جناب آقای قالیباف!
سلام و احترام؛
سال ۱۳۹۵ متنی را بر اساس دلسوزی، خطاب به جناب آقای احمدینژاد نوشتم و امروز در شرایطی میبینمش که جز افسوس نمانده...
اینک پس از هشت سال خطاب به شما مینویسم
امید که اینبار موثر افتد؛
حتما اذعان میکنید که تلاشهای بیوقفهی آقای احمدی نژاد که تحت عنوان «کار جهادی» خوانده میشد، نتوانست او را از انحراف نجات دهد
بماند که «کار جهادی» جزو مفاهیم انقلاب اسلامی است و نمیتوان هر فعالیت پرحجم و حتی با اثر مثبتی را ذیل آن مفهوم انقلابی گنجاند.
آنچه که اکنون لازم به یادآوری است این است که عبور جبهه انقلاب از احمدی نژاد به دلیل عدم تبعیتش از امام جامعه بود
که از منظر هستههای سخت انقلاب، هیچ عملکرد مثبتی قابل ارزش گذاری به جای «ولایتمداری» نیست
با این مقدمه صراحتا عرض میکنم تفاوتی در ده روز خانهنشینی احمدینژاد با مقابله شما با امر ولی درجریان دستور ممانعت از دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران، دیده نمیشود.
از تقابلی صحبت میکنم که منجر به برکناری معاون وزیرکشور دولت خدمتگزار شد.
معاونی که صرفا امر صریح رهبر را ابلاغ کرده بود
امکان گذر از این موضوع و موضع شما در این جریان نیست که با آنچه ولایتمداری میخوانیمش در تضاد آشکار بود
اینکه شما انقدر جسارت به خود راه دادید که به جای توجیه آن چند نماینده ناراحت! از ولی امر مسلمین صراحتا یا تلویحا بخواهید دستورشان را پس بگیرند،همه چیز را بر ما روشن ساخت
خصوصا آنجا که حضرت آقا پاسخ دادند:
«واقعا نمایندگان نباید در امور انتصابات دولتی دخالت کنند» و به شما تذکر قانون اساسی درخصوص تفکیک قوا دادند و شما حتی در یک نطق پیش از دستور از این رفتار خود و نمایندگان معترض عذرخواهی نکردید!
آقای قالیباف!
به عنوان کسی که حدود دوسال درگیر فشارها برای حفظ برخی مدیران فاسد یا جانمایی برخی در مناصب مدیریتی وزارت تعاون و شرکتهایش بودم به شما عرض میکنم: بدکردید!
و این عمل شما خصوصا بعد از عزل معاون وزیر کشور، منجر به استمرار بسیاری از مفاسد شد
در ادامه نکات دیگری وجود دارد که لازم است امروز که انشاالله به شوق خدمت و نه طمع کسب قدرت بیشتر، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری گذاشتهاید پاسخ دهید:
جناب آقای قالیباف!
هیچگاه متوجه نشدم عدم دغدغهی شما در پیگیری پروندههای مفاسد کلان اقتصادی از چه چیز نشات گرفته است.
ان شاالله دیدار نوروز ۱۴٠۱ را به خاطر دارید که عرض شد؛ مبارزه با این حجم از مفاسد اقتصادی، با توجه به قدرت مالی و نفوذ مفسدان، نیازمند همکاری نزدیک دولت و مجلس است و تقاضا کردم فرصتی اختصاص دهید جهت گزارش ۳۱ پرونده، اما متاسفانه گویا شما مشغولتر از آن بودید که به مفاسد کلان اقتصادی بپردازید و پیگیریهای بعدی هم جواب نداد.
نهایتا مجبور شدیم در فضای پرفشار حقیقی و مجازی به سراغ نمایندگانی برویم که میتوان گفت اقدامات آنها مجلس یازدهم را شایستهی دریافت لقب انقلابی از سوی حضرت آقا کرد
از مفاسد اقتصادی که بگذریم، آنچه درجریان امکان مقابله با مفاسد فرهنگی از عملکرد شما در مجلس شاهد بودیم هم، جز درنگ در زمان اقدام و آسیب در زمان انسجام، چیزی برای جبهه انقلاب به ارمغان نیاورد.
آیا کسی از طرفداران شما جرات دارد مقابل رسانه ها با حضور متخصصان انقلابی حاضر شود و به سوالاتمان درخصوص لوایح فرهنگی من جمله لایحه عفاف و حجاب و طرح صیانت پاسخ دهد؟
جناب آقای قالیباف!
داب پرداختن به مشی زندگی شخصی شما که در گفتمان امامین انقلاب نهی صریح شده را ندارم اما من باب نهی از منکر صرفا یک جمله از بنیانگذار انقلاب اسلامی جهت یادآوری مینویسم که اگر مشغله باعث فراموشیتان شده مشغول الذمه نمانم:
«آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.»
جناب آقای قالیباف!
وعده شفافیتتان که در حد آرزو ماند!
اما لازم است حالا که میخواهید در عرصه خطیر ریاست جمهوری حضور پیدا کنید ابتدائا توضیح دهید که اگر بنا داشتید در این جایگاه فعالیت کنید، چرا وقت ملت را صرف حواشی مرتبط با کسب جایگاه ریاست مجلس کردید؟!
قابل باور نیست که میخواستید قدرت لابیتان با طیف اصلاح طلب را به رخ انقلابیون بکشید!
اما واضح آن است که پیام مثبتی در این حرکت برای اصلاح طلبان ارسال فرمودید
جناب آقای قالیباف!
حتما تایید میفرمایید که لابی در جریان ریاست مجلس، قبل از شروع به کار مجلس جدید(متن آقای غضنفری) و پس از شروع به کار در روز رای گیری هیات رییسه(متن آقای ثابتی) و همچنین ادعای کذب درخصوص اعتبارنامه تاجگردون از طرف شورای نگهبان(متن آقای شریعتی) نیازمند توضیح به ملت است
امید که برای حفظ شان سیاسیتان، بدون فرافکنی به این موارد پاسخ دهید
با آرزوی ماندگاری شما در مسیر انقلاب🍃
✍️#م_طالبی_دارستانی
۱۴٠۳/٠۳/۱۴
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رئیس جمهوری که جهیزیه تمامی دختران یک روستا را فراهم کرد
رئیس جمهورشهید، بعد از بازدید از روستای لانو، جهیزیه همه دختران روستا را فراهم کرد. روستایی که حتی تا به حال فرماندار را به خود ندیده بود چه برسد به رئیس جمهور.روحش شاد و یادش گرامی🖤😭😔
@bode4om
⭕️در ورودی بیمارستان نوید بندر امامخمینی در ماهشهر برای افتتاح نوشته "منتظرت بودیم"
این هم یکی دیگر از پروژه های نیمه تمام و رها شده بود که در این دولت به نتیجه رسید
شهید رییسی همچنان در حال اوج گرفتنه و اثر زحماتش هنوز برقراره..😔😭🖤
@bode4om
⭕️افتتاح شرکت دانش بنیان داروسازی ایرانی در تاجیکستان
ارتفاعی که شهید رئیسی گرفت از سازمان ملل تا حوزه خلیج فارس، از اوراسیا تا آفریقا ثمراتش برای ایران و ایرانی مشخص و قابل استناده، با طعنه و کنایه نمیشه اوج گرفت!
شهید_جمهور🖤😔
@bode4om
✳️ ساخت پرههای موتور جت هواپیمای بوئینگ در ایران
🔹دانشمندان ایرانی با ساخت پرههای موتور جت هواپیمایMD بیش از ۲۸ فروند از این نوع هواپیماها را که به دلیل تحریم زمینگیر شده بودند، احیا کردند! پیش از این، ۴۰ فروند MD در کشور فعال بود اما فقط ۱۲ فروند از آنها به دلیل اعمال اصلاحیه مجاز به پرواز بودند.
🔹در خرداد ماه جاری، نخستین موتور هواپیمای مسافربری بوئینگ MD با استفاده از پرههای (بلیدهای) ساخت داخل روشن خواهد شد! آخرین مرحله اخذ گواهینامه نیز برای این موتور طی میشود و پس از صدور مجوز نهایی توسط سازمان هواپیمایی کشوری برای نصب این پرهها بر روی هواپیماهای MD، تولید انبوه آن آغاز خواهد شد.
@bode4om
.
🔴دربـاره ثـبـتنـام آقـای قـالـیـبـاف
➖ مقایسه سه موضع رسمی آقای قالیباف با امام خامنهای
۱. در ویدیویی که به صورت عمومی پخش شد جناب آقای قالیباف برجام را تصمیم نظام معرفی کرده و آن را ثمره خون شهدا دانست.
اما رهبر انقلاب برجام را خسارت محض دانستند.
۲. در اغتشاشات، حضرت امام خامنهای با حمایت قاطع از نیروی انتظامی و اقتدار بخشی به این نیروهای شهادت طلب هرگونه تضعیف نیروهای انتظامی را ممنوع دانستند.
