فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی بامیه چوروس
ویژه #ماه_رمضان ✨🌙
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان ( از آرد شیرینی پزی یا نول گندم استفاده کنید)
شکر ۲ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر و دارچین به مقدار لازم ....
آموزش #آشپزی و کیک پزی گندم
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
هدایت شده از ❤ گفتُ گویِ نیــک 🌱
Hamsafar.mp3
3.12M
#ناصر زینلی
بد به دلت را نده
🥰 @goftoguenik🦋💫
❤گفتُ گویِ نیــک ◠‿◕
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای خوشمزه و خونگی🍕
مواد لازم :
آب ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ ق غ
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ
آرد ۲.۵ لیوان
شکر ۱ ق غ
پنیر پیتزا
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ❤🕊 احوال نیـک 🌱
♥️🍃
زندگی جاریست، برخیز ...
پنجره را رو به روئیدن احساس
و شکفتن عشق باز کن ....
فصل تبسم گل، فصل وزیدن،
نسیم عاشقی نزدیک است...
#صبح_بخیر
❤️🕊احوال نیـک ◕‿◕
🌸@ahvalenik 🦢
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا 😋😋😍😍
موادلازم🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
#ایده
#رمضان
#افطاری
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik