8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف شگفت انگیز نیایشگاه ۱۱هزار ساله در #مشکین_شهر در نزدیکی #اردبیل پرده از رازهای هزاران ساله برداشت؛ این کشف مشخص میکرد چرا که از دیرباز به این محدوده از فلات ایران و منطقه #آذربایجان واژه ارته ویلا یا آرتاویلا به معنی زمین مقدس اطلاق میشده…
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادش بخیر🥺
تا سرما میشد کرسی میزاشتیم و ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهران
شهری برای زندگی یا...؟
ببینید
🔴 ریزش ساختمان ۶ طبقه مسكونى در اهواز
مدیرعامل هلالاحمر خوزستان: ساعت ۰۱:۱۰ بامداد دوشنبه گزارشی مبنی بر ریزش یک ساختمان ۶ طبقه ۱۶ واحدی در منطقه زیتون کارمندی شهر اهواز به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.
بلافاصله ۲ تیم واکنش سریع امدادونجات اهواز و تیم آنست به محل حادثه اعزام شدند.
با توجه به بررسیها توسط تیمهای امدادی و عوامل آتش نشانی، اين حادثه فوتی و مصدومی ندارد.
@buar12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت مستأجرها این روزها
امام على عليه السلام:
هر كه به مردم رحم نكند، خداوند رحمت خود را از او باز دارد.
@buar12
@meamar_313
نتایج یه تحقیق نشون داده، تفریح و بازی کردن در جاهای گِلی، سلامت روحی روانی رو بهتر میکنه.
گِل به علت داشتن حیات و جریان روح نباتی در داخل آن؛ باعث تقویت روح نباتی در بدن انسان و در نتیجه ایجاد نشاط می گردد. در کنار این تحقیق باید اشاره کرد که گذشتگان ما ازکاهگل برای ساخت خانه استفاده می کردند خانه به معنای واقعی خانه بود نه الان که با تخریب وحشتناک محیط زیست مصالحی نامتناسب با ابعاد وجودی انسان باعث افسردگی انسان شده است.
🔻کدام علوم انسانی؟!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. وزیر علوم در جشنوارۀ فارابی بهصورت مطلق از علوم انسانی دفاع کرده و گفته است آرمانهای ما، حاصل علوم انسانی است و علوم انسانی، گرهگشای مشکلات است. این روایت، برخاسته از این نظر خام است که علوم انسانیِ کنونی و غالب - که همان علوم انسانیِ تجدّدی است - «علم» است و چون علم، میتواند کارساز و پیشبرنده باشد، پس مطلقِ علوم انسانی نیز مفید است. چنین برداشتی، بهنهایت سطحی و ابتدایی است و با ماهیّت علوم انسانیِ تجدّدی و اثرات و نتایج عینی آن بر جامعۀ ایران، ناهمخوان است. علوم انسانیِ تجدّدی در نخستین ظهورش، مشروطۀ سکولار را به جامعۀ ایران تحمیل کرد و آنگاه در بهاصطلاح جمهوری رضاخانی، سکولاریسمِ ساختاری را بهصورت تحمیلی و وحشیانه، در جامعۀ ایران مستقر ساخت تا گذار از سنّت به تجدّد رخ بدهد. علوم انسانیِ تجدّدی، هویّت اسلامی در جامعۀ ایران را بلعید؛ چنانکه نظریههای همچون «غربزدگی» و «بازگشت به خویشتن» و ... در واکنش به آن صورتبندی شدند. انقلاب اسلامی نیز از علوم انسانیِ تجدّدی برنخاست، بلکه حاصل عالَم و ارادۀ دینی بود. ازاینرو، پس از انقلاب نیز امام خمینی تصریح کرد که بهجای علوم انسانیِ تجدّدی که خاصیّت استعماری و مادّی دارد، باید به سوی علوم انسانیِ اسلامی حرکت کنیم که خط معنوی و هویّتی انبیای الهی را بازسازی میکند.
[دوم]. پس از فتنۀ سال هشتادوهشت، رهبر معظم انقلاب، از رواج آموزشِ علوم انسانیِ تجدّدی در دانشگاه، ابراز نگرانی کردند و گفتند آموزش این علوم در دانشگاهها، به معنی بازتولید تفکّر و فرهنگ غربی در متن جمهوری اسلامی است و این تناقض، بسی مهلک و ویرانگر است. ایشان میدانست که اصحاب فتنه، همان اصحاب علوم انسانیِ تجدّدی هستند و این سنخ از علوم انسانی، موجبات استحالۀ معرفتی آنها را فراهم آورده و آنها را در برابر اصالتهای انقلابی نشانده است. سرّ واگراییهایی دهۀ هفتاد نیز غلبۀ روایتهای لیبرال از علوم انسانیِ تجدّدی بود که از لایۀ روشنفکری سکولار به دولت راه یافت و سیاستهای رسمی را به طرف لیبرالدموکراسی سوق داد. این سنخ از علوم انسانی، «دیگریِ معرفتیِ انقلاب» بود و هر دو رهبر انقلاب، بهدرستی تشخیص داده بودند که با وجود غلبۀ این نوع از علوم انسانی، انقلاب به آرمانهایش نخواهید رسید. انقلاب اسلامی، فرزند تجدّد نبود که بتواند بر علوم انسانیِ تجدّدی تکیه کند و به توصیفها و توصیههای آن گردن نهد. این انقلاب، نظام حقیقتِ دیگری داشت که هرگز، تجدّد و علوم انسانیاش را برنمیتابید و از اساس، این نوع علوم انسانی را علم نمیانگاشت. علوم انسانیِ تجدّدی، برآمده از خودبنیادیِ انسان غربی است که دین را به حاشیۀ زندگی رانده و اعتبار و منزلت معرفتی آن را ساقط کرده است. روشن است که انقلاب اسلامی، با وجود غایات دینی و الهی، نمیتواند تابع و تسلیم این سنخ از علوم انسانی بشود و به احکام و تجویزهای آن گردن بنهد.
[سوم]. تعارضها و تضادهای علوم انسانیِ تجدّدی با افق آرمانی انقلاب، در بسیاری از برههها و نقطهها آشکار شده است. از جمله نظریۀ «مردمسالاری دینی» که در برابر نظریۀ «دموکراسی سکولار» به میدان آمد و خواست و ارادۀ مردم را در چهارچوب دین برتابید؛ و نظریۀ «پیشرفت» که در برابر نظریۀ «توسعه»، قد برافراشت و توسعه را فرآوردۀ عالَم تجدّد و تجویزی برای اقماریکردن و پیرامونیسازیِ جوامع غیرغربی دانست؛ و ... . تجربۀ عینی دهههای گذشته نشان میدهد که انقلاب اسلامی نمیتواند خود را ذیل علوم انسانیِ تجدّدی تعریف کند و تسلیم اقتضاها و طراحیهای آن بشود، بلکه باید راه دیگری را در پیش بگیرد که حاصل جوشیدن علوم انسانی از «الهیات» است. علوم انسانیِ تجدّدی، جایگزین الهیات است و بهجای «خدا»، زمام و عنان جامعه و حاکمیّت را در اختیار خودِ «انسان» قرار میدهد و عقل و تجربۀ بشری را در قالب سکولار، اصل میانگارد. بهاینترتیب، دین جز در گوشۀ زندگیِ شخصی، پهنهای را در اختیار ندارد و نمیتواند سیاست بیافریند و نظام بسازد. علوم انسانیِ تجدّدی، علم نیست، بلکه بهشدّت آغشته به ایدئولوژی است و از متن ارزشهایی برمیخیزد که مصرّح نیستند، اما در پشتصحنه، حاضر و فاعل هستند و علوم انسانیِ تجدّدی را میآفرینند. انقلاب اسلامی، ادعای دیگری دارد؛ علوم انسانی، ضروری و قهری است، اما علوم انسانیِ کنونی، گرفتار سکولاریسم است و کمکی به صلاح و سعادت و خیر و حق نمیکند، بلکه آدمی را دچار وضعی میکند که در آن، گرهها و معضلهها، کورتر و دشوارتر میشوند. ازاینرو، باید علوم انسانی را از دامن دین برگرفت و تدبیر جهان انسانی و اجتماعی را از دین طلبید. آری، علوم انسانیِ اسلامی، علوم انسانیِ نقلی نیست و حجّیّت عقل و تجربه را به رسمیّت میشناسد، اما نه عقل و تجربۀ سکولار را.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
بسمه تعالی
باسلام و احترام
فرهیخته گرامی؛
همانطور که مستحضر هستید آلودگی هوای کلان شهرها سابقهی بیش از نیم قرن دارد. اما در سال های اخیر، اثرهای آلودگی هوا در شهرهای بزرگ سلامت شهروندان را بیش از پیش تهدید کرده و باعث خسارات جسمی، روانی و مادی سنگینی شده است. با توجه به رشد روزافزون ترافیک و آلودگی هوای ناشی از آن در شهر تهران نیاز به بررسی سیاستهای مختلف برای ارتقا کیفیت هوا است. در این راستا و به منظور ارائه راهکارهای اجرایی، توانمندسازی و مشارکت مردمی جهت کاهش آلودگی هوای شهر تهران، گروه محیط زیست مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با همکاری شرکت کنترل کیفیت هوا و اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران در نظر دارد، اولین رویداد "هوای پاک، از ایده تا عمل با نخبگان شهری" را برگزار نماید.
رویداد مذکور در تاریخ یکم بهمن ماه 1403 برگزار خواهد شد که با توجه به نیازهای شهرداری تهران شامل پنج محور ذیل می باشد (جزئیات و زیرمحورهای هر یک از محورهای مربوطه در فایل های پیوست، جهت استحضار و بهره برداری لازم تقدیم می گردد):
- کاربرد هوش مصنوعی و تحلیل داده در سیاستگذاری کاهش آلودگی هوا
- مدیریت منابع آلاینده ثابت (صنفی و خدماتی) شهر تهران با تمرکز بر کاهش آلودگی هوا
- بررسی طرحهای محدودیت ترافیکی و مناطق کم انتشار و ارائه روشهای اجرایی برای بهبود آن
- ارزشگذاری اکولوژیک خدمات مدیریت شهری با توجه به اقتصاد کم کربن با رویکرد کاهش آلودگی
- اثر بخشی ایدههای مدیریتی و برنامهریزی شهری در راستای کاهش آلودگی هوا با تمرکز بر استفاده از انرژی تجدیدپذیر و توسعه فضای سبز
این رویداد فرصتی مناسب جهت گردهمایی فرهیختگان، نخبگان و متخصصان اجرایی حوزه آلودگی هوا به منظور تبادل نظر و ارائه ایده ها و طرح های نوآورانه در راستای بهبود کیفیت هوای شهر تهران می باشد.
لذا از جنابعالی/سرکارعالی دعوت میگردد تا در رویداد مذکور که به صورت حضوری برگزار می گردد، شرکت فرمایید و جهت ارسال طرح ها و ایده های خود در قالب فایل های پیوست شده با شماره تماس 09177189378 سرکار خانم دکتر زهرا برزگر تماس حاصل فرمایید.
همچنین به سه اثر برگزیده جمعا تا 200 میلیون تومان جوایز نقدی تعلق می گیرد.
امید است با همکاری یکدیگر در جهت کاهش آلودگی هوای شهر تهران که سالها گریبانگیر شهروندان می باشد، گام های موثری برداریم.
منتظر دریافت ایده ها و طرح های ارزشمند شما هستیم.
زمان برگزاری رویداد: 1403/11/01
زمان ارسال آثار: حداکثر تا تاریخ 1403/10/15
نحوه ارسال: با شماره تماس 09177189378 سرکار خانم دکتر زهرا برزگر تماس حاصل فرمایید.
باتشکر
زهرا برزگر
دبیر علمی رویداد هوای پاک از ایده تا عمل با نخبگان شهری و رئیس مطالعات محیط زیست مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران
#گزارش_مرحله_سوم_پویش
📌 اعلام گزارش پویش تاکنون :
۱۰میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان
🔹️مشارکت ۲۷ هزار نفر
🔹️پویش تامین مسکن ۱۱۰ خانواده جبهه مقاومت در لبنان
💳شماره کارت جهت کمک نقدی:
5892107046806173
بنام جهادگران
📌جهت اهدای طلا به آیدی @Jahad_1100 مراجعه کنید
💳شماره شبا :
۴۰۰۱۵۰۰۰۰۰۰۳۱۰۱۰۳۱۹۱۹۴۱۱
#جهادسازندگیمردمی
@buar12
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 وقتی طبیعت سقفی از نعمت میسازد...
درخت انگور، هنرمندی بینظیر در باغبانی است.
میتوانید با کمی خلاقیت و توجه، سایهبانی زیبا و پرثمر در حیاط یا حتی کوچهها خلق کنید.
✨ این درخت شگفتانگیز نه تنها فضای شما را زیباتر میکند، بلکه محصولی چندبرابر به شما هدیه میدهد.
🍇 سقفی از انگور، سایهای دلنشین، و برکتی بیپایان...
#زیبایی_طبیعت