رهبر انقلاب در ۱۲ سال گذشته، بیش از ۱۱۴ بار فقط بصورت رسمی، درباره #نفوذ هشدار دادهاند.
مسئولینِ مدعیِ ولایتمداری، حواستان کجا بود؟!
چه تضمینی است که هدف بعدی، خدایناکرده شخصیتی بالاتر از #شهید_محسن_فخری_زاده نباشد؟
@bicimchi1
چشم ما با دیدن روی "تو" روشن می شود
ای همیشه باعث لبخند ما, صبحت بخیر
#صبح_بخیر
@Bisimchi10
▪️گوهر ادب آواز را میشناسید؟!
یک دختر ۲۱ساله، با ظاهری معصوم!
او همان تروریستی است که آیتالله دستغیب و ۱۲همراهش را ترور کرد، طوری که اجساد آنها قطعه قطعه شد!
تروریستها شاخ و دم ندارند؛
دختری ظاهراً معصوم، دانشجویی ظاهراً نخبه، کشتیگیری ظاهراً قهرمان، کارگری ظاهراً مظلوم و...
@bicimchi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
من المؤمنين رجال صدقوا یعنی تو راست بگو، شهادت خودش میاد سراغت، اونم وسط تهران
سندش همین آرامش چهره حاج محسن...
@bicimchi1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت قاســم!
ظهـــور
نزدیک است....
گفت:
صهیون
بهگور
نزدیک
است....
@bicimchi1
نشکنید قلم ها را، نبندید دهان ها را...
✍️غلامرضا سیفی
تجربه خبری و روزنامه نگاری ام در شش سال گذشته و مشخصاً درباره برجام این بوده؛
قبل از توافق: اینا (یعنی منتقدین) میخوان توافق را بهم بزنند
بعد از توافق: چون توافق شده انسجام جامعه را بهم نزنید و قلم انتقاد را غلاف کنید!
بعد از خروج ترامپ از برجام: اروپا فعلا حضور دارد و توافق را با نقد تند بهم نزنید!
بعد از ترور دانشمندِ هسته ای: بایدن آمده و هر گونه نقد و اصلاح برجام به ضرر ماست.
سئوال: حامیان برجام دقیقاً کی قرار است اجازه دهند این خورشید تابان را نقد کنیم؟ کی قرار است بمانند خودِ حضرات چرتکه برداریم و ضرر ریالی برجام را حساب و کتاب کنیم؟
شما که مدعی آزاد اندیشی بودید. شما که معتقدید [نعوذ بالله] خدا را هم می توان نقد کرد حالا چرا برجام را ناموسی کرده اید؟ نشکنید قلم ها را نبندید دهان ها را.../زیتون نیوز
@bicimchi1
این مرد را میشناسید؟
نام او إیلی کوهین بود. اما در سوریه او را کامل امین میشناختند.
مردی تندرو و مخالف اسرائیل! اما در اصل مأمور مخفی اسرائیل که تا یک قدمی نخست وزیری سوریه رفت.
در مجلس ملی سوریه فریاد میزد و اسرائیل را به هزار کار کرده و نکرده متهم میکرد، اما شبها در خانه، برای اسرائیل اطلاعات بسیار سودمندی را ارسال میکرد.
دستور العمل از تل آویو میرسید و آن فقط یک چیز بود: شلوغ کن و وانمود کن دشمن قسم خوردۀ اسرائیل هستی!
دو چیز، او را گرفتار کرد:
اول: شنود تصادفی پیامهایش به اسرئیل... دوم: این که هر چه میگفت و میخواست، در نهایت، به سود اسرائیل بود.
در واقع هنر این مرد آن بود که خواستههای اسرائیل را به بهترین شکل، در قالبی ضد اسرائیلی بیان میکرد و در راستای تحقق آن میکوشید.
خوب فکر کنید!
چند نفر ایلیکوهین در میان مسئولان کشور وجود دارد؟!
نفوذ را جدی بگیریم؛ به خصوص در دولتمردان....
