eitaa logo
بدانیم سالم بمانیم 🍏
42هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
5.8هزار ویدیو
43 فایل
🔮تبلیغات 👇🏽 https://eitaa.com/hajbaba2 ‌❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮صرفاحضورثابت شما باعث میشه انگیزمون ۱۰برابر بشه پس لطفا لفت ندین🥰🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
❌❌هیچگاه با شکم گرسنه حجامت نکنید. ⬅️چرا که این کار موجب خروج مقدار زیادي خون تمیز بجاي خون کثیف میشود. 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
👇 🍃🌸طرز تهیه دمي باقلا براي 6-8 نفر🌸🍃 💠مواد لازم: ⬅️1-    برنج يك كيلو ⬅️2-    باقلاي خشك 750 گرم ⬅️3-    پياز 3 تا 4 عدد ⬅️4-    روغن محلي 250 گرم ⬅️5-    زردچوبه 2 تا 3 قاشق مرباخوري ⬅️6-    كشمش (در صورت  تمايل) 🔴طرز تهیه: ✍پياز را خرد كرده با روغن سرخ مي كنيم تا طلائي شود زردچوبه را در آن يك تفت مي دهيم 4 تا 5 ليوان آب در آن مي ريزيم باقلاي تميز شده را به آن اضافه مي كنيم و يك قاشق سوپخوري نمك به آن اضافه مي كنيم وقتي باقلا نیم پز شد برنج را كه قبلا خيس كرده ايم با 4 يا 5 ليوان آب مخلوط باقلا مي كنيم به صورت كته برنج را دم مي كنيم. 👈اگر خواستيد از كشمش استفاده كنيد وقتي برنج آبش تبخير شد كشمش را وسط آن مي ريزيم . 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
فشار های عجیب دولت برای تصویب FATF نامه منسوب به روحانی خطاب به شورای نگهبان، نشان می‌دهد مرحله جدیدی از تلاش دولت برای متعهد کردن ایران به FATF به هر قیمـــت ممکن شروع شده است. روحانی در این نامه ضمن تلاش برای فشار به شورای نگهبان، گفته است که تصویب لوایح چهارگانه به معنی پذیرش FATF نیست. در حالی که تصویب این لایحه ها یکی از 9 خواسته FATF از ایران در آخرین نشست خود است! @bualii
1_15667510.mp3
1.54M
🎵چیکار کنم راحت بشم؟ 🔻راه حلی برای برطرف شدن اذیت اطرافیان 💠 @bualii
پشت پرده پفک 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
⭕️ پشت پرده 🔹 گفتگوی هفته نامه سلامت با دکتر محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس پفک یکی از تنقلاتی است که متخصصان تغذیه خوردن آن را توصیه نمی کنند، آنها معتقدند مصرف این خوراکی جلوی اشتها را می گیرد و باعث سوء تغذیه مصرف کننده می شود. 🔺 خوانندگان سلامت نیز بارها از ما خواسته اند درباره دلایل زیانبار بودن مصرف پفک برایشان مطلبی تهیه کنیم. به همین دلیل سراغ دکتر محمد حسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رفتیم و از ایشان درباره روند تولید و مواد تشکیل دهنده پفک پرسیدیم. 🔹 سلامت: لطفا در باره روند تهیه پفک توضیح بدهید: پفک یکی از فرآورده های حجیم شده غلات است که تولید آن در کشور به ۴۰ سال پیش بر می گردد. این محصول از خمیر بلغور ذرت تهیه می شود. 🔺 خمیر ذرت وارد دستگاه اکسترودر می شود و در آن تحت حرارت ملایم و فشار قرار می گیرد سپس از قالب های اکسترودر خارج و هواگیری می شود و حجم پیدا می کند. البته اندازه و شکل پفک به قالب های اکسترودر بستگی دارد که می تواند دراز، خمیده، کوچک و … باشد. فرآورده های خروجی از اکسترودر بی رنگ و بی مزه است و برای طعم و رنگ دادن به آن سسی تهیه می کنند که شامل رنگ مصنوعی، نمک، روغن، پنیر و دیگر افزودنی هاست که محصول اولیه را در آن می غلتانند. 🔹 سلامت: کرانچی هم همان پفک است؟ نه! البته کرانچی هم فرآورده بلغور ذرت است اما با این تفاوت که در روغن سرخ و حجیم می شود. البته به این ماده سرخ شده می توان پوشش های مختلفی را افزود. 🔺 سلامت: چرا متخصصان تغذیه و گوارش پفک را ماده ای مضر می دانند؟ در پفک از نوعی رنگ مصنوعی به نام “سان ست یلو” استفاده می شود که به گفته محققان چون مصنوعی است، می تواند مضر و خطرناک باشد. خطر دیگر سرخ شدن برخی پفک هاست. 🔹 تجزیه روغن ها باعث ایجاد ترکیب مضر و سرطان زا در این محصولات می شود. مقدار زیاد نمک تجزیه شده موجود در پفک نیز باعث بروز مشکلاتی می شود و مساله آخر هم ایجاد حس سیری به دنبال مصرف پفک در کودکان است که می تواند باعث سوء تغذیه آنها شود. 🔺 سلامت: برخی تولید کنندگان ادعا کرده اند به جای رنگ سان ست یلو، رنگ های طبیعی استخراج شده از گوجه فرنگی، هویج و فلفل را در محصولات خود به کار می برند. آیا می توان تمام رنگ مورد نیاز را از میوه و سبزی ها تامین و محصولی با قیمت مناسب عرضه کرد؟ 🔹 قیمت رنگ های طبیعی حدود ۲۰ برابر رنگ های مصنوعی است. اگر بخواهیم تمام رنگ مورد استفاده را از انواع طبیعی تهیه کنیم، اصلاً این میزان رنگ در دنیا موجود نیست. یعنی هیچ کارخانه ای رنگ طبیعی را به این میزان عرضه نمی کند. همچنین رنگ های طبیعی ثبات رنگ های مصنوعی را ندارند و طی نگهداری و رسیدن به سبد خرید مصرف کننده، حتماً رنگ اولیه خود را تا حدودی از دست می دهند. از طرفی طبیعی و گیاهی بودن ماده دلیل سالم بودن مطلق آن نیست. 🔺 بسیاری از رنگ ها و اسانس های طبیعی هم ممکن است زیان داشته باشند. مثلاً وقتی شما هویج را می خورید، مقدار بسیار محدودی رنگ نارنجی در سلول های بافتی آن وجود دارد اما اگر قرار باشد آن رنگ را به صورت خالص به شما بدهند، عواقبی خواهد داشت. برای دریافت نتیجه مطلوب از رنگ های طبیعی، باید آنها را چند برابر رنگ های مصنوعی مصرف کرد. اگر رنگ و نمک تجزیه شده فرآورده کلاً حذف شود، می توان آن را تقریباً بی خطر دانست، البته اگر مساله روغنش هم حل شود؛ اما احتمالاً این محصول بدون رنگ و نمک خریداران زیادی نخواهد داشت. 🔹 سلامت: آیا باید پفک را محصولی چرپ دانست؟ اگر انواع اصلی پفک را می گویید، چندان چرب نیستند زیرا روغن در تهیه سس فرآورده به کار می رود اما انواع کرانچی که در روغن سرخ می شوند، چرب اند. 📙 منبع: هفته نامه سلامت – شماره ۳۹۴ – ۶ آبان ۱۳۹۱ 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان بیماری پروتئینوری #دفع_پروتئین استاد حسین خیراندیش منتظر کلیپ های بعدی ما باشید👇 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 #تقویت_جنسی ⇦✨هرزمان قدرت جنسی در انسان کاهش پیدا کرده #شجاعت_جسارت_نوآوری_پایداری ومقاومت نیز کاهش پیداکرده. 📚:حکیم خیراندیش 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
🍃🌸🍃🌸 تویی که چشمت را پابرهنه میفرستی دنبال ناموس مردم…   و دخترک ساده دل را به نام عشق، پای منقل هوس بازی ات دود میکنی…   فقط یادت باشد، چشم چرانی ابن ملجم او را قاتل علی(ع) کرد   باور نداری…   از قطام بپرس…   ✘ بیاییم فارغ از جنسیت ، کمی مــــرد باشیم   ألـلَّـھُــــــمَــ ؏َـجــــــــــِّـلْ لِوَلــــــیِـڪْ ألــــــــــْـفـــــَـرَج ____ http://eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
🔶 بیشترین بودجه کشور کجا میره؟! 👆 بعد از #وزارت_کار_و_رفاه.. میره #وزارت_بهداشت 👆 بعد هم #واردات و جیب کارخانه های #خودرو #اروپایی 👆 🆘 @bualii
⭕️ نهی مادران از دادن شیر خود به کودک در سه روز اول زایمان به نقل از حکیم سید اسماعیل جرجانی 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 http://eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418
⭕️ نهی مادران از دادن خود به کودک در سه روز اول زایمان به نقل از حکیم سید اسماعیل جرجانی 🍃 در فرهنگ ایرانی اسلامی حداقل سه روز اول زایمان به خاطر سوءمزاج به نوزاد مطلقاً شیر نمی دادند. مانند زمانی که مادر به شدت عصبانی می شود و خوراندن آن شیر به نوزاد توصیه نمی شود چرا که تولد هزار بیماری را در پی دارد لذا آن شیر عصبانی را می دوشند و دور می ریزند و هنگام آرامش مادر مبادرت به نوشاندن شیر می کنند. ⬅️ اما مهم آنکه سید اسماعیل جرجانی در ذخیره خوارزمشاهی درگفتار پنجم اندر تدبیر پروردن طفلان در باب دوم اندر شیر دادن، گفته است: 🍃 «اگر سببی نباشد که شیر مادر تباه شده باشد، شیر هیچ کس سودمندتر از شیر مادر نباشد لکن یک هفته یا بیشتر؛ چندانکه مادر از رنج زادن و از سوءالمزاج که از آن رنج، تولد کرده باشد برآساید، اگر کسی دیگر شیر دهد صواب باشد. و مادر تا آن روز که شیر خواهد داد از هر روز شیر خویش همی دوشد و می ریزد .» (ص۲۰۹) 📜 برای علاقه مندان تصویری از این مطلب در نسخه خطی درج می گردد. 👇👇👇 📕 منبع: ذخیره خوارزمشاهی (ص۲۰۹) -حکیم سید اسماعیل جرجانی 📢بدانیم_سالم بمانیم eitaa.com/joinchat/3966566400Cbc94d00418