eitaa logo
برنج شاکری 🌾
367 دنبال‌کننده
985 عکس
209 ویدیو
2 فایل
میدونم که به فکر سلامتی و اقتصاد خانوادت هستی😊 ماهم مرغوب ترین برنج را با ضمانت برگشت به شما ارائه میدهیم🌱 ویژگی های ممتاز: خوش عطروطعمه بدون سموم شیمیایی و کاملا اُرگانیک دارای تاییدیه استاندارد 🟢هر سوالی داشتی👇 @admin_shakeri 0911 313 0098
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام ، جهت امنیت خاطر مصرف کننده عزیز از سلامت برنج تولیدی ، وبرای ارتقای سلامت شما مصرف کننده عزیز، و حفظ محیط زیستی که برنج در آن تولید میشود ، و با نظارت مهندسین واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی ، این برنج سالم بدون استفاده از سموم وقارچکش شیمیایی در سال جدید تولید شد .که این لوح تقدیر موید ان است . لذا با امنیت خاطر از این محصول سالم استفاده کنید
هدایت شده از Samaneh . KHosravi🧚‍♀️
فواید کود زیستی در اثر استفاده از کودهای زیستی استفاده از کودهای شیمیایی کاهش می‌یابد و به تیع آن مضرات آن‌ها نیز کم می‌شود. برای مثال مواد شیمیایی وارد آب‌های زیرزمینی نمی‌شود، برای حیوانات و انسان‌ها خطری ندارد و… . منجر به تثبت نیتروژن می‌شوند. به محلول‌سازی عنصر غذایی و مهم فسفر می‌شود. حاصلخیزی خاک را افزایش می‌دهد. منجر به افزایش دسترسی و همچنین افزایش جذب مواد غذایی می‌شود. به توسعه و رشد بیشتر ریشه کمک می‌کنند. این کودها عملکرد گیاهان را بهبود می‌بخشند. از رشد پاتوژن‌ها جلوگیری می‌کنند. مقرون به صرفه است. با محیط زیست سازگار است. کودهای زیستی حتی در شرایط نیمه خشک نیز موثر هستند. بسیاری از مواد مضر بیماری‌زا را از بین می‌بردند. انعطاف‌پذیری گیاه را در برابر آفات و برخی تنش‌های غیرزیستی مانند خشکی، آبیاری زیاد و نوسانات شدید دما بهبود می‌دهد.   شما با مهم‌ترین کودهای زیستی آشنا شدید این کود‌ها برای کشت گیاهان زراعی، باغی و گلخانه‌ای کاملا مناسب هستند و به دلیل اینکه کاملا طبیعی هستند قابل استفاده در کشت‌ها ارگانیک نیز می‌باشند. استفاده از کود زیستی برای محیط زیست مفید است و می‌تواند منابع طبیعی را برای آیندگان حفظ کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👆یهودی ها قند تصفیه شده و و نان سفید را چون بسیار مضر است، حرام می دانند، اما ما...😔 قدرت بدنی و سلامتی در اصلاح تغدیه است در زندگی کردن به سبک اهلبیت علیهم السلام است در غیر اینصورت تا نابودی راهی نیست⚠️ ⛔️نشرمطالب بدون لینک شرعاجایز نیست⛔ ➖🦋➖🦋➖🦋➖🦋➖🦋 رهنمود های طب اسلامی👇 @rahnmoud هماهنگی👇 @Na_amini313
چند تا کار اساسی که باید همین حالا انجامش بدین🔰 ⬅️اصلاح میوه به میوه های کرم 🐛خورده یا ریز و ارزون بیشتر میشود اعتماد کرد....هرچی میوه کوچکتر باشد سالم تر است ....البته این گوجه فرنگی ریزها کلا تراریخته هستش ❌❌ ⬅️تهیه نان سالم ،👈نان سنگک سبوس دار خوب است . نان گندم کامل و نان جو کامل بسیار مفید است از نان بسته بندی هرگز استفاده نکنیدونان فانتزی ⬅️برنج سالم ،👈 از برنجهای خارجی خصوصا هندی وپاکستانی و... پرهیز کنید ... برنج سبوس دار یا برنج قهوه ای تهیه کنید ⬅️چای سالم ، 👈به جای آن از چای به لیمو بهارنارج ،چای بابونه ،بادرنجبویه،و... استفاده کنید👌 ⬅️آب سالم ،👈سعی کنید اب را جوشانده و سرد کنید سپس مصرف کنید.(بهتر است در ظرف بجوشانید) ⬅️👈از روغنهای بازاری اکیدا پرهیز کنید. بهترین روغن ها: زیتون،زرد گاوی،شحم گاوی،ارده کنجد ⬅️نمک سالم👈 نمک بازار مطلقا ممنوع.بهترین نمکها ونمک کوه پودر شده ⬅️شکر سالم👈ازشکر وقند سفید(بازاری)وهمچنین شیرینیجات صنعتی حتما دوری کنید. بهترین شکر شکرسرخ وقند وشکر قهوه ای نیشکر میباشد. ⬅️سرکه و ابلیموی طبیعی👈 سرکه ها وابلیموهای بازار مطلقا ممنوع❌ :. بهترین سرکه ها دستی وخانگی هستندمانند انگور،خرما و... 🔴ازتمام محصولات بازاری حتمااااااا پرهیز کنید . ⛔️نشرمطالب بدون لینک شرعاجایز نیست⛔ ➖🦋➖🦋➖🦋➖🦋➖🦋 رهنمود های طب اسلامی👇 @rahnmoud هماهنگی👇 @Na_amini313
دستورهای مختلف پخت که روی کیسه‌های برنج نوشته
وقتی برنج تازه است، زمان خیس کردن آن را کمتر کنید. اگر برنج کهنه تر است، زمان خیس کردن آن باید بیشتر از برنج تازه باشد. در مرحله دم کردن برنج به شکل “کته”، از حداقل مقدار آب برای پختن استفاده کنید تا برنج از هم جدا نشود یا شفته نشود. برای داشتن برنجی با قد بلند و بلند، می توانید به زمان جوشاندن آن یک لیوان آب یخ اضافه کنید. برای داشتن برنج سفید، شفاف و با کیفیت، زمانی که برنج در حال جوش است، مقداری آب لیمو تازه یا ابلیمو را به آن اضافه کنید. وقتی می خواهید برنج را به شکل “کته” بپزید، بهتر است فقط از یک بند انگشتی آب روی سطح آن در قابلمه استفاده کنید. اگر قصد دارید برنج را آبکش کنید، میزان نمکی که به آب اضافه می‌کنید مهم نیست، زیرا بعد از آبکشی برنج را به خوبی بشویید. اما در ریختن نمک برنج کته دقت کنید تا شور نشود. برای تسریع خروج بخار برنج پس از آبکشی، با استفاده از دسته قاشق یا کفگیر با چند حفره کوچک روی برنج، حفره‌ها را ایجاد کنید تا بخار به سرعت بالا برود و برنج بپزد
ارسال بار به مشهد وکردستان