eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
842 دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 رئیسی: نسبت به برخورد با مفسدین، جدی هستیم 🔸حجت الاسلام رئیسی، در جلسه شورای عالی قوه قضاییه: 🔹قوه قضاییه خود را ملزم به همکاری با مجلس و دولت می‌داند. 🔹نسبت به برخورد با متجاسرین و مفسدین، جدی هستیم، اما برخورد‌های قضایی جایگزین سستی‌های مدیریتی نیست. 🔹باید قصورها در دوره های مختلف پیگیری شود و گرنه شاهد ده‌ها آتش‌سوزی، انفجار و خسارت خواهیم بود. 🔹دادستان تهران و معاون بین الملل، موضوع تعقیب قاتلین شهید سلیمانی و موارد طرح شده توسط گزارشگر سازمان ملل را در دستور کار قرار دهند.
💢افزایش خطر ابتلا در محیط های بسته و مسقف؛ 🔸شاهسونی، رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم: 🔹تحقیقات مشترک وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از شناسایی ویروس کرونا در هوای محیط های بسته حکایت دارد. 🔹در صورت استفاده از ماسک های سوپاپ دار، ویروس با سرفه و بازدم فرد مبتلا در هوا منتشر شده و باعث آلودگی سایر افراد می شود.
💢ارسال مدارک ترور و مستندات سفر «شهید سلیمانی» از سوریه به عراق به قوه قضائیه جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه: 🔹برای اقامه دعوا و پیگیری حقوقی به اسناد و مدارک کامل نیاز است، هرچند برخی از واقعیات بسیار بدیهی به نظر می‌رسند اما برای پیگیری حقوقی نیاز به اسناد و مدارک دقیق داریم به همین دلیل ما در رابطه با سفر سردار سلیمانی و ترور ناجوانمردانه ایشان و همراهان‌شان، مسافران پرواز از سوریه به عراق، تیم پروازی، ملاقات‌های ایشان قبل از سفر به عراق و سایر موضوعات مدارک لازم را جمع آوری و به قوه قضائیه ارسال کردیم. 🔹توقع از قوه قضائیه این است که برای پیگیری حقوقی این اقدام جنایتکارانه دولت آمریکا یک اقدام حقوقی-بین‌المللی انجام و علیه مسببین و دست اندرکان این اقدام تروریستی اقامه دعوا شود و به اقدامات سیاسی و دیپلماتیک اکتفا نشود.
🔴 هدف احمدی نژاد چیست؟‼️ 🔻 اظهارنظرهای جدید محمود احمدی‌نژاد در مورد چهره‌های هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لس‌آنجلسی که طی گفت‌وگویی تصویری منتشرشده بازتاب‌های فراوانی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه ۹۰ دقیقه‌ای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح می‌کند که هدف احمدی‌نژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بی‌اختیار از دوره ریاست‌جمهوری‌اش می‌سازد؟ این سؤالات تأمل جدی می‌طلبد اما به‌عنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه می‌شود. 1️⃣ برخی، ریشه‌های این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریب‌الوقوع ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ جست‌وجو می‌کنند و برخی دیگر انگیزه‌های درونی و تمایلات شخصی مرد سال‌های پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار می‌دهند و اساساً احمدی‌نژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگی‌هایی در این زمینه می‌دانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریان‌تر دیدگاه‌های خود می‌داند. 2️⃣ احمد‌‌ی‌نژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانه‌ای است. البته در فعالیت رسانه‌اش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور به‌واسطه مسئولیت‌هایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و می‌تواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید. 3️⃣ وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی می‌کوشد همانند عملکرد گذشته‌اش می‌کوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد. 4️⃣ آنچه مقابل تابوشکنی‌های وی علامت سؤالی درشت می‌گذارد، هم‌زمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانه‌زنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدی‌نژاد از بیان سخنان اخیر می‌توان باشد. 5️⃣ اصلاح‌‌طلبان نیز به‌شدت با طرح احمدی‌نژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفت‌ساله خود هستند تا با گشودن فصل تازه‌ای از نقد احمدی‌نژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند. ✅ : انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژه‌ای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژه‌ای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویت‌های خود را فراموش نکند. 🖌
🔴 | برجامیان دلواپس‼️ 🔻 چینی‌ها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست. 🔹 آمریکایی‌ها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشته‌اند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عده‌ای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بی‌اعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی می‌کنند. همان‌هایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینی‌ها تخفیف داده‌ایم! 🔹 پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بی‌شرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفند ماه سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید! بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی می‌نویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟! 🔹آمریکایی که اگر می‌توانست و از دستش برمی‌آمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل می‌کرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران می‌شود و از ترکمنچای می‌گوید! 🔹از آمریکایی‌ها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمن‌اند و شمشیر را هم از رو بسته‌اند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را می‌زنند و خر خودشان را می‌رانند. ✅ مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راه‌های ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است 🖌
1⃣ 🔴 رهبرانقلاب: مجادله و تشنج میان قوا مردم را ناراحت می‌کند 🔹مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن رادارند و به شدت با مجادله و گریبان گیری و تشنج میان قوا مخالف هستند و همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاه‌ها برای افکار عمومی زیان بخش و ناراحت کننده است. 🔹اعتقاد راسخ دارم که دولت‌ها باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهند و بعد از پایان دوره قانونی خود، امانت را با ارائه صورت وضعیت، به دولت بعدی تحویل دهند. 2⃣ 🔴 سؤال و تفحص حق مجلس است اما توهین و دشنام جایز نیست 🔹روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد، یعنی سؤال و تفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد اما توهین و دشنام و نسبتِ بدون علم به دولتمردان به هیچ وجه جایز نیست و برخی از این نسبت‌ها حرام شرعی است. 🔹حضور وزرا در یک ماه اول آغاز به کار مجلس و ارائه گزارش از شرایط کشور، کار بسیار خوبی بود اما نباید به وزرا توهین و یا تهمتی زده شود. 🔹از برخوردهای احساسی و غیرمنطقی پرهیز شود و بیان دیدگاه و نظر مخالف متین، خردمندانه، قوی و قابل توجیه باشد.
☝🔴 بوی FATF، CFT و پالرمو از ۲۵_ساله_با_چین 🔹بعد از انتقادات گسترده رسانه ها و فعالان مجازی به موضوع قرارداد ۲۵ ساله با ، ‏وزارت خارجه کشورمان، فایلی ۱۸ صفحه ای بنام "برنامه همکاری جامع 25 ساله ایران و چین" منتشر کرده است. 🔸برخی خیال میکنند این اصل قرارداد است، درصورتیکه این فایل، کلیات هست نه جزئیات و تعهدات ‎۲۵_ساله! 🔹تازه دو نقد جدی به همین کلیات هم مطرح است: صفحه سه این فایل، بند همکاری را مطالعه کنید: 1⃣ اشکال اول، بخشی از همکاری در حوزه انرژی است اما بازهم خام فروشی نفت و سلطه بر منابع طبیعی! نه اینکه دولت ایران فرآورده‌های نفتی را به چین بفروشد بلکه باز همان خام فروشی است تازه در حوزه تولید و حمل و پالایش و امنیت تامین! 2⃣ اشکال دوم؛ درهمین صفحه۳، دقیقاً به کارگروه FATF، کنوانسیون‌های پالرمو و cft هم اشاره کرده! دقت کنید: مقابله با پولشویی: FATF جرائم سازمان یافته مثل قاچاق اسلحه: PALERMO تامین مالی تروریسم: CFT 🔹همه می‌دانیم که استانداردهای FATF و CFT و پالرمو با استانداردهای ما متفاوت است بطور مثال آنها سپاه کشورمان را تروریستی می‌دانند، حزب الله لبنان، انصارالله و حماس را تروریستی می‌دانند! همان مسائلی که ما چندسال درگیرش بودیم و هستیم و خواهیم بود! 🔹پ.ن: ما متوجه مخالفت آمریکایی ها با نفوذ چین و سلطه چین در خاورمیانه هستیم ولی مهم منافع ملی ماست. با این وجود باید جزئیات اصلی این قرارداد منتشر شود و مردم و نخبگان و رسانه‌ها آن را نقد و بررسی کنند سپس مسیر نقد و بررسی و تصویبش در مجلس طی شود. داود مدرسی یان
سخنگوی وزارت خارجه: فرقی نمی‌کند که در آمریکا چه حزب و چه شخصی روی کار بیاید؛ هر دو را قبلا تجربه کرده‌ایم👇👇👇