#زندگینامه شهید عبدالله غیاثی راویزی
شهید «عبدالله غیاثی راوندی» در بیستم تیرماه سال 1341، در خانواده روستایی در «شهر بابک» به دنیا آمد. هنوز یک سال نداشت که به اتفاق خانواده خود به علت عدم بضاعت مالی که علت کوچ روستائیان است به تهران رهسپار شدند. او از همان دوران طفولیت با سختیها آشنا شده بود و با خطراتی که او را با مرگ حتمی تعقیب می کرد. عبدالله هفت ساله بود که به دبستان رفت تا به سلاحی که لازمه مبارزه است مسلح شود.
عبدالله به کارمشغول می شد تا مخارج زندگی و تحصیل خود را تآمین کند. او با وجودسختی زندگی همیشه درکلاس شاگرد ممتاز بود و دوران راهنمائی از بودن کلاسهای مختلف رنج می برد و درنوشته های خود براین موضوع سخت تکیه داشت. او هیچگاه آرام نبود و همیشه در حال مبارزه با آثار شوم حکومت طاغوت بود تا اولین حرکتهای انقلاب اسلامی شکل گرفت عبدالله از کسانی بود که درمحل با اولین فریادهای آغازگرانه خود جمعیت را به خیابانها می ریخت و سیل خروشان است حاضر در صحنه رژیم منفور طاغوت رسوا می ساخت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی درکمیته عظیمیه در کنار حجت السلام جنتی رضوی روحانی مبارزوخستگی ناپذیر همکاری لازم رامی نمود. سرانجام پس ازپایان دوره راهنمائی وارد هنرستان صنعتی شد و با وجود تلاشهای پیگیر اجتماعی و انقلابی که داشت. همیشه شاگرد ممتاز بود و درکنار کتب درسی به مطالعه کتب مذهبی می پرداخت و در سال 1358، با گرفتن دیپلم نقشه برداری درسال 59، موفق به اخذ دیپلم راه و ساختمان گردید. او پس از فارغ التحصیل شدن از هنرستان به دنبال گمشده خویش می گشت و گمشده اش را در جبهه های حق علیه باطل می دید. تا اینکه در تاریخ دوم بهمن ماه 1359، به مدت پانزده روز به پادگان لاهوتی اعزام شد تا آموزشهای لازم را فرا گیرد و در تاریخ هفدهم بهمن 59 ، از طرف مرکز انجمنهای اسلامی تهران عازم اهواز شد.
از اهواز به شوشتر رفت تا برای پانزده روز دیگر آموزش سلاحهای سنگین را بییند و عازم جبهه سوسنگرد منطقه جنگهای نامنظم شهید چمران شده و برای دومین بار به جبهه سفر می کند تا همراه برادران رزمنده خود در منطقه سوسنگرد عازم شوند. در تاریخ بیست و پنجم 1359، به مرخصی اعزام می گردد و در این بین خود را برای خدمت مقدس سربازی آماده می سازد. عبدالله همراه جنگهای نامنظم شهید چمران عازم جبهه های جنوب می گردد و در عملیاتی که نام «طریق القدس» را داشت و با سربلندی به همراه دیگر همرزمانش آزادی بستان را جشن گرفتند ولی هنوز ذائقه طعم پیروزی را داشت که در ضد حمله صدامیان کافر در روز نهم اذر ماه سال 60، به آرزوی دیرینه خود که همان مرگ سرخ بود رسید.
@bonyadalborz1
#وصیتنامه شهید عبدالله غیاثی راویزی
به نام خداى درهم کوبنده ستمگران «انا لله و انا الیه راجعون » ماهمه از آن خداییم و به سوى او باز مى گردیم.
شهید رجایى؛ زمانى که آخرین فشنگ ما تمام مى شود جنگ واقعى ما تازه شروع مى شود.
پس از تقدیم عرض سلام، سلامتى وجود همگى شما را از درگاه ایزد منان و قادر خواهان و خواستارم و امیدوارم که در زندگى شادکام و پیروز و خوشبخت باشید و امید آن دارم که همگى ما از پویندگان مکتب سرخ حسین ( ع ) باشیم و پرچم شهادت را در راه خدا به دوش بکشیم و مظهر فداکارى و شجاعت و مقاومت باشیم و چون شمع بسوزیم و نور بدهیم.
آرى! اى پدر و مادر عزیزم و برادران محبوبم اگر من نتوانستم زحمات و محبتهاى شما را جبران کنم. معذرت مى خواهم و امیدوارم که با تمام وجودتان من را حلال کنید.
و به شما بگویم که اگر این سعادت نصیب من شد و در راه خدا کشته شدم هرگز گریه نکنید و در زندگى شاد و خندان و شنگول باشید و بدانید که مرگ نیستى و فنا نیست، بلکه انتقال از دنیاى فانى به دنیاى باقى و پایدار است، مرگ منتقل شدن از جهان کشت و عمل به جهان نتیجه و محصول است و اى پدر و مادر خوبم من هدیه اى براى شما ندارم که تقدیم کنم جز اینکه یک چیز و آن شهادت در راه خدا و براى اسلام و افتخار بوجود آورد. براى شما و امید آن دارم که پدر و مادر و برادران و پسرخاله هایم و دوستان و اقوام و فامیلها باهم با مهر و محبت و عشق به الله و مکتب و فداکارى و گذشت و خوشى زندگى کنند و در جامعه نمونه و الگو براى دیگران باشید و از فرد پرستى و شخصیت پرستى بپرهیزید و استقلال فکرى و اراده قاطعى داشته باشید و چون اعضاى یک پیکر متحد باشید و از یاران باوفاى اسلام و امام عزیزمان این امید محرومان جهان، این قلب تپنده انقلاب باشید.
در پایان ضمن طلب حلالیت، بخشش امیدوارم که این سلام گرم مرا پدر و مادر عزیزم و برادران خوبم در گوشه اى از قلب پر عاطفه و مهر خویش قرار دهند و سلام مرا به خانواده خاله عزیز و مهربانم و مشهدى هاشم مهربان و پسرخالههاى گرامیم و دخترخاله هاى زینب گونه ام و خانواده برادر عزیزم عباس آقا و برادر خوبم ابراهیم آقا و دیگر اقوام و فامیل و دوستان عزیزم برسانید.
به امید پیروزى لشکر اسلام بر کفر و فرج هرچه زودتر امام مهدى ( عج )
در مسلخ عشق جز نکو نکشند* روبه صفتان زشت خو نکــشند
گر عاشق صادقى زمردن مهراس* مردار بود هر آنکه اورا نکـــشند
@bonyadalborz1
حدیث حجاب زکات زیبایی
امام علی علیه السّلام فرمودند:
زكاةُ الجمالِ العِفافُ.
زكات زيبايي، عفت و پاكدامني است.
تصنيف غررالحكم، ص 256، ح 5409
@bonyadalborz1
#آشنایی با عملیات های دفاع مقدس
آشنایی با عملیات ثامنالائمه (ع)1360/7/5
شهدای عملیات ثامن الائمه(ع)
مقدمه
محاصره آبادان به دست نیروهای عراق که به عنوان یک برگ برنده و موضع برتر نظامی جهت رسیدن به اهداف بعدی برای این کشور مطرح بود، همواره مورد توجه فرماندهان خودی قرار داشت تا با درهم شکستن این محاصره، غرور کاذب دشمن را بشکنند. در این راستا، اگرچه در چند مورد تلاشهای بینتیجهای انجام پذیرفت، اما با دستور حضرت امام خمینی(ره) در آبان 1359 برای شکستن حصر آبادان، فرماندهان سپاه پاسداران پس از دو ماه شناسایی و کسب اطلاع از وضعیت دشمن طرح عملیاتی خود را در بهمن ماه این سال به مسئولین لشکری و کشوری ارائه دادند. اگرچه این طرح پس از بررسی به تصویب رسید، ولی با کارشکنی بنیصدر (فرمانده کل قوا) به تعویق افتاد.
با عزل بنیصدر روحیه جدیدی در کالبد رزمندگان دمیده شد؛ لذا یک بار دیگر پس از شناساییهای مجدد و کسب آخرین اطلاعات از مواضع دشمن، طرحهای جدیدی ارائه شد که سرانجام یکی از آنها به تصویب شورای عالی دفاع رسید.
اهداف عملیات
- خنثی ساختن تهدید احتمالی دشمن برای تصرف آبادان و بندر امام خمینی؛
- خارج ساختن اهرم فشار محاصره آبادان از دست دشمن؛
- پاک سازی شرق رود کارون و آزادسازی نیروهای خودی از خطوط پدافندی در منطقه آبادان و دارخوین.
موقعیت منطقه
منطقه عملیاتی با وسعتی بالغ بر 130 کیلومتر مربع از شمال به جاده اهواز - آبادان، از جنوب به شهر آبادان، از شرق به حدفاصل بین شادگان و جاده ماهشهر - آبادان، و از غرب به رود کارون در حد فاصل بین سلمانیه تا فیاضیه محدود میشد.
منطقه تحت اشغال دشمن به طول تقریبی 13 کیلومتر مربع در امتداد رود کارون بود که به همین میزان به سمت شرق و جنوب گسترش یافته بود؛ به گونهای که بخشی از دو جاده "اهواز - آبادان" و "ماهشهر - آبادان" در منطقه تحت اشغال دشمن قرار داشتند.
استعداد دشمن
لشکر 3 زرهی و واحدهایی از لشکرهای 7 و 11 پیاده و 12 زرهی و یگانهایی از تیپهای 31 و 33 نیروی مخصوص و تیپ 113 پیاده و نیروهایی از ارتش خلقی به ترتیب زیر در منطقه حضور داشتند:
الف- جبهه شرق کارون
تیپ 6 زرهی از لشکر 3 زرهی؛ تیپ (-) 8 مکانیزه از لشکر 3 زرهی؛ گردانهای تانک طارق، القعقاع و سیف سعد؛ گردان 2 پیاده تیپ 49 و گردان؟ پیاده تیپ 44 و گردان 1 از تیپ 33 نیروی مخصوص.
ب- جبهه خرمشهر
تیپ 33 نیروی مخصوص؛ تیپ 113 پیاده؛ واحدهای ارتش خلقی؛ گردان تانک؟ ؛ گردان 1 مکانیزه تیپ 1.
ج- جبهه غرب اروند
تیپ (-) 49 از لشکر 11؛ تیپ گارد ساحلی؛ گردانهای گارد مرزی؛ واحدهای ارتش خلقی؛ گردان 2 مکانیزه تیپ 49.
سازمان رزم خودی
ارتش جمهوری اسلامی ایران: لشکر 77 پیاده با سه تیپ 1، 2 و 3؛ تیپ 37 زرهی؛ گروه رزمی 291 تانک؛ گردان 251 تانک از لشکر 16 زرهی؛
سپاه پاسداران: 16 گردان پیاده.
ژاندارمری: گردان 107.
توپخانه خودی
گردان مختلط 815؛ گردان 370؛ گردان (-) 389؛ گردان 383؛ آتشبار دوم گردان 362؛ گردان (-) 368؛ آتشبار دوم گردان 387؛ آتشبار دوم گردان 369؛ گردان (-) 333؛ گردان مختلط 315؛ گردان (-) 341؛ آتشبار یکم گردان 123؛ در مجموع 24 آتشبار (8 گردان).
طرح عملیات
در طراحی عملیات سه محور اصلی و یک محور فرعی در نظر گرفته شد که به ترتیب عبارت بودند از:
- محور دارخوین، محمدیه در حاشیه کارون (شمال منطقه عملیاتی).
- محور فیاضیه (جنوب منطقه عملیاتی).
- محور ایستگاه 7 آبادان (جنوب منطقه عملیاتی).
- جاده ماهشهر - آبادان (محور پشتیبانی).
در هر یک از محورها نیروهای رزمی به صورت زیر مستقر بودند:
- در محور دارخوین، تیپ 3 لشکر 77 به همراه 5 گردان سپاه.
- در محور فیاضیه؛ تیپ 2 لشکر 77 به همراه 5 گردان سپاه.
- در محور ایستگاه 7؛ تیپ 1 لشکر 77 به همراه ؟ گردان سپاه.
- در محور جاده ماهشهر - آبادان؛ تیپ 37 زرهی به همراه ؟ گردان سپاه.
گفتنی است که محورهای دارخوین و فیاضیه به دلیل وضعیت زمین و نوع آرایش و حساسیتهای دشمن از اهمیت به سزایی برخوردار بود. از جمله ویژگیهای آن میتوان به تصرف پلهای روی رودخانه کارون (پل حفار - پل قصبه) در طراحی عملیات اشاره کرد که در چنین صورتی دشمن به محاصره درآمده و منهدم میشد.
شرح عملیات
عملیات ثامن الائمه(ع) در ساعت 1 بامداد 5/7/1360 از سه جناح آبادان، ماهشهر و دارخوین آغاز شد. در ساعات اولیه حمله، نیروهای خودی موفق شدند زائده شرق جاده آبادان - ماهشهر را پاک سازی کنند و خاک ریزهای اول و دوم در ایستگاه 7 و همچنین ایستگاه 12 و نیز دو خاک ریز دشمن در فیاضیه را به تصرف درآورند.
در ادامه عملیات، پیش روی به سمت پل حفار به منظور تصرف آن ادامه یافت و از سمت دارخوین نیز قسمت شمالی نهر شادگان و شرق کارون به طور کامل پاک سازی شده و نیروهایی که از این محور وارد عمل شده بودند، پس از تصرف روستای مارد، پل قصبه را نیز به تصرف خود درآوردند و در حدفاصل بین دو پل قصبه و حفار پدافند کردند.
نیروهایی که از سمت فیاضیه وارد عمل شده بودند، با مقاومت دشمن در پشت خاک ریز مواجه گردیدند. سپس نیروهای محور دارخوین به سمت پل حفار پیش روی کردند و در نتیجه حدود ساعت 14:00 الحاق نیروهای هر دو محور فیاضیه و دارخوین انجام گرفت و یک خط پدافندی در شرق کارون ایجاد شد.
نتایج عملیات
با اجرای عملیات ثامن الائمه(ع)، فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر شکستن حصر آبادان تحقق یافت و دو جاده مهم اهواز - آبادان و ماهشهر - آبادان نیز آزاد شد.
در این عملیات بیش از 1500 تن از نیروهای عراقی کشته و حدود 1800 تن اسیر شدند. همچنین 90 تانک و نفربر، 100 خودرو، 2 پل پیامپی و چند انبار مهمات منهدم شد.
این عملیات نشان داد که راه خروج از بنبست در جنگ تنها با اجرای اندیشههای انقلابی میسر است.
این عملیات ضرورت بهرهگیری از توان انقلابی را ثابت کرد که با تغییراتی در فرماندهی جنگ و عزل بنیصدر این پیروزی به دست آمد.
در این عملیات همبستگی و اتحاد بین سپاه و ارتش ایجاد شد.
با انجام این عملیات مقدمات سازماندهی سپاه و رفع کمبودهایی همچون تشکیل گردانهای زرهی و … فراهم شد.
با اجرای این عملیات، اولین گام برای آزادسازی مناطق اشغالی ایران اسلامی برداشته شد.
منبع:مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
@bonyadalborz1
به رنگ یاس - @Maddahionlin.mp3
5.98M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴بمیرم ای یاس کبود
🌴چرا یک قبر خاکیم مدینه سهم تو نبود
@bonyadalborz1
ناکامی آمریکا در تشکیل خاورمیانه جدید
رویدادها و تحولات اخیر در منطقه به خصوص انجام موفقیت آمیز عملیات «طوفانالاقصی» و عدم موفقیت آمریکا در کمک به رژیم صهیونیستی نشان داد که طرحها و نقشههای ایالات متحده و اسرائیل در تشکیل و ایجاد خاورمیانه جدید با شکست و ناکامی روبرو شده است.
لینک مشروح خبر: https://dnws.ir/634401
@bonyadalborz1
#طوفان_الاقصی
فرمانده مرزبانی فراجا: راه رزمندگان دفاع مقدس در مرزها توسط مرزبانان ادامه دارد/ آنچه دفاع مقدس ما را از سایر جنگهای طول تاریخ متمایز میکند، شور، عشق و ایمان رزمندگان بود
سردار گودرزی با بیان اینکه راه رزمندگان دفاع مقدس در مرزها توسط مرزبانان ادامه دارد، افزود: پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس امروز در فرماندهی کل انتظامی حضور دارند و الگویی از ایثار، فداکاری، جهاد و ... برای همه کارکنان انتظامی هستند.
لینک مشروح خبر: https://dnws.ir/634434
@bonyadalborz1
#سردار_گودرزی
ورود پیکر ۸ شهید تازه تفحص شده مدافع حرم وارد مشهدالرضا+ تصاویر
پیکر هشت شهید تازه تفحص شده مدافع حرم بامداد امروز وارد فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد شد.
لینک مشروح خبر: https://dnws.ir/634454
@bonyadalborz1
#شهدای_تفحص_شده
هر روزت را با قرآن شروع کن
#قرآن #7