اما آقای قالیباف به صورت ضمنی نیروی انتظامی را مقصر دانست و خواستار عذرخواهی آنها شد.
۳. حضرت آقا در تَشرّف نمایندگان مجلس محضر ایشان در سال، ۱۴۰۱ فرمودند آقای قالیباف بین راه که میآمدیم به من گفت که نمیدانم در کدام یک از این سالها شما گفتهاید که نمایندگان در عزل و نصب دخالت نکنند! و برخی از نمایندهها ناراحت شدند!
که حضرت آقا همان جا فرمودند:
باز هم میگویم نباید در عزل و نصبها دخالت کنند.
#معیار_ولایت
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
❌️با پایان یافتن مهلت قانونی ثبت نام، درب وزارت کشور بسته شد...
تامام🤚
دیگه لطفا کسی احساس مسئولیت نکنه😁
@bode4om
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قدرت میخوای؟ از جلیلی فاصله بگیر!
🔸 کاری به تفرعن و اشرافیتی که در کلام این جماعت به گفته خودشان «لیبرال دموکرات مسلمان» نهفته است ندارم. به این که خودشان اعتراف دارند حتی در زمانی که علی الظاهر در مناصب امر قرار ندارند چه قدرتی دارند و شاهرگ های حیاتی کشور مثل اتاق بازرگانی در چنبره اینان هست و نمایندگان برای عرض ادب خدمتشان می رسند هم کاری ندارم!
🔸 مرعشی صادقانه و البته ناخواسته جمله ای را گفت که شاید یک خط بود اما هزاران حرف نهفته در خود دارد. یکبار دیگر بخوانید.
با تمسخر خطاب به ثابتی: «حالا شما هم در آینده اگر یه خورده از جلیلی فاصله گرفتی بیا حزب ما تو هم احساس قدرت خواهی کرد»
🔸سابقا هم این اعتراف را امثال حسن روحانی داشته اند. همانجایی که دهباشی از زبان روحانی چنین نقل کرد: «صادق ترین و پاک ترین فرد در بین ما آقای جلیلی است». نه دوستان بلکه دشمنان جلیلی خود معترف اند که سعید جلیلی دنبال هر چیزی باشد، همچون بسیاری از چرتکه بندازهای سیاسی به دنبال قدرت بما هو قدرت نیست و مثل برخی آقایان برای رسیدن به قدرت حاضر نیست از اصول عبور کند و بر امیال نفسانی اش مقدم بدارد.
🔸ایستادن در کنار امثال جلیلی اگر تیکه و کنایه و برچسب و حذف شدن و... نداشته باشد قطعا نفع و سود و جاه و مقامی هم ندارد.
قاطعانه می گویم، سعید جلیلی نماد حقیقی یک زیست مومنانه سیاسی است. همان زیستی که در مدرس ها و دیالمه ها و مصباح یزدی ها و حالا شهید رئیسی ها دنبالش می گردیم.
@bode4om
قصد نوشتن این مطلب را نداشتم اما پس از نامزدی آقای قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری مینویسم؛
در چند هفته گذشته، بعضی نمایندگان و حتی بعضی چهره های بیرون از مجلس پیشنهاد میدادند برای ریاست مجلس حتما به قالیباف رای دهم تا رئیس مجلس شود تا دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند.
البته من این تحلیل را قبول نداشتم و اولا معتقد بودم که بر اساس شناخت دقیقی که از آقای قالیباف دارم، حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به او برای ریاست مجلس ندارم و نمیتوانم بعدا از رای خودم به او دفاع کنم.
ثانیا؛ اگر ایشان رئیس مجلس شود حتما در انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت خواهد کرد.
خاطرم هست که بعضی نمایندگان این تحلیل مرا بدبینانه توصیف کردند و گفتند امکان ندارد اگر قالیباف رئیس مجلس شود، چند روز بعد برای انتخابات ریاست جمهوری هم ثبت نام کند اما امروز مشخص شد که کدام نگاه واقع بینانه بود؟
@Sabeti ✅
🔴فرق روحانی با رئیسی
بعد از روحانی کسی جرأت ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری نداشت
ولی بعد رئیسی 80 نفر صف کشیده بودن از جمله : بانیان تفکر رئیس جمهور هیچ کاره است ❗️❗️❗️
✍ش.مهدوی
@bode4om
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا جلیلی مدیریت کلان اجرایی بلد نیست؟
پاسخ #سعیدیسم به شبهه ای که سالهاست مطرح میکنند.
