مدرسه خیر و شر @rzchnnell.pdf
35.37M
خوب های بد ، بدهای خوب (جلد اول ) ; سومان چینانی
معرفی کتاب : اگه از اون کتاب خونایی هستی که عاشق جادو و جادو گری و قسمت های عاشقانه ی کوچیکی حتماً این کتابو باید بخونی اگه شروعش بکنی دیگه نمیتونی چشم از صفحه برداری.داستانی جذاب و هیجان انگیز و با اتفاقاتی که حتی نمی تونیم حدسشون بزنیم و همچنین جملات و متن هایی تامل برانگیز و مفهومی. این کتاب رو به همه پیشنهاد می کنم. از دستش ندین.
#عاشقانه
#کتاب_الکترونیک
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
مامان من یک آرزو تو زندگیش داشته. فقط یه آرزو. هیشکی اینو نمیدونه. حتی بابا هم نمیدونسته. مامان از بچگی آرزو داشته كه وقتی شوهر کرد، شوهرش براش گل بیاره. اما بابام هیچ وقت اینو نفهمیده.
📕 #اخرین_نسل_برتر
✍ #عباس_معروفی
❤️ | @cafee_ketab
اگر شما نیاز به راهنمایی گام به گام برای جداسازی عادتهای خوب و عادتهای بد و در نتیجه اصرار به عادتهای خوب و ترک عادتهای بد دارید، باید کتاب عادتهای اتمی را حتما بخوانید. جیمز کلیر این کتاب را در سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر کرد و از آن موقع تاکنون جزء پرفروشترین آثار نیویورک تایمز بوده است. پایهی اصلی کتاب کلیر روی تغییرات یک درصدی قرار دارد؛ بدین معنی که اگر فرد بتواند عادتهای خود را تنها یک درصد در هر روز بهبود بخشد، نتایج چشمگیری را در زندگی خود احساس خواهد کرد.
کلیر در کتاب عادتهای اتمی توضیح میدهد که نیاز به پیگیری اهداف بزرگ از جانب فرد نیست؛ کما اینکه اگر تمرکز روی اهداف بیاید، امکان شکستهای سنگین وجود دارد. بنابراین راهی که کلیر پیشنهاد میدهد این است که فرد برای تغییر عادتهایش نیاز به تمرکز روی فرآیند آن دارد. بحث دیگری که این کتاب به آن توجه میکند این است که انسان برای تغییر عادتهایش، نیازمند تغییر هویت خود است. کلیر به مخاطبش گوشزد میکند که تغییر هویت از « من میخواهم » به « من هستم » آغاز میشود. جیمز کلیر دوباره این نکته را گوشزد میکند که فرد برای تغییر عادت نیاز به تمرکز روی فرآیند دارد، بدینگونه که فرد نیاز نیست روی آنچه میخواهد به دست آورد متمرکز شود بلکه نیاز است روی کسی که میخواهد به آن تبدیل شود تمرکز کند.
📕 کتاب عادت های اتمی
✍🏻 #جیمز_کلیر
❤️ | @cafee_ketab
آفتابا چه خبر؟!
این همه راه آمدهای
که به این خاکِ غریبی برسی؟!
ارغوانم را دیدی سرِ راه؟
مثلِ من پیر شدهست؟
چه به او گفتی؟
او با تو چه گفت؟!
نه! چرا میپرسم؟!
ارغوان خاموشست
دیرگاهیست که او خاموش است...
آشنایانِ زبانش رفتهاند
ارغوان... ویرانست
هر دومان... ویرانیم!
✍🏻 ابتهاج
❤️ | @cafee_ketab
مرگ در قاموس ما از بی وفایی بهتر است
در قفس با دوست مردن از رهایی بهتراست
فاضل نظری
#ناب
❤️ | @cafee_ketab
تقصیر تو نبود (رهایی از شرم ناشی از سوءاستفاده در دوران کودکی با استفاده از نیروی شفقت به خود) اثر بورلی انگل نویسنده و درمانگر مشهور در سال 2015 منتشر شد. بورلی که به مدت سیوپنجسال در زمینهٔ تخصصی مشاوره به بزرگسالانی که در کودکی قربانی سوءاستفاده بودهاند کار کرده است؛ دریافت چیزی که بیشتر از همه مراجعانش را میآزارد شرم فلجکننده است: شرمی کشنده که میتواند بر تمام جنبههای زندگی این افراد تأثیر منفی بگذارد. بنابراین او در کتاب تقصیر تو نبود با کمک برنامهٔ قدرتمند و مؤثر شقفت به خود، به خوانندگانش یاد میدهد چطور با خودسرزنشی، افکار منفی و شرم مقابله کنند.
📕 کتاب تقصیر تو نبود
✍🏻 #بورلی_انگل
❤️ | @cafee_ketab
«چه کسی باور میکند که عمر خاطره، بیشتر از عمر زخم است؟»
✍🏻 غادة السمان
❤️ | @cafee_ketab
سحر آمدم به کویت که ببینمت نهانی
«ارنی» نگفته گفتی دو هزار «لن ترانی»
✍🏻 علامه طباطبایی
💙 | @cafee_ketab
" ای کاش جای این همه دیوار و سنگ
آیینه بود و آب و کمی پنجره
موسیقی سکوت شب و بوی سیب
یک قطعه شعر ناب
و کمی پنجره … "
✍🏻 قیصر امین پور
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
تعجبآور نیست که مردانِ زیادی پشت دیواری ساختگی زندگی میکنند یا درون سنگر عاطفیشان پنهان میشوند و با نقاب بیاحساس بیتفاوتی این سو و آن سو میروند.
این رفتارها به این علت است که در لحظههای حیاتی زندگیشان با کسانی که میشناسند و برایشان احترام قائلاند به گفتگو مینشینند و درست در لحظۀ صداقت و آسیبپذیری کسی به آنها میگوید: «ای مرد، شور احساسات را درآوردهای.»
📕 #نقاب_مردانگی
✍ #لوئیز_هووز
❤️ | @cofee_ketab
کتاب سال بلوا به صورت اول شخص در ذهن یک زن به نام – نوشافرین – اتفاق می افتد و شروع آن به گونه ای است که مستقیما داخل داستان پرت می شویم. یعنی نویسنده در ابتدای کتاب سراغ حاشیه نمی رود و خواننده را مستقیم وارد اصل داستان می کند. در ادامه به مرور ذهنیت ها و شخصیت های کتاب سال بلوا و کلیت داستان برایمان مشخص می شود.
کتاب سال بلوا حاوی خاطراتی است که در ذهن نوشافرین مرور می شود.
نوشا دختر سرهنگ نیلوفری است. سرهنگی که برای پیمودن پله های ترقی به سنگسر (مکانی که داستان کتاب در آن اتفاق می افتد) آمده است و تصمیم دارد آینده ای باشکوه برای دخترش رقم بزند اما…
اما نوشا عاشق کوزه گری غریب می شود و تمام وجودش را تقدیم او می کند، با این حال تقدیر، تصمیم دیگری برای نوشا گرفته است و…
#معرفی_کتاب
#سال_بلوا
❤️ | @cafee_ketab
دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز
بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم
در آینه بر صورت خود خیره شدم باز
بند از سر گیسویم آهسته گشودم
#فروغ_فرخزاد
#شعر
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
معذرت خواستن هم
ممکن است وابستگی ایجاد کند،
آدم اگر مرتب بجا و نابجا
از دور و بریهایش عذر تقصیر بطلبد
تقصیرهایش زیاد میشود!
📕 #بعد_از_عشق
✍ #الیف_شافاک
❤️ | @cafee_ketab
📜 فرزندِ هستی
▫️هر كس افراد تحت اختيارش را براى محيطى كه در نظر دارد، تربيت مىكند. من فرزندم را براى خانهام، استاد شاگردش را براى جامعهى محدودش و يك دانشمند، انسان را حداكثر براى اين زمين و براى هفتاد سال زندگى، تربيت مىكند و بر طبق شرايط موجود، بارور و شكوفايش مىسازد. ولى انسان فرزند خانه و جامعه و حتى دنياى محدود و سرزمين خاكى نيست.
▫️انسان سرمايههاى زيادترى دارد. انسان فرزند تمام هستى است و تا بىنهايت راه در پيش دارد. لذا بايد طورى تربيت شود كه در تمام اين عوالم و در تمام اين مسير بتواند چه بكند و چگونه بماند و چگونه برود.
عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی | ص ۴۹
#متن #بریده_کتاب #تربیت
❤️| @cafee_ketab
📚
ما عشق را ایجاد نمیکنیم، بلکه عاشق آفریده شده ایم، و فقط معشوق هایمان را انتخاب میکنیم…
پس از آنکه فهمیدیم هدف ما «رشد» است، در این کتاب با روشِ یافتنِ اکنونِ خودمان آشنا میشویم و طریقه و گام های رسیدن از خودِ بالفعل خودمان به خود بالقوه یا همان هدف را، یاد میگیریم. در کتاب صراط، از گام های «خلوت و توجه»، «تفکر و ارزیابی»، «تعقل و سنجش و ملاک انتخاب»، «ایمان و انتخاب»،«جهاد و مبارزه»، «بلاء و ضربه ها»، «عجز و اضطرار» و «اعتصام و استعانت» گفتگو شده است که با «نظارت بر مُحرّک ها و تحرُّک» ها و «رعایت اهمیت ها» در «هر لحظه» به «عبودیت» برسیم.
#علی_صفایی_حائری
#عشق
❤️| @cafee_ketab
جلوی تاكسی نشسته بودم. راديو روشن بود و گوينده داشت به مناسبت هفته درختكاری از فوايد درخت میگفت. ياد درختی افتادم كه در حياط خانه قديمیمان بود؛ درختی كه رازی برای من داشت. روی تنه درخت قلبی كنده شده بود و زير آن اين نوشته بود: «تا ابد عاشق تو میمانم... مرداد ١٣١٤.» چه جمله عجيبی. هنوز بعد از اين همه سال دلم میخواهد بدانم كه در مرداد سال هزار و سيصد و چهارده زير آن درخت چه كسی اين جمله را براي چه كسی حك كرده است. كاش میدانستم كه سرنوشت عشقشان به كجا كشيده. كاش قصه زندگی نويسنده اين جمله را میدانستم. هشتاد و دو سال پيش دو نفر احساس كردهاند كه عشقي ابدی خواهند داشت و امروز من جلوی يك تاكسی نشسته بودم و به دو نفری كه نمیدانستم كيستند فكر میكردم... به قلبی كه روی تنه درخت مانده بود. روی تنه درختها نبايد چيزی نوشت؛ ولی با اين وسوسه چه میتوان كرد كه نوشتهها روی تنه درختان باقی میمانند؟
| سروش صحت |
#کتاب
#عشق
📻 | @cafee_ketab
کافه کتاب
📚 ما عشق را ایجاد نمیکنیم، بلکه عاشق آفریده شده ایم، و فقط معشوق هایمان را انتخاب میکنیم… پس از آنکه
#تیکه_کتاب
اینها که می خواهند رویش داشته باشند و بر ساقهٔ خود بایستند، مجبورند که ریشه بدوانند و از اعماق سر بر آورند. و این عمق خلوت و ارزیابی و این حضور و محاسبه، اولین گام آنهایی است که می خواهند در سرزمین عمر خود، چیزی بسازند و بنایی را بالا ببرند.
عنوان کتاب عیناً برگرفته از کلام منوّر مقام معظّم رهبری است و بیانگر نوع نگاه ایشان به زندگی سیاسی – مبارزاتی ائمه(علیهم السّلام) است. علت این نامگذاری بر روی زندگی ائمه(علیهم السّلام)، در مقدمهی کتاب به تفصیل از بیانات ایشان آورده شده است؛ که توصیه میشود با مطالعهی این مقدمه پیش از مطالعهی فصلهای اصلی کتاب، درک کاملتری نسبت به معنا و مفهوم مترقّیِ انسان 250 ساله به دست آورده و از محتوای کتاب بیشتر بهرهمند گردید.
این کتاب شامل شانزده فصل است که نحوهی چینش عناوین فصلها، به صورت ترتیب تاریخی زندگی ائمه(علیهم السّلام) از دوران پیامبر اکرم(ص) تا دورهی امام جواد(ع)، امام هادی(ع) و امام عسكری(ع) میباشد؛ که بیانات مقام معظّم رهبری پیرامون این سه امام بزرگوار در یک فصل ارائه گردیده است. در اولین فصل مروری گذرا بر زندگی سیاسی پیامبر اسلام آورده شده؛ که توجه به وقایع این دوران به عنوان آینهای تمامنما از کل زندگی ائمه(علیهم السّلام) و میزان و ملاکی برای شناخت حرکت جریان اصیل اسلام طی 250 سال، در ابتدا ضروری بهنظر میرسد....
📕 کتاب انسان ۲۵۰ ساله
✍🏻 #امام_خامنه_ای
💙 | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
حرف که میزد مثل مورفین بود. دردت را فراموش میکردی. دلت میخواست لبخند بزنی. هیچ چیز ترسناکی وجود نداشت. قوی بودی. میتوانستی هر کاری دلت میخواهد بکنی. میتوانستی بپری. پرواز کنی. بال داشتی. میتوانستی بری بالا. آن بالا روی کوهها بین ابرها برای خودت بچرخی و پایین را نگاه کنی. مشکلات را ببینی که آنقدر کوچک بودند که به حساب نمیآمدند. آدم ها مثل هم، کوچک و بی هدف توی هم وول میخوردند. هیچ کدام خطری به حساب نمیآمدند. هیچ کدام هیچی نبودند. خودشان و مشکلاتشان و حرف های بی سروتهشان را فراموش میکردی. دیگر هیچکس نبود جز خودت و ابرها و آسمان. راحت و آسوده. بر فراز کوهها. برای همیشه دور از دسترس همه.
📚جایی که ما تئاتر بازی میکنیم
👤امین اسدی مقدم
❤️| @cafee_ketab