eitaa logo
بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانش‌نامه انقلاب اسلامی
5.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
990 ویدیو
642 فایل
ناشر اختصاصی آثار تاریخ‌نگار انقلاب اسلامی؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی کانال رسمی @bonyadtarikh تازه های پایگاه: http://iranemoaser.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
ایشان در تبیین بعدی دیگر از تحریف انزواطلبی و صوفی گری و ذکر و ورد صوری را از برنامه های تحریفی دانستند و گفتند: حضرت علی علیه السلام شلاق برداشتند و بر گروه مسجدنشینان زدند که: لا رهبانیه فی الاسلام بروید دنبال کسب و کار صحیح.
ایشان در ادامه وارد مبحث تحریف امام شده و انواع آن را برشمردند. همچنین مواردی از تحریف را در زمان حیات ایشان ذکر کردند.
در حال حاضر نشست واکاوی تحریف امام با پرسش و پاسخ از استاد سیدحمید روحانی در حال پیگیری است.
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی در پاسخ به پرسشی در خصوص شخصیت سیاسی هاشمی رفسنجانی و نسبت او با خط امام گفتند: هاشمی رفسنجانی امام را نشناخته بود.
تعداد سوالات مطرح شده از استاد روحانی بالاست و جمعیت از تداوم جلسه با ذکر صلوات استقبال نمودند.
ایشان در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه چرا تنها مقام معظم رهبری توانستند شاگرد حقیقی مکتب باشند و بمانند فرمودند شاگرد امام بودن سخت است و ایشان مورد لطف ویژه خداوند متعال بودند به علاوه هیچ کس مثل ایشان اهل مطالعه و تعمق در مکتب ایشان نیست.
پس از پایان پرسش و پاسخ آئین رونمایی از کتاب "نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع" با معرفی این کتاب توسط دکتر حسن محمدی در حال حاضر در حال پیگیری است.
مجری مراسم با دعوت از اساتید و بزرگان حاضر جلسه برای رونمایی از کتاب نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع آئین رونمایی را آغاز کرد. حجج اسلام آقایان روحانی، علیزاده، احتشام، نعیمیان، رستم پور، به رونمایی از کتاب مذکور پرداختند.
با پایان آئین رونمایی از کتاب نشست انتقادی واکاوی پروژه تحریف امام در رسانه های داخلی و خارجی به انتهای خود رسید. گزارش واخبار تفصیلی مراسم به زودی از حساب رسمی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔹14 گام تا امام🔹 🔵گام دوازدهم: اثبات اسلام ناب محمدی صلّی الله علیه و آله🔵 امام خمینی (قدس سره) در مبارزه خود با ، به معرفی و جهاد برای تحقق می‌پرداختند و در زمانی که جامعه اسلامی و حتی برخی از حوزه‌های علمیه به خاطر و انحرافی جهان‌خواران؛ اسلام را محدود به عبادیات می‌دیدند تلاش نمودند که تمام ابعاد اسلام را معرفی نمایند. مطالعه بخشی از سخنرانی ایشان در این زمینه گویای جو غالب آن زمان و جلوه‌گر مبارزه عمیق ایشان در راستای اثبات و تحقق اسلام ناب محمّدی صلّی الله علیه و آله است: « الان طبقات مسلمین چه تحصیل‌کرده از متجددین و چه تحصیل‌کرده از روحانیین، فضلا از توده مردم، اسلام را درست نفهمیده‌اند و همان‌طور که غربا را مردم نمی‌شناسند، اسلام هم تقریبا به وضع در دنیا زندگی کرده است. و چنان‌چه کسی بخواهد اسلام را آن‌طور که هست معرفی کند، به این زودی‌ها مردم باورشان نمی‌آید. حدود پنجاه کتابی که احکام اسلام در آن مجتمع است، سه-چهار جلدش مربوط به عبادیات و وظایف انسان با رب‌الارباب است و کمی از احکام هم مربوط به اخلاقیات است، مابقی کتاب‌ها همه مربوط به اجتماعیات، اقتصادیات، حقوق و سیاسیات می‌باشد... آن روز که دنیا غرق در بود و از اروپا هیچ خبری نبود و دو امپراتوری بزرگ که بودند، در حال استبداد به سر می‌بردند و اصلا قانونی وجود نداشت، اسلام قوانینی آورد که جامع قوانین حکومت‌های زنده دنیاست و از آن هم جامع‌تر است و همه جهاتی که بشر در امور مربوط به جنگ، صلح، حکومت، زندگی خصوصی، معاشرت با دیگران... و دیگر امور به آن محتاج است در قوانین اسلام آمده است... ما تمام جهات را کنار گذاشتیم و مقداری از احکام را گرفته، خلفا عن سلف مباحثه می‌کنیم. بسیاری از احکام اسلام جزء علوم غریبه شده است، اصلا اسلام غریب است و فقط از آن اسمی مانده است، تمام جزئیات اسلام که بهترین جزئیاتی است که برای بشر آمده الان بکلی فراموش شده است و لم یبق الا اسمه. تمام آیات شریفه الهیه که برای جزئیات و حدود است لم یبق الا قرائته... ما الان موظف هستیم ابهاماتی را که نسبت به اسلام وجود دارد برطرف کنیم تا این ابهام را از اذهان بیرون نکنیم هیچ‌کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. ما باید خود و نسل آتیه را وادار کنیم و به آن‌ها سفارش کنیم که نسل آتیه خویش را نیز مأمور کنند این ابهامی را که بر اثر چند صد ساله، نسبت به اسلام در اذهان حتی بسیاری از روشن‌فکران ما پیدا شده است رفع کنند، اسلام و حکومت اسلامی را معرفی کنند، که اسلام چیست و حکومت اسلام چه می‌باشد و قوانین اسلام چگونه است و بسیاری از احکام عبادی اسلام با این‌که عبادت است، عبادت توأم با سیاست است. اجتماعی حج و جمعه و امثال آن، در عین معنویت از سیاسیات اسلام است... امروز ، و حوزه‌های دیگر موظفند که اسلام را نشان دهند و این متاع را عرضه کنند...»(نهضت امام خمینی (قدس سره) ج2 ص723-722) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔆بازتاب همایش «تحریف ظالمانه»/1 خبرگزاری حوزه 📸گزارش تصویری نشست 🔹🔸https://b2n.ir/85435 📄گزارش خبری نشست 🔹🔸https://b2n.ir/29254 🔹🔸https://b2n.ir/24832 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔆بازتاب همایش «تحریف ظالمانه»/2 خبرگزاری ایسنا 📄 گزارش سخنان حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی 🔹🔸 http://qom.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=53945 🔹🔸 گزارش قرائت پیام آیت‌الله اراکی http://qom.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=53942 🔹🔸گزارش سخنان حجت‌الاسلام و المسلمین نعیمیان http://qom.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=53949 🔹🔸 گزارش سخنان حجت‌الاسلام و المسلمین ماندگاری http://qom.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=53940 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.