eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7.1هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه پشمکای کیک آب نشه👇😎 . این کیک برای اونایی که خامه کشی بلد نیستن، عالیه چون کاورش بسیار راحته و بنظرم برای متولدین زمستون هم میتونه کیک تولد قشنگی باشه😍🤌 . منبع @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian . دستور اسفنج کیک تو پست قبلی هست. ✅ برش زدن کیک: بعد از اینکه کیک رو پختید و از قالب خارج کردید بذارید کاملا خنک شه، مثلا حداقل دو سه ساعت بمونه، بعد برش بزنید یا اگه فرصت کافی دارید، بعد از خنک شدن داخل نایلون بذارید یا سلفون بکشید بذارید تو یخچال، یک روز بمونه بعد برش بزنید، هم با چاقو اره‌ای ، هم با اره کیک و هم با نخ، به راحتی میتونید برش بزنید. . ✅ فرم دادن خامه: خامه قنادی منجمد تهیه کنید و بذارید تو دمای محیط ۱ ساعت بمونه طوری که نرم شه و همچنان سرد باشه یا تو یخچال ۱ روز بمونه تا حالت بستنی لیوانی نرم شده بگیره. بعد با دور کند حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا یکدست شه ‌و بعد دور دستگاه رو تند کنید. و حدود ۵ دقیقه بزنید تا خامه فرم بگیره و مات بشه. اگر نیاز بود دور گیری کنید تا کل خامه به یک اندازه فرم بگیره. بنظرم طعم خامه رویال کاله خیلی شبیه بستنیه و برای فیلینگ مناسب و خوشمزه است. . ✅پشمک: حتما خامه دور کیک بسیار نازک باشه و ۳، ۴ ساعت تو یخچال بذارید استراحت کنه تا رطوبت خامه از بین بره بعد پشمک بچسبونید و بهتره پشمک ها رو کمی هوادهی کنید تا پف کنه و زود آب نشه. اینجوری تا ۵ ،۶ ساعت مثل لحظه اول میمونه.😍🤌 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌❌گاناش یکی از کاربردی ترین متریال‌ها در صنعت کیک و دسر و شیرینی محسوب میشه❌❌ ⭕مقدار دقیق مواد و یه نکته‌ی مهم در درست کردن گاناش رو در ادامه این مطلب برات آوردم. حتما ذخیره کن تا همیشه ازش استفاده کنی⭕ اینجا کلی محتوای جذاب و مفید در این مورد برات آماده کردم 👇👇 @farhadtahericake @farhadtahericake @farhadtahericake 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 مقدار مواد مورد نیاز برای درست کردن گاناش مخصوص زیرکار فوندانت: 🔴شکلات سکه‌ای سوربن یک کیلو 🔴خامه صبحانه ششصد و پنجاه گرم 🔴روغن مایع پنجاه گرم ⭕ نکته مهم در رابطه با گاناش اینه که، چه به روش بن‌ماری و چه داخل ماکروفر، شکلات نباید داغ بشه. در همین حد که ذوب بشه کافیه ⭕ اگه شکلات خیلی گرم شد، قبل از اضافه کردن خامه، حتما با روغن مایع کمی خنک‌ش کن تا خامه بریده بریده نشه. ⭕ گاناش رو میتونی داخل یخچال هم نگه‌داری کنی ⭕ گاناش هم تاریخ مصرف داره، پس سعی کن به اندازه استفاده کنی. ⭕ سوربن گزینه‌ی مناسب‌تری برای گاناش هست. اما از سایر برندها هم میتونی استفاده کنی ⭕ سه نوع گاناش داریم. این مقداری که برات نوشتم برای گاناش زیر کار فوندانت کشی بود. ⭕ اینا نکاتی بود که به ذهن من رسید، اما هر سوال دیگه ای داری، لطفا همینجا توی کا...منت بپرس تا جواب بدم.