#سوال
بودجه حوزه علمیه در سال 1402 نسبت به سال قبل 180% افزایش پیدا کرده در صورتی که حقوق کارمندان 20%افزایش پیدا کرده..
#متن_شبهه⛔️
بخشی از بودجه سال جدید
مرکز خدمات حوزه های علمیه
سال 1400 = 1332 میلیارد تومان
سال 1401= 2778 میلیارد تومان ( 108% رشد)
سال 1402 = 6400 میلیارد تومان (130% رشد)
شورای عالی حوزه های علمیه
سال 1400 = 867 میلیارد تومان
سال 1401= 1975 میلیارد تومان (127% رشد)
سال 1402 = 3173 میلیارد تومان (60% رشد)
دفتر تبلیغات اسلامی قم
سال 1400 = 183 میلیارد تومان
سال 1401= 226 میلیارد تومان (24% رشد)
سال 1402 = 349 میلیارد تومان (54% رشد)
‼️ حقوق کارگران و کارمندان را هم اینطور افزایش دهید!
#پاسخ👇⬇️
✅🌴 کل بودجه سه نهاد حوزوی مذکور، معادل 0.19(نوزده صدم) درصد از بودجه کل است. آیا بهتر نیست رسانه ها در مشکلات اقتصادی مطالبات مردمی را به سمت موضوعات حقیقی سوق دهند؟ آیا بهتر نیست مردم از دخل و خرج و خروجی کار وزارتهای اقتصاد و صنعت و رفاه و ... سوال کنند⁉️
🔹 با این که طلّاب حوزه های علمیه بیشترین تلاش را برای تقویت نظام جمهوری اسلامی و جهاد تبیین و ... انجام می دهند و حتی بیشترین شهید را برای دفاع از میهن تقدیم ملّت کرده اند، اما هیچ رابطه استخدامی با دولت نداشته و از بودجه دولت حقوقی دریافت نمی کنند؛
👈 بودجه این نهادها عمدتاً خرج اجرای طرح های آموزشی، عمرانی و حقوق کارمندان و گاهی طرح های حمایتی از طلاب می شود.
👈 اما در شرایط عادی حداکثر مبلغی که یک طلبه سطح عالی از مراجع تقلید (نه از بودجه دولتی) دریافت می کند، به 4 میلیون تومان نمی رسد.
🔸حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال 1402، 20 درصد افزایش می یابد و حداقل حقوق کارمندان (بدون حق عائله مندی و مسکن و اولاد و ...) 7 میلیون تومان است.
تبصره 12 لایحه بودجه 1402.
🔹 حق عائله مندی کارمندان 50درصد و حق اولاد ایشان 100 درصد افزایش داشته است.
تبصره 12 لایحه بودجه 1402.
🔸 بودجه کل کشور در سال 1401 نسبت به سال 1400، 25 درصد افزایش و در سال 1402 نسبت به سال 1401، 44 درصد افزایش داشته است.
👈 بنابراین، افزایش بودجه نهادهای مختلف به تناسب افزایش بودجه کل امری طبیعی است.
🔹 دلیل دیگر افزایش بودجه این نهادها، ادغام چند نهاد در یکدیگر است. مثلاً در گذشته «بودجه شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران» به صورت مجزّا در جداول می آمد اما در دو سال گذشته، بودجه این نهاد با بودجه «شورای عالی حوزه های علمیه» جمع بسته می شود.
#پاسخ_به_شبهات
@boshra_mohtava
🔰اولا باید تفاوت بین زن و مرد را خواند و دانست تا تمام سوالات حل و فصل شود و بفهمیم دلایل تاکید و پوشش بیشتر برای خانم ها از چیست؟
ثانیاً حجاب چشم که به صراحت و ابتدا برای مردان حکم و توصیه شده است
آیه ۳۰ سوره نور
ثالثا باید اعتراف کرد تاکنون بیشتر نوشته های مربوط به پوشش، نقطه نظر را بر حجاب زن معطوف کرده و کمتر به پوشش مرد توجه نموده اند در حالی که حجاب از جمله ضروریات دین است که هر مسلمانی چه مرد و چه زن بایستی آن را رعایت نماید؛ هر چند به خاطر وجود حکمت هایی که از تفاوت های جسمی و روحی زنان و مردان ناشی شده، رعایت حدود شرعی آن برای آنها متفاوت بوده و گویای آن است که حجاب تبعیض نیست، بلکه یک تفاوت است.
🌐حجاب مردان
وجوب حجاب برای زنان بدان معنا نیست که حفظ حجاب مختصّ خانم ها بوده و مردان با هر وضعیتی و با هر نوع پوششی می توانند درون جامعه ظاهر شوند، بلکه برای آنان نیز محدودیت های خاصی در نظر گرفته شده و مردها نیز وظیفه دارند حجاب را در مورد پوشش ظاهری، هرچند همان گونه که بیان شد حجاب مردان در حد پوشش زنان نیست.
آنچه از مجموعه دستورات دینی در خصوص حجاب مردان به دست می آید آن است که بهتر است مردان نیز بدن خود را تا حد امکان بپوشانند و مردان نیز از پوشیدن لباس های تنگ، نازک منع شده اند، علاوه بر این که پوشیدن لباس جنس مخالف و لباس شهرت برای آنها نیز حرام می باشد.
به عنوان نمونه احادیثی را از معصومین (علیهم السلام) در زیر یادآور می شویم:
حضرت علی (علیه السلام) می فرماید:
«لَیسَ لِلرَّجُلِ أَنْ یکشِفَ ثِیابَهُ عَنْ فَخِذَیهِ وَ یجْلِسَ بَینَ قَوْمٍ»[1]؛
وسائل الشيعة، ج 5، 23/ 10.
«بر مرد شایسته نیست که لباس او کنار رود تا ران هایش معلوم گردد و در این حال در میان قوم خود بنشیند».
همچنین فرموده اند:
«عَلَیکمْ بِالصَّفِیقِ مِنَ الثِّیابِ فَإِنَّهُ مَنْ رَقَّ ثَوْبُهُ رَقَّ دِینُهُ لَا یقُومَنَّ أَحَدُکمْ بَینَ یدَی رَبِّهِ جَلَّ وَ عَزَّ وَ عَلَیهِ ثَوْبٌ یصِفُه»[2]؛
تحف العقول عن آل الرسول، ص 113
«لباس ریزبافت و ضخیم بپوشید، هر که لباسش نازک است دینش نازک است هنگام نماز لباس بدن نما نپوشید.»
امام صادق (علیه السلام) نیز فرموده اند:
«کفَی بِالْمَرْءِ خِزْیاً أَنْ یلْبَسَ ثَوْباً یشْهَرُه»[3]؛
شيخ حر عاملى، وسائلالشيعة، قم، موسسه آل البيت، اول، ج 5، ص 24.
«برای انسان از نشانه های خفت و خواری همین بس که لباسی بپوشد که به آن مشهور شود».
#پاسخ_به_شبهات
@boshra_mohtava
🔴 به این چند جمله رهبری که دیروز فرمودند کمی بیشتر دقت کنیم:
⬇️⬇️
1️⃣ #خیلی_از_کسانی که #کشف_حجاب میکنند #نمیدانند این را؛ اگر بدانند، بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند.
🔹 معنایش کاملا مشخص هست؛ بسیاری از #بی_حجابها، دشمن نیستند، با انقلاب مسئله ندارند، با اسلام مسئله ندارند، نسبت به برنامه دشمن #غافلند ...؛ طبیعتا بر مقابل این افراد #تبیین اساس کار ماست، باید آگاهشان کنیم و طبق فرمایش رهبری، اگر اگاه شوند قطعا کشف حجاب را کنار میگذارند.
2️⃣ #همه_توجه_داشته_باشند دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با #برنامه_و_نقشه وارد بشویم. بدون برنامه و اینها، کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد؛ با برنامه، مسئولین برنامه داشته باشند و دارند، انشاءالله این کار دنبال بشود.
🔻 دشمن با نقشه و برنامه وارد شده است....
🔻 مسئولین برنامه دارند...
🔻 کارهای بی قاعده نباید انجام بگیرد...
🔹جانا سخن از زبان ما میگوئی...
🔹 بارها عرض کردیم مسئولین را متهم به بی برنامه گی، فشلی، بی غیرتی نکنیم...
🔹 بارها عرض کردیم اقدامات خودسرانه، جاهلانه، افراطی و ... به این مسئله آسیب میزند...
🔹 بارها عرض کردیم دشمن به دنبال چیست و ما باید در مقابلش آگاهانه اقدام کنیم...
🔹بارها عرض کردیم در مسئله حجاب باید بر اساس عقلانیت اقدام کنیم...
✅ مسئلهِی خانمها
🔹 مسئلهِی خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئلهی تحصیل دارد، مسئلهی اشتغال دارد، مسئلهِی ازدواج دارد، مسئلهِی فعالیت سیاسی دارد، مسئلهی حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئلهی حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟ جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادیشان را گرفته؟ این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهندهی اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیماییها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند.
۱۴۰۲/۱/۱۵
بُشریٰ
✅ مسئلهِی خانمها 🔹 مسئلهِی خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئلهی تحصیل دارد، مسئلهی اشتغال دارد، م
👈 آیا میدانید اگر ما بتوانیم همین فراز از فرمایشات دیروز رهبری را برای جامعه #تبیین کنیم بسیاری از توطئه ها و نقشه های دشمن بر باد خواهد رفت؟؟
#سوال
#پاسخ_به_شبهات
🌐خدا ما را از روح خودش آفریده یعنی روز قیامت روح خودش را میسوزاند⁉️
#پاسخ 👇⬇️
🔶 اول: وقتی ما به کعبه و مسجد میگوییم خانه خدا، یعنی واقعا آنجا خانه خداست و خدا در آن زندگی میکند؟! مسلما اینطور نیست بلکه آن مکان چون منتسب به خداست و دارای احترام و ارزش زیادی نزد خدا دارد شده خانه خدا و وقتی گفته میشود روح ما از خدا است یعنی منتسب به خدا ست و نزد خدا عزیز و با ارزش است.
🔷 دوم: عذاب الهی هم نتیجه اعمال خود ماست. مانند زمانی که پدر و مادر به ما بگویند معتاد نشوید یا بهداشت به ما هشدار دهد که مسائل بهداشتی را رعایت کنیم ولی ما گوش نکنیم و با معتاد شدن و عدم رعایت بهداشت خود را به زحمت بندازیم. در نتیجه سختی ترک اعتیاد و دردهای عمل جراحی نتیجه اعمال خود ماست نه هشدارهای پدر و مادر و بهداشت.
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/25
#پاسخ_به_شبهات
@boshra_mohtava
#زیارت_امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
🔹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
@boshra_mohtava
🔰کشف حجاب چگونه یک حرام سیاسی میشود؟
به گزارش مشرق، مهدی جهان تیغی فعال رسانه ای نوشت:
📌رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مسئولان و کارگزاران نظام علاوه بر غیر شرعی بودن و غیر قانونی بودن کشف حجاب، آن را حرام سیاسی نیز خواندند.
📌حرام خواندن سیاسی کشف حجاب، ریشه و در امتداد همان احکام صریح اسلام در حوزه حجاب و حرمت بی حجابی در اسلام است. اما نکته مهمش این است که حرام سیاسی اعلام کردن یک عمل در یک مرتبه مهمتری قرار می گیرد. مثلا کشف حجاب اگر در محیط خصوصی و خانوادگی قرار بگیرد، گناه شرعی محسوب میشود ولی محل دخالت حاکمیت قرار نمیگیرد.
📌همین گناه وقتی به عرصه اجتماعی میآید و تبعات آن به عموم جامعه بر میگردد، به صورت تکلیف آور و به عنوان وظیفه ذاتی، محل ورود و دخالت حاکمیت اسلامی میشود.
📌اما گاه کشف حجاب از یک گناه شرعی و ناهنجاری اجتماعی و فرهنگی نیز فراتر میرود و اثر سیاسی از خود باقی میگذارد و تبعاتش فراتر از یک ناهنجاری، حتی نظم و آرامش جامعه و به نوعی امنیت مردم و کشور را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. بنابراین حرام سیاسی خواندن کشف حجاب از این منظر اهمیت خودش را بیشتر از یک حرام شرعی و فردی نشان میدهد.
📌از سوی دیگر، حجاب از اصول عملی و ذاتی حاکمیت اسلامی است، طبیعی است که خلاف آن عمل کردن در سطح عمومی، می تواند جنبه سیاسی و مخالف خوانی با حاکمیت نیز به خود بگیرد.
📌کشف حجاب در حال حاضر ابزار سیاسی دشمن علیه جامعه و حاکمیت اسلامی شده است. کافیست که مجددا به اجرای طرح ها و پروژههای میلیونی انجام شده برای انجام پروژه های کشف حجاب نظیر چهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب، نه به حجاب اجباری، آزادی های یواشکی و آخرین آن پروزه ضدامنیتی «زن، زندگی، آزادی» با دقت بیشتری نگاهی روندی بیاندازیم. سرویس های امنیتی دشمن، با همت و تلاش ویژهای تلاش میکنند که حجاب را به موضوعی برای دو قطبی سازی سیاسی و ایجاد شکافهای عمیق اجتماعی و عاملی برای انفکاک ملت از حاکمیت اسلامی تبدیل کنند.
📌 بنابراین شما از این دریچه صرفا با یک مساله اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی رو به رو نیستید، بلکه با یک ناهنجاری سیاسی و مهمتر از آن با یک اقدام سیاسی و تلاش برای بهم ریختن نظم عمومی کشور مواجه هستید.
📌در مقطع فعلی حساسیت این موضوع از منظر امنیت ملی نیز بیشتر برجسته شده است. در حال حاضر، سرویس های امنیتی غربی، اصلی ترین اپوزیسیون جمهوری اسلامی را از بین افرادی انتخاب میکنند که بیشترین تعهد را به غرب در حوزه ترویج اباحه گری و بی حجابی در ایران بدهند.
📌امتداد پروژه اخیر ضد امنیتی «زن، زندگی، آزادی» با محوریت کشف حجاب و ترویج اباحهگری نهایتا به اغتشاش، بی نظمی عمومی، تحریم بیشتر ایران و فشارهای سیاسی و امنیتی به کشور منجر شد.
📌بنابراین اصرار سرویسهای امنیتی و رسانههای فارسی زبان ضدانقلاب برای برجسته سازی و ترویج کشف حجاب در جامعه ایران، همچنان در امتداد ایجاد فرصت برای دنیای سیاسی غرب برای تحریم و فشار بیشتر به مردم ایران محسوب میشود. طبیعی است که حاکمیت برای دفاع و جلوگیری از فشار بیشتر به مردم، وظیفه دارد با چنین طراحی و سناریوهایی مقابله کند و از اولین تاکیدات نیز به صورت طبیعی این مساله خواهد بود که عالی ترین مقام مذهبی کشور در راستای دفاع از جامعه ایرانی، این نوع اقدامات را حرام سیاسی معرفی کند.
📌اما یک سوال مهم؛ آیا با این مقدمه گفته شده، همه زنانی که کشف حجاب میکنند در حال مبارزه سیاسی علیه جمهوری اسلامی هستند؟ قطعا خیر! اولا بسیاری از همین زنان ضعیف الحجاب ایرانی تعلقات معنوی و مذهبی دارند و مهمتر اینکه اگر از پشت پرده سیاسی و امنیتی ترویج و طراحی کشف حجاب خبردار شوند، حتما با آن همراهی نخواهند کرد.
📌 اساسا وقتی پای دشمن وسط بیایید اکثریت مردم ایران از خیلی مذهبی تا کمتر مذهبی در یک جبهه قرار میگیرند و این مساله در جامعه ایرانی بارها ثابت شده و اتفاقا مراکز افکار سنجی و پژوهشی غربی بیش از همه این را می دانند. ضمن اینکه نباید یادمان برود که بخش مهمی از شکست دشمن در پروژه اخیر ضد امنیتی زن زندگی ازادی، اصطلاحا توسط همین افراد و زنان ضعیف الحجاب در ایران شکست خورد و در واقع با یک اقلیت بسیار ناچیزی رو به رو هستیم که آگاهانه در حال انجام حرام سیاسی «کشف حجاب» هستند.
🔺مهمترین اخبار خوب و امیدوار کنندهی
۲۴ساعت گذشته=۱۴۰۲/۰۱/۱۶
👌#خبر_خوب
🔊#رسانه_باشید
@boshra_mohtava