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگه جلیلی نبود کار جمع نمیشد!!! 🛑
🔰 دائم میگن سعید جلیلی سابقه اجرایی نداره، بیا اینم یکی از صد ها مثال نقض
🔸روایت سعید جلیلی از حل پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی که به قول آقای اژه ای اگر سعید جلیلی نبود کار جمع نمیشد😎
🚨 کانال تخصصی ضد شایعات:
@zshayeat
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1716632928572773189
🗒 رهبر انقلاب: تشییع ثابت کرد که ملّت ایران به رئیسجمهور که مظهر «شعارهای انقلاب» بود چه دلبستگیای دارند. آقای رئیسی بر روی «شعارهای انقلاب» تکیه کرد و همۀ دنیا، ایشان را به عنوان «رئیسجمهور انقلاب» میشناختند. وقتی مردم، با عظمت از این مرد تجلیل میکنند، معنایش حمایت از «شعارهای انقلاب» است.
،،،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
تأکید ایشان بر روی «انقلابیبودنِ» رئیسیِ عزیز، واکنش در برابر یک «مسألۀ عینی» و «بدیل واقعی» است و ایشان در پی ترجیحِ امری بر امر دیگر هستند. آنچه که در مقابل رویکرد انقلابی قرار میگیرد، این است که برخی نیروهای سیاسی، به عنوان «ضرورت جهانی» یا «اضطرار اجتماعی»، از بنیانهای انقلاب عقبنشینی میکنند و بهتدریج، به «تلقّی لیبرالی» از جمهوری اسلامی میرسند؛ درحالیکه حسّاسیّت نسبت به شعارهای انقلاب، به معنی عبور نکردن از اصالتهای اوّلیّه و اصرار بر تداوم هویّتِ نخستین است. اینان، شعارهای انقلاب را بر زبان نمیآورند؛ چون تصوّر میکنند که شرایط امکانِ این شعارها از دست رفته و جامعه، دیگر آنها را برنمیتابد. ازاینرو، لازمۀ تحقّق آرمانهای انقلابی در جامعه را دوقطبیشدن جامعه و ایجاد گسست و شکاف میانگارند. اینان بر این باور هستند که سرمایۀ اجتماعیِ انقلاب، تضعیف شده و میان حاکمیّت و مردم، گسل پدید آمده است. رنجآور این است که تحلیلهای یادشده - که متضاد با برداشت رهبر انقلاب است – نهفقط از سوی دگراندیشانِ سکولار، بلکه از سوی لایههای التقاطی در درون جبهۀ انقلاب، ارائه میشوند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717416685766651229
🗒 «تکنوکراتهای لیبرال» و «تکنوکراتهای شبهانقلابی»، هر دو با اندکی تفاوت، در یک مدار هستند و «آرمانگرایی انقلابی» را به حاشیه میرانند. رقابت انتخاباتی، میان این «سه گفتمان» است. گفتمان سوم، فقط یک نمایندهی تمامعیار و حداکثری دارد. او همان کسی است که این روزها، غرب از حضورش دچار هراس شده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🛑بزرگواران برای اینکه بفهمیم به چه کسی رای دهیم
و به چه کسی رای ندهیم باید شاخصه های مختلفی رو بررسی کنیم
❌مواضع افراد در فتنه ها و مسائل حساس
❌مواضع افراد در مورد مسائل فرهنگی از حجاب تا مدیریت فرهنگی و غیره
❌مواضع افراد در مورد مسائل اقتصادی، معتقد به اقتصاد لیبرالی یا اقتصاد اسلامی و مقاومتی
❌حواشی اطرافیان نامزدهای مورد نظر
❌مواضع اطرافیان، حامیان و تیم نامزدهای مورد نظر در مسائل مختلف
❌مواضعشون نسبت به سیاست خارجی و برجام
و...
اگر اینها رو بررسی کنیم خیلی مسائل روشن خواهد شد، برخی نه تنها اینهارو بررسی نمی کنند، بلکه وقتی حتی بهشون گفته میشه این فرد این موضع رو خودش یا اطرافیانش یا تیمش داشته اند شروع به توجیه قضیه می کنند.
فردا روز در دولت هم غلط ها و اشتباهات این فرد رو همینطور توجیه خواهند کرد یا خواهند گفت ما نمی دونستیم اینطوری میشه. بدونیم ما هم شریک او خواهیم شد در اشتباهاتش و نمیتونیم بگیم ما نمیدونستیم!
پس فردا اگر این فرد با مواضع غلط و مساله دار روی کار اومد و این اشکالات رو در کارش دیدیم حالا باید بدوییم تا شاید به زور مطالبه بتونیم خودش یا اطرافیانش رو وادار به اصلاح و عمل درست بکنیم.
امروز چشم رو باز کنیم تا فردا در تنگنا قرار نگیریم.
عزیمت ریاست و هزیمت مجلس
نفس نامزد شدن جناب قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری، برایم مهم نیست و شاید حق شخصی ایشان هم باشد.
اما بعنوان یک نماینده مجلس حق دارم نگران از دست رفتن هرچه بیشتر جایگاه استقلال مجلس باشم.
ایشان و اطرافیان و هواداران، لاجرم برای دستیابی به ریاست مجلس، در این دو سه ماه، قول و قرارهای متعدد به نمایندگان دادهاند.
از این به بعد هم، در چینش نمایندگان در کمیسیونها و حتی انتخاب هیات رییسههای کمیسیونها که در خلال همین دو سه هفته آتی انجام میشود، تاثیر مضاعفی خواهند داشت.
حال، آیا مجلسی با چنین آرایش جهتداری و چنان مناسبات پرنفوذی، از استقلال واقعی و جایگاه برتری نسبت به دولت، برخوردار خواهد ماند؟!
کسی که برای ریاستجمهوری نامزد شده، و همزمان، فرمان مجلس هم در دستش قرار گرفته تا شاکلهاش را معماری کند، از این جایگاه بیبدیل، چه معجونی خواهد ساخت؟!
راهحل همان بود که سابقا پیشنهاد دادم اما رای نیاورد: رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه، برای نامزد شدن در ریاستجمهوری، باید شش ماه قبل، از ریاست انصراف دهند.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
‼️آقای قالیباف مگر به نمایندگان مردم قول نداده بودید؟
✍️ منتجبی، سردبیر روزنامه سازندگی درتوئیتی نوشت: قالیباف که در انتخابات ریاست مجلس به فراکسیون مستقلین قول داده بود اگر با حمایت این فراکسیون به ریاست مجلس برسد برای ریاست جمهوری کاندید نخواهد شد! اما با ثبت نام امروز مشخص شد نباید روی قول و وعده های اقای قالیباف چندان حساب کرد...
#انتخابات
#اصلح
این موضوع را چند نماینده مطرح کرده اند!
🔶🔶🔶🔶
چهار ركن اساسی قيام ۱۵ خرداد در کلام آیت الله العظمی جوادی آملی:
ركن اوّل قيام، ركن زمانی است كه حضرت امام خمينی (ره) با سخنرانی خود در عصر «عاشورا»، زمينهی قيام ۲١ محرم سال ۱۳۸۳ ه.ق (۱۵ خرداد ۱۳۴۲ ه.ش) را فراهم نمود.
ركن دوم قيام، ركن مكانی است كه اين قيام، از مهد فقاهت آغاز شد و آن سخنرانی تاريخ ساز امام در «مدرسهی فيضيه» صورت گرفت.
ركن سوم و چهارم قيام، مربوط به قيام كنندگان است كه آنان چه كسانی بودند. حضرت امام (ره) در اين باره فرمود: بنگريد كه شهدای ۱۵ خرداد از چه گروهی بودند.
اكنون كه ساليان متمادی از آن روز گذشته است و بسياری نوسالان، از نزديك شاهد آن صحنه نبودند، بايد در احوال آن مردم جستجو كرد و بر لوح قبور شهدای ۱۵ خرداد نظر نمود تا روشن شود كه اوّلا قيام كنندگان، مسلمان و ارادتمند عترت طاهره (عليهم السلام) بودند و ثانياً از نظر زندگی، نه از قشر مُسرِف و مُترَف، كه از طبقهی محروم و مستضعف بودند.
با بررسی اين اضلاع چهارگانه، به خوبی روشن می شود كه چرا حضرت امام خمينی (ره)،١۵ خرداد را برای هميشه عزای عمومی اعلام فرمودند؛ چرا كه در اين قيام، عاشورا جلوه كرد، فيضيّه ظهور نمود، و مسلمانان و محرومان بپا خواستند و از اينرو، ما وامدار چهار چيز هستيم؛ «مكتب»، «مَدْرس»، «مسلمانان»، و «محرومان ولايتمدار».
منبع:کتاب ولایت فقیه /صفحه ۲۹۰،۲۹۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی