فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترکیب موسیقی چاووشی با #یحیی_سنوار خیلی عجیب بود
الشوک و القرنفل (خار و گل میخک)ا.pdf
4.12M
📚 خار و میخک
• مولف: شهید یحیی سنوار
• مترجم: عبدالمؤمن شهزدا سپاهی
🪖بیسیمچی🪖
📚 خار و میخک • مولف: شهید یحیی سنوار • مترجم: عبدالمؤمن شهزدا سپاهی
💠 آیا میدانستید شهید #یحیی_السنوار، رمان نویس و مولف و مترجم چندین کتاب بودهاند؟!
زندانیان سیاسی معروفی در سراسر جهان در زمان اسارت خود در پشت میله ها بیکار ننشسته و به نوشتن رمان و یا خاطرات خود دست زده اند که در میان آنان میتوان به کتاب «گفتگوهایی با خودم» که نلسون ماندلا در سالهای زندان آن را نوشت و یا بخشی از کتاب «نبرد من» نوشته آدولف هیتلر هنگامی که در قلعه لندربرگ زندانی بود نوشته است و یا حتی کتاب «استنطاق» داستایفسکی نمونه دیگری است از زمانی که این نویسنده شهیر روس در سال ۱۸۶۰ در زندان تزار بوده است اشاره کرد.
یکی از آثاری که در دوران اسارت در زندان های رژیم جعلی صهیونیستی به رشته تحریر درآمده و این روزها مورد توجه قرار گرفته است رمان «خار و میخک» نوشته یحیی سنوار رهبر سیاسی جنبش حماس است که از زمان ۲۲ سال اسارت بین سال های از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۱۱ و با یادگیری زبان عبری این رمان را نوشته است.
سنوار علاوه بر نوشتن این رمان، ۵ کتاب از زبانهای عبری و انگلیسی را ترجمه کرده است و یکی از پرکارترین زندانیان سیاسی جهان در این زمینه محسوب میشود.
نویسنده در مقدمه کتاب خود مینویسد: «عنصر تخیلی در این اثر صرفاً تبدیل آن به یک رمان است… همه چیز. دیگری به همان اندازه واقعی است که من آن را زیسته یا شنیدهام و راویانش آن را در سرزمین عزیزمان فلسطین زندگی کرده و شنیدهاند.»
سنوار در این کتاب، به سادگی و فقر زندگی فلسطینیها به طور مفصل میپردازد و همچنین به بیمیلیِ ساکنان کرانه باختری درباره شرکت در مقاومت علیه اسرائیل هم اشاره کرده و از آنها گله میکند.
«خار و میخک» اخلاق مردی را نشان میدهد که نقشی محوری در شکلدهی گفتمان بازی کرده است. این رمان در طول سالهای حبس آشکار میشود و روان مردی که توسط دیوارها محصور شده بود را میکاود. خوانندگان نقش السنوار در رهبری فلسطین را در راهروهای ذهن او دنبال میکنند، احتمالاً جایی که بذر عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ کاشته شده است. این روایت گواه بر روحیه مردمی است که در سایه درگیریها زندگی میکنند و فداکاریهای شخصی را که در السنوار و همرزمانش وجود دارد، برجسته میسازد.
این رمان نه تنها یک اثر داستانی، بلکه گواهی عمیق بر روح پایدار غزه است. این رمان به عنوان یک فراخوان برای درک واقعیت فلسطین عمل میکند، روایتی که توسط کسی نوشته شده است که از سکوت خودداری کرده و مستقیماً با قلب جامعه جهانی صحبت میکند. کتاب السنوار روایتی از مقاومت، هویت عمیق فرهنگی و جستوجوی تسلیمناپذیر برای آزادی و عدالت است که در صدای اصیل شخصیتهایش منعکس میشود.
این رمان در ۳۰ فصل خود، انتخاب سخت برخی از آوارگان فلسطینی برای کار در اسرائیل را نیز به نمایش میگذارد. برخی آن را فرصتی برای بهبود شرایط زندگی خود و خانواده خود میدانستند، در حالی که برای برخی دیگر چیزی جز خیانت نبود.