@bicimchi1
بیسیمچی
@bicimchi1
فلسفه فیزیک از منظر شهید محسن فخریزاده(۱)
بسمهتعالی
یادداشت جدید حسن رحیم پور(ازغدی) نخستین بخش از چند یادداشت است که در روزهای آینده منتشر و به نظریات مجاهد شهید محسن فخری زاده از پدران تکنولوژی هستهای و بنیانگذاران صنعت هوافضا و موشکی ایران در حوزه فیزیک و فلسفه علم می پردازد:
https://twitter.com/rahimpourazqadi
دیشب به لطف یکی از دوستان، یادداشتهایی از شهید بنیانگذار، استاد فخریزاده را دیدم. پیشتر ندیده و نخوانده بودم. دیشب هم نخواندم، بلعیدم و افسوس خوردم بر بزرگمردی که جلوی بتهای ما زانو نزد، بزرگ در «فیزیک» و «فلسفۀ علم» و بزرگ در انسانیت و معنویت، مجاهدی ناشناخته برای ما و کاملا شناخته برای واشنگتن و لندن و تلآویو که او را پدر "تکنولوژی هستهای" و مغز متفکر "هوافضا" نامیدند و کشتند. دهها نقشه ترور او نقش بر آب شده بود. روشن است که چرا مردم آن نظریهپرداز عملگرا را قاسم سلیمانی «فیزیک هستهای» خواندند. شهادت فخریزاده، برای او «خیر» و برای ما «شر» بود، برای او قصۀ «پیله و پروانه» و برای ما غصۀ «ماندن میان درودیوار» است، و محرومیت از مردی که ندانستیم چه حقی بر امنیت و پیشرفت ایران دارد و اینک چون شهید تهرانیمقدم، شهدای هستهای و شهیدانی که پس از این خواهیم داد، دیگر از تاریخ ایران تفکیک نخواهد شد؛ چه خورشیدهای درخشان به تاریخ ما سنجاق نشدهاند بلکه خود تاریخ ما هستند.
ضمن آنکه اهل تعارف نیستم و اگر برادر قاآنی فرمانده من در سالهای جنگ، ما را به عضویت سپاه قدس بپذیرد در هر عملیات انتقامی در هر جای عالم که باشد شرکت میکنم بویژه اینک که گرفتار کوتولههایی هستیم که هوسی جز مذاکره با شیطان ندارند و نمیدانیم به کدام خدا نماز میبرند اما نقدا حیف است اگر با چند یادداشت به افکار شهید فخریزاده در حوزه فلسفه و علوم پایه اشاره نکنم:
۱. امکان و ضرورت احیای فلسفۀ اسلامی را به حوزه ودانشگاه یادآوری کرده و آنان را به ظرفیتهای احیا نشده فلسفه اسلامی برای فلسفه علم توجه داده است. حیات فلسفه، قدرت تعامل با محیط و رشد یافتن و رشد دادن است؛ بهنحوی که با پرسشهای فلسفی اکنون رویارویی داده شود، چالشپذیر باشد و از مسیر فلسفۀ علم، تاثیر ملموس بر جهتگیری علم داشته باشد. فلسفه اسلامی هم نوع زنده و مرده دارد.
۲. شهید نظریهپرداز، ریشۀ چالش بزرگ فیزیک جدید را در "فلسفۀ فیزیک"میبیند و اصل "عدم قطعیت" را کاملا ادامۀ نظریۀ معرفتشناختی امتناع در شناخت ذات واقعیات طبیعی با روشهای فیزیک میداند چه برخلاف ادعا کمیات وابسته به هم برای یک ذره فیزیکی بهطور همزمان با دقت صفر، همچنان غیرقابل اندازهگیری است. همچون اندازهگیری تکانه با دقت بالا در الکترون که سبب میشود نتوانیم اطلاعاتی روشن از مکان بدهیم و بهعکس. فیزیک کلاسیک در مورد انرژی و زمان با همین مشکل مواجه است. اندازهگیری دقیق یک کمیت، سبب عدم دقت در بینهایت کمیت وابسته دیگر میشود و تلاشهایی چون نظریه «متغیرهای پنهان» نتوانسته خطر ظاهری این اصل را جبران کند.
۳. ایشان اصل «عدم قطعیت» در فیزیک را اگر نفی علیت به مفهوم نیوتونی آن باشد، معقول وحتی عامل پیشرفت علم میشمارد اما این اصل نمیتواند نفی «علیت» با تبیین فلسفی باشد مگر کسانی به دلایل ایدئولوژیک و غیرفلسفی چنین استنتاج نادرستی بر آن تحمیل کنند.
( ادامه دارد)
@bicimchi1
رهبر انقلاب:
♦️ انقلابی پشیمان، مانند روزهداری است که قبل از غروب افطار کند
آن کسانی که از راه انقلاب برگردند، مثل کسانی هستند که در تابستان روزه گرفتهاند و تا اواخر روز، روزه را حفظ میکنند، اما یک ساعت به غروب، دو ساعت به غروب طاقتشان تمام میشود؛ افطار میکنند.
♦️این مثل همان کسی است که از اولِ روز، روزه نگرفته است. باطل کردن روزه در هر زمانی از ساعات روز باشد، ابطال روزه است.
♦️در راه انقلاب اگر ثبات قدم وجود نداشت، اگر پیوستگی حرکت وجود نداشت، انسان رابطهاش با انقلاب قطع میشود. این بیوفائی به انقلاب است.
۸۷/۳/۱۴
@bicimchi1