغات مجازی و فضای امنیتی علیه انتخابات و نظام
👌و با وجود بزرگترین تحریم انتخاباتی توسط دشمنان خارجی و اصلاحطلبان داخل
باز هم ۲۵ میلیون نفر رای دادند😍
یعنی ۵۰۰ هزار نفر بیشتر از انتخابات دوره قبل مجلس
✅ این یعنی به رغم همه فتنهها و توطئهها و مشکلات، ایران ۲۵ میلیون مجاهد مدافع حرم دارد
البته براندازان و منافقان، آن 59 درصد را به نام خودشان نزنند:
👌بخشی از اینها با سیاست کاری ندارند و هیچوقت در هیچ قضیه سیاسی مشارکت نکرده و نمیکنند حتی اگر نظام عوض شود
👌بخشی از اینها بی تفاوت بودند نسبت به اهمیت موضوع در این برهه
👌بخشی از اینها به هر دلیل نسبت به دولت و مجلس معترض هستند و راه اعتراضشان را در رای ندادن میدانند اما مخالف نظام نیستند و اگر شرایط بهبود یابد مشارکت میکنند
👌بخشی چون شناختی از نامزدها نداشتند یا نامزدهای مورد سلیقه آنها رد صلاحیت شده بودند شرکت نکردند
👌بخشی هم به دلایل گوناگون(گرفتاری در مناطق سیل، کوهستانی، بیماری، سفر و..) نتوانستند رأی دهند
#حضور_۲۵_میلیونی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 میزان مشارکت در «سقف واقعیت» بود/ پروژه تحریم تبدیل به نیروی فعال موثر نشد
🔹پرویز امینی استاد دانشگاه در ارزیابی اولیه خود از انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ میگوید: در این انتخابات دوگانه مشارکت در برابر تحریم شکل گرفته بود اما آن نیروی تحریم انتخابات اساسا تبدیل به نیروی فعال موثر نشد
🔹او با اشاره به مشارکت سیاسی شکل گرفته که نزدیک به مشارکت انتخابات ۹۸ است نیز میگويد: رسیدن به این میزان مشارکت [و در حالی که ما در شرایط سیاسی بهتر از سال ۹۸ نیستیم بلکه موانع مشارکت تقویت شده است] با واقعیت سازکار و در سقف واقعیتی بود که می توانست شکل بگیرد.
🔹به گفته این استاد دانشگاه انتظار مشارکت بالای ۵۰ درصد، به معنای درک پست مدرنی از شرایط است و یعنی تمام آن چیزی که در سال گذشته اتفاق افتاده واقعیتی برساختی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢 آرای خبرگان تهران اعلام شد
محسن قمی
علیرضا اعرافی
حسینعلی سعدی
محمد علی موحدی کرمانی
محمود رجبی
علی مومنپور
غلامعلی صفایی
سید محمد موسوی جزایری
قربانعلی دوری نجف آبادی
قربانعلی نعیم آبادی
محمود محمدی عراقی
غلامرضا مصباح مقدم
عبدالجواد ابراهیمی فر
احمد دانش زاده مومن
سعید صلح میرزایی
محمدرضا ناصری کوچه بیوک
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 نتیجه تفرق آراء
🔹 تفرق آرا موجب شده که نفرات اول تهران احتمالا بیش از 300 هزار رای نیاورند. در این دوره از انتخابات اگر اصلاح طلبان عقل داشتند و انتخابات را تحریم نکرده بودند و فقط 500 هزار نفرشان در تهران به میدان آمده و یکپارچه به لیست صدای مردم مطهری رای داده بودند، می دیدید که همه 4 - 5 لیست اصولگرایان چگونه با سر به زمین می خوردند!
#منطق_ائتلاف
#منطق_خلوص_گرایی
#منطق_رای_لیستی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 انتخابات تهران به دور دوم کشیده خواهد شد؟
✅ در قانون انتخابات این درباره آمده است:
🔻ماده ۹- در انتخابات مجلس فرد منتخب در مرحله اول انتخابات باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندورهای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.
🔺ماده ۲۲ - (تبصره ۳) آرای باطل مأخوذه در حد نصاب انتخاب نماینده موضوع ماده (۹) این قانون محاسبه نمیگردد.
🔹منظور از آرای باطل ماخوذه این موارد است:
🔻طبق ماده 19 (اصلاحي 4/12/1386) درموارد زير با تاييد هيئت نظارت حوزه انتخابيه مربوطه برگ هاي راي باطل و مراتب در صورت جلسه قيد و آرا مذكور ضميمه صورت جلسه خواهد شد:
الف- در موارد ذيل برگه هاي راي باطل و جزو آراء ماخوذه محسوب مي شود:
- آرا ناخوانا باشد.
- آرايي كه كاملا حاوي اسامي غير نامزدهاي تاييد شده باشد.
- آرايي كه سفيد به صندوق ريخته شده باشد.
📍📍📍جمع بندی آنکه: هر کس در مرحله اول انتخابات، جزو 30 نفر اول باشد و بیش از 20 درصد آراء مواخذه (به غیر اط موارد سه گانه: رای های سفید - رای های ناخوانا - رای ها به اسامی غیرنامزد) را کسب کرده باشد، منتخب مردم در دور اول خواهد بود.
در غیر اینصورت به مرحله دوم خواهد رفت.
👌👌با ابن توضیح احتمال آنکه حدود 10 نفر اول تهران مستقیم وارد مجلس شوند و تعیین تکلیف 20 نفر بعدی، به مرحله دوم کشیده شود، وجود دارد.
👌👌👌 مساله اصلی دیگر آن است که باید مشخص شود آرای باطل مأخوذه چه تعداد است!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 جذب آراء غیرجناحی توسط جریان ارزشی
🔹همیشه تحلیل می کردند و می کردیم که
- رای ثابت و تغییر ناپذیر نیروهای ارزشی حدود ۱۵ درصد است ؛
- رای ثابت و تغییر ناپذیر اصلاح طلبان هم حدود ۱۵ درصد است ؛
- بین ۳۰ تا ۲۰ درصد مردمی اند که به دلایل غیر سیاسی در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنند ؛
- بین ۴۰ تا ۳۰ درصد نیروهای غیر جناحی اند که تحت شرایط کشور به یکی از دو طرف رای می دهند ؛
- حدود ۱۰ درصد رای پراکنده دارند .
🔹الان ۴۱ درصد مردم در انتخابات شرکت کرده اند با توجه به عدم حضور اکثر نیروهای اجتماعی طیف اصلاح طلب در انتخابات، می توان ۴۱ درصد آراء را تجزیه و تحلیل کرد. این یعنی نیروهای ارزشی 35 درصد (بیش از نیمی از آراء عناصر غیر جناحی) را جذب کرده اند .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰داستان چنارها و پاجوشها
❗️این روزها تقابل #چنار ها و #پاجوش ها ، به ادبیات محاوره ای انتخابات دوازدهم بدل شده است. پاجوشها سرمست از قد کشیدن در برابر چنارها، جشن شادی به راه انداختهاند و این را پیروزی بزرگی برای خود قلمداد میکنند و به تحقیر چنارها مشغولند!
❗️این مدعیان انقلابی، آن روی سکه رادیکالهای اصلاحطلبی هستند که بر طبل #تنش و #درگیری میکوبند و حیات سیاسی خود را در التهاب و هیجان جستجو میکنند. همانهایی که در دوران دوم خرداد بدنبال شکستن کاخ شیشهای سیاستمداران و انداختن نور چراغ بر #تاریکخانه_اشباح بودند و هر روز در #روزنامههای_زنجیرهای شان به فراخور مذاق و عطش خوانندگان افشاگری میکردند و #شارلاتانیسم مطبوعاتی را تا آنجا به اوج بردند که دستور بر شورش علیه خدا دادند و #خمینی را به موزهها سپردند!
❗️این دو فرقه، دو تیغه قیچی #رادیکالیسم هستند که به تدریج نور #عقلانیت و #تدبیر را در این سرزمین کم فروغ کرده و کشور را به وادی انحطاط خواهند کشاند!
❗️#پاجوش های #درازقد #بیریشه، #سلبریتیهای_سیاسی هستند که با ادعای #انقلابیگری و با سلاح #افشاگری دل جمعیتی را میربایند! همچون #سلبریتیهای_هنری دوزاری، که با سلاح #اباحیگری دل جمعیت دیگری را برده اند! و در این میان این #عقلانیت است که روز به روز به #قربانگاه نزدیکتر میشود و #حکیمان منفعل و حاشیه نشین!😔
❗️#پاجوش ها هر چند زود قد کشیده و درازی قامتشان را به رخ #چنارها خواهند کشید، اما دورانشان زود پایان خواهد یافت. چرا که بقای درخت به قد نیست به #ریشه است و اینها ریشه در خاک #عقلانیت ندارند و بر احساسگرایی و #مردم_فریبی و #پوپولیسم لانه کرده اند! و با اولین زمستان خواهند خشکید!
❗️#پاجوش ها میآیند و میروند، و #چنار های اصیل میمانند. همانطور که #احمدی_نژاد ها در طول یک دهه؛ متولد شدند، قد کشیدند، آفت زده شدند، از درون پوکیدند و در نهایت به مردابها پیوستند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
❗️#پاجوش ها هر چند زود قد کشیده و درازی قامتشان را به رخ #چنارها خواهند کشید، اما دورانشان زود پایان خواهد یافت. چرا که بقای درخت به قد نیست به #ریشه است و اینها ریشه در خاک #عقلانیت ندارند و بر احساسگرایی و مردم فریبی و #پوپولیسم لانه کرده اند! و با اولین زمستان خواهند خشکید!