در سرتاسر رمان، زندگی اهالی غزه با سادگی و فروتنی مشخص میشود؛ چه در لباس، چه در غذا و چه در عشق. «خار و میخک» همچنین پافشاری فلسطینیها برای اخذ مدارک دانشگاهی را حتی در سختترین شرایط زندگی نشان میدهد.
راوی به پرسشی مبرم پیرامون بیمیلی ساکنان کرانه باختری به شرکت در اقدامات مقاومتی تا زمان وقوع اولین انتفاضه در سال ۱۹۸۷ پاسخ میدهد. توضیح ارائه شده این است که اگر ارتشهای سه کشور عربی نتوانند اسرائیل را شکست دهند، چگونه آنها میتوانند؟ از این رو، ساکنان کرانه باختری سیاست «زندگی کن و اجازه بده زندگی کنند» را میپذیرند.
این رمان همچنین بر روی سایت آمازون در دسترس مردم جهان قرار داشت که با فشار سیاسی و لابی رژیم صهیونیستی از روی سایت حذف شد.
✍ حدادپور_جهرمی
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا لبنان پدافند هوایی ندارد؟ چرا حزب الله برای جلوگیری از حملات هوایی اقدامی انجام نداده است؟
🔹دکتر کوشکی:به خاطر کوچک بودن و عدم امکان سیستم رادار در منطقه صفر مرزی لبنان امکان ایجاد پدافند نیست
🔹لبنان عملا ارتشی ندارد و در حد گارد تشریفات است.
🟡 شایعه
یحیی سنوار در ارتش عراق علیه ایران جنگیده بود!!
🟢 واقعیت
امروزه تروریستهای حرفهای میدانند که در کنار ترور جسمی، شخصیت مخالفان خود را هم ترور کنند تا از اسطوره و الگو شدن آنها جلوگیری کنند.
این دروغ که ماموریت انتشار آن به علی کریمی سپرده شده، در همین راستا است. دروغی که با یک جستجوی ساده قابل راستی آزمایی است اما حیف که اغلب کاربران به آنچه میبینند یا میشنوند مخصوصا اگر از سوی چهرههای مشهور باشد اعتماد کرده و آن را بررسی و تحلیل نمیکنند.
🔹یحیی سنوار در سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۰ شمسی) زمانی که ۱۹ سال داشت در زندان اسرائیل بود، بعد به دانشگاه رفت که اواخر درسش سال ۱۹۸۵ (۱۳۶۳) دوباره بازداشت شد.
وی پس از آزادی در سال ۱۹۸۷ (۱۳۶۵) امنیت داخلی حماس ( المجد ) را تشکیل داد و در سال
۱۹۸۸ تا ۲۰۱۱ (۱۳۶۶ تا ۱۳۸۸) برای بار سوم و به مدت ۲۲سال به زندان رفت.
🔹 بنابراین وضعیت یحیی سنوار در دوران دفاع مقدس، کاملا مشخص است. وی اکثر این دوره را در زندانهای رژیم صهیونی بوده و اندک زمان آزادی هم یا در دانشگاه بوده و یا مشغول فعالیتهای تشکیلات سازمانی حماس بوده است.
به جناب کریمی و افرادی که اینگونه جنایات رژیم کودککش را مالهکشی میکنند یادآوری میشود که اگر به قیامت اعتقاد ندارید، انسانیت خود را لگدمال نکنید.
🔻سکه 54 میلیون؟
✍هوا هوای عقد کردن و مهریه اجرا گذاشتن با پسراییه که به پزشکیان رای دادن🙂😂
🔴 بی شرفی رسانه های دولتی غربی رو میتوانید در این مقاله خبرگزاری CNN ببینید.
🔹در این مقاله سعی شده با راننده بولدوزر صهیونیست که از جنگ غزه برگشته و دچار مشکلات روحی شده همدردی بشه.
🔹حالا دلیل مشکلات روحیش چی بوده؟ وسط مقاله به این قضیه اشاره میشه که این راننده پست فطرت از روی بدن افراد زنده رد میشده است.
#یحیی_سنوار
#وعده_صادق