6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم) 🥬
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک🧂
نعناع یا(آویشن ) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون🍾
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو🍋 را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو🥬 را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک🧂 وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون🍾 ونمک 🧂را اضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز🧅 ویک برگ بو استفاده کنید
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
هدایت شده از ❤ گفتُ گویِ نیــک 🌱
787_48111123561859.mp3
10.21M
♥️🍃
🥰 @goftoguenik🦋💫
❤گفتُ گویِ نیــک ◠‿◕
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_گل
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید و نوش جان
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_پیتزایی
گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ🍅
تخم مرغ همزده ۴ عدد🥚
پیاز نگینی یک عدد متوسط🧅
نصف فلفل دلمه ای نگینی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری🥫
نمک ۱ قاشق مرباخوری🧂
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری
زیتون سبز🫒 یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
🍳🍕🍳🍕🍳🍕🍳🍕🍳
ابتدا پیاز🧅 رو با یک چهارم لیوان یا ۶ قاشق غذاخوری روغن تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن. بعد گوجه🍅 رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای🫑 را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه 🥫و نمک 🧂و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه. حدودا ۲تا ۳ دقیقه بعد تخم مرغ🥚🥚 هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده. پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون 🫒را اضافه کنید و ۲ دقیقه در تابه رو ببندین. آماده اس
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین
کیه بادمجون دوست نداشته باشه 😋 #ته_چین_گوشت_بادمجان غذای خوشمزه عالی ✨
گوشت🥩
پیاز🧅
سیز🧄
آب
بادمجان🍆
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین🧂
تخم مرغ🥚
ماست
زعفران
برنج🍚
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
هدایت شده از ❤ گفتُ گویِ نیــک 🌱
Behrad - Cheshmak.mp3
6.68M
🥰 @goftoguenik🦋💫
❤گفتُ گویِ نیــک ◠‿◕
🔸يك شيوه عالى براى مزه دار كردن مرغ
🔸دو ق غ روغن رو با دو ق غ آرد و نصف لیوان زعفران دمکرده (نیاز نیست زعفرونتون غلیظ باشه،منظور از نصف لیوان با آبه) همراه با نوک ق چ نمک همه رو با هم کاملا هم بزنید
و دو تا سه ساعت توى يخچال بزاريد(هرچى بيشتر بهتر
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik