فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ علمی که شیطان دارد!
🔸سخنرانی تکاندهنده حجتالاسلام علوی تهرانی درباره ۴ علم شیطان
#علم
#شیطان
@roshankadeh
24.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻از جوجه داعشی ها، هرگز نباید آشفت
✅ حماسی خوانی با موضوع اغتشاشات اخیر
#امام_زمان
#فاطمیه
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷مردی از تبارت امروز در قلبها جا گرفته
#ایران_قوی
#تمدن_اسلامی
با لینک زیر وارد کانال شوید👇
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 توضیحات وزیر ارشاد درباره قانون عفاف و #حجاب
اسماعیلی:
🔺این قانون ۱۷ سال پیش تصویب شد
🔺سابقهی این قانون نشان میدهد اجرای آن در دوره های مختلف به سلایق مدیران گره خورده بوده است
#قانون
#حجاب
@roshankadeh
حکمت یا حکیم بودن مستلزم این است که انسان در برابر همه «چرا» ها یک «برای» داشته باشد، خواه آن «چرا» ها به انتخاب هدف مربوط باشد یا به انتخاب وسیله.
چرا چنین کردی؟
برای فلان هدف.
چرا آن هدف را ترجیح دادی؟
به دلیل فلان مزیت.
چرا از فلان وسیله استفاده کردی؟
برای فلان رجحان.
در زندگی انسانی هر کاری که نتواند به «چرا» ها پاسخ معقول دهد، به هر اندازه که از این جهت ناقص باشد، نقص در حکمت و خردمندی انسان تلقی میشود.
📕عدل الهی، ص۲۳
@roshankadeh
🇮🇷
🖼 فرهنگ سازی به سبک یک طلافروش
👌با حجاباسلامی خرید کنید تا شامل ۱۰درصد تخفیف شوید
#حجاب
#فرهنگ
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴از گروهک تروریستی جیشالظلم چه میدانید؟
🔹گروهک تروریستی "جیشالظلم" مسئولیت حمله تروریستی اخیر در زاهدان را بهعهده گرفته است.
🔹سپاه در راستای پاسخ به جنایت این گروهک تروریستی، آماده عملیات گسترده علیه آنها در جنوب شرقی ایران (نواحی مرزی پاکستان) میشود.
#تروریست
#سیستان_بلوچستان
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضد اعدام ترین جمله تاریخ در قرآن
🔺آیا اعدام خلاف کرامت انسان است؟
⛔️ اگر قصاص نباشد چه اتفاقی میفتد؟
🎤 سخنان جالب استاد رحیم پور ازغدی در مورد قصاص و اعدام مجرمین
#اعدام
#قرآن
@roshankadeh
🔰 کلید ارزانشدن خودرو در دست مجلس/ بخش اول
🔸افزایش قیمت خودرو نتیجه تعلل مجلس در تصویب مالیات بر عایدی بود
🔹قیمت خودرو در حالی در بازار افزایش یافته که کارشناسان این افزایش قیمت را حاصل سوداگری و دلالی میدانند، موضوعی که با تصویب مالیات بر عایدی در مجلس، حل خواهد شد.
مدتهاست که بازار دارایی های سرمایه ای مانند خودرو و ملک با حضور دلالان و سوداگران دچار التهاب شده است. این داراییها با سود هنگفت تضمین شده هر سوداگری را ترغیب به سرمایهگذاری در این بازار میکند.
🔹در این چند سال عدهای سرمایهدار با خرید ملک و خودرو به امید گران شدن در آینده و فروش این اموال با قیمتهای بالاتر التهاب را به بازار خودرو و ملک آوردهاند که برای مقابله با این سوداگران طرحی موسوم به «مالیات بر عایدی سرمایه» با توجه به تجربه سایر کشورها در مجلس آماده شد؛ طرحی که سال ۹۹ در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد اما تاکنون در دستور کار صحن علنی مجلس جهت تصویب نهایی قرار نگرفته است.
🔹مطابق این طرح بر عایدی حاصل از نقل وانتقال (خرید و فروش) داراییهای سرمایه ای شامل انواع دارایی منقول یا غیرمنقول، مشهود یا نامشهود مالیات وضع می شود تا حاشیه سود سرمایهگذاری در بازار خودرو و ملک برای سوداگران به حداقل برسد.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه با اهداف مختلفی مانند تنظیم فعالیت بخشهای مختلف اقتصادی، محدود کردن سوداگری، افزایش منابع عمومی، ایجاد عدالت اجتماعی و افزایش کارایی اقتصادی وضع میشود.
🔹فارغ از درآمد اتفاقی، بهطور کلی افراد درآمد خود را از طریق درآمد حاصل از کار یا درآمد حاصل از سرمایه بهدست میآورند. درآمد حاصل از سرمایه به دو نوع درآمد تقسیم میشود: درآمد جاری (سود) سرمایه و عایدی سرمایه.
درآمد جاری سرمایه، سود ناشی از سرمایه است که طی دوره تملک دارایی یا سرمایهگذاری متناسب با بازدهی سرمایه یا به صورت درصد ثابت کسب میشود؛ اما عایدی سرمایه درآمدی است که از مابه التفاوت قیمت فروش و خرید یک دارایی هنگام فروش آن بهدست میآید.
🔹بهطور مثال سود توزیعی سهام و درآمد حاصل از اجاره یک واحد آپارتمان از جمله درآمدهای جاری سرمایه است که از سرمایهگذاری در بازار سرمایه و املاک طی دوره تملک براساس میزان بازدهی یا قرارداد اولیه بهدست میآید؛ حال اگر این داراییها بهفروش برسد، سود بهدست آمده از آنها که برابر تفاوت قیمت فروش و خرید دارایی است، بهعنوان عایدی یا زیان سرمایه این داراییها تلقی میشود.
🔹در این راستا، کنترل بازار خودرو نیازمند تصویب طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» است اما این روزها بار دیگر قیمت خودرو با دخالت سوداگران دچار التهاب شده و قیمتها روند افزایشی دارند.
در این میان «سیدرضا فاطمیامین»، وزیر صنعت، معدن و تجارت در مجلس و در خصوص علت گرانی خودرو، این موضوع را ماحصل عدم تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه دانست.
🔹به گفته عبدالله توکلی، مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت با تولید 122 هزار خودرو در آبان امسال، رکورد تولید 5 ساله خودرو شکسته شده است. این درحالی است که اکنون هیچ خودرو ناقصی در کشور تولید نمیشود و تمامی خودروهای تولیدی آماده تحویل به مشتریان هستند.
🔹از دیگر سو، تمامی خودروهای ناقص موجود در پارکینگها نیز با رفع نواقص تحویل مشتریان شده است، بهطوریکه تمامی ۲۰۰ هزار خودرویی که به علت نقص در آذر سال گذشته در پارکینگ موجود بود، تحویل مشتریان شده است.
وزیر صمت نیز با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در رفع مشکلات صنعت خودرو، از افزایش ۳۲ درصدی تحویل خودرو در سال جاری خبر داد و گفت: «از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا نیمه آذر ماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تحویل خودرو توسط دو خودروساز اصلی کشور به مشتریان ۱۸۷ هزار دستگاه بیشتر شده و رشد ۳۲ درصدی داشته است؛ سال گذشته تا نیمه آذرماه دو خودروساز اصلی کشور ۵۷۷ هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان داده بودند که امسال به ۷۶۴ هزار دستگاه افزایش یافته است.»
🔹فاطمی امین همچنین از افزایش آهنگ تولید خودرو در طول سال جاری خبر داد بهطوریکه هماکنون نسبت به ماههای اول سال، تولیدات روزانه خودروسازان افزایش پیدا کرده است.
ادامه در بخش دوم 👇
🔺به کانال روشن کده بپیوندید🔻
@roshankadeh
🔰کلید ارزانشدن خودرو در دست مجلس/ بخش دوم و پایانی
🔸افزایش قیمت خودرو نتیجه تعلل مجلس در تصویب مالیات بر عایدی بود
🔹فاطمی امین درباره بازار خودرو هم یادآور شد: «بین عرضه و تقاضای خودرو شکاف وجود دارد و بازار خودرو به بازار سوداگری تبدیل شده است. در چهار سال گذشته همواره قیمت خودرو در بازار آزاد با قیمت دلار همسو بوده است. هر بار ارز گران شده، خودرو گران شده است زیرا بین عرضه و تقاضا شکاف وجود دارد و وقتی ارز گران میشود، افرادی برای حفظ ارزش پول و پیشبینی تورم انتظاری، اقدام به خرید خودرو میکنند. درواقع خودرو تبدیل به یک وسیله حفظ ارزش پول و کالای سرمایهای شده که البته نباید اینطور باشد.»
🔹وزیر صمت راهکار کنترل بازار آزاد خودرو را هم اینطور توصیف کرد: «راهکار اول، افزایش عرضه خودرو است. اما راهکار مکمل و مهم مالیات بر عایدی سرمایه است که جلوی سوداگری را میگیرد.»
🔹خوشبختانه طرح مالیات بر عایدی سرمایه در دستور کار مجلس است باید این طرح زودتر در مجلس تصویب شود تا به دولت کمک کند که بازارهای سوداگری را مهار کند.
🔹اما وضع و تصویب مالیات بر عایدی سرمایه چه کارکردی خواهد داشت؟
کنترل سوداگری، افزایش هزینه فعالیتهای غیرمولد همچون سفته بازی و سوداگری در بازار املاک، ارز، سکه و... به نحوی که به طور مؤثر مزیت خود را از دست دهد، یکی از اهداف وضع مالیات بر عایدی سرمایه است.
🔹درواقع سوداگران در هنگام افزایش قیمت برخی داراییها و با پیش بینی اینکه در آینده قیمت آن داراییها بیشتر خواهد شد، شروع به خرید این داراییها میکنند و معمولاً پس از یک دوره کوتاه مدت داراییها را با قیمت بالاتر به فروش میرسانند؛ اما با وضع این مالیات انگیزه سوداگران برای مبادرت به خرید و فروش داراییها کاهش مییابد و این بازارها تبدیل به بستری آرام برای تقاضای واقعی خانوارها خواهد شد.
🔹تأمین درآمد دولت یکی از مهمترین آثار مالیات بر عایدی سرمایه، کمک به تأمین منابع برای دولت است زیرا براساس تجارب بسیاری از کشورها، وضع مالیات بر عایدی سرمایه موجب افزایش درآمدهای مالیاتی میشود. البته سهم قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی در کشورهای مختلف متعلق به درآمدهای حاصل از مالیات بر عایدی سرمایه است.
🔹ارتقای عدالت در جامعه، از جمله نکات قابل توجه درباره وضع مالیات بر عایدی سرمایه بهبود عدالت افقی و عمودی است. درواقع وضع مالیات بر عایدی سرمایه به رعایت عدالت بین کسانی که درآمد حاصل از نیروی کار کسب میکنند و کسانی که عایدی سرمایه دارند کمک میکند.
🔹ترغیب بنگاهها به تأمین مالی داخلی مالیات بر عایدی سرمایه در خصوص دارایی سهام، میتواند تصمیمات بنگاههای اقتصادی خصوصاً در مورد توزیع سود و تأمین مالی را تحت تأثیر قرار دهد.
🔹اگر نرخ مالیات بر عایدی سرمایه نسبت به نرخ سود تقسیمی سهام پایینتر باشد، شرکتها انگیزه کمتری برای توزیع سود خواهند داشت و به جای آن اقدام به بازخرید سهام خود از بازار میکنند.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه با تغییر دادن هزینه نسبی منابع مختلف تأمین مالی شرکتها (از قبیل بدهی یا انتشار سهام جدید) منجر به تغییر رفتار بنگاهها میشود به نحوی که بنگاهها به تأمین مالی داخلی ترغیب میشوند.
🔹ارتقای کارایی یکی از کارکردهای مالیات بر عایدی سرمایه ارتقای کارایی در اقتصاد کشور است؛ زیرا موجب میشود سرمایهها به سمت تولید واقعی سوق پیدا کند.
🔹البته باید در طراحی این پایه مالیاتی توجه داشت که اثر قفل شدگی و انحراف کارایی اتفاق نیفتد. اثر قفل شدگی به این معناست که سرمایه گذاران، برای به تعویق انداختن، کاهش یا معافیت مالیات، داراییهایشان را بیش از حد بهینه نزد خود نگه میدارند و نمیفروشند و این فرایند تخصیص و توزیع کارا و بهینه را به خطر میاندازد.
🔺به کانال روشن کده بپیوندید🔻
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 اگه مخالفا حاضر بشن فقط ۲ دقیقه بحث کنن، به همین روز میفتن👆
❗️اما مشکل چیز دیگه ایه!
#انقلاب
#ایران
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آب سرد کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال بر آتش اعتصابات و براندازی توهمی در ایران
♦️اقتصاد ایران توان تولیدی زیادی دارد؛ فشارهایی که در ایران شاهدیم را نمیتوان قحطی و نبود کالا توصیف کرد، حتی ایران تولیدات خود را روانه کشورهای منطقه میکند.
#اقتصاد
#قحطی
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ این موتور برای ۳۶ میلیون نفره
🔸شهید رجایی: این موتور برای ۳۶ میلیون نفره اگه میتونی بری از همشون اجازه بگیری؛ بسم الله...
🎬 بخشی از سریال تلویزیونی«راز ناتمام»
@roshankadeh