❗️#پاجوش ها می آیند و میروند، و #چنار های اصیل میمانند. همانطور که #احمدی_نژاد ها در طول یک دهه؛ متولد شدند، قد کشیدند، آفت زده شدند، از درون پوکیدند و در نهایت به مردابها پیوستند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 معضل آمار واجدین شرایط
❗️این روزها مساله میزان واجدین شرایط که حق رای دارند، به موضوعی برای مناقشه تبدیل شده است. چرا که میلیونها ایرانی در خارج از کشور اقامت دارند که در انتخابات های محلی و استانی همچون مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای شهر و روستا، امکان حضور در انتخابات در خارج از کشور را ندارند و باید به داخل کشور رجوع کنند.
❗️در این میان این سوال مطرح گردیده که آیا این تعداد افراد را که میزان قابل ملاحظه چند میلیونی را شامل میگردد، باید جزو واجدین شرایط انتخابات آورد یا خیر؟ در حالی که عملا امکان حضور در انتخابات را ندارند؟!
❗️ظاهرا این رویه ی(غلط یا درست) محاسبه ایرانیان خارج نشین در دوره های قبلی مجلس هم مبنای محاسبه درصد مشارکت بوده و لذا صورت مسئله ی «مشارکت» در این دوره را عوض نمیکند.
❗️میتوان این عدد را برای همه انتخاباتهای گذشته اصلاح کرد اما مانند حذف صفر که پاک کردن صورت مسئله تورم است باید فکر اساسی به حال روند نزولی مشارکت کرد.
❗️ضمنا هر راه حلی که میدهیم نمیتوانیم حق ایرانی خارج نشین برای سفر به کشورش و شهرش در هنگام رأی گیری را سلب کرد. اگر واجد حق است باید شمرده شود.
❗️در انتخابات چه مجلس و چه ریاست جمهوری، هر ایرانی یک حق رای دارد و این که در زمان انتخابات در خانهاش باشد، زندان باشد، بستری باشد، بیهوش باشد، مسافر باشد، خارج از کشور باشد یا تابعیت و اقامت و دلایلی از این قبیل، رافع این حق نیست. از این تعداد، هر درصدی که در انتخابات میکنند، میشود میزان مشارکت ملی.
❗️اگر بخواهیم ایرانیای که در زمان انتخابات در ایران نیست را از آمار حذف کنیم، باید مثلا تعداد کسانی که زایر عتبات بودهاند، در سفر دیپلماتیک یا تبلیغی بودهاند، تعداد کسانی که در کما یا بخش مراقبتهای ویژه بودهاند و ... را هم حذف کنیم؛ که نمیکنیم.
❗️بر اساس این دلایل مشارکت ملی در انتخابات مجلسین، حاصل جمع مشارکت شهری و استانی نیست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 وزن کشی روحانی
🔹با توجه به عدم اقبال مردم به چهره هایی چون #علی_مطهری ، #نوبخت، #آملی_لاریجانی ، بنظر می رسد که #حسن_روحانی در صورت احراز صلاحیت و حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در تهران با شکست مواجه می شد.
🔹 احراز صلاحیت او فرصتی بود برای بررسی اعتبار پایگاه اجتماعی اش که متاسفانه این وزن کشی در 1402 اتفاق نیفتاد و معلوم نیست که دیگر فرصتی برای این ارزیابی ایجاد شود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
تحریم و تکذیب و تهدید و تطمیع و... همه و همه راهبردهای دشمن است؛ لذا رویکرد ما باید تبیین و تفهیم و تعلیل باشد.
#انتخابات
#مشارکت
#جهاد_تبیین
#انتخابات_مجلس
#قول_سدید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔻معلوم الحال ها شروع به ایجاد تردید و تکذیب در آمار مشارکت کردن، یکی نیست بگه اگر بنابر ساختگی بودن آمار انتخابات بود چرا 41 درصد؟! خب میزدیم 55 درصد یا اصلا میزدیم 80 درصد 😀 کی به کیه کنتور که نمی انداخت مثل دروغ گویی شما که کنتور نمی اندازه
باید به این جماعت برانداز (بخوانید خاک انداز) گفت یه خورده از جلبک😃 باهوش تر باشید آخه اگر هدف آمار سازی بود چرا زیر 50 درصد؛ چرا 41 درصد که از دوره قبل هم یک درصد کمتره.
🔹البته مشکل عدم فهم معاندان نیست اتفاقا بهتر از ما وضعیت را میدانند لکن منفعت شان در وارونه نمایی و تکذیب و تحریف است.
#انتخابات_مجلس
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#قول_سدید
#جهاد_تبیین
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj