فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیپور خوراکی
دیزاین
پیج منبع
palermos.bakery
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تم پاییزی
توضیحات در کپشن 👇😍
پیج منبع👇
@cakeyousef
کیک یوسفی ها منتظر نظرات و نمونه کارهاتون برای کیک پاییزی هستم 💛
برای این تم از کیک ۱۵×۱۵ استفاده شده
بدنه کیک خامه شکلاتی هست
روی بدنه با ایربراش مقداری رنگ قهوه ای زده شده که اگر ایربراش برقی یا دستی نداشتید میتونید انجام ندید
رنگ آمیزی برگ ها با رنگ های پودری زرد ،نارنجی و قرمز انجام شده
برای برش برگ ها میتونید از گوگل تصویر برگ پایزی رو دانلود کرده و روی کاغذ چاپ کنید سپس برش زده و به عنوان الگو استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇
منبع پیج👇👇👇👇
@cakeyousef
یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹
شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم.
دستورالعمل شوکوآرت
ژلاتین ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
گلوکز ۴۰ گرم
گلیسیرین ۳۰ گرم
شکلات ۲۵۰ گرم
رنگ ژله ای به میزان نیاز
🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم.
🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم.
🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده میکنیم.
🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم.
🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده میریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم.
🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا مواد کاملا سفت شود.
🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم.
🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم.
🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد
#cake #cakeyousef #کیک_سفارشی #کیک_خوشمزه #شوکوآرت #خانواده #آشپزخانه_مدرن #آموزشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکور کیک نامزدی
منبع پیج
@cakeyousef
@cakeyousef
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندونه شب یلدای مارو ببینید عجب هنکدنه ای گرفتم😋😋😋
منبع پیج
@cakeyousef
@cakeyousef
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
باتری کریم آمریکایی
منبع پیج
@cakeyousef
@cakeyousef
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
باترکریم ایتالیایی
منبع پیج
@cakeyousef
@cakeyousef
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇
@cakeyousef
🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد
@cakeyousef
مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی
🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇
تخم مرغ 1 عدد
آرد 32 گرم
شکر 30 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
پودر کاکائو 3 گرم
آب یا شیر 5 گرم
روغن مایع 15 گرم
بکینگ پودر 1 گرم
====================
🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۹۲ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۱۸ گرم
آب یا شیر ۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
دمای پخت ۱۸۰ درجه
تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
28.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇
@cakeyousef
کیک یوسفی ها ار کدوم دستورالعمل کیک اسفنجی بهتره نتیجه رو گرفتید ؟🤔👇
مواد لازم به ازای ۱ عدد تخم مرغ ارائه شده که به نسبت ظرفیت قالب میتونید ضرب کنید
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۵ گرم
آرد ۲۵ گرم
آب ۵ گرم
بکینگ پودر ۱ گرم
وانیل ۱ گرم
دمای فر ۱۸۰ درجه
تایم پخت ۳۰ تا۴۰ دقیقه به نسبت قدرت فر و سایز قالب
نکته :
هر یک قاشق چای خوری وانیل یا بکینگ پودر به صورت تقریبی معادل ۴ گرم هست
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل کپشن😍👇
منبع پیج
@cakeyousef
کیک یوسفی ها آموزش دیدین منتظر لایک و کامنت هاتون هستم ❤👇
دستورالعمل
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
پودر بادام یا فندق ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۵ گرم
کرم شکلاتی ۴۵ گرم
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
بکینگ پودر ۱.۵ قچ
فر ۱۸۰ درجه
تایم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باب اسفنجی
منبع پیج
.
@cakeyousef_com
.
کپشن رو بخونید 👇🏻
کیک یوسفی ها لایک و کامنت که یادتون نمیره؟ 😊🙏🏻
اینم یه کلیپ قدیمی جهت ایده برای طرح باب اسفنجی که خیلی درخواست میدادید
منبع پیج
@cakeyousef_com
وزن کیک تقریبا ۲ تا ۲.۵ کیلو هست و نیاز دارید به کیک تخته ای با ضخامت تقریبی ۵ سانت که میتونید یک قالب مستطیل ۲۵×۳۵ یا یک قالب مربع ۲۰×۲۰ پخت کرده و برش بزنید
البته از یک قالب مستطیل ۲۵×۳۵ میشه دوتا کیک باب اسفنجی با این وزن به دست بیارید.
#کیک #کیکتولد #کیکخانگی #کیک_دخترانه #کیک_پسرانه #موچی #شیرینی #شیرینی_خونگی #خامه #فوندانت #کیک_فوندانت
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