eitaa logo
❤ کـآفه نیک ☕️🌿
18.9هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
0 فایل
💞کانال هامون @CHanneLnik🥰 . ❣️کپی شخصی حلال ❣️ . . . تبلیغات پر بازده مجموعه نیک👇 https://eitaa.com/joinchat/2465268057C296249a9fe . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ❤️ تصویر نیـک 🌱
من از جهان به تو دلبسته ام که جان منی …ᥫ᭡ 💞 @Picturenik🦋💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندهای سرخ کردن ماهی ادویه نمک فلفل زردچوبه پودر تخم گشنیز پودر زیره پودر سیر هرکدام نصف ق چ خ ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی از طعم این کباب پلوی لذیذ بگم، کم گفتم تا آخر ببین تا یادبگیری چجوری درستش کنی😍 ۲ تا بادمجونو با پوست حلقه‌ای کنین نمک بزنین و ۱۰دقیقه کنار بذارین داخل تابه دو طرفش رو سرخ کنین ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز رنده و آبگیری شده نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه برنج ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باقلوا نارگیلی مواد لازم برای شربت نصف لیوان شکر نصف لیوان آب یک ق غ زعفران دم کرده مواد لازم برای کیک: آرد قنادی: دو لیوان شکر: نصف لیوان روغن مایع: یک دوم لیوان ماست يک دوم لیوان بکینگ پودر دو و نیم ق چ وانیل کمی تخم مرغ سه عدد مواد لازم برلی رویه نارگیلی: پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه روغن مایع: یک دوم پیمانه سفیده تخم مرغ: حدود چهار عدد پودر قند: یک و یک دوم پیمانه ‌ ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم📝 گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) ✍طرزتهیه : لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو.😋 ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا