May 11
راهکار مشخصه!
راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی را ببندند، دولتهای اسلامی با رژیم صهیونیستی، همکاری اقتصادی نکنند
ما مردم چقدر به این حرف ولی فقیه و رهبرمان
گوش دادیم؟؟!
مسئولینمون در خواب زمستانی تشریف دارند!!؟؟؟
@bode4om
تجمع مقابل سفارت ترکیه
امروز پنجشنبه ساعت۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 امیرالمومنین علیهالسلام:
کسی که مقصدی غیر خدا داشته باشد
گم شود
غرر الحكم : ۵۹۰۷
بُعد چهارم
راهکار مشخصه! راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی را ببندند، دولتهای اسلامی با رژیم صهیونیستی، هم
این برنامه به تعویق افتاده است❌❌❌❌❌❌❌❌❌
فارس من| همکارینکردن صداوسیما با چهرههای ضدارزشی
🔹حدود ۲۰ هزار نفر از مخاطبان فارس من با ثبت پویشی خواستار توقف توافق مجدد صداوسیما با محسن تنابنده برای ادامهٔ پروژهٔ پایتخت هستند.
🔹در این پویش آمده: افرادی که پایبند به ارزشهای جمهوری اسلامی نبوده و علاوه بر این، در موضعگیریهای خود همواره درصدد تضعیف امید مردم هستند، نباید به تولید محتوای فرهنگی در رسانه ملی بپردازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهش گفتم حجابتو رعایت کن......
بهم گفت شما نگاه نکن.....🤔
🔴حتما مشاهده کنید🔴
⭕️ در مظلومیت غیرت و قانون
▪️**وقتی دولت، عدلیه و مجلس توجهی به وضعیت فاجعهبار بار بیحجابی در کشور ندارند ...**
طبیعی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم هم ساماندهی بیحجابی را اولویت صدم خود هم ندانند!
▪️ این حجم از #بیتفاوتی محض و آشکار مسئولان ارشد کشور نسبت به حکم الهی حجاب موجب شده تا روسای اغلب دانشگاهها هم به مافوقهایشان اقتدا کنند و نسبت به مقابله با #بیحجابی در دانشگاهها، تحرکی از خود نشان ندهند...!!
▪️در این حالت اگر #رئیس یا معاون یک دانشکده بخواهد وظیفه شرعی و قانونی خود در قبال بیحجابی (در محیط دانشکده) را انجام بدهد سرنوشتی بهتر از "رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران" پیدا نخواهد کرد ...
▪️وقتی دانشگاه تهران به بهانههای مختلف از شناسایی دانشجویان بیحجاب و برخورد قانونی با آنها (توسط حراست و انتظامات) #طفره میرود نتیجه آن میشود که شخصیتی علمی و ارزنده مانند ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، مجبور به مواجهه با دانشجوی بیحجاب (جهت اخذ کارت دانشجویی و شناسایی فرد متخلف) شود و در این میان #جریان مروج بیحجابی با هوچیگری، جنجال، فحاشی و حتی حملهور شدن دستهجمعی به ایشان (و امثال ایشان) و البته انعکاس سریع این وقایع در رسانههای بیگانه، جنگ روانی علیه مجری قانون را کامل میکنند تا کار به جایی برسد که چهرههایی دغدغهمند و پایبند به #قانون (مانند رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران) زیر فشار رسانههای ضدانقلاب (اعم از بیگانه و داخلی) و عدم حمایت مسئولان دانشگاه از حرکت قانونی و شرعی خود پشیمان شده و دیگر به دفاع از شرع و قانون در محدوده مسئولیت خود، فکر هم نکنند (چون امیدی به جدیت و حمایت مسئولان دانشگاه از اقدامات قانونی خود ندارند و میدانند که مدیران ارشد دانشگاه مرعوب جوسازی و جنگ رسانهای مروجان و حامیان بیحجابیاند و به بهانه آرام نگه داشتن فضای دانشگاه از باجدهی به جریان مروج بیحجابی در دانشگاه ابایی ندارند)
▪️جالب اینجاست که در این مواقع، بیگانه و خودی افراد متخلف و قانونشکن و حامیانشان را فراموش کرده و انگشت اتهام را به سوی "مجری قانون" میگیرند و مانند لشکر عمر سعد او را محاصره و شخصیتش را "اربا اربا " میکنند!
▪️در این میان قصور حراست وزارت علوم و دستگاههای امنیتی در کشف و برخورد قانونی با شبکه خبررسانی به رسانههای معاند و جریانات مروج بیحجابی (که در طول یک سال اخیر به شدت در دانشگاه تهران فعال بودهاند) باعث شده تا معدود اقدامات قانونی علیه بیحجابی در این دانشگاه به بنبست برسد و حوادثی مانند ماجرای ۱۴ آبان ماه دانشکده علوم اجتماعی رخ دهد. (و البته وضعیت فاجعهبار عفاف و حجاب در دانشکدههایی مانند هنرهای زیبا و ... که در برخی اوقات از دانشکدههای خارجی نیز سبقت میگیرد از دیگر نتایج این روند به شمار میآید)
❇️ هرچند ساماندهی وضعیت حجاب و عفاف در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کار دشواری نیست، اما با وجود وزیر فعلی علوم و بیاعتنایی محض نهاد بالادستی (شورای انقلاب فرهنگی) امیدی به بهبود وضعیت ناهنجار فرهنگی در اغلب دانشگاهها نمیتوان داشت و در چنین حالتی معدود اساتید و مسئولان پایبند به شرع و قانون دو راه بیشتر ندارند:
یا مانند مسئولان ارشد کشوری و دانشگاهی مسیر بیخیالی را انتخاب کرده و با خونسردی نظارهگر زیر پا گذاشته شدن احکام الهی در دانشگاههای جمهوری اسلامی باشند.
و یا این که مظلومانه و غریب، به انجام وظایف قانونی و شرعی خود در قبال بیحجابی و بیعفتی در دانشگاهها بپردازند و ترور شخصیت شوند!
❇️ اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا و غیبة ولینا، و کثرة عدونا، و قلة عددنا و شدة الفتن بنا، و تظاهر الزمان علینا ...
✍دکتر کوشکی
#نامه ايه که پارسال
در همان روزهای شهادت شهید #عجمیان
از طرف #پزشکان منتشر شد، در اعلام انزجار و درخواست اشد مجازات برای اون پزشک نمای غیرانسان حاضر در صحنه شهادت شهید عجمیان....
https://kayhan.ir/fa/news/255769/اعلام-انزجار-1200-پزشک-از-نقش-یک-پزشک-در-شهادت-شهید-عجمیان
یک عده پزشک هم بدون اینکه در صحنه حاضر باشند، شهادت دادند که هم صنفی شان گناهی نداشته! در حالی که اصل معنی #شهادت دادن یعنی شاهد بودن در صحنه❗️
بله
پزشک داریم تا پزشک
زمان، زمان #غربالگری است!!
@bode4om
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور بیمارستان را بمباران میکنید؟
🔹 جولیوس ماله، رهبر حزب «مبارزان آزادی اقتصادی» از دادگاه کیفری بینالمللی خواست تا بنیامین نتانیاهو را به دلیل جنایات جنگی مرتکب شده در غزه پس از 7 اکتبر تحت پیگرد قانونی قرار دهد.
🔸 «حتی اگر رئیس حماس در بیمارستان باشد، باز هم نمیتوانید بیمارستان را بمباران کنید!»
جهان کثافت و متعغنی است حقیقتا. تمام ارگان های بین المللی مرده و خفته اند. این نظم باید بر هم بخورد. برای خاطر انسان و انسانیت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلاس درس در مستراح ...
🔺یکی از مهمترین دلایل خودتحقیری و ناامیدی بخشی از جامعه، اینه که هیچوقت خبرای خوب بهشون نمیرسه
از انتشار اخبار امیدآفرین دریغ نکنید؛ حتی خبرهای بظاهر ساده...
یه کیت تشخیص سرطان در اولین مرحله با دقت ۹۰درصد رونمایی شده؛ دست همه اونایی که دارن با تحریم میجنگن رو میبوسم 👌
@VOINEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 روش جالب مردم مالزی برای تحریم کالاهای شرکتهای حامی رژیم اشغالگر صهیونیستی
@banooyemobarez
@bode4om
.
♻️ دکتر حبیب، استاد دانشگاه لبنانی: از دانشجویانم در دانشگاه لبنان عذرخواهی میکنم زیرا در تدریس اصول حقوق بین الملل حقوق بشردوستانه بینالمللی و سازمان ملل متحد سختگیر بودم. بعد از جنایات صهیونیسم در #غزه دیگر نیازی به تدریس این اصول نیست. قانون زور، آقای جهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
👊 آنچه مردم دنیا امروز به آن پی بردهاند، ملت ایران ۴۵ سال قبل علیه آن قیام کرد...
اینجا واشنگتن است با جمعیتی ۳۰۰ هزار نفره در حمایت از فلسطین
رای لیستی در سال ۱۴۰۲ هیچ موضوعیتی ندارد. فلسفه رای لیستی، عدم امکان شناخت مستقیم افراد در گذشته و اعتماد ناگزیر به تهیهکنندگان لیست بود. یکی از برکات فضای مجازی، فراهم شدن امکان شناخت افراد است. مواضع و عملکرد افراد در مسائل گوناگون کاملا در دسترس و تکلیف رای دهنده، تحقیق است.
مجلس، عرصه سیاست است و عرصه سیاست، جای افراد ناشناخته نیست.
افراد یا عملکرد دارند، یا مواضع. کسی که در بزنگاههای مهم سیاسی سکوت اختیار کرده و به وظیفه سیاسی خود عمل نکرده است، حداقل شرایط لازم برای ورود به مجلس را ندارد.
انتخابات، محل انتخاب میان مواضع و جهتگیریهاست. آنکه سکوت اختیار کرده، اساسا از دایره انتخاب خارج است.
✨ دکتر سید یاسر جبرائیلی