May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨شکلات با ژله🍫
آب رو تو قالب ستاره بریزید تا یخ بزنه بعد اینکه آب یخ زد رو یخ شکلات بریزید بعد اینکه شکلات خودشو گرفت از یخ جدا کنید و داخل شکلات ژله بریزید🍮
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروتئینه مقوی و خوشمزه 🧉🍹
بادام ، بادام هندی
پسته ،انجیر، خرما
شیر ،کره بادام زمینی
موز ، عسل🍯🍌
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز گردویی و شکلاتی🍌🍫
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
29.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا گردو😍😋
مواد شهد :
آب ۱۲۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
عسل ۵۰ گرم
چوب دارچین ۱ عدد
آب نصف لیمو
گلاب ۱ ق غ
مواد مغزی :
گردو ۱۷۰ گرم
دارچین ۱ ق غ
پودر هل ½ ق چ
پودر قند ۱ ق غ
گلاب ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
مواد لازم باقلوا :
خمیر باقلوا ۱ بسته
روغن مایع ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دسر با طعم بینظیر و بافت لطیف و دلنشین🤩😋😍
مواد لازم:یک بسته بیسکوییت پتی بور ،۲ قاشق غذاخوری کره آب شده ،یک عدد موز ،۴ قاشق غذاخوری گردو خرد شده ،دو لیوان شیر،نصف قاشق چایخوری وانیل،یک چهارم پیمانه شکر ،دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو،دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت،۵۰ گرم شکلات کاکائو،پودر پسته و گردو برای تزئین
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن😍😋
مواد لازم:
رسپی خانگی
۱۰۰ گرم نارگیل چرب🥥
۱۸۰ گرم خاک قند🍚
۷۰ گرم روغن مایه🥃
۸۰ گرم سفیده تخم مرغ🥚
۱ آب لیمو قاشق غذاخوری🍋
✅️ رسپی کارگاهی
۱ کیلو نارگیل چرب🥥
۱ کیلو ۸۰۰ خاک قند🍚
۸۰۰ گرم سفیده🥚
۷۰۰ گرم روغن مایه🥃
۱۰ گرم آب لیمو🍋
طرزتهیه مراحل اول
سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین
مراحل دوم
آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم
توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه
درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باسلوق میوه ای🍊🍋
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
شیرینی سرا🧁
#بامیه😋 ❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩ .➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
آب ۱ لیوان
روغن جامد یا کره ۱ ق غ
شربت بار یا عسل رقیق شده ۱ ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه استفاده کردم دستورش اینجاست👈 #شربت_بار)
آرد قنادی ۱ لیوان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ
طرز تهیه
آب، روغن جامد و شربت بار رو داخل قابلمه که بهتره تفلون باشه بریزید، روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه با حرارت کم مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر رو داغ بزنید
◀️داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید
بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه
◀️دقت کنید اگه خمیر داغ باشه تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره
بنابراین وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست
◀️اگه خمیر خیلی سفت بود یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه بعد کم کم به خمیر اضافه کنید تا به شکل مطلوب در بیاد
برای من همون دو تا تخم مرغ کافی بود
خمیر رو داخل قیف با ماسوره شکوفه سایز بزرگ بریزید
داخل یه قابلمه کوچیک روغن فراوون بریزید و نوک قیچی رو تو روغن چرب کنید، خمیر رو به سایز دلخواه برش بدید
◀️روغن سرد باشه
ظرف رو خیلی از بامیه پر نکنید چون در اثر حرارت حجم بامیه ها دو برابر میشه بنابراین فضای کافی برای پف بامیه ها درنظر بگیرید
با حرارت ملایم بامیه ها رو سرخ کنید اولش که هنوز خوب سفت نشدن هم نزنید چون ممکنه ظاهرشون بهم بریزه
بعد از اینکه بامیه ها کمی خودشون رو گرفتن و رنگشون رو به طلایی رفت خیلی آروم اونها رو زیر و رو کنید تا همه جاش بطور یکنواخت رنگ بگیره، بزارید خوب سرخ بشن.
بلافاصله بعد از سرخ شدن بامیه ها رو تو شربت بار همدمای محیط بندازید و بعد از حدود ۳ دقیقه از شهد خارج کنید و داخل آبکش بزارید تا شهد اضافه ش بریزه.
◀️بامیه ها رو تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍹مواد لازم برای تهیه نوشیدنی لیموناد :
◗ سیروپ لیموناد یا نعنا
◗ یخ
◗ گل پنیرک
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥚مواد لازم برای تهیه ژله تخم مرغی :
◗ ژله آلوئه ورا فرمند
◗ ژله پرتقال فرمند
◗ مقداری شیر
◗ ظرف تخم مرغ
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده موزی خوشمزه🍌😎
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰مواد لازم برای تهیه چیزکیک :
◗ ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور
◗ ۱/۳ لیوان کره آب شده
◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
◗ ۱/۴ لیوان آب داغ
◗ ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
◗ ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
◗ ۱ لیوان شکر
◗ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍵مواد لازم برای تهیه چای کرک :
◗ ۴ قاشق غذاخوری چای
◗ ۶ عدد غنچه گل محمدی
◗ ۱۲ عدد هل کوبیده شده
◗ ۴ تکه چوب دارچین
◗ مقداری زعفران
◗ ۱ تکه زنجبیل کوچیک
◗ ۲ لیوان شیر پرچرب
◗ ۳ لیوان آبجوش
◗ ۲ قاشق عسل یا شکر یا شیرعسلی
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩مواد لازم برای تهیه گرانولا رژیمی :
◗ ۱ پیمانه جو دوسر پرک
◗ ۲ قاشق غذاخوری عسل
◗ ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو
◗ ۲ قاشق غذاخوری آب جوش
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم آموزش یه بامیه خونگی و عالی براتون آوردم
طرز تهیه بامیه
آب : دو لیوان
آرد :یک لیوان
روغن مایع دوق غ
تخم مرغ دو الی سه عدد
شربت بار دو قاشق
برای خمیر قابلمه رو روی شعله ملایم قرار بدین آب ، روغن مایع و ۲ قاشق شربت بار را اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی جوش اومد و روی آب داخل قابلمه حباب های ریز زد آرد رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یه خمیری شکل بشه و شروع کنید به داغ زدن خمیر به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه تا آب اضافی خمیر کشیده بشه اگر خمیر خوب داغ زده نشه داخل بامیه ها خمیر میشه و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدین تا خمیر ولرم بشه و بعد خمیر رو داخل کاسه بذارین و اولین تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنین بعد دومین تخم مرغ رو اضافه کنید هم بزنین مدام هم بزنین و نصفشو به موادتون اضافه کنید و وقتی همه ی مواد مخلوط شد داخل قیف با ماسوره مناسب بریزید و داخل روغن با شعله کم سرخ کنید و بعد به مدت سه دقیقه داخل شربت بار بندازید
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_ترکی
شکر 3 لیوان
آب 2/5 لیوان
زعفران دمکرده کمی
آب لیمو ترش 1 ق غ
شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید.
آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم
آرد سفید قنادی 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ پر
روغن مایع برای سرخ کردن
تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند.
بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید.
نکات:
این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد.
بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد.
آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند.
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اوتمیل صبحانه رژیمی🍎🥚🧁
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک کاپوچینو دلبر مخصوص همسر🧋
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
28.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خرمای مجلسی و خوشگل🖤🧡
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خوشگل و خوشمزه🥮🍰
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_هندی
مواد لازم:
آب ۴۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۸۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
وانیل نوک ق چ
شربت بار یا عسل ۱ ق
ادامه پست بعدی👇🏻👇🏻
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_هندی
طرز تهیه:
آب و روغن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا جوش بیاید. بعد آرد را به یکباره داخلش میریزیم و سریع شروع میکنیم با قاشق چوبی به همزدن و پختن.
بعد چند دقیقه که پختیم، مواد را روی سطحی پهن میکنیم تا خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل کاسه میریزیم و با کمک خمیر زن ابتدا شربت بار یا عسل را اضافه و سپس دونه دونه تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم (حتما حتما در هر مرحله خوب مخلوط میکنیم و بعد مرحله بعدی )
سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و در آخر با ماسوره آچاری به شکل حلقه ای میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا رنگش طلایی روشن شود و بعد از فر در می آوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس داخل روغن سرخ کردنی، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا دوباره بپزد.
در آخر بامیه های داغ را برای چند دقیقه داخل شربت گرم می اندازیم و تزئین میکنیم.
♤ ماسوره من آچاری نیست.
♡ شهد بامیه ♡
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیمو تازه ۱ ق غ
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و آب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم باید شکرش حل شود و فقط چند بار قابلمه را حرکت چرخشی میدهیم. وقتی شروع کرد به جوشیدن، گلوگز و جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید. وقتی میزان غلظت، از عسل یک درجه روانتر و رقیق تر شد، از روی حرارات برمیداریم. ♤ جوهر لیمو نمیگذارد شهدتون شکرک بزند. ♤ گلوگز هم باعث براقیت شهدتون میشود
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''