#آموزشی
جملات آموزشی در مورد بورس
1- هیچ قطعیتی در بازارهای مالی و بورس وجود ندارد
2- بهترین و معتبر ترین تحلیلگر هم باشی؛ احتمال خطا مردود نیست
3- صبور باشید
4- صف های خرید و فروش الزاما مقیاس ارزندگی نیستند
5- اول به خودتان اعتماد کنید ؛ بعد به دیگری !
6- همه پول خود را در یک صنعت سرمایه گذاری نکنید.
7- درصد سهامداری در هر سهم را منطقی و متوازن تعیین کنید
8- از خرید تعداد زیاد سهام و تنوع بیش از حد شدیدا خودداری کنید
9- تابلو خوانی را یاد بگیرید. مهم ترین مولفه در تابلوخوانی نسبت ها هستند
10- قبل از خرید هر سهمی از eps ؛ p/e ، سهام شناور ، میانگین حجم ماهیانه ؛
پوشش بودجه؛ سود یا زیان انباشته آن سهم و شرایط صنعتی که نماد در آن قرار داشته مطلع شوید.
11_روی هیچ سهمی شرطی نشوید.اگر سهمی بازدهی آنچنانی داد ؛الزاما تکرار نخواهد شد و اگر سهمی سقوط قیمت داشت ؛الزاما تکرار نخواهد شد.شرطی شدن یعنی اتلاف فرصت ها...
12_هوشمندانه معامله کنید.باید علت تمام ورود و خروج ها را بدانید.حتی روی کاغذ علت را بنویسید و بعد به آرشیو علت ها سر بزنید...و کنترل کنید و یاد بگیرید.
#آموزشی
@bours_bartar
🔺چرا به اصلاح طلبان میگیم شیاد و وطن فروش؟
چون بجای این که به داد مردمی که نون ندارن برسن دارن نامه مینویسن واسه بایدن تا بشون کمک کنه ۱۴۰۰ بازم رای بیارن
اونوقت میگن ما کارهای نیستیم و حکم مترسک رو داریم
"حاجی گرینوف"
✅ @bours_bartar
بازار چیزی برای گفتن نداره، فعلا خرید نزنید بهتره
گرفتار بی رحمی دولت شدیم
🔺بورس باید در اولویت برنامه کاری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باشد
محمدحسن ابراهیمی سروعلیا، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس:
🔹رییس جمهوری به عنوان رییس دولت به دلیل تصمیمات مختلفی که اتخاذ می کند می تواند بر روند بازار تاثیر بگذارد، شاید تا دوره قبل افرادی که می خواستند کاندید شوند توجه زیادی را به بازار نداشتند.
🔸اکنون به واسطه حضور چشمگیر مردم در بورس، شناخت آنها به این بازار و فرصتهای ایجاد شده برای سرمایهگذاری هیچ کاندیدایی نمیتواند نسبت به بازار بیتفاوت باشد و به سادگی از آن عبور کند.
🔹سازمان بورس این آمادگی را دارد تا در جلسات مختلف راه های بهبود وضعیت بازار را مورد بررسی قرار دهد و دیدگاه های آنها را برای سیاست گذاری در بازار سرمایه بررسی کند.
@bours_bartar
✍
آشنایی با مفهوم بازار خرسی و گاوی در بازار سرمایه
بازار گاوی Bull market و بازار خرسی Bear market از جمله واژههایی هستند که در توصیف وضعیت بازار سرمایه به کار میروند. هنگامی که بازار رو به رشد باشد و قیمت سهام روندی صعودی داشته باشد، میگویند «بازار گاوی» است. این در حالی است که اگر قیمت سهام روندی نزولی داشته و رکود در اوضاع اقتصادی حاکم شده باشد، از عبارت «بازار خرسی» استفاده میکنند. در ادامه این مطلب مفهوم و ریشه پیدایش بازار «خرسی» و بازار «گاوی» را با هم مرور میکنیم.
در بازار گاوی، بیشتر افراد به امید کسب سود بیشتر، در بازار سرمایهگذاری میکنند
بازار گاوی و خرسی چیست؟
این دو واژه برای مشخص کردن روند کلی بازار سرمایه به کار گرفته میشوند. به عبارت ساده، هنگامیکه بازار رو به رشد باشد و قیمت سهام روندی صعودی دارد، میگویند «بازار گاوی» است؛ اما اگر قیمت سهام روندی نزولی داشته و رکود در اوضاع اقتصادی حاکم شده باشد، «بازار خرسی» مصداق مییابد.
گاو و خرس از کجا آمدهاند؟
ریشه اصلی این دو واژه بهطورقطع شناخته شده نیست، اما دو گمانه در رابطه با این مسئله وجود دارد که استناد به آنها رایجتر است. اولین توضیح، به نحوه جنگیدن این دو حیوان اشاره دارد. از طرفی، با توجه به اینکه گاو به هنگام حمله به دشمن، شاخهای خود را بهطرف بالا میگیرد، روند صعودی بازار را گاوی مینامند؛ اما از سوی دیگر، خرس در مقابله با رقیب خود، پنجههایش را به سمت پایین میگیرد و با او میجنگد. برخی بر این باورند که این مسئله علت استفاده از نام خرس به هنگام توصیف بازار نزولی است.
درگذشتهای دور، دلالانی وجود داشتند که پوست خرس میفروختند. درواقع، آنها پوست خرس را با قیمت همان روزبه مشتریان پیشفروش میکردند و چون اعتقاد داشتند که قیمت آن در آینده نزدیک کاهش خواهد یافت، در موعد تحویل پوست با پرداخت مبلغی کمتر به شکارچیان، از تفاوت قیمت خرید فعلی و پیشفروش سود کسب میکردند. این افراد به «خرسیها» شهرت یافته بودند و چون روند نزولی قیمت را پیشبینی میکردند، عدهای عقیده دارند که ریشه بازار خرسی از این افراد برگرفتهشده است. این مفسران در توجیه نام گاو نیز اشاره به مبارزات تاریخی گاو وحشی و خرس دارند که همواره در طول تاریخ، گاو نقطه مقابل خرس بوده است.
#آموزشی
@bours_bartar
بورس برتر (vip رایگان)
#آبادا بررسی داشته باشید
#آبادا
مثبت و متعادل