13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیبزمینی با طعم کره و سیر و جعفری🥔🧈
مواد لازم:👇
سیبزمینی به مقدار لازم
سیر ۴ حبه
جعفری و یا شوید ۵۰ گرم خورد شده
کره ۳ ق غ خ
روغن مایع ۱ ق غ خ
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
آب جوش در حدی که نصف سیبزمینی ها رو توی تابه بپوشونه
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی با فیلینگ پنیر😋🥰
نکات دستوری کامل 🎥
این شیرینی خیلی راحت و خوشمزس اگر بزارید دمای محیط کاراملی میشه اگه منجمد باشه حالت بستنی🤌
اول مواد خشک را الک کنید بعد با شکر و کره مخلوط کنید تا یکدست بشه ،شیر را اضافه کنید مخلوط کنید تا حالت خمیری بشه و در آخر خرده بیسکویت را اضافه کنید در( حد یکدست شدن مخلوط کنید )
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.#شیر_موز_کافی_شاپی
#نوشیدنی
مواد لازم
موز به ازای هر نفر ۱ عدد
شکر به ازای هر موز ۱ ق غ
شیر به ازای هر موز یه لیوان
رنگ خوراکی آبی به مقدار لازم
خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه به مقدار لازم
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک😍
با صدا ببینید🔈
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شيريني لطيفه😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ 🥚٣عدد
آرد🥡 ٦ ق غ
پودر قند 🍚٧ ق غ
نشاسته ذرت 🌽٢ ق غ
وانيل 🌸مقداري
بكينگ پودر🥄 ١ ق چ
داخل فر از قبل گرم شده به مدت ١٠ الي ١٢ دقيقه با حرارت ١٨٠ درجه
خامه رو ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد
و اجازه بدين يخش باز شه و مثل بستني شه
بعد با همزن اول سه دقيقه با دور كند هم بزنيد و بعد پنج الي هفت دقيقه با دور تند هم بزنيد تا كامل فرم بگيره
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پیشی😍😋
نان پیشی از نانهای معروف ترکیه است که طرز پخت بسیار راحتی دارد که در روغن سرخ میشود و نیازی به فر ندارد.
نان پیشی را هم میتوان در سفره صبحانه استفاده کرد و هم برای عصرانه و پیش غذا با سس میل کرد.
تخم مرغ ۱عدد
پنیر سفید ۲۰۰ گرم( ۱پیمانه)
جعفری ساطوری شده ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
نمک به میزان لازم
پودر پفکی افخم ۱بسته
شیر تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی ریخته با هم مخلوط میکنیم.
جعفری خرد شده و پنیر سفید را اضافه کرده و پشت چنگال پنیرها را له میکنیم.
در مرحله بعد پودر پفکی افخم را طی چند مرحله اضافه میکنیم و خمیری با قوام نرم که به دست نچسبد اماده میکنیم.
روی میز را ارد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم.
سپس خمیر را با کمک پیتزا بر به صورت نوار باریک و دراز برش میدهیم
داخل ماهیتابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن چوب پیشی ها را داخل روغن داغ انداخته و با کنترل سرخ کنید.
پیشی هایی که دو طرفشان کامل سرخ شده است را داخل بشقاب گذاشته و سرو کنید.
.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik