هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔻سوسیس و کالباس خوکی را اولین بار ارمنیها وارد ایران کردند❗️
🔹پس از انقلاب کمونیستی در شوروی، عده زیادی از ارمنیان روسیه و روسهای سفید به ایران سرازیر شدند و کالباس، سوسیس و ژامبون را با خود به همراه آوردند.
⬅️این ارمنیان ابتدا در مناطق شمالی و سپس در تهران مستقر شدند و با پرورش خوکهای اهلی و وحشی! در شمال ایران، شروع به تهیه کالباس، سوسیس و ژامبون کردند.
🔹اولین مغازه ساندویچی با نام خزر در خیابان استانبول تهران محل جمع شدن و گرفتن و وقت گذراندن شعرا، نویسندگان، روزنامهنگاران و دانشجویان خصوصاً دانشجویان دانشکده افسری تهران و دانش آموزان کلاسهای بالای مدارس متوسطه بود. چون ورود به این نوع مغازهها نشانه تجدد اغلب مشتریهای این مراکز از روشنفکران و فرنگ زدهها بودند.
🔸شهرت کالباس، سوسیس و ژامبون در ایران به حدی رسید که در جنگ جهانی پس از اشغال ایران انگلیسیها چند تُن کالباس و سوسیس ایران را برای رفع نیاز سربازان انگلیسی در آفریقا و خاور نزدیک خریداری کردند.
🔻به تدریج استفاده از این غذاها جای خود را در میان ایرانیان باز کرد. کار ساندویچ فروشیها رونق گرفت، به طوری که در حدود سالهای دهه ۴۰ تعداد کارگران ساندویچ فروشیها در رشت به ۱۶ هزار نفر رسید. در تهران طی سالهای ۱۳۳۰ تا ۱۳۵۰ تعداد ساندویچ فروشی ها از ۱۰ هزار گذشت.
📸تصویر مربوط به معدومسازی سوسیس و کالباسهای فاسد در اراک است.
📚منبع: تغذیه، زندگی بدون سبک، امیرحسین شهگلی صفحات ۳۷ و ۳۸
#سبک_زندگی
#سوسیس #کالباس
#فست_فود
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
✅با این 2⃣ غذای کامل سالم بمانید
⬅️غذای کامل، غذایی است که هم سردی و گرمی را با هم دارد (در غذای سرد رطوبت و در غذای گرم خشکی وجود دارد) و تمام اعضای بدن را پوشش میدهد که نتیجه آن سلامتی و عدم بیماری (روحی و جسمی) است.
🥛نان گندم و شیر گاو غذاهای کامل و مقوی و تأمین کننده سلامت روح و جسم برای همگان است. در حقیقت نان گندم و شیر با رطوبتی که دارند حرارت سوزاننده را در بدن کنترل کرده و بدن را سالم و بانشاط نگه میدارند که به این حالت سلامتی گفته میشود.
🏃♂️نشانه سلامتی این است که دست و پا گرم، رنگ صورت شفاف و بدون لک و جوش باشد و چون برای کنترل حرارت غذاهای سرد استفاده نشده معده سالم و رنگ زبان قرمز میشود.
#شیر #عسل
#نان_گندم
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔻وقتی دشمن نان سفید را جایگزین نان سبوسدار کرد
🔹دشمن برای غذای کاملی مثل نان گندم طلایی سبوسدار، نقشه کشید و برای این که ما را به بیماری مبتلا کند آن را به حاشیه راند و تا توانست کم اهمیت جلوهاش داد.
🍞گندم طلایی و نرم را تبدیل به نان سفیدی کرده که زود خشک میشود، قابلیت نگهداری ندارد و خود عامل بسیاری از بیماریها است.
🌽به بهانه تقویت، آرد ذرت و چیزهای دیگری که کیفیت نان را پایین میآورد به آن اضافه کرده است. آرد ذرتی که سرد و خشک(سودازا) است.
🔸 در مرحله بعد به نام صنعتی کردن، تنورهای سنتی و گِلی را جمعآوری کرده و تخمیر طبیعی را که زمانبر بود ولی باعث تُردی، خوشمزگی، زود هضمی نان، تقویت سیستم ایمنی بدن و ایجاد سلامتی میشد را از نانواییها جمع کرده و به جای آن جوش شیرین و بلان کیت سرطانزا میزنند تا به سرعت تخمیر شود.
#طب_و_استعمار
#سبوس
#نان_گندم
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
امام صادق علیه السلام:
سویق، از هفتاد نوع بلا جلوگیری میکند.
🍃
🌸🍃
#حدیث
#سویق
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🥫تاریخچه ورود غذای کنسروی به ایران
🔻اولین کنسروها را ارامنه روسیه در سال ۱۳۰۱ به ایران آوردند که کنسرو خاویار بادمجان بود. در اوایل حکومت رضاخان اولین کارخانه کنسروسازی در قائمشهر فعلی به دست فردی که از همان ارامنه روسیه بود در ایران تاسیس شد. در ابتدا کنسرو در ایران بازار خوبی نداشت.
🔸ساخت قوطی فلزی برای کنسرو از سال ۱۳۰۷ در ایران رایج شد. این قوطیهای فلزی در آن زمان به طور دستی و با استفاده از قیچی ساخته میشد و بیشتر برای سبزیجات به کار میرفت. این صنعت رشد کرد تا این که در سال ۱۳۳۰ اولین قوطی فلزی جهت بسته بندی روغن نباتی جامد به وسیله دستگاههای مدرن ساخته شد و اولین حلبهای روغن وارد بازار شد.
🔹کارخانه شمشاد، مهرام و «یک و یک» از جمله کارخانههایی بودند که کار بستهبندی و کنسروسازی را در سالهای قبل و بعد از دهه ۴۰ آغاز کرده بودند. این کارخانهها برای جا انداختن صنعت کنسرو در ایران خیلی تلاش کردند و به نوعی به جنگ سنت و غذاهای سنتی رفتند.
⬅️این کارخانهها در آن زمان نتوانستند موفقیتی در بازارهای داخلی کسب کنند، به همین دلیل محصولاتشان را به خارج از کشور سوق دادند. کارخانه «یک و یک» در این زمینه موفقیت قابل توجهی کسب کرد. مشتریان این کارخانه در آن زمان اغلب ایرانیانی بودند که در خارج از کشور زندگی میکردند و به این ترتیب میتوانستند غذای ایرانی را در ممالک مختلف تهیه کنند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، امیرحسن شهگلی، صفحه ۴۳
#سبک_زندگی
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔹آموزش مزاج شناسی(۴) - آشنایی با اخلاط چهارگانه
🔻اخلاط مواد سیال و مرطوبی هستند که غذا بعد از تغییر حالت به آنها تبدیل میشود.
اخلاط چهار تا هستند:
1⃣خون(دم) که مزاج آن گرم و تر است
2⃣صفرا که مزاج آن گرم و خشک است
3⃣بلغم که مزاج آن سرد و تر است
4⃣سودا که مزاج آن سرد و خشک است
📍البته بعضی حکما به سه خلط اعتقاد داشته و خون را جامع همه مایعات جاری در رگ دانستهاند. بعضیها هم به وجود دو نوع خون عقیده دارند؛ یکی خلط مجزا و دومی همه محتویات داخل رگ.
📚مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری، صفحه ۵۳
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️پیرمرد دیابتی که باید ۱۵ میلیون تومان میداد تا پایش را قطع کنند، با طب سنتی درمان شد
⬅️این پیرمرد کرجی روزی سی تا #انسولین تزریق میکرد که حالا با کمک داروهای گیاهی نیازی به آنها ندارد.
#تجربیات
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
🌷امام صادق علیه السلام فرمود: پیامبر خدا به درگاه پروردگار خویش از کمر درد نالید. خداوند به او فرمود که دانه با گوشت یعنی هلیم بخورد.
📚اصول کافی، جلد ۶، صفحه ۳۲۰
#حدیث
🍃
🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔥مزاجشناسی (۵)- نشانههای گرمی بدن و انواع آن
🔸نشان گرمی، غلبه تشنگی است و سوزش و زردی یا سرخی عضو و از سردی راحت یافتن.
1⃣اما اگر سبب گرمی، زیادتی خون بود، گرانی سر و خمیازه و فازه و پینکی[چرت زدن] و کندی حواس و شیرینی دهان و سرخی رنگ بدن و سرخی زبان و برآمدن دنبلها[همان دمل] و بثرها[جوش] و برآمدن خون از بُن دندان و بینی و کسل و کاهلی و درد اعضا دلیل آن است.
2⃣و اگر سبب گرمی، زیادتی صفرا بود، زردی رنگ بدن و زبان و زردی چشم و تلخی دهان و خشکی و درشتی زبان و بینی و تشنگی مفرط و ضعف اشتهای طعام و غثیان[حالت تهوع] و قشعریره[لرزه] دلیل آن است.
📚میزان الطب، حکیم محمد اکبر ارزانی، صفحه ۵
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
ناباروری.mp3
714.4K
⬅️#تجربیات مردی که در درمان ناباروری از #طب_کلاسیک نتیجهای نگرفته بود و توانست با کمک طب سنتی و رجوع به #سلامتکده_طب_سنتی_بوعلی صاحب فرزند شود.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
☕وقتی کافیشاپهای بیروح جای قهوهخانههای پرشور را گرفتند
💡هر کدام از دو شیوه غذایی مدرن و سنتی، فرهنگی با خود به همراه دارد که با دیگری متفاوت است. این تفاوت را میتوانید خیلی راحت در بررسی فضای فرهنگی نهادهای مربوط به هر یک و تیپ شناسی مشتریانشان ببینید.
✅مثلا در قهوهخانههای سنتی که البته تقریبا از میان رفتهاند، معمولا افراد با هم به گپ و گفت مشغول میشدند. در قهوه خانه با جمعیتهای جدا از هم مواجه میشویم که معمولا چند نفره هستند. اغلب مواقع، افراد روی تخت مینشینند و صندلی ندارند. در و دیوار قهوهخانه با جملاتی از بزرگان و اشعاری از حافظ، سعدی و فردوسی تزئین شده است.
✅البته در قهوهخانههای قدیم، نقاله خوانی و پرده خوانی و شعرخوانی نیز صورت میگرفت. یک دیالوگ جمعی در میان آنها در میگرفت که احتمالا با ذکر اخبار سیاسی و روایات دینی و داستانهای ملی پیش میرفت.
❌اما در کافیشاپها اولین احساسی که به ما دست میدهد این است که وارد یک فضای مدرن شدهایم. خود کلمه کافیشاپ، جملات عاشقانه و شعرهای نو و عکسهای رمانتیک مدرن، نورپردازی فضا و صدای موزیک پاپ یا راک باعث میشود که احساس کنیم وارد یک فضای مدرن شدهایم.
❌در کافیشاپهای مدرن، فضا کاملا شخصی یا دو نفره طراحی شده است و حتی یک نگاه اضافی به میز کناری میتواند جسارتی بزرگ و فضولی تلقی شود. دیگر از جمع های صمیمی خانه و قهوهخانه خبری نیست. افراد در این جا همگی روی صندلیهای رنگارنگ و شیک نشستهاند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، صفحه ۴۹ و ۵۰، امیرحسین شهگلی و محمد هادی محمودی
#سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/3539009
🔹پایگاه جامع اطلاعرسانی مجموعه سلامتکده طب بوعلی
📌مؤسس: حکیم آیت الله محمد آل اسحاق (ره)
✔با بیش از ۳دهه تجربه درمان
✔با بیش از ۷۰ مجوز رسمی از وزارت بهداشت
✔با مجهزترین كارخانه تولید دارو، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت
🔗نشانی سایت:
www.bouali.me
آدرس سلامتکده:
قم، بلوار شهید دل آذر، خیابان قدس(زاویه)
کوی ۶(کوچه شهید آل اسحاق), پ ۴۷
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb